Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bijl zwaaiende wildeman’ van Sunderland: ‘Ik heb nooit een bijl gehad’

Laatste update:

Er werd gezegd dat het hoofd van de beveiliging van Dynamo Moskou de buitenlandse spelers van de club afperste. Yann M’Vila, die inmiddels naar Sunderland is vertrokken, had naar verluidt altijd een bijl binnen handbereik om zichzelf te kunnen verdedigen. Ook zou M’Vila een keer zijn appartement gesloopt hebben. Het leverde hem een bijnaam op als ‘bijl zwaaiende wildeman’, maar volgens M’Vila is dat zwaar overtrokken.

/

“Als er een Rus komt met een pistool en ik heb een bijl, wie gaat dat dan winnen?”, vraagt M’Vila zich af in de Engelse media. “Wat betreft die bijl: ik heb nooit een bijl gehad. Er stond wel een bijl in het complex, maar die was van de huisbaas. Ik heb verkeerde dingen gedaan, ik heb fouten gemaakt, ik heb alles toegegeven en ik heb de prijs betaald. Ik vertel echter altijd de waarheid.”

M’Vila heeft zich door zijn levensstijl al flink wat problemen op de hals gehaald. Zo botste hij met Internazionale-trainer Roberto Mancini, werd hij beroofd door twee prostituees, is hij een graag geziene gast in het nachtleven, wordt hij ervan beschuldigd de vriend van zijn zusje te hebben aangevallen en is hij ook op het veld geen lieverdje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Maar hij was wel een verrekte goeie speler in Frankrijk en ben benieuwd of het er nog uit komt aangezien je bij dit soort speler altijd maar moet afwachten of hij er echt wat van heeft geleerd.

18 maart 2016 om 10:09

Zon kerel moet je niet eens in je elftal hebben willen lopen. Het is een geweldige verdedigende middenvelder, maar overal waar hij komt zorgt hij voor problemen.

Kan hem goed vergelijken met Mario Balotelli en Joey Barton.

18 maart 2016 om 10:25

Barton misschien maar Mario zeker niet. Mario is neit bezig met hoeren, mensen bedreigen of uitschelden. Mario is gewoon een onschuldig klein ettertje met teveel geld en een lastige jeugd. Ik bedoel we heeft er als kind niet iets in de fik proberen te steken, gekloot met vuurwerk of af en toe gevochten. Zo moet je Mario zien een enorme volwassen kind en niet een of andere agressieve gek a la barton of m'villa

18 maart 2016 om 12:55

Blackmambatr, in dat opzicht ben ik het met je eens dat Mvila anders is als Balotelli.

Maar waar ik meer naartoe wou is het afleidende wat ervanaf spat bij zon voetballer, ze zijn allebei op hun eigen manier een stoorzender en kosten daardoor veels te veel energie.

De mentaliteit van de topsporter is ver te zoeken, het talent is er weldegelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren