Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern maakt miljoenen over naar competitiegenoot voor zesde aanwinst

Laatste update:

Bayern München heeft in korte tijd tweemaal toegeslagen op de transfermarkt. Na Philippe Coutinho heeft namelijk ook Mickaël Cuisance zich aangesloten bij de Duitse recordkampioen, zo meldt men. Cuisance is een twintigjarige middenvelder uit Frankrijk die voor een bedrag van naar verluidt tien miljoen euro overkomt van Borussia Mönchengladbach.

Met Cuisance haalt Bayern de nodige creativiteit in huis, zo verzekert sportief directeur Hasan Salihamidzic via de officiële kanalen. "Zijn kracht ligt vooral aan de bal. Hij heeft een geweldige techniek, een sterk linkerbeen en een topmentaliteit", zo beschrijft Salihamidzic de zesde zomeraanwinst van Bayern. Eerder strikte men Lucas Hernández, Benjamin Pavard, Ivan Perisic, Jann-Fiete Arp en Philippe Coutinho al.

Cuisance is jeugdinternational van Frankrijk en begon zijn carrière in eigen land bij Nancy. Hij werd echter al in 2017 door Gladbach naar Duitsland gehaald en speelde in twee seizoenen tijd uiteindelijk 35 Bundesliga-wedstrijden voor die club. Cuisance wordt na Hernández, Pavard, Kingsley Coman en Corentin Tolisso de vijfde Fransman in de selectie van Bayern.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, als je toch niet speelt bij Gladbach kun je wellicht beter naar Bayern. Dan train je immers op hoger niveau. Al vind ik het wel zonde dat hij niet vol voor zijn kans gaat bij Gladbach

17 augustus 2019 om 00:37

Ja maar dit is toch wanbeleid. Cuisance is een speler die net mee kan bij sv darmstadt

Deze speler heeft enorm veel potentie, kan een top middenvelder worden! Had “ruzie” met Eberl de SD & spielde niet altijd maar die jongen kan het sws maken, ik zeg KAN he.. potentie is next level voor een centrale middenvelder

17 augustus 2019 om 00:44

Ach hou toch op. Gwn iemand die het niveau van galdbach nie aankon

17 augustus 2019 om 00:49

Ja Bayern gaat nu vooral een dikke sukkel halen 😂 ik heb hem verschillende keren zien spelen, verschillende Duitse experts zeggen dat hij enorm veel talent heeft maar ja voetbalzone forum zit vol van experts. Ik zeg nergens dat hij zal slagen maar veel potentie heeft ie sws. Alleen jammer dat kovac geen trainer is voor talenten zoals arp davies etc

17 augustus 2019 om 00:51

Fijn dat jij wel vertrouwen hebt, maar ik zie niks in hem. Ze hadden beter een speler kunnen halrn als Hendrix

17 augustus 2019 om 00:52

Toek we gnabry haalden werd hier ook gelachen & kijk nu😁

17 augustus 2019 om 00:54

Maar zijn gnabry en cuisance dezelfde toch niet dezelfde spelers. Slecht voorbeeld dit

17 augustus 2019 om 01:01

Neen maar als Gnabry kwam waren de reacties hier ook “ alsof hij hun gaat versterken blabla”
Niet te vroeg oordelen

17 augustus 2019 om 00:45

Als ik de beschrijving lees over wat voor een speler het is, dan denk ik dat Bayern daar al genoeg van heeft toch? Ze hebben eerder een middenvelder nodig die het vuile werk doet, hadden ze vandaag ook goed kunnen gebruiken.

17 augustus 2019 om 00:48

Die heeft Bayern in de vorm van Javi Martinez die vandaag helaas ontbrak met een blessure.

17 augustus 2019 om 00:49

Maar martinez is ook niet meer het niveau wat Bayern moet nastreven. Bayern moet echt meer gaan doorselecteren, want zo gaan ze de komende niet in de buurt komen van champions cup

17 augustus 2019 om 00:50

Ja die ontbreekt een beetje te vaak met een blessure, volgens mij. Dan moet je kijken naar een andere speler die die rol kan invullen.

17 augustus 2019 om 00:51

Een type zoals hem hebben we niet, Cuisance is echt technisch+ goeie lange bal ( tolisso is technisch maar niet zoals cuisance, goretzka is geen technische speler). Ook heeft hij een goede tackel maar voor het vuile werk heb je Martinez ( toonde tegen BVB vorig jaar en liverpool dat hij nog steeds top is)maar we hebben naasg thiago nog iemand nodig voor de opbouw, die hem laat inzakken... wie weet Cuisance alsnog ( deed het paar keer goed)

17 augustus 2019 om 00:52

Precies die berge van Genk vind ik wel goed

17 augustus 2019 om 00:53

City & Psg komen zelf nergens in de CL met al hun geld, Barca al jaren ook niks meer... zo kan ik ook beginnen opsommen

17 augustus 2019 om 00:53

Sander berghe is idd sterk!

17 augustus 2019 om 00:53

Tjonge jonge jij denkt dat cuisance heel Bayern gaat dragen ofnie

17 augustus 2019 om 00:55

Zet je Bayern bril nou eens af

17 augustus 2019 om 00:58

Valt mee, is deels uit voorzorg vandaag niet meegenomen. Over het algemeen geen hele blessure gevoelige speler. En mensen die zeggen dat Martinez het niet meer is kijken met hun rug naar de wedstrijden, die jongen was fenomenaal op oa Anfield afgelopen seizoen. Is met zijn 30 jaar op een perfecte leeftijd nog. Is persoonlijk voor mij samen met Tolisso en Thiago de beste formatie.

17 augustus 2019 om 01:03

Ik zeg nergens dat hij ons gaat dragen, inverstering voor de toekomst. We hebben paar jonge spelers rondlopen die zeker veel talent hebben zoals Arp-Davies-Singh , ook zirkzee heeft talent maar zeg ik dat hij ons gaat dragen? Zeker niet! Hij zal direct tot de A kerk behoren

17 augustus 2019 om 01:03

@gnst ik vind martinez echt niet goed genoeg voor Bayern maarja

17 augustus 2019 om 01:06

Hey nu ben ik het eens met je. Maar ik vind cuisance niet de juiste speler hiervoor

17 augustus 2019 om 01:10

We zien wel hie het afloopt.. er zoveel spelers “geflopt” die veel potentie hadden of nooit echt kunnen waarmaken.

17 augustus 2019 om 01:14

Dat klopt we gaan het zien!

17 augustus 2019 om 01:19

Weom geen Leon? Ik vind Leon nl geweldig. Box to box, loopvermogen, goed schot en geweldige instelling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren