Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Badstuber weigert Champions League-voetbal en blijft oude liefde trouw

Laatste update:

Holger Badstuber heeft zich langer verbonden aan VfB Stuttgart. De Bundesliga-club meldt dinsdagmiddag via de officiële kanalen dat de 29-jarige verdediger een contract tot medio 2021 heeft getekend. De vorige verbintenis van Badstuber bij Stuttgart, dat hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Bayern München, liep deze zomer af.

De 31-voudig international van Duitsland speelde afgelopen seizoen 28 wedstrijden voor Stuttgart, waarin hij twee keer scoorde. Badstuber, die het komende seizoen gaat spelen met rugnummer 28, is blij met het langere verblijf bij Stuttgart. "Ik kon kiezen tussen een club die Champions League speelt in het buitenland of blijven bij VfB", zegt de Duitser op de clubsite.

"Voor mij was de vraag of ik, na 39 Champions League-optredens bij Bayern München, naar een club met Champions League-voetbal zou willen gaan, een club waar ik praktisch geen band mee heb, of dat ik iets wilde opbouwen bij VfB, zodat mensen me hopelijk voor een lange tijd blijven herinneren. Ik ben ervan overtuigd van de weg die VfB is ingeslagen gezien de transfers die zijn gedaan."

"Dat is ook waarom ik voor VfB heb gekozen. Ik ben benieuwd om te zien wat we kunnen bereiken met elkaar de komende jaren", besluit Badstuber. De verdediger speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van Stuttgart alvorens hij overstapte naar Bayern. Voor der Rekordmeister speelde de stopper in totaal 177 wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.

Verwacht jij dat Holger Badstuber zijn carrière beëindigt bij VfB Stuttgart?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit echt geworden wat er van hem verwacht werd. Had veel potentie om een goede verdediger te worden maar heeft het nooit écht waargemaakt. Ook mede door blessures.

10 juli 2018 om 13:47

Slechts mede door blessures? Deze man was op 23 jarige leeftijd nummer 1 centraal achterin bij zowel Bayern als Duitsland. Hummels en Boateng mochten onderling uitvechten wie er naast hem mocht staan, besef je dar even. Zonder blessures was hij een absolute wereldster geworden. Maar drie jaar blessures op die leeftijd is zelfs hem teveel geweest. Bijzonder dat voetbalzone Stuttgart zijn oude liefde noemt, zijn enige liefde is toch echt Bayern.

10 juli 2018 om 13:57

Overdrijven is ook een vak. Badstuber is nooit een groter talent dan Hummels en/of Boateng geweest. Van Gaal had hem en Thomas Muller toen een kans gegeven. Zij deden het beide boven verwachting goed. Maar het is niet dat de hele wereld nou zo onder de indruk was van het supertalent Badstuber...

10 juli 2018 om 14:07

Met goed bedoel ik ook niet per sé Hummels of Boateng, maar er had meer van hem terecht kunen komen als hij zijn blessures niet had gehad.

10 juli 2018 om 14:11

Boateng en Hummels zijn nooit super grote talenten geweest.
Hummels was een laat bloeier.
Boateng viel door de mand bij City en het duurde ff voordat ie begon te draaien bij Bayern. Sterker nog hij was bagger slecht in zn eerste 2 jaar. Badstuber was een groter talent dan allebei.
En is dat niet hoe alle talenten doorbreken? Dat ze een kans krijgen en het boven verwachting goed doen?

10 juli 2018 om 16:14

Respect voor Badstuber. Zonde van zijn blesxuee

10 juli 2018 om 16:15

Blessureleed. Symphatieke speler

Wat heeft deze jongen een pech gehad met zijn blessures. Toch iedere keer sterk teruggekomen. Respect voor de mentaliteit van deze jongen.

Super slimme keuze, Moet gewoon in Duitsland eindigen

Geweldige verdediger die een enorme dosis pech heeft gehad met zijn vele langdurige blessures. 29 jaar alweer, ik kan me voorstellen dat hij kiest voor een plek in de basis. Heeft bij Bayern, ook al hij fit was, veel op de bank gezeten. Zeer loyaal persoon in ieder geval, dat zie je niet vaak. Leuk voor hem dat hij in de nazomer van zijn carriere alsnog zijn draai heeft gevonden.

Wauw tijd vliegt! 29 jaar alweer. Kan me nog herinneren dat hij een enorm talent was destijds bij Bayern. Helaas door al die blessures weinig van geworden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren