Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Philippe Coutinho slaat nijdig om zich heen na ‘leugens’: ‘NOOIT’

Laatste update:

Philippe Coutinho heeft in een statement gereageerd op de geruchten rond zijn persoon. De aanvaller van Aston Villa zou bij de clubleiding een verzoek hebben ingediend om te vertrekken, maar ontkent dit ten strengste. De Braziliaan houdt vol dat hij nooit heeft gevraagd om een vroegtijdige breuk en stelt dat hij gelukkig is in Birmingham.

Aston Villa besloot Coutinho eerder dit jaar na een huurperiode definitief over te nemen van Barcelona. De transfer werd gepusht door Steven Gerrard, maar die is inmiddels vertrokken en van een doorbraak op Villa Park is nog geen sprake voor Coutinho. Engelse media speculeerden over een vertrek, maar dat is volgens de hoofdrolspeler niet aan de orde. In een officieel statement op Instagram neemt hij afstand van alle 'leugens' die de voorbije weken zijn rondgegaan.

"Ik heb de afgelopen dagen vaak mijn naam zien verschijnen in het nieuws", begint de 69-voudig Braziliaans international. "Maar het probleem is dat er wat leugens zijn ontstaan. Dit statement is om opheldering te geven. NOOIT, op geen enkel moment, is er een gesprek geweest waarin ik heb gevraagd de club te verlaten, want ik ben hier gelukkig en mijn gezin ook. Mijn enige focus nu ik hersteld ben is om elke dag maximaal te werken en de club en mijn ploeggenoten te helpen onze doelen te bereiken."

Coutinho werd afgelopen zomer voor vier jaar vastgelegd door Villa, maar maakt zijn reputatie nog niet waar. De inmiddels ontslagen Gerrard drong er bij de clubleiding op aan om de dertigjarige flankspeler definitief in te lijven. Coutinho viel begin november uit met een blessure en kwam op Tweede Kerstdag voor het eerst weer in actie tegen voormalig werkgever Liverpool. Hij slaagde er dit seizoen in dertien wedstrijden nog niet in om een doelpunt of een assist af te leveren. Slechts zes keer verscheen hij aan de aftrap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Villa zijnde kan je beter afscheid nemen van deze jongen. Een van de grootverdieners maar voegt helemaal niks toe.

Ben benieuwd of Coutinho nog iets klaar weet te spelen. Aston Villa heeft risico genomen door hem te halen en tot nu toe krijgen ze daar weinig voor terug. Jammer eigenlijk, een fitte en goede Coutinho kan ons allemaal zoveel plezier brengen. Het is maar te hopen dat hij gedurende dit seizoen nog in de buurt kan komen van zijn vorm van vorig seizoen.

Voetballers als coutinho,dybala,james rodriquez zijn prachtige spelers,maar gewoon niet geschikt voor deze tijd,puur mooi weer voetballers..

30 december 2022 om 09:11

Je vergeet Frenkie.

30 december 2022 om 09:12

Want Frenkie is ook een ouderwetse nummer 10?

30 december 2022 om 09:19

Speelstijl van een frivole mooi weer voetballer zonder rendement. Wellicht een minder prachtige speler (voor vrouwen) dan de spelers die Marieke noemt.

30 december 2022 om 10:40

Coutinho had in zijn Liverpool tijd wel gif. Ik vond Özil echt zo'n mooi weer voetballertje die tegen Liverpool vaak enorm tegenviel met spelers zoals Henderson, wijnaldum en Milner die het hem lastig maakte

30 december 2022 om 18:18

Wel grappig dat Ozil zijn stats tegen Liverpool juist niet zo slecht zijn. Alleen verloren wij gewoon vaak . In veel gevallen lag het dan eigenlijk niet eens heel erg aan Ozil.

30 december 2022 om 20:09

2 goals en 2 assists in 10 wedstrijden en er werd veel gescoord in die wedstrijden dus vind dat tegenvallen van een "assistkoning"

30 december 2022 om 09:38

Eens over Coutinho en James, maar Dybala past hier imo toch niet helemaal bij

30 december 2022 om 09:46

Dybala heeft inderdaad langer op hoog niveau gepresteerd dan de anderen. Misschien Dybala vervangen voor Isco? Wel prachtige spelers…vooral James tijdens WK 2014.

30 december 2022 om 09:54

Riquelme was (één van) de laatste 10.

30 december 2022 om 10:01

Nou nou, na de tijd van Riquelme nog genoeg mensen geweest, zoals Kaka, Ozil en Sneijder.

On: Jammer om spelers als coutinho zo te zien afvallen

30 december 2022 om 10:52

Wel opmerkelijk hoe snel het bergafwaarts is gegaan met de beste voetballer ter wereld van 2006 die Jaxielfc noemt.

30 december 2022 om 10:01

Dybala hoort er idd niet thuis. Je zou bijvoorbeeld wel Isco kunnen noemen. De echte nummer 10 positie, zoals wij die met Van de Vaart en Sneijder kennen bestaat niet meer. Spelers worden nu of op de flank (Ziyech) of op de nummer 8 (Bijv Modric, Odegaard) gezet.

30 december 2022 om 10:39

Niemand speelt meer met een echte nr10, en dat is dood zonde. Tegenwoordig moeten middenvelders 10km per match rennen

30 december 2022 om 10:53

Dybala mag je wel uit dit rijtje halen.

Wat is het toch jammer dat Coutinho sinds zijn vertrek bij Liverpool niets meer heeft klaar gespeelt. Prachtige speler met een mooie techniek en flair. Ik hoop dat hij ooit nog zijn oude niveau aanraakt. Dan is het voor (bijna) ieder team een aanwinst!

Wat was die Coutinho goed bij Liverpool. Of dat nu door hemzelf of het team om hem heen kwam, kon altijd wel van hem genieten. Waar is het eigenlijk fout gegaan ?? Prachtige voetballer man.

Sinds zijn vertrek bij Liverpool is het echt bergafwaarts gegaan buiten een aardige periode bij Bayern. Jammer dat zelfs Aston Villa te hoog voor hem gegrepen is. Had wel verwacht dat hij het veel beter ging doen in zijn ‘vertrouwde’ Premier League. Jammer van zo’n voetballer want in zijn Liverpool tijd was die geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren