Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Alfred Schreuder staat bij mogelijk nieuwe trainersklus voor enorme uitdaging’

Laatste update:

Alfred Schreuder is in beeld om aan de slag te gaan bij 1. FC Union Berlin, zo schrijven BILD en de Berliner Zeitung. De voormalig trainer van Ajax staat samen met een aantal andere namen op een kandidatenlijst. Op die lijst prijken ook de namen van Raúl en Oliver Glasner.

Union Berlin nam onlangs afscheid van succestrainer Urs Fischer wegens de dramatische seizoenstart. De club staat na twee overwinningen en negen nederlagen in de eerste elf competitiewedstrijden op de laatste plaats.

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer heeft onder meer naar Scheuder geleid. De 51-jarige Barnevelder liet begin deze maand zijn contract ontbinden bij Al-Ain FC. Schreuder zou het niet goed kunnen vinden met de rest van de technische staf, zo klonk het.

In Duitsland is Schreuder vooral bekend van zijn periode bij TSG Hoffenheim. Tussen 2015 en 2018 fungeerde de voormalig Ajax-trainer als rechterhand van Huub Stevens en Julian Nagelsmann. Na een kort uitstapje bij Ajax als assistent van Erik ten Hag keerde hij terug bij Hoffenheim, waar hij als opvolger diende van Nagelsmann.

Ook voor Raúl is de Bundesliga geen onbekend terrein. De Spanjaard speelde tussen 2010 en 2012 in dienst van Schalke 04 en was in oktober in beeld om bij de club uit Gelsenkirchen aan de slag te gaan als trainer. Raúl staat momenteel aan het roer bij de beloften van Real Madrid.

Profiel Union Berlin
Voorzitter Dirk Zingler kondigde na het vertrek van Fischer aan zorgvuldig op zoek te gaan naar een opvolger voor de Zwitserse succescoach. Zo moet de nieuwe hoofdtrainer de Duitse taal machtig zijn en zich kunnen identificeren met de normen en waarden van de club.

Fischer schopte het met Union van de 2. Bundesliga tot de Champions League en eindigde vorig seizoen op de vierde plaats. In de groepsfase van het miljardenbal werd dit seizoen echter pas één punt gepakt uit de eerste vier wedstrijden. Bij Union staan onder meer Danilho Doekhi en Sheraldo Becker onder contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zal de grootste downgrade aller tijden zijn

25 november 2023 om 12:19

De laatste 14 wedstrijden heeft Union er 13 verloren en 1 gelijk gespeeld. Het kan alleen maar meevallen zou je zegggen...

25 november 2023 om 12:40

Haha Fischer heeft Union van een nietszeggende 2. Bundesliga club naar de Champions League geleid. Wat een disrespect voor die man. Schreuder heeft overal gefaald als coach.

25 november 2023 om 14:01

Waarom? Schreuder past juist perfect bij dat antivoetbal clubje. Union heeft het altijd al van z'n behoudende tactiek moeten hebben. Laat nu precies zijn dat Schreuder zo'n type coach is. Je moet ook niet verwachten dat Union een Klopp, Guardiola, Mourinho of Di Zerbi kan strikken. Schreuder zou daar prima passen.

25 november 2023 om 17:57

Oliver Glasner wordt genoemd das een veel betere kandidaat.

Wens Union alvast sterkte. Nog steeds ongelofelijk dat clubs nog steeds interesse hebben in Schreuder...

25 november 2023 om 13:20

Vind ik totaal niet. Het is geen coach voor en topclub, maar die houdt Union er wel gewoon in denk ik.

Hij kan wel iets neerzetten namelijk.

25 november 2023 om 13:29

Ik vind hem ook geen coach voor een club zoals Union. Hij heeft gewoon helemaal niks. Ook kan hij een slechte relatie creëren intern zoals bij Ajax en laatst ook bij zijn recente club. Een goeie assistent maar meer niet.

25 november 2023 om 16:48

Lierse Twente is ook geen topclub (alleen om Feyenoorders te stangen soms wel) en bij ons was het op alle vlakken kommer en kwel en echt een donkere periode. Doe werd gewoon 10e met een heel behoorlijke selectie. Geen idee hoe je dan een degradatie kandidaat in de buli kunt helpen, laat staan iets neerzetten

Denk dat ik ook maar aan de slag ga als trainer. Papiertje halen en go. Als Schreuder er geld mee kan verdienen..

Die willen wel heel erg graag degraderen zeg, een trainer die niet eens degradatie ploegen kon verslaan met Ajax moet het in een top 5 competitie wel kunnen?

Die niet alleen zien te promoveren volgend jaar als schreuder komt. Die moeten ook nog eens al die puinzooi rechttrekken die die gaat maken. Union wacht moeilijke tijden mocht Schreuder trainer worden.

Toch wel knap. Van schreuder ( bijna) overal gefaald als hoofd trainer maar toch weer aan de slag komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren