Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Becker scoort bij debuut voor Real Sociedad en krijgt onmiddellijk een bijnaam

Laatste update:

Real Sociedad heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finale van de Copa del Rey. De uitwedstrijd in het Balaídos tegen Celta de Vigo werd met 1-2 gewonnen. Het was een zeer bijzondere avond voor Sheraldo Becker, die direct in de basis mocht starten en zijn debuut bekroonde met een doelpunt. In de halve eindstrijd treft Real Sociedad Atlético Madrid, Sevilla, Mallorca, Girona, Athletic Club of FC Barcelona.

Celta de Vigo - Real Sociedad 1-2
De score werd in de tweede minuut al op fraaie wijze geopend. Een afvallende bal werd aan de rechterkant direct uit de lucht geplukt door Mikel Merino en bezorgd bij Mikel Oyarzabal, die van dichtbij al vallend binnenknikte: 0-1.

De bedrijvige Becker maakte er in de 66ste speelminuut 0-2 van. Hij werd op volle snelheid de diepte ingestuurd door Brais Méndez en de vleugelspits rondde vervolgens op koelbloedige wijze af. Direct na zijn goal werd Becker op de X-pagina van Real Sociedad ‘Spiderman Becker' genoemd.

In de slotminuut zorgde Luca de la Torre nog voor de 1-2, maar de voorsprong gaf Real Sociedad niet meer uit handen. Aan de kant van Celta de Vigo maakten onder meer de voormalig Eredivisionisten Anastasios Douvikas, Renato Tapia en Jörgen Strand Larsen hun opwachting.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan te bedenken dat ik hem als supporter van ADO heel vaak heb verafschuwd omdat ik hem totaal niet balvast vond. Suuuupersnel maar geen slimme speler. En zo zie je maar hoe een carrière ineens kan lopen, chapeau!

24 januari 2024 om 06:43

Ja maar hij was bij ADO ook wel heel slecht kon alleen hard rennen verder kwam der nooit een voorzet aan en miste veel te vaak kansen. Stap naar Duitsland heeft 'm goed gedaan.

Ik kan het altijd wel waarderen wanneer spelers op waarde woorden geschat en in hun kracht worden gezet in plaats van dat de nadruk staat op wat ze niet kunnen zoals vaak word gedaan hier in Nederland.

Zijn prestaties in Duitsland verschillen niet zo heel veel met wat hij hier heeft gepresteerd maar de tendens rond zijn naam is nu een stuk positiever.

24 januari 2024 om 05:23

Becker js zo'n type dat in het juiste team echt een goede speler kan zijn.

Dat zal nooit de echte top zijn, want hjj heeft ruimte nodig, maar Sociedad js echt een prachtige club om voor te spelen!

24 januari 2024 om 09:24

Definieer echte top. Ajax Moest winnen van Union Berlin want Becker speelde daar en dat zou het niveau aan moeten tonen. Echter speelt ie nu bij Sociedad en dat speelt toch wel een niveautje hoger dan Ajax.

Mocht je met "echte top" doelen op een Man City, dan ben ik het uiteraard met je eens.

Wat een commentaar hé. "Is veel sneller met bal dan z'n tegenstanders zonder bal". Gast, kijken we naar hetzelfde? Verder wel een prima goal overigens; mooi debuut.

24 januari 2024 om 16:56

Haha, ik dacht inderdaad hetzelfde.

Heb daarna wel besloten hem het voordeel van de twijfel te geven, want gezien hoe hij zijn zin vervolgd, kan hij ook doelen op het feit dat hij niet verder gaat lopen met de bal, maar gaat schieten.

Als in, hij is sneller dan iedereen, zelfs met bal, dus hij had ook nog door kunnen lopen.

Zo leuk voor die jongen

Knappe goal maar niet best gekeept...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren