Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona met plichtmatige zege op zak richting Londen

Laatste update:

Een ongeïnspireerd Barcelona heeft zaterdagmiddag de achtste competitieoverwinning op rij geboekt. De spelers van Luis Enrique leken in de uitwedstrijd bij laagvlieger Las Palmas al met het hoofd bij de Champions League-ontmoeting van komende dinsdag, uit bij Arsenal. Dankzij oprispingen van Luis Suárez en Neymar werd het echter toch nog 1-2. Lionel Messi had een snipperdag: de sterspeler stond wel op het veld, maar was bijna de gehele negentig minuten onzichtbaar.

/

Het ging dus absoluut niet vanzelf bij Barcelona: ondanks het immense verschil op de ranglijst met nummer achttien Las Palmas, moesten de manschappen van Luis Enrique diep gaan op Gran Canaria. Aan de start lag dat niet, want bij de eerste serieuze aanval van de bezoekers lag de bal al in het net. Jordi Alba trok de bal in minuut zes laag voor en vond bij de tweede paal Suárez, die hoog binnen schoot. Net als afgelopen woensdag tegen Sporting Gijón kon Barça die voorsprong niet lang vasthouden. Las Palmas-aanvaller Willian José ontsnapte aan buitenspel, duwde Daniel Alves van zich af en schoof twee minuten na de 0-1 alweer de gelijkmaker binnen.

Las Palmas kreeg energie voor twaalf en was grote delen van de eerste helft de bovenliggende partij, overigens zonder echt grote kansen te creëren. Daarin zat dan ook het grootste verschil tussen beide elftallen: als Barcelona even aanzette werd het wel meteen gevaarlijk, zoals bij een schot van Andrés Iniesta en een enorme (vrije) kopkans voor Suárez. Zoals wel vaker revancheerde de Uruguayaan zich kort daarop voor die misser. El Pistolero speelde zichzelf vrij op de achterlijn en vond Lionel Messi, die nog op doelman Javi Varas stuitte. In de rebound was Neymar er echter als de kippen bij om alsnog voor de 1-2 te zorgen.

/

Echt gerust was Luis Enrique er nog steeds niet op, want de coach zag zijn spelers ook na de pauze moeizaam op gang komen. Wel was er al in de openingsfase van de tweede helft opnieuw een dot van een kans voor Suárez, die dit keer Varas op zijn pad vond. De meeste actie kwam echter van de thuisploeg, die het bleef proberen en moedig zocht naar een tweede gelijkmaker. Na een uur spelen waren los Amarillos daar dicht bij, ware het niet dat doelpuntenmaker Willian José naliet om grote kans uit een rebound te verzilveren.

Symbolisch voor het gebrek aan scherpte bij Barcelona was de derde grote misser van Suárez, die andermaal naliet om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien. De Uruguayaan werd alleen voor Varas gezet, maar in plaats van de bal over de goalie heen te wippen, trapte hij tot zijn grote frustratie volledig mis. Het kwam Barcelona in de slotfase bijna nog duur te staan. Uit het niets kreeg Sergio Araujo de bal voor zijn voeten in de zestien, maar zijn schot uit de draai ging rakelings naast. Zo hielden de bezoekers stand, waardoor de voorsprong op Atlético Madrid wordt vergroot tot negen punten. Real Madrid volgt nu op tien punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een schandalig slechte pot van Messi, Alves, Neymar, Mathieu en Alba zeg. Verdienen allemaal niet meer dan een 4.

Gaat heel moeilijk worden in Londen, middenveld was los zand zonder maestro Busquets.

20 februari 2016 om 17:59

Daarom is Busquets er ook gewoon bij.

20 februari 2016 om 18:00

Het was vandaag heel matig en slordig maar dit is typisch een Barcelona uitwedstrijd om 4uur, tegen Arsenal zullen ze er staan geloof me

20 februari 2016 om 18:07

Men moet deze wedstrijd niet gaan vergelijken met de komende wedstrijd tegen Arsenal, zonder Pique achterin schieten de verdedigers alles weg zonder enige visie en zonder Busquets hebben we geen balcontrole en rust in onze spel. Beide zijn er weer bij tegen Arsenal.
Dat was een risico dat Enrique moest nemen en gelukkig heeft het goed uitgepakt, vorige seizoen was het af en toe een drama zonder de basis 11, maar dit seizoen hebben we redelijk goed balans.

20 februari 2016 om 18:08

Ja het was niet best.
Maar die wedstrijden zitten er tussen de boog kan niet altijd gespannen zijn. Uiteindelijk zijn de punten binnen en dat telt.
In Londen zal het heel anders zijn. En dan is busquets er gewoon bij

20 februari 2016 om 18:48

Messi was vermoeid. Als dat zo is. Heb je sowieso weinig spanning in de wedstrijd

20 februari 2016 om 19:25

Hahah wat een conclusie ajax en psv spelen ook hetzelfde tegen excelsior als tegen Feyenoord bv.

21 februari 2016 om 01:41

Achja messi heeft wat kansjes gehad, vandaag gaat de bal er toevallig niet in. Als messi hem er dan wel in schiet heeft niemand het over hem, er word zo ontzettend veel aandacht gegeven aan hem alsof die elke wedstrijd een hattrick moet maken. Buiten dit speelde barca inderdaad niet best. Dit is dan ook precies wat barca zo goed maakt, een slechte wedstrijd spelen en toch winnen. Ik denk dat ze arsenal kapot gaan spelen.

Zeer slechte match van barca! Hopelijk tege arsenal niet weer zo een match...

20 februari 2016 om 19:12

En toch hadden ze makkelijk 1-5, 1-6 kunnen winnen als Suarez zn kansen afmaakt. Zo goed is dit Barca.

20 februari 2016 om 23:43

Tuurlijk is Barca zo goed mag je ook wel verwachten. Maar de tegenstand lijkt wel steeds zwakker te worden gewoon, wordt gewoon soort van saai om naar te kijken in mijn geval..

Het is duidelijk dat Luis Enrique tijdens de voorbereiding van deze wedstrijd heeft gehamerd op het vermijden van blessures en proberen zo min mogelijk fysieke duels aan te gaan. Met Arsenal en Sevilla als tegenstanders in de komende week is dat verstandig, echter bood dit de trainer van Las Palmas wel de mogelijkheid om Barcelona op wedstrijdbeleving af te troeven. Zeker in de fysieke duels was Barcelona té voorzichtig; het zorgde ervoor dat Las Palmas constant met de bal aan de haal ging in de fifty-fiftyduels. Daarnaast stond Sergi Roberto consequent te diep geposteerd, waardoor spelers als Momo teveel vrijheid kregen om de (zwakke) verdediging te bestormen.

Deze wedstrijden zal je snel vergeten op het moment dat je ze op deze manier (winnend) weet af te sluiten, maar het scheelde weinig met puntverlies vandaag. Dani Alves, Arda Turan, Lionel Messi, Jordi Alba en Luis Suárez (ondanks z’n doelpunt en ‘assist’) waren echt ondermaats vandaag. Zeker Dani Alves moet gaan oppassen dat hij z'n plaats niet verliest aan Aleix Vidal, die in de laatste weken simpelweg beter in vorm is dan de Braziliaan. Kortom; weer een ondermaatse prestatie van Barcelona, maar wel één die ervoor zorgt dat we met een gerust hart kunnen kijken naar de twee lastige wedstrijden die de concurrentie voor de boeg heeft.

20 februari 2016 om 17:58

Neymar was ook ondermaats.

20 februari 2016 om 18:17

Het grote verschil met de PL.
De luxe om met zo'n strijkplank het veld in te gaan. De verschillen zijn zo oneerlijk groot dat Barca een lekker oefenpotje kan spelen in aanloop naar de Champions League.

20 februari 2016 om 18:17

Strijdplan uiteraard

20 februari 2016 om 18:19

Luxe ? Kerel waar zit je verstand ? Je heb de wedstrijd blijkbaar niet gezien.. Barca is hier heel goed weggekomen .. Werden soms weggetikt.. En gelijkspel of zelfs winst voor Las Palmas was terecht geweest.. Echter heeft barca de beste aanvals trio ter wereld die toch het verschil kunnen maken itt de matige engelse topteams ..

20 februari 2016 om 18:22

Haha ja want jij denkt dat barca dit niet had gwdaan tegen bournemouth of Sunderland?😂

20 februari 2016 om 18:22

Cockney, barca zou met deze instelling gewoon winnen van hekkensluiters in engeland hoor

20 februari 2016 om 18:27

Cockney, dat is dan ook geheel de eigen schuld van de premier league. Als je zelfs de minste ploegen 50 tot 100 miljoen per jaar geeft om te investeren, moet je niet raar op kijken dat elk team een zeer degelijk elftal op kan stellen.

20 februari 2016 om 18:30

Dat je serieus denkt dat Newcastle of Bournemouth of Sunderland het Barca vanmiddag moeilijk had gemaakt... Die kunnen de bal niet eens 5 keer naar mekaar spelen. Las Palmas speelde heel goed met mooi verzorgd voetbal en goed positiespel. Die hadden ook wel een gelijkspel verdiend en Barca kwam gewoon goed weg

20 februari 2016 om 18:34

Moeilijker dan Las Palmas had gemaakt*

20 februari 2016 om 18:33

Die conclusie trek jij. Ik denk dat barcelona moeite had met pressie te spelen omdat las palmas heel vaardig de bal rondspeelt. Sergi Roberto is geen Busquets, maar momo speelde eerst op links, en daarna op rechts. Daar had Arda beter op moeten reageren.

Barca werd gedwongen om terug in de positie te gaan, omdat ze de pressing niet koneden uitvoeren.

Overigens miste Suarez wel wat kansen, maar het was zijn harde werken waaruit kansen, en ook het tweede doelpunt uit viel.

Ik denk niet dat Luis Enrique de opdracht heeft gegeven om duels te vermijden, omdat las palmas helemaal geen ploeg is die de duels aangaat, maar de bal wil hebben die ze dan graag langere tijd rondspelen. Dat bemoeilijkte het spel van Barca.

Het was de indivuele kwaliteit van Suarez, en de slechte afwerking van las palmas die de wedstrijd in het voordeel van Barcelona beslisten.

Met een Beetje lef en effectiviteit had las palmas kunnen winnen..la Liga is gewonnen door Benitez... Ik zie t ze moeilijk krijgen tegen Arsenal!!

20 februari 2016 om 18:11

Met een beetje meer scherpte was de wedstrijd al lamg beslist. Las palmas heeft jij lef getoond alle respect hoe zij hebben gespeeld.
Dat jij iets anders hoopte is een ander verhaal

20 februari 2016 om 18:24

La Liga is gewonnen door benitez?? Wat heb jij op ?😂 daarnaast zegt het al genoeg dat je op basis van deze wedstrijd conclusies gaat trekken

Zeer slechte wedstrijd van Barcelona, enige lichtpunt was Iniesta.. MSN niet scherp vandaag. Het zal veel beter moeten tegen Arsenal als ze een goed resultaat willen neerzetten in Londen. Al bij al toch 3 belangrijke punten gepakt, en daarmee is alles gezegd.

20 februari 2016 om 18:00

Suarez had zeker niet meer moeten scoren? Hahahah

20 februari 2016 om 18:05

Zo had las palmas ook meer moeten scoren.

Hoe dan ook, las palmas is hier bestolen.

20 februari 2016 om 18:10

Nog zo'n ontwetend persoontje.. Als je de wedstrijd niet gezien heb zeg dan gewoon niks.. Suarez heeft alleen al 4 100% kansen gemist en messi nog 2 en neymar had op het laatst nog een niet te missen kans.. Noem de 100% momenten van Las Palmas eens op dan ? Man wat een niveau hier op voetbalzone zeg.. Te dom om te poepen

20 februari 2016 om 18:13

Soms zit het mee en soms zit het tegen

20 februari 2016 om 18:04

Ga heel snel je mond spoelen vent.. Ten 1ste was de goal van suarez geen buitenspel.. Werd meerdere malen in de herhaling bevestigd en die zogenaamde pingel was al helemaal niks aangezien Alves zijn handen op zijn lichaam had.. En arda rood ? Man man man kansloos als je de wedstrijd niet gezien heb zeg dan gewoon niks.. Dan sta je niet voor lul

20 februari 2016 om 18:17

Ze zullen altijd blijven haten. Mooi dar je ze op hun plek zet. Kinderen kijken blijkbaar niet eens naar de wedstrijd.

20 februari 2016 om 19:18

Om het verlies van Las Palmas af te schuiven op de arbitrage is eigenlijk behoorlijk zwak, want de situaties waren gewoon niet duidelijk genoeg. Zelfs niet na zoveel herhalingen.

En wat eigenlijk ook nooit klopt is de momenten in een optelsom stoppen. Stel dat Suarez buitenspel was gefloten zou het op dat moment 1-1 zijn.
Maar wie zegt dat het zo zou zijn gebleven. Sowieso zouden de andere momenten die je noemt nooit hebben plaatsgevonden.
De wedstrijd zou dan een heel andere wending hebben gekregen. Misschien had Barca het alsnog gewonnen en misschien niet. We zullen het nooit weten.

Wat ik ook apart vind is dat er altijd geclaimd wordt dat Barca en haar fans klagen over de arbitrage terwijl het juist andersom is. Zoals hier weer wordt laten zien.

20 februari 2016 om 18:10

Barca speelde ontzettend matig en kwam aan het einde nog goed weg, maar onverdiend lijkt me de overwinning niet. Beetje vreemde reactie voor iemand die no hate heet. Barca creã«erde de meeste grote kansen maar maakte deze niet af. Penalty was een twijfelgeval, ik vond het er geen en er was ook weinig protest. Als de speler van Las Palmas daadwerkelijk geraakt werd en ging liggen ben ik met je eens dat arda zijn tweede geel had moeten krijgen. Buitenspel was het ook niet, maar blijf eerlijk en benoem dan ook die keer dat barca Neymar onterecht buitenspel werd gevlagt waarbij ze anders met tweã«en op de goal af konden gaan.

Gauw vergeten deze wedstrijd, de drie punten zijn gelukkig binnen.

21 februari 2016 om 23:11

Ik zei weinig protest, niet geen protest. Ik denk persoonlijk dat het veel meer discussie had opgeleverd als de penalty wel gegeven zou worden dan nu.
Daarnaast vind ik het niet een heel sterk argument om deze drie momenten op te noemen terwijl dit helemaal geen vreemde beslissingen zijn. Niet erg een sterk argument om te zeggen dat Barca onverdiend heeft gewonnen. Daarnaast vergeet je weer te benoemen dat barca ook een keer onterecht buitenspel werd gevlagd waar ze anders met tweeën op de keeper af konden.
En ja als suarez buitenspel was gevlagd dan was die goal niet gevallen en had je inderdaad een andere wedstrijd, dan had barca misschien 5 minuten later gescoord, dan was dat moment wat jij rood vind niet gebeurd en was het moment dat jij een penalty vond ook niet gebeurd. Wederom geen stterk argument, maar dat zijn 'als.... dan...' argumenten vrijwel altijd.

Edit: typefout

20 februari 2016 om 18:21

No hate : met jouw nickname valt het me wel op dat jij ongeveer niks anders doet dan haten op Barcelona.

Die drie gemiste kansen van Suarez zijn je volledig ontgaan en dat op het laatst Messi tot twee keer naliet om de bal goed in te spelen, is je ook ontgaan.

Die penal van jou zou dan nog een hele goedkope geweest zijn, zo eentje waar ze een patent op hebben in de hoofdstad.

Ga vooral verder met haten, No Hate.

Als je ziet dat Messi bij een counter veel te traag handelt, waardoor hij de bal verliest. Dan weet je wel hoe laat het is.

20 februari 2016 om 18:02

Ja tijd voor wat rust..

20 februari 2016 om 18:26

Dan hebben ze gewoon niet zoveel zin in een 6-0 ofzo, maar doen ze een minimale overwinning. Ze kunnen dat gewoon maken ook

Nou, dat was me een wedstrijd, Suárez dicht bij 3 goals en Messi had echt zijn dag niet, liep er maar bij. Daarom vindt ik cfr beter. Messi heft wel zijn geniaals momenten, maar laat meestal de andere werken.

20 februari 2016 om 18:07

Wat een domme opmerking is dit zeg.. Messi heeft de afgelopen maanden geen slechte wedstrijd gespeeld en in de laatste 8 wedstrijden goed voor 12 goals en 7 assists en jij gaat na 1 matige wedstrijd meteen een conclusie trekken... Wat een verstand zeg.. Ronaldo heb sporadisch een goede wedstrijd en jij durft hem hierbij te betrekken terwijl hij juist in een matige vorm steekt.. Vooral in de topwedstrijden... Jij bent echt niet serieus te nemen zeg.. Kom dan met goede argumenten als je een punt wil maken

20 februari 2016 om 18:30

Volgens mij ben jij een Barca fan

20 februari 2016 om 18:10

Lol die argument van jou hahaha. k.

20 februari 2016 om 18:10

Haha, Ronaldo werkt ook niet laat constant zijn man lopen dus kom met wat beters.

20 februari 2016 om 18:13

Messi laat andere prijzen winnen.

20 februari 2016 om 18:14

cfr? Wat is dat

20 februari 2016 om 18:25

Cristiano faggot ronaldo?

20 februari 2016 om 18:14

Messi was dramatisch maar om dan gelijk onzichtbare Ronaldo in grote wedstrijden beter te vinden gaat me echt veeeeeel te ver. Belangrijke 3 punten, spel snel vergeten en dinsdag mogen ze het goed maken tegen Arsenal. Helemaal omdat deze jongen in het stadion zit reken ik erop dat Barca gaat vlammen

20 februari 2016 om 18:29

Dit is ook een persoonlijke mening, ik vindt cr7 beter dan messi en een ander vindt het andersom. Ook zelf ben ik nog meer een fan van Suárez dan Messi,mook een persoonlijke mening, mag toch hoop ik

20 februari 2016 om 21:38

Jolano,
En ik vind Beugelsdijk de beste. Iedereen mag zijn mening hebben en ik vind jouw mening een domme.

20 februari 2016 om 18:18

Waar komt toch die gedachte vandaan dat Ronaldo zo hard werkt? Messi heeft meer verdedigende acties per wedstrijd, meer dribbels en meer passes. Ronaldo loopt iets meer, maar ook nog erg weinig als je het met het gemiddelde vergelijkt.

20 februari 2016 om 18:18

Hoe durf je messi en ronaldo te vergelijken. Daarnaast werd messi door 3 man verdedigd. Terwijl jouw grote vriend 1 tegen 1 al weinig klaar speelt.

20 februari 2016 om 18:34

Ik durf dat, omdat het min eigen mening is en die is toch vrij om te doen. Denk niet dat hier een verbod P staat, toch.

20 februari 2016 om 18:20

jolana

Gelukkig ben jij fan van Ronaldo dat laat ook direct zien hoe serieus wij jou moeten nemen als het gaat om Messi en Barcelona. Messi neemt atv dagen tegen Las Palmas en Granada en Ronaldo neemt atv dagen tegen Barcelona en tegen PSG en tegen Villareal, Atletico Madrid. De enige teams waar die tegen gescoord heeft (niet eens goed speelde) Bilbao (thuis ) Roma (uit),

Ik ben benieuwd wat Real dit seizoen gaat winnen want ik vind het nog steeds los zand. Maar daar denken de Madrista's misschien anders over na 6 overwinningen op rij tegen de lammen en blinden van La Liga waarbij nog 1 gelijkspel zat tegen Real Betis en 2 subtoppers Roma en Bilbao. Niks bijzonders als je het mij vraagt.

20 februari 2016 om 18:33

Ten eerste is het iolano, ten tweede, mag iedereen zijn/haar eigen mening hebben wie we beter vinden, zelfs houdt ik ook meer van Suárez dan van Messi. Wilt niet zeggen dat Messi met cr7 de beste spelers zijn van de wereld en Suárez direct er achteraan met nemar

20 februari 2016 om 18:36

Staat toch echt Jolano

20 februari 2016 om 18:38

Nee joh Roma is natuurlijk een subtopper, dan heeft Barca 1-1 gespeeld tegen een subtopper. Bilbao ook toch, die begin dit seizoen met 4-0 of 4-1 won van Barca. Teams zijn alleen een subtopper voor barca supporters als het jullie uitkomt. Tegen bilbao thuis speelde Ronaldo gewoon goed en tegen Roma ook, had z'n eerste balverlies in de 43e minuut, dus je praat poep vriend.

20 februari 2016 om 19:26

Bilbao en as roma zijn gewoon subtoppers. roma verloor niet voor niets met 6-1 van barca. Vind jij de nr 7 van la liga en nr 4 van serie a al top ploegen dan?

20 februari 2016 om 23:44

Gelukkig moet ik jou serieus nemen als je hun topploegen vind... wie praat er nu poep?? Welke wedstrijden was ronaldo nu echt top dit seizoen tegen de topploegen?? Athletico..barcelona..psg???

Las palmas doet zichzelf te kort door niet direct genoeg te spelen op de momenten dat het kon. Momo, Roque mesa, en Jonathan Viera speelden een puike partij.

Barcelona speelt weer eens met vuur, maar zoals wel vaker zijn het Suarez, en Neymar die de ploeg aan de punten helpen. Op deze manier is het kampioenschap nog niet gespeeld.

Busquets werd node gemist. Vandaag werd duidelijk dat de bank van Barca ver van het niveau van de eerste elf verwijdert is.

20 februari 2016 om 18:10

Het kampioenschap is al gespeeld in mijn ogen.barca speelde deze wedstrijd met de rem op omdat ze binnen 3 dagen al tegen Arsenal moeten spelen.daardoor speelde ze slecht maar ze winnen wel.barca gaat nog wel een keer punten verspelen dat is logisch,maar dat doen wij en Real ook nog.

20 februari 2016 om 18:23

Barca heeft moeite om bij uitwedstrijden in de liga scherp te blijven. Ze spelen nog zeven keer uit, en zes keer thuis. Real acht keer uit, zes keer thuis. Atleti speelt acht keer thuis, zes keer uit.

Real en atleti spelen nog tegen elkaar, maar ook Barca nog tegen Real. Mocht Atleti tegen Real winnen, dan moet Real in Camp Nou winnen, en is het kampioenschap open.

Barca is wel duidelijk de favoriet.

Je kan toch niet verwachten dat we elke wedstrijd 5-0 gaan winnen? Er zitten ook minder goede wedstrijden tussen en je wordt kampioen door ook een slechte wedstrijd te winnen.

Barcelona was erg slordig, het middenveld werd steeds overlopen en konden geen bal vast houden. Verdediging was drama op Macherano na, Bravo zoals altijd speelde erg goed. MSN kreeg niet zoveel kansen doordat het middenveld werd overlopen en amper de bal vast konden houden, wat resulteerde in lange ballen. Ook moet ik toegeven dat Iniesta een sterke 1e helft speelde.

Het gemis met en zonder Busquets was ook erg duidelijk te zien, Piqué ook. Gelukkig kwam Rakitic erin in de tweede helft en leek het even soepeler te gaan, maar was nog steeds Barca onwaardig. Arsenal speelde 0-0, en wij hebben gewonnen en zette ons ongeslagen reeks voort. We staan al moreel gezien 1-0 (met Msn) en hopen dat Barca (niet alleen Msn) als altijd gaan vlammen in Emirates.

En dan na Emirates weer tegen Sevilla, een moeilijk programma maar moet te doen zijn.

Visca Barca!

Barcelona wordt weer kampioen. Als je zo matig speelt, zulke kansen zoals Suarez verprutst en Neymar in de laatste minuut.. Drama hoor. Maar toch gewonnen, dan wordt je gewoon kampioen no doubt.

Ze spelen al maanden 3 wedstrijden in een week.. Het blijft natuurlijk geen feest.. Msn een keer niet scherp en alsnog 2 doelpunten maken.. Zulke wedstrijden moet je ook kunnen winnen en dat is gebeurd.. Snel vergeten en op naar dinsdag!

20 februari 2016 om 18:12

Helemaal met je eens. Na zo veel wedstrijden is het logisch dat je een paar wedstrijden minder bent. Het grote verschil met een paar jaar terug is dat Barcelona dit soort wedstrijden vaker weet te winnen. Vroeger was het nog wel eens andersom dan gaven ze het meestal weg.

20 februari 2016 om 21:26

Real speelde anders gelijk uit tegen Betis..

Wat een slechte tweede helft zeg, eerste helft was ook niet al te best, maar we komen vandaag echt goed weg.

Suarez die zo veel kansen mist wat normaal 9/10 een goal is. Messi speelde echt slap en werd zo geweldig gedekt. En wat was die keeper van Las Palmas sterk bezig vandaag!

Ik vond een 2-2 of 3-3 echter op zijn plaats, maar ben super blij met de winst, want op weg naar de titel moet je ook geluk mee hebben en ik denk dat we dat vandaag ook een beetje hadden.
Het is ook moeilijk te zeggen of Barca hier expres gas terug nam of dat ze vermoeid waren van alle wedstrijden of dat Las Palmas geweldig speelde, maar ik ben echt opgelucht dat we dus 3 punten hier hebben behaald. Misschien wel de 3 belangrijkste uit punten in deze fase van het race.

20 februari 2016 om 18:29

Ik vond de eerste helft slechter dan de tweede, het eerste half uur werden ze gewoon gedomineerd door las palmas, het begin van de tweede helft maakte ze eindelijk het spel en dat was denk ik ook wel het gevolg van rakitic

3 punten in de zak. Niet meer lullen en heel snel vergeten.

Het zijn geen machines he.

Verschrikkelijk veel reizen en verschrikkelijk veel wedstrijden: WK voor clubs, Copa, Inhaalwedstrijden.....

Dan nog naar Las Palmas 2000 km verderop...

Dan mag je wel eens een offday hebben. Zo lang als je maar wint.

Barca wisselt slechte wedstrijden af met briljante dit seizoen. Dus Arsenal wordt ingemaakt a.s dinsdag. Overigens Arsenal ook slechte generale tegen team van eerste divisie.
Intussen Barca wel 9 punten voor op ATM en 10 op Rma.

20 februari 2016 om 18:19

Allebei 1 weds tegoed

20 februari 2016 om 20:34

Slecht slecht; Arsenal had er dik overheen moeten gaan en had minimaal 3x moeten scoren.

Slechte wedstrijd van Barca. Wel een beetje flauw van VZ om neer te zetten dat Messi 90 minuten onzichtbaar was, terwijl dat zowat gelde voor alle spelers vandaag. Vond namelijk Neymar nog slechter spelen van Msn. Ach de drie punten zijn binnen en met zoveel wedstrijden is het ook geen schande dat er zo'n wedstrijd bij zit.

Op naar Arsenal, dat zien we een veel beter Barca denk ik!

20 februari 2016 om 18:22

Vz die weet ook niet beter joh. Dat zijn we wel gewend nu. We weten ook dat ze bij vz graag de boek stoken voor comments. Dat vinden ze normaal. Vroeger waren ze ook altijd heel duidelijk pro real. Zijn ze nu nog steeds maar sinds ze niks presteren zijn ze een toontje lager gaan zingen over real.

Ik hoop dat Arsenal ditmaal is een keer doorgaat de CL is zo verschrikkelijk saai geworden met altijd maar barca of bayern in de finale. Vroeger deden clubs als monaco porto psv lyon ac milan inter milan valencia deportivo liverpool etc. nog allemaal mee en konden serieus de finale bereiken. Heel die spanning is er al jaren af.

20 februari 2016 om 18:47

Zoals de afgelopen jaren dortmund atletico en Juventus in de finale stonden bedoel je?

20 februari 2016 om 18:49

Inderdaad, je hebt gelijk. Deze gast zit gewoon slap te lullen.
De CL heeft bovendien elk jaar een ander winnaar.

20 februari 2016 om 20:22

Wat slap te lullen de CL is gewoon heel voorspelbaar geworden, en volgens mij begrijp je niet helemaal wat ik bedoel er zijn gewoon een aantal teams met zoveel geld waardoor de rest gewoon bijna geen kans meer maakt om verder te komen. Clubs als bijvoorbeeld PSV deden vroeger nog mee voor de winst die hopen nu alleen de groepsfase te doorstaan. Jij hebt zeker geen finales zoals Liverpool - AC mee gemaakt dat waren pas de echte CL wedstrijden. Noem je als voorbeeld dortmund bayern waar iedereen wist dat bayern zou winnen net zoals iedereen wist dat real van atletico zou winnen en barca van juventus zou winnen

21 februari 2016 om 03:00

Bedoel je hoe Bayern en Real op het nippertje won van hun tegenstanders in de finale? Bovendien heeft niemand de CL 2x achter elkaar gewonnen.

Een zakelijke overwinning, je zag gewoon aan bijvoorbeeld Messi dat zijn gedachtes lagen bij Arsenal. En dat hij zich maar 10 % inzette. Als ik Enrique was had ik een aantal basisspelers rust gegeven, de bankspelers zijn allen gretig en dat heb je nodig in zo een wedstrijd.

Pff barca zonder busquets is gwn zo een wereld verschil voor mij is hij de belangrijkste speler van heel dit elftal ja ook belangrijker dan die trio daar voorin wat een slappe hap zonder de maestro busquets

Barcelona speelde matig en maakte veel fouten. Las palmas durfde veel daardoor was de wedstrijd wel leuk. Maar dat de wedstrijd zo spannend was kwam vooral door het missen van kansen van barca. Ze hebben zat 100 procent kansen gemist. Dus de 3 punten voor barca zijn verdient, alleen zou je las palmas wel een puntje gunnen.

Arsenal gaat barca eruit halen alleen dat weet ik wraak

20 februari 2016 om 21:45

Dromen staat vrij

20 februari 2016 om 22:06

Hahah PSG gaat Chelsea eruit knikken! FC Barcelona gaat misschien wat moeite hebben met Arsenal (in uitwedstrijd), maar ze gaan zeker niet eruit. Als één van de MSN in die wedstrijd in vorm is, weet dan dat de wedstrijd al is gespeeld.

Hele matige pot. Het lijkt wel alsof Barca altijd slecht speelt als Busquets er niet bij is. Kampioenschap is nu wel zo goed als binnen. 9 punten voorsprong in deze fase van de competitie is wel erg veel. Ik ben benieuwd naar de wedstrijden tegen Arsenal. Dit kunnen behoorlijke krakers worden. Als Ozil het op zijn heupen heeft kan hij zo goed tussen de Barca linies spelen en weet hij de snelle vleugelspelers keer op keer vrij te spelen. Iedereen zegt dat Barca er wel even overheen walst, maar ik heb wel mijn twijfels. Natuurlijk schat ik de kans op 75% dat Barca door gaat na 2 wedstrijden, maar vooral in Londen krijgen ze het denk ik bijzonder lastig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren