Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Becker heeft prachtige transfer te pakken; clash met Paris Saint-Germain lonkt

Laatste update:

Sheraldo Becker vervolgt zijn carrière bij Real Sociedad, zo laten de Spanjaarden weten via de officiële kanalen. Fabrizio Romano maakte dinsdag al bekend dat 1. FC Union Berlin een akkoord naderde met de nummer zes van LaLiga. Nu heeft de 28-jarige Becker definitief een fraaie transfer naar de Spaanse Champions League-deelnemer te pakken.

Vorige week kwam journalist Florian Plettenberg nog met het nieuws dat Villarreal in gesprek was met Union, maar Becker gaat dus hoger in LaLiga aan de slag bij Sociedad. In Berlijn beschikte de pijlsnelle vleugelspits over een aflopend contract, waardoor de nummer vijftien van de Bundesliga vermoedelijk niet veel overhoudt aan zijn vertrek.

La Real moest haast maken met de komst van Becker, daar Takefusa Kubo met Japan deelneemt aan de Azië Cup. Umar Sadiq is uit de roulatie wegens een knieblessure en talent Mohamed Ali-Cho werd vorige week voor 10 miljoen euro verkocht aan OGC Nice. Becker moet trainer Imanol Alguacil voorin van meer opties voorzien.

Becker is volgens Transfermarkt momenteel 12 miljoen euro waard, al gaat zijn komst Sociedad mogelijk minder kosten. De Amsterdammer was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij meer geld kan verdienen. Union wilde Becker afgelopen zomer nog niet kwijt, maar voorkomt nu dat hij over ruim vijf maanden transfervrij vertrekt.

De zevenvoudig international van Suriname was al sinds 2019 verbonden aan Union. In 2022 verlengde Becker voor het laatst zijn contract, maar dit dienstverband heeft hij dus vroegtijdig beëindigd. De pijlsnelle rechtspoot gaf zijn management onlangs de opdracht op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging

Becker, die 4,5 jaar geleden transfervrij overkwam van ADO Den Haag, groeide in de Duitse hoofdstad uit tot een van de smaakmakers van stuntploeg Union. De vleugelspits speelde 140 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 26 assists.

Met Union was Becker dit seizoen voor het eerst in zijn carrière actief in de Champions League. In vijf groepswedstrijden was hij tweemaal trefzeker. In de Bundesliga wist de aanvaller het net niet te vinden dit seizoen.

Door zijn overstap naar Sociedad blijft Becker actief in het miljardenbal, daar de Spanjaarden op de eerste plaats eindigden in Groep D. In februari wacht een lastig tweeluik met Paris Saint-Germain.

Becker genoot zijn opleiding bij Ajax, waar hij niet wist door te breken in de hoofdmacht. Via PEC Zwolle en ADO kwam de vleugelflitser uiteindelijk terecht bij Union, bij wie hij voornamelijk was opgevallen door zijn fysieke vermogen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Is Real Sociedad een goede vervolgstap voor Becker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag in z'n handjes knijpen als dat doorgaat. Vorig seizoen goed gestart 2e seizoenshelft was al een stuk minder en dit seizoen nog geen goal gemaakt (als draait heel die ploeg dramatisch).

Hele mooie transfer, mooie club, prachtige omgeving en genieten van het goede Spaanse leven! Wat had het er voor mij mooi uit kunnen zien als ik mijn been niet had gebroken .

17 januari 2024 om 15:40

Had ik mijn been maar gebroken, wellicht zou ik daardoor geen 2 linker poten hebben en had ik het ook ver kunnen schoppen.

San Sebastian. Wat een mooie stad is dit zeg. Ben er afgelopen zomer geweest en je kan daar zo leuk overal pintxos eten etc. Echt aangenaam verrast. Ook bij een wedstrijd van Real Sociedad geweest. Leuk stadion, en fanatieke aanhang. Ik hoop dat Becker zich snel aan kan passen en het goed gaat doen! Leuke transfer

17 januari 2024 om 22:35

Hoop dat hij daar niet de hele dag gaat zitten eten..
Leuke ontwikkeling heeft hij doorgemaakt, zag dit niet aankomen toen hij nog bij Ajax zat. Goede carrièreplanning.

Zeer fraaie transfer. Sheraldo haalt toch wel het maximale uit zijn carriere zeg! Enorm snel, doelgericht en gevaarlijk. Past mooi daar voorin bij Soceidad. Benieuwd of hij het hogere niveau aankan t.o.v. Union Berlin, die een uitstekend jaar hadden maar toch niet de ploeg zijn die men verwacht...

Oyarzabal - Becker - Kubo (als die terug is) voorin met André Silva, Sadiq en Barrenetxea als back-ups, best prima hoor!

Staat een zeer gedegen selectie. Middenveld ook prima met Zubimendi Mendez en Merino bijvoorbeeld en achter met Tierney, Le Normand, Zubeldia en Remiro ook! Leuk ploegje zo!

17 januari 2024 om 15:14

Ik verwacht niet dat hij basis gaat spelen. Vind het maar een vreemde tranfer. Sociedad probeert aanvallend voetbal te spelen en hebben vrijwel elke wedstrijd het meeste balbezit. Dan heb je aan Becker echt helemaal niks, die moet het echt hebben van de grote ruimtes en het loeren op de counter. Misschien dat ze hem brengen als ze voorstaan en kunnen counteren, anders snap ik dit niet. Vind hem ook niet echt doelgericht, vorig seizoen ging hem goed af maar staat niet bekend als killer, heeft wel wat kansen nodig zeg maar.

17 januari 2024 om 15:41

Wellicht springen ze in op een vertrek van Kubo? Real schijnt hem voor de breedte terug te willen halen.

17 januari 2024 om 16:57

Denk niet dat Kubo voor de breedte terug wil naar Madrid, als ik eerlijk ben.

Die willen Mbappé (wie niet) en hebben al Endrick Rodrygo Vini JR en ook Brahim Diaz nog hé. Valverde speelt er ook nog wel eens op de zijkant.

Geweldig man, nee denk niet dat hij daar basisspeler wordt, maar wel eerste man voor de wissels in de aanval. Misschien is dit ook voorbereidend werk voor andere transfers, Sociedad doet het geweldig dus er zal vrij veel interesse zijn voor hun spelers. Ook een andere dimensie, een jongen waarmee je goed kan counteren en erg gevaarlijk kan zijn via de omschakeling. Sociedad speelt toch vaker aanvallend vanuit eigen balbezit.
Daarbuiten is het gewoon een mooie traditionele club, in een mooi deel van Spanje. Heerlijk joh.

Dit vind ik toch een rare keuze. Normaal gesproken zal hij met Oyarzabal, Kubo en Barrenetxea al drie spelers voor zich moeten dulden. In het beste geval mag hij eens invallen in plaats van Sadiq. Maar het niveau Sociedad, helemaal met die selectie die ze nu hebben, zal normaal toch echt een stapje te hoog zijn voor Becker.

17 januari 2024 om 17:43

Dan is dit toch de perfecte keuze? Goed salaris, heerlijk weer en een schitterende stad. Nu is Berlijn ook niet klagen qua stad maar het Duitse weer is niet ideaal. Je hebt kans dat Union straks 'gewoon' weer voor plaats 11-16 speelt en dan is dit een goede vlucht.

18 januari 2024 om 09:01

Niet ideaal? Ik word gek van die kou hier in Berlijn de laatste weken. Winter is echt deprimerend, je merkt het ook aan de mensen hier. Kan niet wachten tot het voorjaar en dat alles weer warmen, kleuriger en gezelliger wordt.
Dus qua woonplaats snap ik Becker direct. Sportief eveneens, UB draait niet haar beste seizoen en ziet ook nog eens Bonucci vertrekken met zijn rijke ervaring.

18 januari 2024 om 09:50

Niet ideaal nee, toch voor mij persoonlijk is Berlijn een band e mooiste steden van Europa. Historie, nette mensen en schitterende plekken.

18 januari 2024 om 13:54

@baronvonborsig

Nu wil ik je niet tegenspreken hoor, vind het inderdaad een prachtige keuze omwille van de club dat Sociedad is en het beleid dat ze daar voeren. Echter, het weer is denk ik even wisselvallig als dat van Berlijn hoor. San Sebastian is nu niet gekend voor het zonnig en warm weer. In de zomer is het daar ook maar hoogstens 19-20 graden.

18 januari 2024 om 14:47

Bonucci vertrekt omdat die er niks van bakte.

Kan me niet voorstellen dat Becker het niveau van Sociedad en La Liga aan kan. Zal normaal gesproken ook op de bank terecht komen als iedereen terug en fit is. Maar zijn doel was ook om zich financieel te verbeteren en dat zal hij ongetwijfeld gedaan hebben. Mission accomplished zoals ze in Spanje zeggen.

18 januari 2024 om 13:50

Waarom zouden ze in Spanje dat in het Engels zeggen😅?

Prachtige transfer, Er wordt leuk gevoetbald bij Sociedad. Ik geef ze ook echt een goede kans om PSG uit te schakelen

Geweldige transfer voor Becker zeg! Die zoeken nog een spits omdat de huidige niet echt voldoen, waardoor Kubo en Oyarzabal daar zelfs geposteerd werden. Een geweldige voetballende ploeg waar die met zijn snelheid echt het verschil zou kunnen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren