Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa tijdelijk verlost van man met Engelse recordtransfer aller tijden

Laatste update:

Philippe Coutinho gaat op huurbasis aan de slag bij Al-Duhail SC in de Qatar Stars League, zo maken zijn nieuwe werkgever en Aston Villa bekend via de officiële kanalen. Lange tijd leek het erop dat de 31-jarige Braziliaan definitief zou vertrekken uit Birmingham, maar de Premier League-club maakt vrijdag melding van een huurdeal. In de berichtgeving wordt tevens niet gesproken over een optie tot koop. Coutinho ligt bij Villa nog tot medio 2026 vast en kon naar Qatar vertrekken omdat de transfermarkt daar nog tien dagen open is.

De transfer van Coutinho naar Al-Duhail hing al even in de lucht, maar is nu pas wereldkundig gemaakt. De 68-voudig international van Brazilië had op Villa Park dit seizoen weinig perspectief of speeltijd. Coutinho maakte ooit naam in Engeland bij Liverpool en is nog altijd de duurste Premier League-transfer ooit. In januari 2018 betaalde Barcelona maar liefst 135 miljoen euro voor zijn diensten aan the Reds. In het Spotify Camp Nou wist Coutinho echter nooit echt te slagen, waarna hij de afgelopen seizoenen voor even opbloeide bij Villa.

Namens the Villans was Coutinho in 43 officiële duels goed voor 6 doelpunten en 3 assists. Met zijn vertrek maakt manager Unai Emery weer wat ruimte vrij in het salarisbudget, daar Villa deze zomer een aantal dure krachten aan wist te trekken. De huidige nummer tien van de Premier League wist onder meer Moussa Diaby, Pau Torres, Nicolò Zaniolo, Youri Tielemans en Clément Lenglet te verleiden tot een dienstverband in Birmingham. Daarmee toont Villa, de aanstaande Conference League-opponent van AZ, behoorlijk wat (Europese) ambities.

Coutinho krijgt in Qatar te maken met een wereldberoemde trainer. De legendarische Argentijnse spits Hernán Crespo staat voor de groep bij Al-Duhail. De technicus krijgt verder te maken met onder meer Rúben Semedo en Almoez Ali. De Qatar Stars League wil zich de komende jaren op de kaart zetten door sterren vanuit Europa aan te trekken. Onder meer Spaans international Rodrigo en Marokkaans international Sofiane Boufal kozen al voor een lucratief avontuur in Qatar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel na zijn periode bij Liverpool niet meer echt uit de verf gekomen, nouja misschien dat jaartje bij Bayern.

Echt jammer hoe het met coutinho is verlopen, was bij liverpool al een van de beste spelers ter wereld op zijn positie. Daarna is hij helemaal afgezakt sinds zijn transfer naar Barcelona, Wens hem het beste toe bij zijn nieuwe club Phillipe Coutinho kan je niet haten.

9 september 2023 om 05:12

Toch lijkt dit vrij vaak te gebeuren met spelers bij Barca. Lijkt toch alsof een hoop spelers daar het vertrouwen missen.

9 september 2023 om 10:41

@Mikeyduff

Met Antoine Griezmann is dit ook gebeurd. Ze spelen bij Barca bij een rol die niet bestaat of al in bezet is, vooral de transfer van griezmann heb ik nooit begrepen.

Brazilianen kunnen over het algemeen 3 jaar pieken en daarna is het klaar.

8 september 2023 om 21:20

De aanvallers dan, want de verdedigers gaan zo’n beetje allemaal door tot 35-plus.

9 september 2023 om 01:03

Komt door hun slappe mentaliteit. Zijn emotioneel zwakbegaafd. Als ze de mentaliteit hadden van Ronaldo dan waren er een paar beter dan hem geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren