Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Balotelli vernielt auto van zeker 115.000 euro en weigert blaastest te doen’

Laatste update:

Mario Balotelli heeft een auto-ongeluk gehad. Dat melden verschillende media. De aanvaller van het Turkse Adana Demirspor raakte in het Italiaanse Brescia van de weg. Op beelden is te zien dat zijn auto met name aan de voorkant flink beschadigd is. Balotelli zelf strompelde ondertussen met hulpverleners richting een ambulance, maar is naar verluidt ongedeerd.

Onder meer het Spaanse Marca heeft foto’s die vlak na het ongeval zijn gemaakt. Daarop is te zien dat de auto van de 33-jarige spits flink beschadigd is, terwijl de airbags zijn opgeblazen. Volgens The Sun gaat het om een Audi Q8 met een waarde van zeker 115.000 euro.

Daarnaast is op een video te zien dat Balotelli, omringd door een aantal hulpverleners, in de richting van een ambulance strompelt. Volgens persbureau ANSA is hij ongedeerd.

De oorzaak van het ongeval lijkt vooralsnog onbekend. Wel zou Balotelli volgens een plaatselijke politiefunctionaris geweigerd hebben om een blaastest te doen.

Adana Demirspor
Balotelli speelt sinds afgelopen zomer voor Adana, dat hem overnam van het Zwtiserse FC Sion. Voor de Turkse club, waar Patrick Kluivert de trainer is, kwam hij tot dusver tot drie goals in vijf Süper Lig-duels.

Volgens Il Fatto Quotidiano is Balotelli momenteel in Italië om te herstellen van een blessure. Eerder deze maand werd al bekend dat de spits geopereerd is aan zijn knie, waardoor hij een paar maanden uit de roulatie is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zag net onder een post van Drenthe staan “het ultieme voorbeeld van mentaliteit versus talent”, nou voor mij is dit dus het schoolvoorbeeld van hoe vern**k ik mijn enorme potentieel, want die had echt jarenlang kunnen domineren op de Europese velden. Tevens ook enorm zonde, want ook hij was en is in de kern volgens mij helemaal geen verkeerde jongen. Volgens mij alleen nog steeds niet de aller slimste…

24 november 2023 om 01:11

Haha dat was mijn reactie inderdaad! En andermaal weer van toepassing. Al is Balotelli misschien zelfs nog een groter voorbeeld hoe belangrijk het is om een goede mindset te hebben. Hij is inderdaad helemaal geen slecht mens, maar bij hem heb ik ook nog het idee dat er mentale problemen zijn waar wij geen weet van hebben.

24 november 2023 om 10:01

Balotelli is overduidelijk zwakbegaafd,maar die mensen kun je met de juiste begeleiding prima op het rechte pad houden. Bij Balotelli is dat niet helemaal gelukt en zit daarnaast zijn vreselijke misplaatste arrogantie hem ook nog in de weg

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren