Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-beul het meeste in marktwaarde gestegen afgelopen seizoen

Laatste update:

Het gerenommeerde Transfermarkt.nl heeft een lijst bekendgemaakt met daarop de tien spelers die afgelopen seizoen het meeste in marktwaarde zijn gestegen. Bovenaan prijkt de naam van Khvicha Kvaratskhelia. Waar hij voor het seizoen nog slechts 15 miljoen euro waard was, zullen geïnteresseerde clubs nu ongeveer 85 miljoen euro moeten betalen. Brighton Hove & Albion-middenvelder Moisés Caicedo volgt de Georgiër op slechts één miljoen afstand. Hij was aan het begin van afgelopen voetbaljaargang 6 miljoen euro waard, en heeft nu een marktwaarde van 75 miljoen euro. Een stijging van 69 miljoen, ten opzichte van 70 voor Kvaratskhelia.

Kvaratskhelia na een doelpunt voor Napoli.

Kvaratskhelia maakte een geweldig seizoen door. De aanvaller in dienst van Napoli kwam in de zomer van 2022 voor iets meer dan 11 miljoen euro over van het Georgische Dinamo Batumi. In Italië wist hij meteen een basisplaats te veroveren in het elftal van trainer Luciano Spalletti. In de eerste competitiewedstrijd tegen Hellas Verona (2-5 winst) maakte hij gelijk zijn eerste doelpunt en gaf hij een assist. Uiteindelijk was de pijlsnelle vleugelaanvaller goed voor twaalf doelpunten en dertien assists in de Serie A. Mede dankzij deze statistieken legde Napoli afgelopen seizoen voor het eerst sinds 1990 beslag op de landstitel.

Ook in de Champions League maakte de pas 22-jarige aanvaller furore. In het miljardenbal maakte hij twee doelpunten en was hij tevens vier keer aangever in negen wedstrijden. Beide doelpunten maakte hij overigens tegen Ajax. Verder kwamen tevens twee van de vier assists die hij gaf uit de groepswedstrijden met de Amsterdammers. Napoli versloeg Ajax twee keer met ruime cijfers (1-6 en 4-2) en schopte het tot de kwartfinale van het toernooi, waar AC Milan een maatje te groot bleek.

De top drie van de lijst van Transfermarkt.nl wordt verder aangevuld door Enzo Fernández. De marktwaarde van de Chelsea-middenvelder steeg met 65 miljoen euro. Randal Kolo Muani staat op plek vier (64 miljoen euro), Bukayo Saka is de nummer vijf van het lijstje (55 miljoen euro) en Victor Osimhen volgt als zesde (55 miljoen euro). Vinícius Júnior staat op plek zeven, de Braziliaan van Real Madrid was al honderd miljoen euro waard, maar daar kwam afgelopen seizoen nog eens vijftig miljoen euro bij. De lijst wordt afgemaakt door respectievelijk Alexis Mac Allister (49 miljoen), Alejandro Baldé (46 miljoen euro) en Kim Min-jae (46 miljoen euro).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht aan Schreuder bij het lezen van Ajax-beul.

2 juli 2023 om 09:53

nu al comment van het jaar!

2 juli 2023 om 10:09

Ik aan Valentijn..

2 juli 2023 om 11:38

Meer Mike Verweij hoor. Die is tig keer erger.

2 juli 2023 om 10:40

Inderdaad. Veder is de titel ook niet origineel. Hoe vaak ik het woord beul al gezien heb in een titel is niet meer te tellen.

2 juli 2023 om 10:47

Ajax heeft nou eenmaal veel beulen gehad afgelopen jaren😉

2 juli 2023 om 11:41

En weer moet het aan Ajax gelinkt worden. Ik begin de frustratie van leden hier echt te snappen. De weg die voetbalzone de laatste tijd is ingeslagen is echt niet de juiste.
Alsof mensen er niet op klikken als je gewoon z’n naam in de titel zet.

2 juli 2023 om 11:43

Wel opvallend dat je die frustratie pas begint te begrijpen als die weg van VZ nadelig uitpakt voor Ajax toch? 😉

2 juli 2023 om 12:00

@Soccerfan; die weg is niet pas sinds kort ingeslagen. Alleen valt het je nu misschien meer op omdat het ietwat negatief aan Ajax gelinkt wordt ipv positief

2 juli 2023 om 12:15

Wat betreft clickbait titels staat VZ op pole position...

2 juli 2023 om 11:13

Er is maar een Ajaxbeul en dat is Lucas Moura…

2 juli 2023 om 11:22

En die Bryan Smeets is ook wel een beultje...

2 juli 2023 om 11:46

Ironisch gezien is Ajax zelf de beul van Ajax: volgens de overlevering pleegde hij namelijk zelfmoord 😬. Al is dat slechts één van de verhalen. Wel de bekendste.

2 juli 2023 om 12:35

Er is maar 1 Ajax échte Ajax beul, tot in het einde der tijden: Lucas Moura 😆

Huh, die Georgiër is het meeste gestegen schrijven ze. Terwijl hij van 15 naar 80 is gegaan. Verschil van 65 miljoen. En nummer 2 caicedo is van 6 naar 75 miljoen gegaan. Een verschil van 69 miljoen.

Dan is die caicedo toch het meeste in marktwaarde gestegen? Of snap ik er gewoon niks van?

2 juli 2023 om 09:58

Ja maar die is niet aan een titel te linken met Ajax… of misschien wel. “Door Veltman is Caceido nu veel meer waard”.

2 juli 2023 om 10:25

"Ex Ajacied zorgt voor een transferwaarde van 75 miljoen "

2 juli 2023 om 10:02

Het is een foutje. Kvara is nu 85 miljoen waard volgens transfermarkt.

Gebeurt weinig in de markt hè Voetbalzone? Dan maar wat verzinnen

2 juli 2023 om 10:11

Het is overal komkommertijd. EK O-21 had VZ kunnen redden, maar daar is geen interesse voor nu NL al is uitgeschakeld

2 juli 2023 om 10:16

Gelukkig komen de vrouwen binnenkort in actie!

2 juli 2023 om 10:33

Gezien het selectiebeleid van Andries Jonker zullen dat ook maar drie tenenkrommende wedstrijdjes zijn.
Andirs Jonker is voor de vrouwen wat Van de Looi voor jong Oranje was. Past dus prima in het sellectiebeleid van de Knvb. Ik verbaas mij dan ook dat Reiziger nu het stokje heeft mogen over nemen en niet bv een Robert Maaskant. Reiziger lijkt mij vveel te onbekwaam om de zelfde onzin als Looi te ventileren en zulk idee-loos voetbal op de mat te leggen. Ik verwacht dan ook dat Reiziger snel zal worden ontslagen wegens gebrek aan tegenvallende resultaten.

2 juli 2023 om 11:07

Alsof Robert Maaskant verstand van zaken heeft. Reiziger wacht al heel lang op een kans, goed dat hij die nu krijgt.

2 juli 2023 om 12:15

Vreemde voorbarige conclusie wat nog op niets is gebaseerd, geef Reiziger gewoon een eerlijke kans zeker als Ajacied. 🙂

2 juli 2023 om 12:17

Hmm jullie lezen mijn text niet goed. Probeer de cynische ondertoon te lezen en ontdek wat ik werkelijk zeg over Reiziger (dat ik verwacht dat die WEL kan gaan presteren met JO).

2 juli 2023 om 10:29

Daar komt ook al dat "nieuws" vandaan dat Real Madrid interesse zou hebben in Brobbey en Manchester United in Bijlow.

2 juli 2023 om 10:33

Het grote verschil is dat van Brobbey slechts een fake gerucht is obv niks en dat United daadwerkelijk serieus geïnteresseerd is in Bijlow.

2 juli 2023 om 10:57

arsenal890 in de voetballerij kan alles hoor, maar het lijkt mij echt zo sterk dat united de gea wil vervangen door bijlow. Ik vind de kritiek op bijlow trouwens altijd zwaar overdreven, maar absolute wereldtop zie ik nou ook weer niet direct in hem. En al helemaal niet met zn blessuregevoeligheid.

2 juli 2023 om 11:07

Het kan ongeloofwaardig zijn, maar de interesse is wel serieus. Misschien als 2de doelman en dan de Gea alsnog verlengen? Onana lijkt namelijk niet te komen.

Ik bedoel meer dat het verhaal van Brobbey naar real niet te vergelijken is met united en bijlow doordat het wel serieus is.

Dat terwijl Kvaratskhelia ooit bij Ajax is aangeboden maar daar vonden ze hem niet goed genoeg…

2 juli 2023 om 10:28

Ik heb meermaals gelezen dat zijn salaris niet binnen de salarisopbouw bij Ajax pastte. Bij Napoli kon hij ook veel meer gaan verdienen. Kortom, onhaalbare kaart toen al.

2 juli 2023 om 10:35

Hij verdient 1.7 miljoen? Dat is echt niet onhaalbaar hoor

2 juli 2023 om 10:41

Dat was bij Ajax al behoorlijk hoog.

2 juli 2023 om 10:48

Hoeveel zou hij dan bij Ajac moeten verdienen om netto het zelfde over te houden is dn de vraag. Hoeveel tekengeld kreeg hij.
Het is gewoon jammer achteraf. Luca Modric kon ook in het begin van zijn cariere naar Ajax was het gerucht.
Persoonlijk hecht ik meer waarde aan welke trainer er zit. Een Slot is het ultieme voorbeeld van 1+1=3.

2 juli 2023 om 11:45

Modric was ook dicht bij ons toen. Alleen is dat door Dinamo toch nog op het laatst tegengehouden. Scheelde niet veel of deze gigant had in de eredivisie gespeeld.

2 juli 2023 om 11:42

Dat had niets te maken met dat ze hem niet goed genoeg vonden.

Deze lijstjes geven aan dat voetbal een kil rekenmodel is geworden voor megalomaan rijke mannen met een jongensdroom. Het gros van de voetballers is bezig op zo’n lijstje te komen. Dit geeft aan dat de absolute wil om te winnen nauwelijks in Nederland voorkomt. Daarom verliezen nationaal team en voetbalteams vaak finales. De CL is voorspelbaar met een financiële schifting vanaf de 1/8 finales

Leuk die cijfers maar natuurlijk niet echt ergens op gebaseerd. Het blijft wat de gek er voor geeft, emotie, behoeftes en vraag en aanbod. Waarde van een speler/mens is niet te vangen in bedragen. Waar de een vind dat een speler/mens x waard is zal een ander vinden dat diezelfde speler/hetzelfde mens y waard is. Maar prima. Leuk lijstje.

Ajax wou hem halen maar haalde betgwijn. Goede keuze haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren