Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas blameert zich na late VAR-ingreep tegen promovendus

Laatste update:

Besiktas heeft geen goede zaken gedaan in de Turkse Süper Lig. De ploeg uit Istanbul kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Pendikspor. Centrumverdediger Omar Colley maakte het enige doelpunt namens Besiktas. Oscar Romero schoot vanaf elf meter raak namens de uitploeg. Dankzij het gelijkspel heeft Kara Kartallar nu vier punten uit twee wedstrijden.

Bijzonderheden:
Al na twaalf minuten kwam Besiktas op voorsprong. Amir Hadziahmetovic gaf een indirecte vrije bal voor het doel, waar Colley zo tegenaan kon lopen: 1-0. De thuisploeg was via Gedson Fernandes en Vincent Aboubakar in de eerste helft nog dicht bij de tweede treffer, maar de doelman van Pendikspor lag in de weg. In het tweede bedrijf kreeg Aboubakar weer kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar zijn vizier stond daarbij niet op scherp. Een kwartier voor tijd maakte Colley er 2-0 van, maar de VAR constateerde een overtreding en keurde het doelpunt af. In de laatste seconde van het duel werd Pendikspor-aanvaller Thuram naar de grond gewerkt. In eerste instantie gaf de scheidsrechter geen penalty, maar de VAR dacht daar anders over. Romero schoot de penalty vervolgens hard raak in de rechterbenedenhoek en bepaalde de eindstand op 1-1.

Besiktas - Pendikspor 1-1
12' 1-0 Omar Colley (assist: Amir Hadziahmetovic)
90+4' 1-1 Oscar Romero (strafschop)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ahmet Nur Cebi, als je een echte vent bent dien je vandaag nog je ontslag in en mag je Muleka en Ghezzal meenemen. Man wat heb ik me geïrriteerd deze wedstrijd. Deze wedstrijd had je makkelijk met 5-0 kunnen winnen. Dit heeft ons onnodige punten gekost.

Pendikspor thuis altijd lastig

+4 min maar waren al snel +6 toegevoegd erbij. Proberen te laten scoren om te laten winnen. Triest dit.

20 augustus 2023 om 22:59

Bro ik snap dat het jouw team niet is en je alles vanuit een kwade blauwgele bril bekijkt, maar die pingel en VAR ingreep gebeurde allemaal in blessuretijd. Wel een beetje logisch toch dat ie niet meteen affluit na 4 min? Overigens is de gegeven blessuretijd altijd de minimale tijd wat doorgespeeld wordt, in theorie kan dat gewoon oneindig oplopen.

Aangezien de 2e speelweek een traditionele week van puntverlies is van Besiktas had ik geen hoge verwachtingen van deze wedstrijd. Maar de manier waarop is gewoon lachwekkend. Ik weet gewoonniet wat ik moet zeggen hierover. De penalty is misschien makkelijk gegeven maar je had verdomme al 3-0 moeten voor staan tot dat moment. We konden heerlijk 2/6 hebben maar de 2e speelweek curse strikes again. Hoop dat dit een startschot is voor ons ambitieloze bestuur tot ontslag, wedstrijd nummer 6 en nog steeds Muleka en Onur op de flanken. GS en Fener fans, voel je vrij om ons hieronder uit te lachen.

20 augustus 2023 om 23:04

Eerste 5 weken in onze competitie zeggen niet zoveel, maar zelfs een huidige Dinamo Kiev zou dit wel hebben afgestraft. Donderdag moet het in ieder geval beter

20 augustus 2023 om 23:36

Ik vrees dat het helaas een vroege Conference League exit voor ons gaat worden.. als je ziet hoe snel we op onze tenen zijn getrapt na 1 keer tijdrekken van de keeper van Pendik, dan houd ik mijn hart vast voor donderdag, want Kiev is nog 10 keer erger. Dat gaat gewoon oorlog op het veld worden. Hoop dat we uit het niet niets donderdag en de week erna het kunnen omdraaien en de groepsfase gaan halen maar ik heb er een hard hoofd in.

Hoe kan je punten verspelen tegen dit Pendik? Drama. Aboubakar vandaag echt slecht, Gedson naast 1 mooie solo bijna niet gezien. Senol heeft werk aan de winkel. Hopelijk verspilt Fener ook morgen punten uit bij Samsun!

20 augustus 2023 om 22:59

Aboubakar was niet slecht. Mensen hadden gewoon te hoge verwachtingen, dat is alles.

20 augustus 2023 om 23:13



Aboubakar Icardi

20 augustus 2023 om 23:41

Aboubakar Icardiatar

20 augustus 2023 om 23:52

Fener speelt op maandag terwijl ze op donderdag alweer Europees moeten spelen? Wil de Turkse bond wel dat ze het goed doen Europees? Bizar.

21 augustus 2023 om 01:33

Fener en de Turkse bond zijn niet echt vrienden nee.

21 augustus 2023 om 03:12

Niet heel raar opzich, alleen jammer dat het wel voorkomen had kunnen worden. Zaterdag en dinsdag champions league zit net zoveel tijd tussen.

21 augustus 2023 om 11:33

Geen enkele club van de grote drie is vrienden met de Turkse bond. De TFF denkt alleen maar aan zichzelf, en niet aan de clubs en zeer zeker niet aan het Turks voetbal.

20 augustus 2023 om 23:55

Gedson is zo verschrikkelijk overrated (vooral door GS-fans). Na de masterclass van Oliveira gisteren is de Twitterstorm tegen Oli gelukkig weer even gaan liggen. Onbegrijpelijk, sommige fans.

21 augustus 2023 om 08:16

Overrated gaat me wel wat te ver hoor. Die man is precies wat we nu bijvoorbeeld nodig hebben op het middenveld. Ik hoop dat Burak Elmas niet rustig kan slapen.

21 augustus 2023 om 11:58

Ik wens Burak Elmas net het allerbeste toe. Besiktas heeft zich gewoon blauw betaald aan Gedson, Ghezzal en Rosier terwijl onze fans die ook per se wilden. Daarnaast maakt een Gedson je geen kampioen, een Oliveira wel.

21 augustus 2023 om 12:06

Ghezzal en Rosier was ik ook geen voorstander van. 6 miljoen voor 50% van Gedson is natuurlijk gekkenwerk maar die man stond te popelen om weer voor Gala te voetballen. Voor hetzelfde geld nam je hem misschien volledig over, want nogmaals: een Gedson naast Torreira nu zou perfect zijn. Daarnaast was Oliveira tegen TS inderdaad heel goed, maar de laatste weken van vorig seizoen was hij dat echt niet.

Ik ben ingeschakeld na minuut 68'. Ik vind dat heel onterecht de goal van Besiktas is afgekeurd. De penalty tegen geef je alleen als je kwade intentie hebt. Zo licht, schei toch uit. Die knaap stond ook meteen op en protesteerde niet eens. Smerig zeg.

Besiktas was na driekwart wedstrijd wel helemaal op trouwens. Oxlade, Onana, Rebic vond ik niks boeiends. Rashica bracht gevaar en beweging. Voor de rest te weinig gezien om zinnige analyses te droppen, maar die 'yonetim istifa' zegt misschien wel genoeg.

21 augustus 2023 om 00:04

Die Eze heeft volgens mij Haïtiaans bloed. Brada, die man zet voodoo op traditionele top. Deze clubs kunnen niet winnen van club waar hij onder contract staat.

Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Besiktas, goed of slecht, hier minimaal met 3-0 zou winnen. Dit resultaat is alleszins verrassend want ik zag Pendik namelijk meteen als nummer een degradatiekandidaat.

Ik heb de wedstrijd pas rond de 60e minuut ongeveer kunnen bijwonen. Ik dacht dat GS vrij belabberd speelde maar vond Besiktas wel heel erg zwak. Ze lieten zelfs rond de 80e minuut de bal over aan Pendik en ja, dan kun je slechts achter je oren krabben na zo’n vervelende penalty. Ik heb geen idee of het nou overduidelijk binnen of buiten de 16 meter is, het was echter wel een overtreding. Ik zie Pendik vooralsnog niet overleven, er zitten een handvol leuke spelers tussen maar er zit duidelijk geen lijn in het spel.

Ik ben misselijk geworden door deze wedstrijd.

Je kunt afgeven op de scheidsrechter (wellicht terecht) maar hier moet je als bestuur, trainer en spelers zelf allemaal even in de spiegel kijken. Wat een kansloze wedstrijd was dit zeg. Op deze manier word het nog lastig on Europa in te gaan. Het spel is echt te traag en als je geen opvlieging van Abou en Gedson hebt blijft er weinig over. Hopelijk brengt Rashica wat meer dynamiek in het spel de komende tijd.

Ik heb alleen de laatste 30 min blessuretijd gezien hehehe dus ik kan niks zinnigs zeggen.Net de goal gezien die afgekeurd is, lachwekkend. De penalty tegen gaat ook nergens over, hij loopt zelf tegen Masuaku aan.. maar goed niks nieuws..Een Pendikspor moet je thuis met 5-0 afdrogen en bij rust de wedstrijd al beslissen dus geen excuses..Tot alle transfers zijn ingepast is het December, en in Januari begint de Afrika cup heheheP.s: Wat doet Oscar Romero bij Pendikspor ipv bij ons amk

De goal is terecht afgekeurd, was gewoon over de lijn.
En schandalig dat de scheidsrechter 12 min laat doorspelen terwijl er 4 min extra tijd is gegeven.
En tot slot wil ik zeggen dat die Gedson Fernández wel bloed irritant is met zijn theatrale gedrag, altijd maar naar de grond of hij nou wordt geraakt of niet en net doen of die in zijn gezicht geraakt wordt.

20 augustus 2023 om 23:13

Waar heb je gezien dat het over de lijn was, kan je een goede link sturen want ik zie overal dat binnen was

20 augustus 2023 om 23:19

Ja natuurlijk zie jij dat het overal in is, jij kijkt met een besiktas bril op.
Je ziet toch ook wel dat hij een curve aan die bal geeft.

20 augustus 2023 om 23:21

Er zijn zelfs gs fans die het toegeven ,jij bent de enigste die er niet mee eens is. Beelden spreken voor zich en je naam ook…

20 augustus 2023 om 23:55

@kartal ga je nou serieus reageren op een gast/meid met een nick name aks Anti-Kartal… let it be.

21 augustus 2023 om 00:25

Hahaha bro ik vind wel grappig hoe hij reacties uitlokt want inhoudelijk weet hij helemaal niks terug te kunnen zeggen.

Als je als Besiktas fan zijnde je ploeg 1-0 voor ziet staat tot minuut 85, dan weet je helaas al hoe laat het wederom is..

je verspilt zoveel kansen en krijgt daarbij een lachwekkende penalty tegen waar de aanvaller zelf tegen het been van Masuaku aanloopt. Daarbij lijkt de 'overtreding' niet in zijn geheel in de 16 ma goed.

Even over het doelpunt van Colley. Waarom zien wij geen VAR beelden van dat de bal uit is?

Operasyon .... begint weer zo te zien.



20 augustus 2023 om 23:21

Operasyon was gisteren al begonnen, maar wij hebben Icardi.

20 augustus 2023 om 23:29

Ja idd van mij krijg je een dikke duim.
Maar dat zullen ze nooit toegeven, totdat het ze zelf overkomt dan is het operasyon.
Net zoals die sinan engin, zit te zeuren over Toreirra dat hij altijd naar de grond gaat, dan moet hij hetzelfde zeggen over Gedson Fernández.

20 augustus 2023 om 23:37

🤣🤣 oh man...

21 augustus 2023 om 00:02

Trabz0nspor ik moet Besiktas29 gelijk geven, waarom? Check insta van Besiktas daar wordt onze afgekeurde 2-0 gedeeld, dit is gewoon bewust met opzet een geldige goal afkeuren

21 augustus 2023 om 01:20

Ik zie ook andere beelden waarbij het vertraagt is en het lijkt alsof de bal uit is. Totaal anders perspectief van wat de IG van Besiktas heeft gedeeld.

Los daarvan waarom worden er geen VAR beelden vrijgegeven?

21 augustus 2023 om 04:42

Insta van Bjk is niet serieus te nemen met die paar volgertjes en een admin die er niks van kan, Besiktas en Pendik zijn gewoon gelijkwaardig dat zagen we gisteren, bjk word opgehemeld door de eigen fans voorderest door letterlijk niemand in de wereld, niet te veel verwachte Gtore.

Dit krijg je als een voorzitter van een bepaalde club al begint met huilen…. En nu krijgen we weer een domino effect, iedereen gaat huilen.

Ik vond het helemaal geen penalty en die corner was ook niet uit. Bjk is genaaid. Wel deels eigenschuld eerlijk gezegd. Hier moet je toch overheen gaan en bij rust 3-0 voorstaan. Al moet ik zeggen Pendik deed het aardig in de tweede helft. Die nummer 10 wauw, wat doet die bij Pendik???

20 augustus 2023 om 23:33

100 procent penalty en die bal was uit masuaku gaf er een curve aan.
Ik vond scheidsrechter een ijzersterke wedstrijd fluiten buiten die 12 min extra tijd daarom geef ik hem een 8

Pendikspor is denk ik wel het slechtste team van de competitie en daar speel jij 1-1 tegen.. volledig maar dan ook volledig door Senol Gunes en de scheids maar daar later meer over.Eerst Senol Gunes, hoe haal je het in je hoofd om Rosier te wisselen? Ik word niet goed van zijn Turkse spelers love mentaliteit! Haal verdomme Amartey eruit doe Necip maar laat Rosier staan, die Onur Bulut is me toch een potje slecht!Daarnaast Muleka.. oke laten we zeggen dat ik die nog begrijp want Cenk is er niet, Rebic is alles behalve een succes, Rashica is er net en Ghezzal komt waarschijnlijk nooit meer terug, maar hoe o hoe haal je het in je hoofd om week in week uit Salih Ucan zou lang op t veld te houden, die man doet werkelijk niks bijzonders laat dan gewoon Demir Ege spelen!!En dan nu de scheidsrechter + de VAR, penalty tsjah je kan hem geven maar je ziet toch echt dat de speler van Pendik zijn knie naar de buitenkant moved om tegen Masuaka aan te knallen, maar okee vooruit je geeft hem, waarom wordt onze 2-0 afgekeurd? Waarom zien we geen beelden dat de bal achter is geweest, waarom zien we uberhaupt geen beelden? Alleen hierom al mag het bestuur siktir git opstappen! Trek je bek een x open*zeer terechte uitslag laat ik dit wel benoemen los van de 2-0 situatie

Chamberlain, Rebic en nu hoor ik Greenwood. Haal dan gewoon Talisca voor dat geld bij mekaar. Talisca laat zijn omgeving ook beter voetballen. Nu ga je als Besiktas zijnde weer het verhaal krijgen dat je van alles een beetje hebt en van niks alles. Vooral wanneer al deze negroïde gasten deelnemen aan Africa Cup. Besiktas probeert transfers te maken om niet achter te blijven op Galatasaray en Fenerbahce, maar gedraag je naar je status en positie.

21 augustus 2023 om 00:04

Talisca komt hoor wees maar niet bang..

Zeg jij nou echt negroide, man man man

21 augustus 2023 om 04:45

Volgens mij moet jij eerder bang zijn dat Talisca niet komt, als hij ambities heeft kiest hij voor een grotere club GS of een FB uiteraard.

21 augustus 2023 om 09:29

Yo laat je obsessie met mij een keer los en ga een leven zoeken kleutertje.Ik lig er niet wakker van wie wel of niet komt en blijf supporten, ben geen gloryhuntertje zoals jij. Jullie krijgen weer standaard pakkie dit jaar van ons net als elk seizoen dus maak je geen zorgen.En nou terug in je mandje

21 augustus 2023 om 12:01

Talisca? Wat hebben wij nou aan een speler die zijn hele carrière heeft verspild in China en Saoedi-Arabië? Alleen in Turkije wordt die jongen zo opgehemeld.

Nur ahmet is vgm de slechtste voorzitter ooit vn bjk. Vroeger had je nog Gomez q7 talisca etc enige die nu wat is abou en gedson

Lekker dat Besiktas nu al punten laat liggen in de competitie. Als Fener morgen wint is het weer een mooie weekend geweest.

Besiktas moet zich nu snel herpakken voor Donderdag want die punten moeten komen cCc

Meeste mensen vinden dit een verrassing, maar voor mij niet. Wie van dit armieterige Besiktas zou bij Galatasaray in de basis staan? Helemaal niemand.

Goal dubieus afgekeurd, maar je weet dat dat kan gebeuren in een competitie waar al 10 jaar wordt geprobeerd iemand kampioen te maken (maar nog steeds niet is gelukt).

Denk dat Besiktas er goed aan doet de bezem erdoorheen te halen… als er iemand geld wil geven voor deze huis tuin en keuken voetballers.

21 augustus 2023 om 04:47

Ze hadden vorig jaar al een flinke bezem erdoorheen moeten halen na die schandalige actie van hun, zelfs bjk legende Nihat Kahveci vond het schandalig dat zij 3 punten wilden pakken over de rug van de doden, je kunt de club bjk beter opdoeken, zijn nergens goed voor.

Die goal had nooit afgekeurd mogen worden want de bal ging echt niet over de lijn, ik heb uit verschillende hoeken videos gezien en de bal blijft binnen. Elke analist op de Turkse tv zegt hetzelfde. Besiktas heeft de VAR-gesprekken opgevraagd, ben benieuwd wat de grensrechter gecommuniceerd heeft.

21 augustus 2023 om 09:04

Gisteren na de wedstrijd gaf ik ook aan dat die bal 100% in was na het zien van sommige beelden.
Echter zijn er ook andere beelden waarin je duidelijk ziet dat die bal uitgaat... dus het is best lastig.
Ik blijf wel bij mijn mening over de penalty, ik vind het geen penalty, veel te licht.

Onterecht afgekeurd doelpunt en een dubieuze penalty. Besiktas speelde matig maar wordt hier flink genaaid. Dat contact bij die penalty was zo licht, daar ga je de bal toch niet voor op de stip leggen. Dit is voetbal, en geen ballet. Van mij mogen per direct alle VAR-gesprekken vrijgegeven worden na elke wedstrijd in de competitie, want dit is niet de eerste en zeker ook niet de laatste keer dat een scheidsrechter, op een negatieve manier, directe invloed heeft op de wedstrijd. Maar goed, het woord transparantie komt niet voor in het woordenboek van de Turkse voetbal- en scheidsrechtersbond.

Overigens mogen van mij alle clubs uit Istanbul m.u.v. de grote 3, degraderen. Spelen vaak als natte krant en hun supportersaantal is ook maar zeer beperkt. Geef mij maar clubs van buiten Istanbul met fanatieke supporters zoals Adanaspor, Urfaspor, Manisaspor, Göztepe en Sakaryaspor.

21 augustus 2023 om 12:02

Penalty is dubieus maar goal is gewoon terecht afgekeurd. In het fragment dat BJK online heeft gegooid, is gewoon flink gemonteerd. Let op het voetje van de keeper en kijk nog eens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren