Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Almere City en Ajax bereiken akkoord: Maduro wordt assistent van Steijn’

Laatste update:

Hedwiges Maduro wordt de assistent van hoofdtrainer Maurice Steijn bij Ajax, zo meldt ESPN. De voormalig Ajacied komt over van Almere City, waar hij het afgelopen seizoen de assistent van Alex Pastoor was. Afgelopen zondag promoveerde Almere City voor de eerste keer in de clubgeschiedenis naar de Eredivisie.

Ajax maakte woensdag officieel bekend dat Steijn de nieuwe hoofdtrainer van Ajax is. Met Saïd Bakkati hebben de Amsterdammers reeds een assistent voor Steijn aangetrokken. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat bevestigde al dat Maduro in beeld is om komend seizoen als assistent-trainer in Amsterdam te fungeren. "Die komt echt uit onze gezamenlijke koker", erkende Steijn ook.

"Ik weet dat hij er bij Ajax al heel lang heel goed opstaat. Bij mij stond hij er ook wel heel goed op. Ik ken hem ook al langer, we hebben vaak gespard. Ik heb geprobeerd hem twee jaar geleden naar Sparta te halen, maar toen koos hij bewust voor Almere", aldus Steijn, die hoope dat de deal snel rond zou komen. "Hedwiges is Ajax. Hij weet waar deze club voor staat. Hij belichaamt hetgene wat ik ontbeer. Ik denk dat het een perfecte combinatie is."

Maduro reageerde zondag na de promotie van Almere City op het nieuws dat hij de beoogde assistent van Steijn is bij Ajax. "Ik heb nog een jaar contract, ik heb het hier ook enorm naar mijn zin", zei hij bij ESPN. "Je moet daarvoor bij de mensen zijn die erover gaan. Als je kijkt naar clubs heb ik ook altijd tegen Almere gezegd: er zijn altijd uitzonderingen. Dat is Ajax, maar ook Valencia bijvoorbeeld. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Almere en ik leer enorm veel. Of ik wat van Ajax heb gehoord? Ik hoor altijd wel wat van Ajax, vorig jaar ook. Ik heb nu gezegd tegen mijn manager Rogér Linssen: alles wat komt, wil ik pas na de play-offs doen."

Met de komst van Maduro krijgt de staf van Steijn steeds meer vorm. De 28-jarige Duitser Max Lesser komt over van VfB Stuttgart en wordt Hoofd Analyse bij het eerste elftal. De technische staf bestaat verder uit Richard Witschge, Anton Scheutjens (keeperstrainer), Alessandro Schoenmaker (performance coach) en de eerder genoemde Bakkati.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welkom terug Hedwiges! Een verstandige jongen die als analist goed over komt. Ik denk echt een aanwinst voor de technische staf.

15 juni 2023 om 14:10

Ja, in deze man heb ik dan wel weer vertrouwen. Scheelt in ieder geval voor mij als Ajax per ongeluk wel goed gaat presteren onder Steijn, dan kan ik alles afschuiven op de goede invloed van Maduro

15 juni 2023 om 14:17

Gaf op televisie in ieder geval heldere analyses en kwam rustig over. Dus ik heb ook wel vertrouwen in Maduro. Nu de trainersstaf rond is gaan we vanaf nu kijken wat er op spelersgebied staat te gebeuren. Ik verwacht binnenkort het vertrek van Alvarez en het aantrekken van Spertsyan en mogelijk ook Guler. Daana wordt het echt gissen hoe snel de rest kan gaan lopen maar Mislintat werkt tot nu toe zoals het hoort en redelijk snel. Wil men niet, ook goed en weer door.

15 juni 2023 om 14:27

Ik vond Mislintat gisteren weer overtuigen in zijn verhaal, lijkt doordacht te hebben wat hij wil, en Steijn en Maduro zijn onderdeel van een goed doordacht plan.

Ik vond Maduro ook altijd prima overkomen op TV, voor zover dit wat waard is voor zijn rol als assistent.

15 juni 2023 om 15:45

Dat hij goed overkomt maakt hem goed als assistent..yeah right eerst nog maar zien

15 juni 2023 om 14:33

Fijn voor de ajacieden dat de opvolger van Steijn straks in december al bekend is!

15 juni 2023 om 14:40

Dan kunnen ze ook gelijk doorzoeken voor de opvolger in de zomer. Maduro is echt een hele goede assistent lijkt me, maar ik verwacht niet dat die zo snel al klaar is voor de stap naar hoofdtrainer, en zeker niet bij Ajax.

Lekker paar jaartjes assistent laten, en dan kan die vanzelf uitgroeien tot een goede hoofdtrainer.

15 juni 2023 om 19:07

Mocht het niks worden dan komt in december Knutsen

16 juni 2023 om 10:50

Want dat is een top trainer hahahah als ze ballen hadden ghad hadden ze Nagelsmann gehaald, dan heb je wat, eentje die graag aanvallend voetbald, pas perfect bij Ajax denk ik, maar ja Aiacieden zijn nu al blij met een 6de garnituur trainer, het kan vekeren

15 juni 2023 om 14:43

Mee eens. Vooral zijn opbouw van trainerschap heeft hij goed gedaan. Je kan altijd het beste beginnen in een lagere divisie. Zodat je op een goede manier ervaring kan opdoen.

16 juni 2023 om 06:34

Vond idd Maduro altijd 1 van de weinige analisten die redelijk verstandig maar vooral ook neutraal overkwam.

Ondanks zijn voorkeur voor Ajax, ook gewoon altijd netjes over Feyenoord, PSV en andere clubs

"Who is Ajax" zei Alex Pastoor heel vastberaden 😆

15 juni 2023 om 13:57



"who is Ajax" zei Alex Pastoor. Geen woorden in zijn mond leggen he. Desondanks wel grappig

Edit: pas je het precies aan terwijl ik mijn comment plaats :-)

15 juni 2023 om 14:03

Excuus 😉

15 juni 2023 om 13:58

Maar als ze bij hem waren uitgekomen, zou hij dit niet zeggen. 😉

15 juni 2023 om 14:13

Hij zei dat gewoon met een glimlach en wist heus wel dat Hedwiges ging tekenen bij Ajax. Juist leuk dat Alex Pastoor een beetje Amsterdamse branie heeft en zichzelf niet zo serieus neemt. Best sneu dat allerlei Ajacieden over zo een grapje van de trainer van het kleine Almere City vallen…

15 juni 2023 om 14:29

Hele week van wakker gelegen, blij dat deze marteling ten einde is. Wat een grapje wel niet teweeg kan brengen he!

15 juni 2023 om 16:11

Inderdaad...toen hij dat zei probeerden ze Maduro nog over te halen om te blijven. Geeft alleen aan hoe erg ze hem waarderen.

15 juni 2023 om 14:14

Hij zei dat met een knipoog, stond zelfs nog bij in het artikel.

15 juni 2023 om 15:19

Inderdaad, daadwerkelijke interview was zo anders dan de kop van het artikel deed lijken. Eigenlijk is nu precies gebeurd wat hij ook voorspelde in dat interview.

15 juni 2023 om 15:26

Zo zie je maar dat een kop van een artikel alleen gelezen wordt en blijft hangen en je altijd wordt nagedragen en verdere comments. Al kan FlyingM ook gewoon moeite hebben gehad met begrijpend lezen.

15 juni 2023 om 14:26

Famous last words

15 juni 2023 om 15:06

Kort antwoord op zijn vraag: 'De nieuwe werkgever van Maduro!'

Naja heeeeel benieuwd… ik begin er steeds meer aan te wennen en wie weet wordt het wel wat met deze staf..

Ach heeft Alex Pastoor toch in ieder geval even zijn moment of glory kunnen pakken met zijn who is Ajax.

15 juni 2023 om 14:30

Best grappig inderdaad dat er zoveel Ajacieden vielen over een opmerking die een arrogante tint had, maar overduidelijk puur als grap bedoeld was.

15 juni 2023 om 14:39

Ik denk dat de meeste Ajacieden dat wel door hadden hoor gezien z’n glimlach. Ik had er in ieder geval geen moeite mee.

15 juni 2023 om 14:41

Gezien de reacties op VZ en de reacties op social media viel dat helaas flink tegen. Maar dat dingen fout worden opgevat gebeurt sowieso erg snel tegenwoordig.

15 juni 2023 om 15:35

Als Ajacied vind ik dat wel leuk, beetje de draak steken en geen blad voor de mond. Mooi toch!

Alex Pastoor ook gewoon een goede gast. Tactisch vaak ook sterk. Wordt de opvolger van Steijn?

15 juni 2023 om 14:51

Hij pakte natuurlijk niet zn moment of glory door te promoveren met Almere. Man man man

Als een topclub uit Nederland iemand wil van een eredivisie club 9 van de 10 keer lukt dat .

Lijkt me prima. Was eerst erg sceptisch maar heb er vertrouwen in. Alles beter dan afgelopen seizoen

Best gek, ik ben met de assistent meer blij dan de hoofdtrainer zelf. Ondanks dat ik de hoofdtrainer nog niet afschrijf.

15 juni 2023 om 14:09

Lijkt mij op zich n prima team zo, l met Bakkati erbij. Nu alleen nog een type Bogarde/Bobby Haarms die je de huid vol scheldt als je geen 100% geeft. Dan zie k t wel weer wat zonniger in!

15 juni 2023 om 14:40

Ik denk dat je die technische staf vooral niet te groot moet maken hè. Zitten nu genoeg

15 juni 2023 om 16:25

Soccerfan voor iemand als Bogarde is er altijd ruimte, en bovendien kan hij als veldtrainert voor de verdediging aangesteld worden.

15 juni 2023 om 15:29

mvbfan, ik heb precies hetzelfde. Maduro komt op mij over als een heel verstandige kerel, die rustig en goed nadenkend over zijn carrière pad heeft nagedacht. Begreep van Steijn dat hij hem eerder al naar Sparta wilde halen maar dat Maduro eerst voor een eerste divisionist als Almere wilde gaan.

15 juni 2023 om 15:31

Eens! En met zo'n Witschge ook. Misschien jochies als Taylor wat bijbrengen

Nu Bogarde nog terug halen. Die kan verdedigers leren verdedigen !!

15 juni 2023 om 14:03

Lijkt mij inderdaad erg verstandig om Bogarde linea recta terug te halen naar waar die hoort. Nu VDS weg is, ligt de weg weer open voor de boogieman.

15 juni 2023 om 14:55

Die komt niet. Staf is rond en is ook ok

Top aankoop
Op 1 of andere manier heb ik super veel vertrouwen in hedwiges..

Meer dan in steijn of PETERTJE

15 juni 2023 om 14:11

Je bent niet de enige hoor! Ik zie het ook wel zitten in Maduro. Lijkt een vriendelijke vent die een natuurlijk overwicht lijkt te hebben.

Jammer dat hij vorig jaar niet bij PSV is gekomen

15 juni 2023 om 14:42

Daar zou hij nooit voor kiezen. Is duidelijk geweest. Ajax of Valencia. Zijn liefde voor Ajax is te groot om naar psv te gaan.

Uiteraard super blij met deze aanstelling. Scheelt ons toch zeker weer 2 tegendoelpunten tegen Almere City.

leuk voor ajax, maar jammer voor almere.
ik was benieuwd wat ze kunnen bewerkstelligen (met zelfde trainersstaff) in de eredivisie.
ik zeg niet dat alles afhangt of afhing van maduro, maar had wel het idee dat hij een grote steen bijdroeg aan het uiteindelijke promotie feest. op tactisch gebied maar ook omgang met de jongens.

we gaan het mee maken, in ieder geval een leuk club daar bij ajax nu, denk dat het wel prima mannen zijn die ajax weer op scherp kunnen krijgen. In mijn ogen was het vooral op motivatie gebied erg magertjes afgelopen jaar. Er mag echt wel wat meer pit in, en niet dat lamlendige een hele wedstrijd.
zou er toch schijt ziek van worden als ajax supporter als je weer een heel jaar lang naar dat eeuwige rond getik zonder rendement moet kijken... dan maar gewoon lekker ballen, beetje direct voetbal wanneer het niet lukt.
moet je natuurlijk wel de spelers er voor hebben, dat is ook zeker een vereiste. hoop voor ajax dat ze dan ook nog wel wat spelers halen die ook echt wat gaan toevoegen, wat tropische verassingen zou ook weer eens leuk zijn.

Bijzonder dat hij ook valencia benoemt, weet iemand of hij toendertijd een (dragende) basisspeler, waarschijnlijk werd ie ook gewaardeerd door de achterban als ie zo specifiek de club ook benoemt.

15 juni 2023 om 14:35

Het viel denk ik samen met de tijd van Koeman als trainer daar. Onder Koeman heeft die veel gespeeld, en het jaar daarna (zonder Koeman?) De Copa del Rey gewonnen.
Echt een vaste basisspeler is die na het vertrek van Koeman niet geweest, en hij heeft er zelf ook maar 3.5 jaar gespeeld. Dus inderdaad wel opvallend.

Tegelijk is Valencia een mooie club met een lekker klimaat én een fantastische aanhang. Wellicht dat het daar vooral door komt?

15 juni 2023 om 15:03

Dragende kracht is wellicht een groot woord, maar hij was wel een aardig vaste waarde als hij fit was volgens mij ja, al zijn er wel een paar periodes waar hij ook even op de bank terecht kwam zo te zien. Heeft er 3.5 seizoen gezeten en kwam in zijn tijd daar tot 113 duels voor Valencia (meer dan in Ajax 1 overigens), waarvan 91 als basisspeler.

Men zegt dat hij het goed doet en heel belangrijk is bij Almere (PSV probeerde hem volgens mij al eerder te halen). Ik denk dat dit een goede zet voor Ajax is. waarbij ik mij afvraag of het ook een goede zet voor hem is. De weg van over een jaar hoofdtrainer bij Almere was misschien voor zijn eigen carrière wel beter geweest. Hoeveel assistenten bij de topclubs breken echt door.

15 juni 2023 om 14:20

Als hij het heel goed doet bij Ajax ligt de weg bij Ajax gewoon voor hem open hoor. Kijk naar Heitinga, FdB & Marcel Keizer, misschien niet allen even succesvol maar wel allemaal een kans gekregen. Alleen bij Reiziger is dat vreemd gelopen.

15 juni 2023 om 14:50

Heeft Heitinga echt een kans gekregen ? Moest het seizoen zonder voorbereiding afmaken en zet met een selectie opgescheept waar hij totaal geen inspraak in had.

Maar de meeste trainers komen dus van buitenaf !!

15 juni 2023 om 14:53

Ach kom op. Selectie zonder inspraak. Dat heeft toch elke trainer die nieuw bij een club komt. En wat heeft een voorbereiding voor toegevoegde waarde als je gewoon niet geschikt bent voor het hoofdtrainers vak. Heb je hem gezien bij de jeugd. Niet om aan te gluren. Precies hetzelfde bagger voetbal wat helemaal niets met Ajax te maken heeft. En dat met voorbereiding. Hij is gewoon niet goed genoeg. Geen visie en tactisch een drama.

15 juni 2023 om 15:07

Je kunt twijfelen of Heitinga de ideale trainer is voor Ajax, maar zeggen dat een voorbereiding niets uitmaakt als je Heitinga bent slaat natuurlijk helemaal nergens op.
Daarnaast weet je zelf ook dat een trainer altijd wel aangeeft welke type speler hij graag nog bij de selectie wil hebben. Dus dat een nieuwe trainer niets te vertellen heeft is ook onzin.
Maar als de algemene ajax supporter alles aangrijpt om Heitinga zwart te maken zegt genoeg.

15 juni 2023 om 15:56

Een nieuwe trainer komt altijd met de selectie van de voorganger te zitten. Dat is niet alleen heitinga. Punt is als je gewoon niet goed genoeg bent dan maakt een voorbereiding ook geen verschil. Hij had precies hetzelfde voetbal gespeeld aangezien hij dit visie loze voetbal ook met de jeugd speelde. En dat is gewoon een feit. En dat mag gewoon gezegd worden. Dat eeuwige ajax "icoon" dus fluwelen handschoen....nou niet bij mij. Niet goed genoeg dan niet goed genoeg. Heel simpel. Iedereen is gelijk. Als ten Hag zwart gemaakt kon worden dan mogen Ajax "iconen" gewoon dezelfde behandeling krijgen.

15 juni 2023 om 14:51

Volgend jaar hoofdtrainer had hij zelf niet gewild. Hij wil nog een paar jaar assistent blijven. Genoeg voorbeelden van te snel hoofdtrainer worden.

Fijn en nu zou ik ook Bogarde terug halen.
Kan hij de achterhoede de kneepjes vh vak leren kennen.

Welkom terug bij de mooiste club van allemaal Hedwiges! Absolute aanwinst voor de staf denk ik. Zou daarnaast wel mooi zijn als Heitinga ook als assistent zou kunnen blijven, maar dat wordt lastig denk ik.

Heeft er iemand een idee wat voor afkoopsom Ajax betaald heeft? Aangezien die bij Almere ook erg waardevol was, en ze een plan hadden liggen om hem hoofdtrainer te maken.

Verder een erg mooie aanwinst voor Ajax. Vooral op tactisch vlak is die echt heel goed. Aangezien die ook bekend is met het spel van Ajax, kan die Steijn mooi helpen om ze op een goede en efficiënte manier volgens het "Ajax-DNA" te laten spelen.

By the way, is dat symbool om melding te maken iets nieuws?

15 juni 2023 om 14:44

Als je het gele driehoekje bedoeld; volgens mij niet. De mogelijkheid tot melding bestond sowieso al dacht ik, en dit symbool komt me hierbij ook bekend voor.
Maar misschien dat er in de app ofzo wel iets is aangepast/toegevoegd, dus ik weet niet zeker waar je op doelt.

15 juni 2023 om 15:06

O oke ik heb het nooit eerder gezien, althans ik reageer altijd op mijn mobiel, op de pc zie ik het nl wel.
Bedankt

15 juni 2023 om 15:52

Ja op de mobiel is dat nieuw idd.

15 juni 2023 om 22:49

Ah vandaar ;-) ik doe t op m'n telefoon op de desktopsite, dus ben op zowel telefoon als laptop dit al gewend.

Maar nu kun je dus mooi mijn reacties melden voor off-topic ;-)

Maduro als Hoofd Analyse had ook niet
misstaan, lijkt me.

15 juni 2023 om 15:51

Ja daar hebben ze deze week net Max Lesser voor aangetrokken.

Ach, Almere wilde wat centjes. Prima. Dat is hun goed recht.ik ben benieuwd naar de nieuwe technische staf bij Ajax. Ik vind het sowieso een betere keuze dan Peter Bosz (voor Ajax). Ik ben niet zo'n voorstander van trainers die terugkeren bij hun oude club. Je ziet het nu ook met Koeman, ik denk dat het vaak niet ideaal is. Al zal het natuurlijk soms best goed kunnen gaan...

15 juni 2023 om 15:51

Nou als Ten Hag over zoveel jaar terug zou willen komen dan leg ik de roder loper uit hoor.

Top nieuws. Zat er natuurlijk al wel aan te komen. Ik heb voldoende vertrouwen in deze stad. Gaat helemaal goed komen.

Ben benieuwd wanneer steijn en maduro ontslagen worden. Ajax hard op weg om de beste provincieclub van nederland te worden. Die fakkel gaat waarschijnlijk overgenomen worden van feyenoord.

Je zou voor de grap eens de podcast van Milan en Fresia moeten luisteren. Hier gaf hij één week geleden aan eerst graag een hoop ervaring op te willen doen om vervolgens pas naar een grote club te gaan.

Ik ben meer geinteresseerd in die Schoenmaker. Fit waren ze niet. Dat moet echt beter.
Eigenlijk bij alle clubs. De middenmoot van de BPL wordt hier kampioen omdat ze zoveel fitter zijn. Ik snap niet dat clubs daar veel meer op sturen. Zie ook de verlenging gisteren.
Idem voor psychologen trouwens.
Er vslt zoveel meer uit de ned. Clubs te halen. Als Nec gaat trainen op bpl nivo, dan worden ze kampioen.

Met de assistent van ADO Bakkati en de ex-trainer en Hagenees Steijn wordt het ADO gehalte bij Ajax wel heel groot. Ook Maduro is een goede toevoeging!

Jaja Ajax hand gauw gevuld een 2de trainer van Almere komt, vlag moet uit. Dacht Ajax altyd zei dat ze voor het beste zouden gaan. Of omdat dit centen kost maar laten varen. Mijn voorspelling dir probeersel is voor de winterstop, als Ajax mijlenver achter en uit Europa is, geklapt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren