Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli reageert op karakteristieke wijze op harde woorden van Ibrahimovic

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Mario Balotelli heeft op Instagram gereageerd op het interview dat Zlatan Ibrahimovic onlangs gaf aan La Gazzetta dello Sport. Laatstgenoemde is van mening dat Balotelli niet alles uit zijn talent en carrière heeft gehaald. “Als een speler de kansen krijgt om zijn talent optimaal te benutten en hij grijpt die niet, dan is dat erg zonde.”

De Instagram Story van Balotelli.

“Balotelli heeft zoveel kansen gehad en ze niet gepakt. Hij heeft z’n talent weggegooid. Dat is de waarheid.” De 33-jarige Italiaanse spits, die sinds 15 september bij het Adana Demirspor van Patrick Kluivert speelt, reageerde niet veel later via Instagram Stories op de woorden van Ibrahimovic.

Balotelli deelde een foto waarop hij poseert met de Champions League-trofee die hij met Internazionale won in 2010. Ibrahimovic, die door de spits getagd werd in de foto, verliet i Nerazzurri in de zomer van 2009 voor FC Barcelona en wist in zijn glansrijke carrière nooit beslag te leggen op de beker met de grote oren. De 122-voudig international van Zweden hing deze zomer zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Balotelli laat hier dus duidelijk zien wat Zlatan dus bedoeld. Jonge heeft echt geen zelfreflectie. Leuk die CL, maar veel aanwinst had hij daar niet in.

16 oktober 2023 om 19:41

Alsof zlatan zelf enige zelfreflectie heeft...

Ik denk dat Ibrahimovic daar eigenlijk wel een goed punt maakte en niets verkeerds zei. Echter, normaal gesproken mag ik Ibrahimovic totaal niet en Balotelli juist wel, dus ik negeer het goede punt wat hij maakte en verklaar dat het hiermee 1-0 staat voor Balotelli.

16 oktober 2023 om 19:30

Nou, hij is er voornamelijk als invaller ingekomen dat seizoen en heeft nog geen 150 minuten gespeeld in de Champions League. Oh een een doelpunt gescoord tegen Rubin Kazan, nou, nou, daar blaast hij Ibra mee uit het water.. Ibrahim heeft zoveel meer gepresteerd dan Ballotelli. Tja die Champions League heeft hij nooit gewonnen, maar toch heeft Ibra natuurlijk gelijk.

De grootste clubprijs gepakt die Ibra niet gewonnen heeft inderdaad. Die heeft overal veel gewonnen behalve de grootste prijs, zonde. Neemt niet weg dat Balo veel meer had kunnen bereiken als hij een goede mentaliteit had.

Ibra heeft natuurlijk gewoon gelijk. Balotelli is een speler die over alles beschikt, behalve mentaliteit.

Ludiek wel, maar Ibrahimovic spreekt hier gewoon de keiharde waarheid. Balotelli is een schoolvoorbeeld van hoeveel invloed een slechte opvoeding heeft op iemand. Wel heeft hij voor zat vermakelijke situaties gezorgd binnen en buiten het veld.

16 oktober 2023 om 10:44

Ik weet niet of het zo zeer met slechte opvoeding te maken heeft. Sommige mensen zijn gewoon niet zo slim.

16 oktober 2023 om 11:27

Was zijn opvoeding dan slecht ?

16 oktober 2023 om 11:28

Heeft niet met opvoeding te maken. Eerder met zijn motivatie en potentiële slechte invloed naast het veld. Zoals vrienden en dergelijke. Hij heeft veel laten liggen in zijn carrière. Wat jammer is want met wat meer motivatie had hij uit kunnen groeien tot een topspits.
Ek2012 is een goed voorbeeld. Waar hij inzet vertoonde en basis stond bij Italië. En goede wedstrijden op de mat heeft gelegd.

Haha, 1-0 voor Balotelli. Ik denk vooral dat Balotelli te weinig uit zijn carrière heeft gehaald als darter.

16 oktober 2023 om 10:49

1-0 voor balotelli? Ik denk eerder 3-1 voor zlatan. Balotelli stond vanaf het begin al met 3-0 achter. Ontzettend domme vent met het iq van een stoeptegel. Dit geeft wel weer aan dat hij zelfs nu op zn 33e over 0 zelfreflectie bezit, hij reageert als een klein kind.

16 oktober 2023 om 11:24

Ik vind dat je ook reageert als een klein kind. over iemand die je alleen kent van tv beelden en nieuwsberichten . 1 0 voor Balo vs Real Amsterdam

16 oktober 2023 om 11:46

@Real_amsterdam

En jij bent vast enorm goed opgevoed dat je zo over anderen praat die je totaal niet persoonlijk kent, maar ik zal daarvan je ouders niet de schuld geven.

Ik vind altijd mensen die anderen dom noemen ironisch gezien nog velen malen dommer.

Hoe oud ben jij en hoe zit het met jouw gebrekkige zelfreflectie genie?

16 oktober 2023 om 11:58

Ik ben 26, bedankt voor de interesse. Ik heb genoeg fouten gemaakt in mijn leven en ga niet direct van mij afbijten als iemand een keer de vinger op de zere plek legt. Ik ga ook niet wapperen met m'n papiertjes etc als iemand ook maar een klein beetje terechte kritiek uit. Dat mensen in deze kwestie dan ook "1-0 voor balotelli" zeggen kan ik met mijn hoofd niet goed bij. De heer balotelli gedraagt zich op zn 33e nog steeds als een puberend jongetje van 16 die denkt dat de hele wereld tegen hem is. Persoonlijk vind ik dat van vrij weinig intelligentie duiden. En dan heb ik het niet over opleidingsniveau.Daarbij, als je dartpijltjes op jeugdspelers gooit is het best wel gerechtvaardigd om iemand het iq van een stoeptegel toe te dichten, daar hoef ik die man niet persoonlijk voor te kennen.

16 oktober 2023 om 12:38

Real Amsterdam maak je niet druk joh. 1-0, puntje voor Balotelli dan.
En als het dan 3-1 of 4-1 maakt mij niet uit. Ik vond deze post van hem met de CL cup met grote oren een ludieke reactie. Hopelijk kan de zelfingenomen Zlatan hier ook om lachen.

16 oktober 2023 om 12:46

Ben je de streken van Zlatan in zijn jongere jaren nou al vergeten? Die kwam ook regelmatig in het nieuws met randzaken. Mss dat Balo op de leeftijd van Ibra nu ook wel wat wijzer wordt.

16 oktober 2023 om 17:47

Ik verklaar hierbij dat het 2-0 voor Balotelli staat omdat Real_amsterdam dit veel te serieus neemt.

Balotelli’s CL prijs staat zo goed als gelijk aan een deelnametrofee. Echt een rol van betekenis had hij niet in het winnen van die prijs.

16 oktober 2023 om 14:08

Precies! Heb het even opgezocht. 13 wedstrijden speel je incl. de finale. Balotelli heeft daarin 269 minuten gemaakt waarvan 137 tegen Rubin Kazan in de poule (daar ook zijn ene goal en assist thuis). Heeft de tweede halve finale en finale geen minuten gemaakt. De eerste halve finale klein kwartiertje.

Tja, het is maar waar je mee wilt pronken.

Ibrahimovic heeft gewoon een punt, het is bijzonder kinderachtig van Mario om zich dan weer zo te laten kennen door zo'n plaatje het internet op te slingeren. Het is zo vreselijk typisch Balotelli en zo vreselijk kinderachtig, niet in de laatste plaats omdat zijn grootste bijdrage aan de Champions League winst van dat jaar een rode kaart tegen Rubin Kazan was.. Het verhaal wat daar uit voort gekomen is van Mourinho is legendarisch, maar vat eigenlijk de hele carriere van Balotelli wel kort samen..

Mentaliteit is ook een kwaliteit. Helaas beschikken veel toptalenten hier niet over en zullen we nooit weten hoe goed ze eigenlijk konden worden. Balotelli is zo een voorbeeld met heel veel potentieel..

Hahah lekker hoor Balo.
Vind het zo vaag dat men hier vind dat je alles mag zeggen over iemand anders als je meer hebt bereikt. En dan moet je dat commentaar maar nemen? vreemd.

Balo heeft gewoon gelijk. Hij heeft de CL gewoon. Kampioen van PL geweest. Ster op een EK geweest. Gewoon een goede carrière gehad. Had het nog beter kunnen doen dat klopt maar is zeker geen slechte carrière

Ook al heeft Ibrahimovic ergens wel gelijk... Wat ik niet snap is, dat als je zo "groot" bent als hij claimt te zijn....waarom moet je dan altijd zo over andere collega's en jezelf praten?? Wat wil je bewijzen? Als hij niet zijn satire naast het voetbal had, dan was hij veel minder opvallend geweest.

Voor de mensen die afgeven op Balotelli... Hij mag danwel domme dingen gedaan hebben. Hij kon zeker wel een balletje trappen. Dan komt erbij dat hij wel iemand is die de lef heeft om zich uit te spreken voor minderheden. Als geadopteerde donkere jongen in Italië echt niet makkelijk. Heeft m niet altijd geholpen in zijn carrière.

16 oktober 2023 om 12:25

In dit geval mocht VZ ook wel wat context plaatsen. Zlatan werd geïnterviewd door een journalist van La Gazetta Sport die laatst Leao vergeleek met Balotelli in een artikel (wat eigenlijk helemaal nergens op slaat). De journalist haalde dat weer aan en Zlatan was het daar niet mee eens. Maar dat stukje over Leao enzovoort wordt natuurlijk weer weggelaten om het zo te laten lijken dat Zlatan even een sneer aan het uitdelen is. Terwijl die vent (dit keer) niks geks heeft gezegd. Balotelli heeft verder ook nog een andere post gedeeld met het bericht "anyway, I still love you Zlatan", om maar eens te benadrukken dat het allemaal met een knipoog is gedaan en gezegd. Men wil gewoon dingen zien die er niet zijn. Sensatieartikelen.

16 oktober 2023 om 12:52

Footyfoot, mee eens. En weet je wat, hij is het nog niet verleerd en laat nu en dan zijn klasse zien bij ADS. Zijn rabona vorig seizoen was geweldig. Altijd leuk om zulke spelers te zien ballen.

Tsja. Zlatan heeft gelijk. Maar ik heb ook een interview weer laatst gezien dat hij zichzelf de allerbeste speler vond van de afgelopen tijd... Zelfs boven een Messi en Ronaldo. Puur qua kwaliteiten. Dan heb je wel een plank voor je hoofd hoor...

Verder reageert Balotelli wel op zijn Balotelli's. Hij heeft een CL gewonnen en Zlatan niet, dat klopt. Maar iedereen is het met Zlatan eens dat Mario Balotelli een veel grotere en betere carriere had kunnen hebben, dan dat hij nu gehad heeft.

Hij heeft nu een paar memorabele momenten gehad in zijn carriere, maar nooit echt heel veel gepresteerd, ondanks dat hij waarschijnlijk nog een goed gevulde prijzenkast heeft...

2 van mijn favoriete spelers. Waar Balotelli helaas niet de motivatie had om alles uit z’n carrière te halen (want qua talent is het een van de grootste die er in zijn periode was), heeft Ibra wel echt alles gegeven om alles uit z’n carrière te halen maar had dan weer het geluk niet aan z’n zijde(zie ontbreken CL winst) puntje bij paaltje kan je alleen maar voor Ibra zijn…

16 oktober 2023 om 12:31

Klopt, van beide eigenlijk erg genoten tijdens hun Milan-tijd. Uiteraard meer van Zlatan, maar Balotelli's eerste stint bij Milan was erg goed als je kijkt naar wat voor spelers Milan toen had rondlopen. Liep geloof ik nog 1 op 2. Prima cijfers. Was samen met El Sharaawy belangrijk in de CL-kwalificatie run van dat seizoen. Balotelli's schwalbe en Mexes' tennis-goal tegen Siena vergeet ik nooit meer!

Het is alleen jammer (zie mijn reactie boven) dat dit soort artikelen wel in een ander soort context worden geplaatst. Maar dat krijg je met (laten we het houden op kleurrijke) figuren zoals Zlatan en Mario.

Die mafklapper heeft volgens mij geen minuut gespeeld bij Inter in die CL wedstrijden. Stond er alleen onder contract. Ga lekker vuurwerk afsteken in je badkamer, gek.

16 oktober 2023 om 12:58

De laatste wedstrijd in de poule mocht hij basis en viel hij geblesseerd uit, verder wat korte invalbeurtjes. Ook na de groepsfase amper aan bod: 2 korte invalbeurten zonder impact.

Het staat op zijn palmaris, maar zonder hem hadden ze het ook wel gehaald.

Net als een aantal Argentijnen na de WK finale kan Balotelli dit ook gebruiken. Volgens mij had hij niet eens gespeeld in de finale en was zijn bijdrage richting de finale nog minder dan de 3de keeper. Maar heh, je naam stond op het formulier dus je hebt 'gewonnen'.

Balotelli bewijst andermaal Zlatan’s punt.

Kan hier wel van genieten, nice one 👌🏻

Tuurlijk in potentie een wereldtopper , had een van de beste kun en worden. Zonde dat hij er niet meer heeft uitgehaald.
Maar daar is Mario zeker niet de enige in.
Het is ook wel vaak genoeg benoemd, snap wel als ie er moe van word.
Dani was in potentie ook idioot goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren