Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern neemt verlies van vijftig procent en zwaait ‘Franse Özil’ gedag

Laatste update:

Michaël Cuisance gaat Bayern München inruilen voor Venezia, zo weet Fabrizio Romano. De 22-jarige middenvelder kwam sinds zijn komst van Borussia Mönchengladbach in 2019 nooit helemaal uit de verf in Beieren, en vertrekt volgens de journalist voor vier miljoen euro exclusief variabelen. Cuisance kostte der Rekordmeisterin 2019 nog acht miljoen euro: een verlies dat de club neemt.

Cuisance maakte tussen 2017 en 2019 furore in Mönchengladbach, waar hij in zijn eerste seizoen zelfs verkozen werd tot speler van het jaar. Bayern nam de Fransman aan het begin van het seizoen 2019/20 over. Cuisance maakte zijn debuut in augustus 2019 tegen FSV Mainz 05 (6-1) en kwam in totaal tot vijftien wedstrijden dat seizoen. Bayern wist al genoeg en verhuurde hem het jaar daarop aan Olympique Marseille met optie tot koop. Daar gleed de creatieveling, die door de Bundesliga in februari 2020 nog vergeleken werd met Mesut Özil, na een goed begin af. Marseille lichtte de optie niet, waardoor Cuisance deze zomer terugkeerde in Beieren.

De Frans jeugdinternational was vastbesloten om voor zijn kans te vechten, wat niet mocht baten. Cuisance kreeg deze jaargang tot dusver slechts 56 minuten speeltijd van trainer Julian Nagelsmann. Het vertrek naar Venezia (dat de strijd won van het eveneens geïnteresseerde CSKA Moskou) biedt in dat opzicht uitkomst voor de middenvelder. Cuisance, die in totaal tot dertien wedstrijden kwam voor Bayern München, wordt in Italië ploeggenoot van Ridgeciano Haps. De voormalig linksback van onder meer Feyenoord en AZ begeeft zich met zijn club op een zestiende plek in de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft Voetbalzone reeds bedrijfseconomie gestudeerd?
Verlies is geen verschil tussen uitgeven en verkopen.
Verlies is het verschil tussen verkopen en de boekwaarde op de balans.
Ik vind het goed om van Cuisance verlost te zijn. Zo'n karakter missen we als kiespijn. Hij zal zich wel moeten vaccineren als hij aan de slag gaat bij een Italiaans team.

31 december 2021 om 10:22

In principe is het wel een verlies op de transfersom an sich. Verlies totaal, daar komen anderen dingen bij kijken, dat klopt. Niet zo nauw nemen Heb het zelf overigens wel gestudeerd.

31 december 2021 om 11:49

"zo'n karakter missen we als kiespijn."

Kan je wat context geven? Ik ken oprecht het verhaal/zijn karakter namelijk niet.

31 december 2021 om 12:07

Zijn slecht karakter naar de spelersgroep en de coach. Onlangs smeet hij zijn shirt persoonlijk naar Nagelsmann

31 december 2021 om 12:08

In principe mag er niet meer afgeschreven worden op de resterende looptijd in geval van verkoop. Ik denk dat hij nu op een fiscale boekwaarde van rond 3 miljoen. Bij verkoop van 5 miljoen is er belasting verschuldigd op 2 miljoen meerwaarde.

Ben blij dat hij weg is. Kreeg bij Bayern niet echt veel kansen en als hij deze kreeg benutte hij ze nooit. Liet vorig seizoen bij Marseille ook zien dat hij heel inconsistent speelt. Leuk dat hij het nu mag proberen bij een club die minder druk heeft dan een topclub. Wens hem het allerbeste.

31 december 2021 om 09:58

Ze hebben een mooie bonus ten opzichte van Genoa en Cagliari maar die kan snel verdwijnen natuurlijk. En degradatiedruk is misschien nog wel erger dan druk bij een topclub.

Zo het nieuws van gisteren staat op Voetbalzone!!
Mooie aanvulling, gisteravond werd er gesproken van een huurdeal, door een ander journalist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren