Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax mag me altijd bellen voor een terugkeer, mits ze zich versterken’

Laatste update:

Sheraldo Becker zit goed op zijn plek bij Real Sociedad. De 29-jarige aanvaller maakte afgelopen winter voor drie miljoen euro de overstap van FC Union Berlin naar de Basken.

Becker had naar eigen zeggen weinig tijd nodig om te acclimatiseren bij Sociedad. “Voor mijn gevoel zit ik er al een hele lange tijd, ik ben enorm goed ontvangen door de jongens", zegt hij tegenover ESPN.

De Amsterdammer was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij meer geld kon verdienen. Union wilde Becker in de zomer van 2023 nog niet kwijt, maar voorkwam dat hij over ruim drie maanden transfervrij zou vertrekken.

De zevenvoudig international van Suriname was al sinds 2019 verbonden aan Union. Becker groeide in de Duitse hoofdstad uit tot een van de smaakmakers van Union. De vleugelspits speelde 140 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 26 assists.

“Na vier en een half jaar was ik klaar voor een nieuwe stap en had ik ook veel keuzes", geeft Becker aan. “Ik heb uiteindelijk met mijn hart gekozen voor Sociedad.”

Terugkeer bij Ajax


De centrumspits speelde in het verleden ook voor ADO Den Haag, PEC Zwolle én in de jeugd van Ajax. Becker lijkt in de toekomst niet onwelwillend te staan tegenover een terugkeer bij de Amsterdammers.

“Als ik heel eerlijk ben: dan moeten ze zich wel versterken met een paar spelers. Ze hebben een goed team, maar kwalitatief moet het nog wel beter. Ik speel bij Real Sociedad met allemaal middenvelders die in de nationale ploeg van Spanje spelen. Ajax mag me altijd bellen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Alex Kroes zal zijn werk goed doen, het is een goede vent”, besluit Becker lachend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oef, het bewijs hoe diep je gezonken bent. Becker wil terugkomen, dat is al één. Maar... alleen als je je versterkt. Wauw...

23 maart 2024 om 21:32

Het zegt iets over Ajax, maar het zegt nog meer over blaaskaakje Becker. Na geen ander seizoen zou een matige speler als hij dit kunnen roepen, behalve dit seizoen. En dan ben je echt een kleine haha. Die hoef in echt nooit in een Ajaxshirt te zien hoor.

23 maart 2024 om 21:58

Ja maarja, dat zo'n speler ooit nog eens de kans zou krijgen zo'n zin uit te spreken. Dan heb je het als ajax zijnde echt heel bont gemaakt. Auw..

23 maart 2024 om 22:20

Precies dat haha!

24 maart 2024 om 11:31

Het grappige is nog wel, dat Becker momenteel wel 1 van de beste spelers bij Ajax zou zijn met Brobbey haha.
Dus ergens heeft hij wel gelijk.

23 maart 2024 om 21:32

Ach.. hieruit blijkt slechts dat hij zichzelf niet ziet als kwalitatieve versterking. Daar zijn andere spelers voor nodig.

24 maart 2024 om 07:10

Ik wilde dit posten voordat ik je reactie las, gekke waus die Sheraldo ha ha

Hoeveel zelfoverschatting kun je hebben?

Becker is niet beter dan Akpom of Forbs. Becker zou het niveau absoluut niet omhoog gooien bij Ajax. Gewoon overslaan dus. Ik zie meer heil in een terugkeer van Eriksen.. al zal ik niet weten of er plek is voor hem in het team. Wellicht Davidson Sanchez? Mazraoui? We hoeven natuurlijk ook niet perse alleen aan terugkeerders te denken. Gewoon weer uit een beter vaatje tappen, al is Europees voetbal een must en Conference League onvoldoende.

23 maart 2024 om 21:28

Voor Eriksen is altijd plek en ik denk dat die ook echt nog iets zou toevoegen. Ajax heeft niet zo'n iemand rondlopen momenteel. Sanchez en Mazraoui zouden ook direct spelen.

23 maart 2024 om 21:30

Kijk jij wel eens wedstrijden van Becker? Vorig seizoen was hij namelijk heel goed bezig, tevens is hij dit seizoen ook lekker bezig in de minuten die hij krijgt, naar mijn mening een overduidelijke versterking voor het huidige Ajax

23 maart 2024 om 21:33

Dat zou kunnen. Maar hij bewijst met z'n uitspraken mentaal een kind van 12 te zijn en zulke gasten kan dit Ajax echt niet gebruiken haha.

23 maart 2024 om 21:50

Is dit niet gewoon de Amsterdamse bluf, die Ajax z0 mist momenteel, Myvision?

23 maart 2024 om 22:15

InvertNL, jawel, hij rendeert goed in elftallen waarbij je veel op counter speelt en hij met zijn snelheid de ruimte achter de verdediging kan benutten. Het is geen hele creatieve dribbelaar met felle versnelling als Antony of Conceicao. Als Ajax hopelijk volgend jaar weer dominant aan de bal kan spelen heb je imo niet heel veel aan hem.

Prima speler, en ik vind hem beter dan Forbs bijv, maar niet het niveau waarmee je gaat mee doen voor kampioenschap ED.

23 maart 2024 om 22:31

Jaaa, zo kan je het ook zien NJfromVOL. Jouw glas is halfvol in deze haha.

24 maart 2024 om 11:29

Je bent echt op je teentjes getrapt hè 😂

23 maart 2024 om 21:34

Kijken jullie wel wedstrijden van ManU? Eriksen zn benen zijn al lang en breed verdwenen hoor. Moet je niet aan beginnen als Ajax zijnde

23 maart 2024 om 23:47

Inderdaad. En dan heb je dadelijk met Henderson en Berghuis echt een bejaardenmiddenveld 😂

23 maart 2024 om 21:40

Becker heeft zich bewezen in een veel sterkere competitie dan Akpom of Forbs, dus hij is zeker beter. Het is oké als je hem niet mag, maar laten we geen ongegronde uitspraken doen.

23 maart 2024 om 21:50

Laat 'm lekker in die veel sterkere competitie spelen dan. Hij is te goed voor Ajax.

23 maart 2024 om 21:40

Becker niet beter dan Forbs? Dezelfde Forbs die eigenlijk alleen kan rennen, en nooit op enig niveau gepresteerd heeft?

23 maart 2024 om 22:19

Deze Becker kan hoofdzakelijk ook alleen maar rennen. Hij is echter niet zo slecht als Forbs. Hij heeft nog wel zijn fysiek mee.

Toen ik de quote las hoopte ik dat het een Ziyech zou zijn. Van een Haller, Tadic of Blind had ik het ook kunnen hebben en begrijpen. Maar blijf lekker weg als je nooit wat voor Ajax hebt betekend en arrogant gaat zitten doen. Ajax heeft helemaal niets aan zulke blaaskaken.

23 maart 2024 om 22:17

Ahjoh laat je niet kennen myvision. Dit is weer typisch een vz-artikeltje. Laatste tijd sowieso een schandelijk niveau als je het mij vraagt. Ze kunnen er bij mijn clubje ook wat van..
De titel is gewoon gemaakt om te jennen. Lachen, weer door en nooit meer aan Becker denken😜.

23 maart 2024 om 22:28

Oh ik had 'm eigenlijk nog niet eens zo provocerend opgevat hoor. Ik slaap zelfs in dit seizoen, geen seconde minder om zulke artikeltjes. Wel door twee kinderen van 0 en 3 trouwens, maar die zijn mentaal verder dan deze Becker 🤭

23 maart 2024 om 22:34

0 en 3… mooie en zware tijd. Bij mij staat de teller op 2 en 5… zou niet met je willen ruilen op dat gebied. Geniet er van 👍🏻

23 maart 2024 om 22:37

Haha mooi. Ja, Becker toont zich niet al te volwassen inderdaad, alhoewel we natuurlijk ook niet precies weten in hoeverre er gevist is naar dergelijke antwoorden. Links of rechtsom; deze jongen komt zelfs nu te kort voor Ajax. Kun je nagaan Ajax in normale doen.

Een kleine van 0?! Gefeliciteerd dan nog man! Geniet ervan een succes met de slaap😁!

23 maart 2024 om 22:45

@IJsmuts, jij hebt dan exact hetzelfde gehad zie ik wel. Hoe bevalt het leven met een twee- en vijfjarige? En wat je zegt, hier is het soms zware tijd, maar vooral mooi hoor! Het maakt zo'n seizoen van Ajax heel makkelijk te relativeren en te vergeten als je even naar die kleintjes kijkt. En ik doe ze voor, tijdens en na iedere veegpartij in Europa of de Eredivisie net zo hard gewoon wat Ajaxkleertjes aan 🤭@Gluubster: Thanks nog! Het is niet voor niets dat ik vooral op nachtartikelen reageer haha. Over Becker denk ik hetzelfde: wil je als Ajax weer aansluiten bij Feyenoord en PSV en Europees weer wat laten zien, moeten we denk ik naar andere categorie spelers kijken en dan vooral qua mentaliteit.

24 maart 2024 om 07:48

Bij 2 en 5 krijg je net ff wat meer vrijheid terug en je kunt wat makkelijker communiceren met ze, dus mij bevalt het prima. Geen Feyenoordkleertjes hier maar wel elke avond voor het slapengaan het lied ‘mijn Feyenoord’ voor de kleinste. Daar gaat ze goed op.
Relativeren gebeurt ook hier, de kleintjes gaan voor de club

24 maart 2024 om 12:46

Complimenten voor haar. Dat een kind na zo een horror liedje rustig kan slapen is heel knap.

Haha, nou dit is wel een echte Ajacied. Zit in ieder geval genoeg gezonde arrogantie in, laten we het daar op houden😅 Maar even serieus, als Ajax zich wil versterken dan moet het Sheraldo Becker niet halen, die gaat natuurlijk niks toevoegen op wat er nu al zit, dus er zit een flinke paradox in deze uitspraak

23 maart 2024 om 22:09

Mooi verschil tussen mensen toch. Jij en Myvision hangen dezelfde club aan die bekend staat om zijn branie/zelfvertrouwen/arrogantie/succes/ prijzen… maar wat een wereld van verschil in jullie reactie op de uitspraken van Becker. De een begint te schuimbekken en de ander lacht erom.

23 maart 2024 om 22:25

En toch hebben Inkemontana en ik meer gemeen dan jij denkt. Verder zeg ik in een iets andere bewoording precies hetzelfde als Inke, namelijk dat hij niets toe gaat voegen. Schuimbekken nog wel haha?

23 maart 2024 om 22:33

Hoe weet jij wat ik over jullie denk?

23 maart 2024 om 22:48

Haha goed punt, dat weet ik helemaal niet.

23 maart 2024 om 23:57

En toch zou ik het knap vinden als je precies het juiste denkt Ijsmuts 😜

Waarom zou je in godsnaam naar Ajax gaan als je bij Sociedad zit 😂

Ja op zulke spelers zit Ajax echt te wachten. Pas komen wanneer er volgens hem goede spelers rondlopen. Echt een speler die trots is om in het shirt te lopen.
Ajax heeft hem nooit nodig gehad en met zulke uitspraken hoop ik ook dat zij nooit beroep op hem zullen doen. Zoek maar spelers op die zich een slag in de rondte rennen en wel trots zijn om voor Ajax te spelen. Spelers zoals hij heeft Ajax genoeg.

23 maart 2024 om 22:10

Er zijn zat spelers die Ajax pas interessant vinden wanneer ze uitkomen in de champions League en links laten liggen wanneer dat niet zo is. Al die spelers ook maar niet meer aantrekken wanneer het goed gaat dan?

Pff wat een mentaliteit zeg.. hier mis je niks aan. Heeft nog geen doelpuntje geprikt ook voor Sociedad. Zal ook een flinke duit aan salaris verdienen. Nee, hier heeft Ajax er al genoeg van en van Becker worden ze zeker niet beter.

De realiteit is echter dat zelfs dit Ajax niet geïnteresseerd is of iets zou opschieten met Becker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren