Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolves neemt Spaans international definitief over en evenaart clubrecord

Laatste update:

Wolverhampton Wanderers heeft Jonathan Castro Otto, kortweg Jonny, definitief overgenomen van Atlético Madrid. The Wolves maken via de officiële kanalen bekend dat de 24-jarige verdediger een contract voor vierenhalf jaar heeft ondertekend, waardoor hij 2023 aan de Engelse club verbonden is. Volgens verschillende Engelse media heeft Wolverhampton Wanderers twintig miljoen euro neergeteld, waarmee het clubrecord geëvenaard wordt.

Afgelopen zomer telde Wolverhampton Wanderers ook twintig miljoen euro neer om Adama Traoré over te nemen van Middlesbrough. De Spaanse aanvaller is tot dusver de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van the Wolves, maar deze titel moet hij nu dus delen met Jonny. De verdediger speelde afgelopen halfjaar 22 wedstrijden in het shirt van de promovendus, waarin hij goed was voor 1 doelpunt en 1 assist.

De huidige nummer zeven van de Premier League is na zes maanden klaarblijkelijk genoeg onder de indruk geraakt van Jonny, waardoor hij nu definitief wordt overgenomen van Atlético Madrid. De verdediger speelde overigens geen enkele wedstrijd voor los Colchoneros. Direct nadat de club uit Madrid Jonny afgelopen zomer overnam van Celta de Vigo, vertrok hij op huurbasis naar Wolverhampton Wanderers.

Atlético Madrid heeft zo binnen zes maanden dertien miljoen winst gemaakt op Jonny, want afgelopen zomer maakte men zeven miljoen over naar Celta de Vigo om hem over te nemen. De vleugelverdediger, die in oktober debuteerde voor de Spaanse nationale ploeg en drie interlands achter zijn naam heeft staan, werd geboren in Vigo en doorliep de jeugdopleiding van los Célticos.

Goede zet van Wolverhampton Wanderers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atleti de lachende derde, die met Filipe Luis en Lucas zelf twee fantastische linksbacks in huis heeft. 13 miljoen winst in een half jaar, terwijl de selectie hiermee niet verzwakt wordt.

31 januari 2019 om 12:21

Vind je? Bij Filipe Luis is inmiddels het beste er wel af. Lucas is naar mijn mening een matige linksback, omdat hij gewoon een centrumverdediger is en bij gebrek aan beter als back wordt opgesteld. Jonny was gezien de ontwikkeling die hij doormaakt voor Atletico een uitstekende speler die alleen maar beter wordt, is inmiddels zelfs eerste keus linksback onder Lucho in het Spaanse elftal gezien zijn relatie met Alba.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren