Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid stalt miljoenenaankoop bij Wolverhampton Wanderers

Laatste update:

Jonny Castro Otto is komend seizoen speler van Wolverhampton Wanderers. De 24-jarige verdediger komt op huurbasis over van Atlético Madrid, de club die hem woensdag definitief overnam van Celta de Vigo. De rechtsbenige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een zesjarig contract in Madrid en wordt het komende seizoen gestald bij de club uit de Premier League.

Castro brak op jonge leeftijd door bij Celta de Vigo en was daar jarenlang een vaste waarde. Hij kwam in totaal tot 221 wedstrijden voor de club uit LaLiga en maakte met name vorig seizoen veel indruk. Hoewel hij een rechtspoot is, kan hij ook goed uit de voeten op de linksbackpositie, waar hij zijn meeste wedstrijden speelde. De voormalig Spaans jeugdinternational kan ook spelen als centrumverdediger of als rechtsback.

Bij Atlético Madrid wordt hij gezien als een speler voor de toekomst. De posities in de achterhoede van de ploeg van trainer Diego Simeone zijn goed bezet en daarom wordt hij het komende seizoen verhuurd aan the Wolves. Na João Moutinho is Castro de tweede aankoop van de Engelse promovendus deze week. Hij rondde woensdag het papierwerk af en kan op 11 augustus debuteren in de Premier League tegen Everton.

Castro levert de club uit Galicië naar verluidt een transfersom van zeven tot acht miljoen euro op. Atlético bracht al eerder twee biedingen uit, maar die werden door de clubleiding van Celta niet goed genoeg bevonden om het tot medio 2019 doorlopende contract af te kopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben echt benieuwd naar de gedachtengang om iemand van 24 voor 6 seizoenen te contracteren en dan te verhuren aan een PL club.

25 juli 2018 om 19:42

Felipe Luis is al in de 30 en is vaak geblesseerd, Lucas Hernandez is eigenlijk een centrale verdediger dus ik denk dat dit gewoon een breedte aankoop is voor in de toekomst voor als 1 van de centrale verdedigers vertrekt of voor als Felipe het niet meer aan kan. Hij is nu nog niet per se nodig maar hij was deze zomer voor 7 miljoen op te halen dus ik vind het eigenlijk wel een goede deal.

25 juli 2018 om 20:18

In de eerste zin van de een na laatste alinea wordt dat haarfijn uitgelegd!

26 juli 2018 om 04:58

Dat dacht ik ook. Maar met een juanfran en luis filipe die de 30 gepasseerd zijn. Kan deze man volgend jaar samen met sidibe en versjalko om de back posoties spelen.

Wolverhampton begint nu echt een goede selectie te krijgen zeg, ben benieuwd hoe ver ze gaan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren