Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar bezoekt club en belooft: ‘In 2025 speel ik voor jullie’

Laatste update:

Neymar heeft de mensen bij Santos verteld dat hij komend jaar terug zal keren. Dat meldt het doorgaans betrouwbare UOL Esporte, op basis van een bron binnen het bestuur van de club. Neymar was zondag op bezoek bij Santos en zou het nieuws toen gedeeld hebben.

De Braziliaanse superster is herstellende van een kruisbandblessure en is tijdens zijn revalidatie vaak in zijn geboorteland te vinden. Zo ook zondag, toen Santos de finale van de Campeonato Paulista – de competitie van de deelstaat São Paulo – speelde tegen Palmeiras (1-0 winst).

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Neymar bezocht voor het duel de kleedkamer om de spelers succes te wensen. Tijdens dat korte bezoek zou de 32-jarige aanvaller gezegd hebben in 2025 weer mee te helpen in de strijd om het Braziliaanse kampioenschap.

Vermoedelijk doelt Neymar op het moment wanneer zijn contract bij Al-Hilal afloopt. De 128-voudig Braziliaans international tekende afgelopen zomer een tweejarig contract in Saudi-Arabië, tegen een monstersalaris van naar verluidt 150 miljoen euro netto per jaar. Dat avontuur mag vooralsnog geen succes heten. Neymar had pas vijf duels gespeeld toen hij zijn kruisband al scheurde.

Daar gaat dit Saudi Pro League-seizoen ook geen duel meer bij komen. Neymar raakte geblesseerd in oktober, en de laatste speelronde vindt plaats op 27 mei. Ook achter de Copa América staat nog een groot vraagteken. Het prestigieuze Zuid-Amerikaanse toernooi gaat op 20 juni van start.

Neymar lijkt zijn carrière ondertussen gestaag af te bouwen. Santos komt komend seizoen uit op het tweede niveau en zal moeten promoveren wil de aanvaller zijn kampioensdroom kunnen bewerkstelligen.

Neymar brak door bij Santos alvorens in 2013 over te stappen naar FC Barcelona. Ook onder meer Braziliaanse legende Pelé en Real Madrid-aanvaller Rodrygo komen uit de talentenfabriek van Peixe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

30 miljoen per gespeelde wedstrijd..... Krankzinnig

1 april 2024 om 10:43

Dat win ik meestal niet op m'n klaverjastoernooitje inderdaad.

Vele die hem niet kunnen uitstaan omdat hij zogenaamd alleen maar over het veld rolt en bij iedere tackle op hem het doet lijken alsof hij vol geraakt is...
Maar ik begrijp Neymar wel want we mogen wel concluderen dat zijn lichaam niet gemaakt is voor de sport voetbal op het fysieke gedeelte.
De man van glas zou ook bij de Neymar goed passen.
Ik begrijp dus ook volkomen dat hij vaak op de grond ligt ik denk namelijk dat dit vooral te maken heeft met schrik, hij ziet natuurlijk dat de speler een bepaalde tackle in gaat zetten en hij zal wel denken op de manier hoe de tegenstander op hem afkomt glijden dat hij daar geblesseerd door gaat raken. Ik denk dat dit gewone pure angst is van Neymar dat hij weer geblesseerd raakt.
Maar iedereen die altijd maar zegt dat hij schwalbes maakt en alles theater is dat slaat nergens op zijn lijst van blessures liegt er niet om en het zijn vaak enkel blessures of knie blessure ook nog eens voor een langere tijd.

Jammer dat hij niet zo geslaagd is zoals vele wel hadden verwacht toen ze hem in 2012 bij Santos zagen.Als zijn lichaam hem beter gezind was denk ik dat hij minimaal 1x de beste voetballer van de wereld geworden zou zijn. Maar dat gaat er niet meer inzitten voor hem

1 april 2024 om 08:15

Ja daarom rol je idd ook altijd door en ga je vragen om kaarten 😅

1 april 2024 om 09:29

Ik sluit niet uit dat zijn lichaam ook niet zo zwak is, maar hij mentaal gewoon zwak is. En hierdoor zijn lichaam niet goed (genoeg) heeft onderhouden.

1 april 2024 om 13:40

@salerno1919

Dit is iets wat enkel mensen die vroeger dribbelaars waren of zijn begrijpen naar mijn idee.

Verdedigers trappen je constant terwijl je dribbelt en brengen je constant uit balans. Als jij elke keer gewoon doorgaat, krijg je dus het grootste deel van de tijd ten eerste de scheids niet mee, omdat het 'niet genoeg is' voor een overtreding ondanks dat jij letterlijk daardoor de bal kwijt raakt, plus dat je op lange termijn gewoon geblesseerd raakt door die consistente aanslagen(zie Hazard die op zijn 28ste al het lichaam had van een veteraan hierdoor).

Neymar even voor de goede orde is de recordhouder van spelers waar overtredingen op gemaakt wordt en heeft meer dan het DUBBELE aantal dan de 2de plaats.

Punt is, vroeger als ik constant werd getrapt, ging ik ook sneller liggen, zodat spelers tenminste een gele kaart krijgen die ze 4 overtredingen eerder al hadden moeten krijgen en zij nu geforceerd worden om echt te verdedigen.

Ik begrijp Neymar dus volledig.

1 april 2024 om 08:40

Neymar zal best wel eens zichzelf in bescherming genomen hebben, maar kom op hoor.. Hij heeft ook vaak genoeg als een jankende baby op de grond gelegen na een tackle en de wedstrijd fluitend uitgespeeld terwijl de tegenstander een kaart kreeg.

1 april 2024 om 09:12

Ja Wilshere, en als er een titel ‘schwalbekoning’ of ‘grootste jankerd op de voetbalvelden’ of grootste kaartennaaier ter wereld’ te winnen was in voetbal dan was hij recordhouder geweest.

1 april 2024 om 12:26

Schwalbekoning aller tijden is voor mij toch nog steeds Lothar Matthäus. Als Lothar ergens op het veld naar de grond ging dan wist hij daarna vaak nog meters door te rollen, dat was al een prestatie op zich voor iemand die ligt dood te gaan. Vroeger maakte ik altijd de grap dat Lothar al rollend buiten de lijnen zou belanden, zelfs als hij rond de middenstip neer ging.

1 april 2024 om 13:47

@protukker

Hij staat ook met het dubbele aantal van de 2de plaats bovenaan als speler waar de meeste overtredingen op gemaakt wordt en dat zijn de overtredingen waar scheidsrechters daadwerkelijk voor floten laat staan alle keren dat hij een overtreding hoorde te krijgen en dit niet kreeg op basis van 'niet genoeg voor een overtreding' maar hij wel alweer met een pijnlijke enkel loopt.

Ik was vroeger totaal geen valsspeler en ik viel ook 'makkelijk' nadat ik 4 keer op mijn enkel getrapt word en de scheids niet fluit en geen kaart trok omdat ik zelf besloot om door te lopen.

Blijkbaar krijg je het vaker alleen dus mee als je kiest om te vallen en enkel dan zal er worden opgeteld tot een gele kaart waardoor de verdediger in kwestie daadwerkelijk moet verdedigen in plaats van je te stoppen met kleine overtredingen in elk duel.

Ik denk dat mensen die zelf dribbelaars zijn dit maar al te goed begrijpen en vaker de mensen die dat niet waren en waarschijnlijk ook aanvallers vroeger zo liepen te trappen dit logischerwijs niet begrijpen.

1 april 2024 om 11:33

@Wilshire, respect voor jou reactie. Het intresseert mij niet hoe andere mensen Neymar herinneren. Ik zal hem altijd herinneren van zijn tijd bij Santos en Barca. De laatste keer dat iemand mij zo blij maakte met het frivole voetbal waar ik van houdt was met Ronaldinho in zijn prime. Er is nu geen speler zoals prime Ney of Dinho maar ik hoop absoluut dat dat snel weer komt 🙏🏾

Toch een aparte carrière gehad, zat veel meer in.

Toen hij als jochie bij Barcelona tekende zei iedereen dat hij de leider zou worden post-Messi. Messi heeft het langer volgehouden ondanks dat hij vijf jaar ouder is. Het is downhill gegaan toen hij bij PSG tekende. Maar kan het ook best begrijpen als hij nu naar zijn bankrekening kijkt. 2014 tot 17 was hij echt krankzinnig goed. Zat zeker een Ballon d’Or en meerdere Champions League titels in.. Maar het geld he.

Ook de downfall van Barcelona begon trouwens toen Neymar vertrok en zij belachelijke transfersommen en salarissen begonnen te betalen.

1 april 2024 om 08:52

Zijn lifestyle zal daar ook niet bepaald aan hebben bijgedragen. Als je ziet dat voorbeeldprofs als Ibra en Ronaldo op hun 40ste nog kunnen voetballen is het eigenlijk wel triest dat Neymar zijn legacy heeft vergooid. Leuk die mooie bankrekening, maar hij zal nooit in een adem worden genoemd met de beste voetballers ooit. En die potentie had hij wel.

1 april 2024 om 09:26

Kom op jongens; downhill, lifestyle, downfall, legacy? Dat je met spreken wel eens een Engels woord gebruikt, is jammer maar nog wel begrijpelijk. Maar als je schrijft kan je toch prima Nederlandse woorden gebruiken? Wat is er mis met neerwaarts, levensstijl enzovoort?
Heeft het meerwaarde voor jullie heeft om dit soort overbodige Engelse woorden te gebruiken?
Nederlands is een prachtig mooie taal en ik hoop dat we lekker Nederlands blijven praten maar vooral schrijven.
Ik zal door de jongere vz’ers wel als ouwe lul gezien worden, maar het overmatige en onnodige Engels is echt jammer.

1 april 2024 om 09:52

Nobody cares

1 april 2024 om 10:24

Dat 'prachtige Nederlands' is doordrenkt van de Franse, Duitse en Engelse taalinvloeden. Door de globalisering wordt dat gewoon versterkt; dingen veranderen nu eenmaal.

Wat betreft Neymar: hij bolt straks uit met de nog een jaartje Saudi-Arabië om vervolgens lekker naar huis te gaan. Met zijn transfer naar SA heeft hij het topvoetbal al gedag gezegd natuurlijk. Je hebt toch het gevoel dat er meer in zat.

1 april 2024 om 10:40

Ja Nederlands is een Germaanse taal dus dat is niet zo raar.
En ik denk eerder dat het Engels doordrenkt is van Nederlandse/germaanse invloeden dan andersom.
En dingen veranderen nu eenmaal? Er wordt in de schrijftaal vaak een Engels woord gebruikt waar we een prima Nederlands woord voor hebben. Vaak zelfs worden er Engelse woorden gebruikt die nagenoeg hetzelfde zijn als het Nederlandse woord. Neem bijvoorbeeld legend, hell. Slaat toch nergens op om dan het Engelse woord te gebruiken?

En nobody cares? Leuke reactie op mijn reactie en ik kan ‘m waarderen.
Maar gezien het aantal duimpjes omhoog in vrij korte tijd, zijn er toch best veel mensen het met mij eens. Niet dat mij het aantal duimpjes interesseert, maar om aan te geven dat ‘people do care’.

1 april 2024 om 14:00

@protukker

Ik denk niet dat het iets is waar je je druk om moet maken. Nederlands is een taal doordrenkt met invloeden van buitenlandse talen van Engels, Duits, Latijn, Grieks tot zelfs Joodse en Arabische woorden, wat in West-Azië ligt.

Als we echt het echte Nederlands willen spreken, zouden we dus Fries moeten spreken wat de eerste echte bewoners zijn van wat wij als Nederland zouden omschrijven en grappig genoeg, is echt Fries best vergelijkbaar met Oud-Engels en kunnen beiden elkaar verstaan als een Nederlander en een Vlaams persoon.

Ik begrijp het punt wat je wilt maken hoor, maar ik zou je er niet druk om maken. De taal net als mensen zelf is constant in beweging. De enige taal bijvoorbeeld van de eerste bekende bewoners van Europa die overleefd heeft tot vandaag is Baskisch en enkel een kleine groep in heel Europa spreekt die taal vandaag de dag en daarbij nog verbasterd ook.

1 april 2024 om 11:36

(Dunne tiener) Neymar was vanaf 2011/12 al volwassen braziliaanse slagers kapot aan het maken he 🙂

Iemand die zoveel talent heeft mee gekregen. Heeft er maar bizonder weinig goeds mee gedaan . Geld speelde zoon groote factor in zijn leven !daarbij ze levenstijl en en zijn irritante maniertjes in het veld . Hoe anders had zijn carrière geweest als hij bij Barça was gebleven en samen met Messi dan had hij zeker die goude bal gewonnen. Maar het heeft niet zo mogen zijn iemand met zoveel talent.

1 april 2024 om 11:39

Uiteindelijk heeft hij het toch niet erg slecht als mens lijkt mij 🙂. Zou jij herinnerd willen worden op je werk of wil je daadwerkelijk iets toevoegen van significante waarde aan jou levensstijl en die van je gezin/familie?

Als Neymar daadwerkelijk in 2025 terugkeert bij Santos zou hij, mits niet geblesseerd, nog van grote waarde kunnen zijn voor Santos omdat Neymar dan pas 33 jaar oud is. Een overgang naar Santos is bovendien een sportieve verbetering ten opzichte van de zandbak in Saudi-Arabië ook al beweert CR7 waarschijnlijk anders.

Weet niet of dit wel zo goed nieuws is voor Santos, goede voetballer hoor, maar denk oprecht dat hij wel eens een blok aan het been kan worden daar. Wel goed vanuit marketing technisch oogpunt. Benieuwd of meneer ook daar weer vanaf maart geblesseerd is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren