Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied is stellig in zijn missie: ‘Landstitel is niet onmogelijk’

Laatste update:

Zondag staat in de Eredivisie een topper op het programma die eigenlijk geen topper is: PSV-Ajax. De Amsterdammers staan zeventiende, maar toch kijkt Carlos Forbs uit naar de wedstrijd. De aanvaller ziet het als 'de grootste wedstrijd uit zijn carrière', zo vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Daarnaast laat de aanvaller weten nog steeds voor het landskampioenschap te gaan.

PSV heeft al een voorsprong van 22 punten opgebouwd ten opzichte van Ajax, al hebben de Amsterdammers wel nog een duel met FC Volendam en de resterende minuten tegen RKC Waalwijk (gestaakt bij een 2-3 voorsprong voor Ajax) te goed.

Ondanks de enorme achterstand op de koploper weigert Forbs toe te geven dat zijn team kansloos is voor de het landskampioenschap. "Je zult mij nooit horen zeggen dat ik niet voor de titel ga", vertelt de Portugees aan het AD.

"Dat is niet mijn mentaliteit. Ik ben hier voor titels gekomen. Wordt dat zwaar? Ja, maar ik zal nooit zeggen dat dat onmogelijk is.” In deze lastige missie wacht zondag eerst de uitwedstrijd in Eindhoven. "Dit wordt de grootste wedstrijd uit mijn carrière tot nu toe. Ik kijk ernaar uit."

De buitenspeler kan ondanks zijn titelaspiraties niet anders dan erkennen dat zijn club in zwaar weer verkeert. "Het is onacceptabel. Zwaar ook, voor supporters en voor ons. Ik heb vertrouwen in de groep en de staf, dat we beetje bij beetje naar een hoog niveau groeien. Het seizoen is nog lang."

Naamswijziging
Forbs kwam afgelopen zomer over vanuit de jeugdopleiding van Manchester City. Bij die transfer koos hij er ook voor om met een andere naam op zijn shirt te gaan spelen. Zijn echte achternaam is namelijk niet Forbs, maar Borges.

"Mijn moeder vroeg me eens: 'Als je prof wordt, wil je dan mijn achternaam dragen?' Ik zei: 'Maak je niet druk mam, komt goed'." Sinds zijn transfer naar de Johan Cruijff ArenA speelt de aanvaller dus met de achternaam van zijn moeder op de rug.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou me op hele andere dingen concentreren nu.

28 oktober 2023 om 11:22

Alsof dit soort uitspraken enige negatieve gevolgen heeft.

28 oktober 2023 om 11:24

Dat zegt niemand toch? Maar zou als ik hem was wel wat realistischer naar de situatie kijken haha...

28 oktober 2023 om 11:36

Het is een vrij kansloze missie natuurlijk, maar laat hem nou gewoon zeggen dat hij niet op wil geven. Dat spreekt op zich gewoon voor hem hoor.

Er wordt hem gewoon gevraagd of ze kansloos zijn en ik denk dat dit antwoord heel veel beter is dan dat hij zegt: ja we zijn kansloos en gaan voor de nacompetitie strijden.

Dat laatste is misschien op dit moment meer realistisch, maar met lui die al opgegeven hebben, ga je de strijd zeker niet winnen.

28 oktober 2023 om 11:39

Als het niets negatief tot gevolg heeft, waarom zou hij zich dan op andere dingen moeten focussen?

28 oktober 2023 om 12:20

Meen je dat echt? Je kan ook zeggen dat je je eerst wil gaan focussen op het winnen van wedstrijden en het dan per week bekijkt. Dit is echter de grootste kolder die een speler kan uitspreken. Je moet in totaal bijna 80 punten in gaan lopen op verschillende ploegen, yeah right.

28 oktober 2023 om 12:43

Als je voor de titel wil gaan dan moet je wedstrijden winnen. Ik zie het negatieve er nog steeds niet van in.

28 oktober 2023 om 12:53

Ik weet niet of je op mij reageert, maar mijn reactie was op stpn84 die denkt dat dit een goed antwoord is. Voor mij zou het een reden zijn om Forbs op een paaz op te nemen namelijk.

28 oktober 2023 om 13:18

Dit zeg hij om in een goed blaadje te staan bij de fans. Maar als je dit roep ben je eigenlijk rijp voor de bavo

28 oktober 2023 om 14:30

Alleen dat niemand je meer serieus neemt?

Hoe kun je het als Ajaxcied nu over de landstitel hebben terwijl je 17e staat. Dan moet je je toch echt eens laten nakijken

Valt mij vies tegen, Forbs. Hij is op de brommer en heeft af en toe wat leuke flitsen, maar van een aankoop van 15 miljoen mag je veel meer verwachten. Ik denk zelf ook dat het gewoon een linksbuiten is, maargoed

28 oktober 2023 om 11:18

Mensen zijn wat positiever over hem omdat de andere aankopen er al helemaal niks van bakken, maar deze jongen kan er niet veel van. 2 jaar terug hadden we deze speler laten rijpen in jong ajax om hem daarna te verkopen aan een go ahead eagles.

28 oktober 2023 om 11:22

Ik denk? Iedereen weet dat het een linksbuiten is. Maar je kan hem niet verantwoordelijk houden voor het prijskaartje. Ho eens ff. Die jongen is nog piepjong. Kan hij er wat aan doen dat Sven dacht ik ga lekker los met de miljoenen. Is ook voor de toekomst gehaald. En tegenwoordig haal je die 16 miljoen er zo weer uit. Zie Daramy.

28 oktober 2023 om 11:28

Die tijden zijn voorbij. Niemand hoeft de buitenspeler die mislukt bij de nummer 6 van Nederland.

Je zag afgelopen transferperiode al dat Alvarez/Kudus/Timber weggingen voor 40 miljoen, terwijl het jaar ervoor je voor Martinez er bijna 70 kreeg. Kudus had net zoveel laten zien als Antony, en ging voor minder dan de helft.

Niemand in de huidige selectie kun je deze winter voor meer dan 20 miljoen verkopen

28 oktober 2023 om 11:35

Manke vergelijking, Ten Hag zorgde voor zulke bedragen om die spelers te willen.

28 oktober 2023 om 11:36

Maar hij heeft wel een 5-jarig contract en je wil hem niet in de winter verkopen. Binnen die 5 jaar zal Ajax ook best weer keer in de top 3 eindigen en Europees wat laten zien. En het kan snel gaan. Een half jaar goed spelen en wat goals maken en 20 miljoen is helemaal geen absurd bedrag meer voor een Brobbey of Forbs.

28 oktober 2023 om 11:48

Iedereen weet dat het een linksbuiten is. Ja omdat hij zelf zegt dat hij dat is en daar vaker heeft gespeeld. Maar gek genoeg heeft die die minuten op links bij ajax al helemaal geen dreiging.

28 oktober 2023 om 12:23

Op links tegen Ludogorets uit kwam er extreem veel dreiging van hem..

28 oktober 2023 om 13:32

Qua prijs en leeftijd komt hij overeen met Anthony en Neres toen die aangetrokken werden, die stonden er ook niet meteen. Zij hadden wel het geluk in een goed draaiend elftal terecht te komen. Ik zie Forbs wel dezelfde stappen maken de komende jaren. Veel vd andere aankopen zie ik geen groei potentie in

Gelukkig zie ik op Voetbalzone dat er veel Ajacieden zijn die Feyenoord de titel gunnen (vooral in het nadeel van PSV). Mooi toch, die aartsrivalen.

28 oktober 2023 om 11:25

Is wel te verklaren toch? Ajax heeft de laatste 20 jaar een ongelofelijk goed record tegen Feyenoord en tegen PSV is het meer 50/50. Verder nog het verspeelde kampioenschap tegen de Graafschap en dat gekke jaar op doelsaldo. Tel daarbij nog een paar verloren finales op en ik vind het wel logisch dat vooral jonge fans van Ajax meer tegen PSV hebben dan tegen Feyenoord.

28 oktober 2023 om 11:37

Dat klopt PSV-er!, maar dan hoor je ze vervolgens wel in koor roepen dat PSV absoluut geen rivaal is.

28 oktober 2023 om 11:55

Parelmoer wat Psv-er zegt dat klopt als een bus, en ik vind Psv ook geen rivaal. Maar een grote gevaarlijke concurrent, en als Ajax geen kampioen kan worden wat uitgesloten is. Dan zie ik veel liever Feyenoord kampioen worden, ondanks we rivalen zijn. Maar Az zou de kers op de taart zijn.

28 oktober 2023 om 12:26

In mijn ogen gun je de aartsrivaal niets, geen goud geen kampioenschap. Ik zie het al voor me dat ManU supporters de titel aan City gunnen, of Celtic aan rangers, Barca aan Real etc.. Dat is toch geen rivaliteit?

28 oktober 2023 om 12:32

Of te wel PSV wordt juist wel als een rivaal gezien 😉

28 oktober 2023 om 13:01

Achja wij spelen een verloren seizoen, en dan als ik moet kiezen. Zou dat mijn scenario zijn, ondanks we rivalen zijn haat ik Feyenoord niet. Geen enkele andere club overigens, maar Psv-er omschreef echt perfect hoe velen zich voelen. Die tijd ook onder Gomes, Alex en Cocu haha ja dat was ook vreselijk. Dat heeft er ook mee te maken, dat was bijna een onverslaanbaar team. En de strijd tegen m'n familie uit Helmond.

28 oktober 2023 om 13:03

Haha nee Pieterpost, echt daadwerkelijk iedere Psv-er bijna heeft er moeite mee. Dat Psv niet als rivaal gezien wordt door de meeste Ajacieden mij echt mirakel, zou je toch niks moeten uitmaken als Psvman. Los van Psv dus persoonlijk voor Bosz, zou het wel mooi zijn als hij van dat stempel af is geen prijzen. Hij zal altijd een bijzondere coach zijn voor mij, het was puur genieten onder hem. Nog steeds nachtmerries van die open sollicitaties van Bosz. 😔

28 oktober 2023 om 13:27

@Parelmoer geloof me, United fans zien liever City kampioen worden dan Liverpool.

28 oktober 2023 om 15:58

Haha ja, zelfs de Ajacieden die claimen dat PSV niet belangrijk voor ze is bewijzen regelmatig wie de grotere rivaal voor ze is. Alleen door hun hekel willen ze dat niet toegeven.\

Verder maakt het me allemaal niet uit.. Zowel PSV als Fey is gewoon een grote rivaal voor ze. prima dat een club er twee heeft, in plaats van de gebruikelijke één. Zo moeilijk hoeven we er niet over te doen

28 oktober 2023 om 11:33

Ik vind Feyenoord ook gewoon een mooiere club dan PSV. Feyenoord vind ik oo bepaalde vlakken vergelijkbaar met Ajax terwijl ik PSV altijd een beetje zo’n boerenclub met een minderwaardigheidscomplex vind

28 oktober 2023 om 11:41

Dat is wel het standaard riedeltje uit de randstad inderdaad, vooral die neerbuigendheid.

28 oktober 2023 om 11:49

Ik snap wat je bedoelt, maar ik zou het iets anders verwoord hebben. ;-)Ik vind Ajax en Feyenoord clubs met een hele sterke eigen identiteit en PSV veel minder. Dat gezegd hebben is het mij denk ik dit seizoen om het even. Ik hoop gewoon op een mooie strijd.

28 oktober 2023 om 11:52

Ik vind Ajax en Feyenoord totaal niet vergelijkbaar, behalve dat ze een achterlijke harde kern hebben maar dat heeft elke club. Feyenoord vind ik een way of life, een marteling soms, de geur van pisbakken, de haven, noeste arbeid. Ajax vind ik meer posh, gezien willen worden en erbij willen horen, het moet ook mooi zijn, wij zijn de beste en zonder succes blijft er weinig van over.

28 oktober 2023 om 12:00

Ja man je hebt helemaal gelijk, way of life enzo, marteling.. je zou eigenlijk een medaille moeten krijgen als je voor een bepaalde voetbalclub bent 😂

28 oktober 2023 om 12:18

Rikkinho, mag ik vragen wat jij dan verstaat onder identiteit? PSV is opgericht door een groep Philips medewerkers, speelt in de stad van Philips al ruim 100 jaar op dezelfde plek en trekt op met een groep bedrijven die wereldwijd bekend zijn maar toch regionaal verbonden blijven. Ik heb weinig met Brabant en al helemaal niet met Eindhoven, maar ik kan toch niet anders concluderen dan dat dit een hele duidelijke identiteit is. Of die identiteit je vervolgens aanspreekt of niet, dat is een hele andere discussie.

28 oktober 2023 om 12:26

Nou, je mag best een medaille krijgen als je je club ondanks alle tegenslagen altijd op een goede manier trouw blijft, zoals veertigduizend mensen die een paar dagen na PSV uit naar de Kuip togen voor een doordeweekse wedstrijd tegen VVV, of het uitvak afgelopen donderdag in Brighton, dat ondanks alles de ploeg bleef steunen.

28 oktober 2023 om 12:59

@Johan78. Ik wil niet een oneindige clubdiscussie starten, maar zal proberen antwoord te geven op je vraag. Bij Ajax denk je aan bravoure, met de borst vooruit spelen. De speelstijl, jeugdopleiding, legendarische spelers. Bij Feyenoord denk je aan hard werken, geen woorden maar daden, De Kuip. En bij PSV... tja... weet niet. Beetje blanco imago ofzo. Het roept niet een bepaald gevoel op.
Maar hee, dat is mijn beleving he. Het is een vrij land.

28 oktober 2023 om 13:21

@Rikkinho, zeker, was er oprecht benieuwd naar. Maar je zegt zelf al, je hebt er niet echt gevoel bij, en dat zal met een bepaalde voorkeur te maken hebben. Helemaal prima, net als dat iemand anders geen gevoel heeft bij met de borst vooruit spelen, of de geen woorden maar daden slogan. Identiteit is ook vooral een gevoelskwestie, ik denk dat elke club wel iets van een identiteit heeft.

28 oktober 2023 om 14:59

@Rikkinho Als ik een suggestie mag doen om je rijtje aan te vullen: PSV is een kleinere club met een kleiner achterland dat de concurrentie steeds op innovatieve manieren weet bij en voor te blijven. Waar Ajax en Feyenoord landelijk fans hebben, is PSV heel lokaal verankerd, heeft het een hele sterke positie en relatie met het regionale bedrijfsleven. Historisch gezien een zeer sterke scouting, tegenwoordig een vrij sterke jeugdopleiding. En classic PSV is dat de verdediging altijd ruk is 😉

28 oktober 2023 om 16:00

Bij PSV denk je aan resultaat

28 oktober 2023 om 16:01

@berry niet onderschatten. . PSV is ook zeker landelijk. Niet zo erg als Ajax natuurlijk, maar doen alsof we maar een regionaal clubje zijn is natuurlijk ook zeker niet waar.

28 oktober 2023 om 16:22

@rikkinho:

"beetje blanco imago ofzo. Het roept niet een bepaald gevoel op."

Tja, het is maar hoe je het zelf beleeft. Ik vind juist dat PSV een prachtige identiteit heeft.

Begonnen als bedrijfselftalletje van Philips, dat officieus al in 1911 (vanaf 1913 officieel) speelde op precies de plek waar nu nog altijd het stadion staat. Sinds 1926 non-stop op het hoogste niveau actief. In 1929 voor de eerste keer landskampioen. In 1955 de allereerste Nederlandse club die Europees speelde. Sinds 1974 nooit meer Europees voetbal gemist. Nog altijd de kleinste stad die ooit de Europa Cup I of Champions League won.

In de jaren vijftig en zestig werkten de meeste spelers nog altijd bij Philips. Mijn opa, die daar ook werkte, kwam ze dagelijks tegen in de fabrieken en magazijnen. Heeft hij me later nog bijna tot vervelens aan toe over verteld.

In de jaren zeventig groot geworden met bescheiden jongens die voornamelijk uit Eindhoven en Helmond kwamen, die vaak tig jaar bij PSV bleven, omdat ze bang waren voor heimwee. Maar intussen wel heel kort na de absolute gloriejaren van Ajax drie keer in vier jaar kampioen geworden (1975, 1976, 1978) en de UEFA Cup gewonnen.

Vanaf de jaren tachtig soms lange periodes enorm dominant in de eredivisie. Zes keer kampioen tussen 1986 en 1992, en de EC I gewonnen in 1988. Zeven keer kampioen tussen 2000 en 2008. Drie keer kampioen tussen 2015 en 2018. Tussendoor kwamen en gingen er wereldspelers als Romario, Ronaldo, Ruud Gullit, Ruud van Nistelrooij, Phillip Cocu.

En toch voelt het voor mij nog altijd een beetje als de plaatselijke dorpsclub. Ik kom dagelijks langs het trainingscomplex, dat in de bossen naast een groot wandelpark ligt. Op wedstrijddagen ga ik altijd op de fiets naar het stadion, dat midden in de stad staat, op loopafstand van het station en het uitgaansgebied. En persoonlijk vind ik het Philips Stadion het allermooiste stadion van Nederland. Ondanks de capaciteit van 35.000 plekken toch lekker knus, met de steile tribunes heel dicht op het veld.

Natuurlijk mag jij een blanco gevoel hebben bij het imago van PSV. Maar ik vind dat dat toch vooral aan jezelf ligt.

28 oktober 2023 om 11:41

Ikzelf sta hier wat anders in. Ik zou het geweldig leuk vinden als Peter Bosz een keer een daadwerkelijke prijs zou pakken. Een Johan Cruijffschaal wil ik daar nog niet echt toe rekenen. Dat hij dan op dit moment bij PSV aanwezig is, is dan maar zo. Bosz heeft bij mij een enorme gunfactor, groter dan heel Feyenoord bij elkaar, omdat ik niks met de galbak heb die daar zit.

28 oktober 2023 om 12:13

Op welke galbak bedoel je? Er zitten een hoop mensen bij Feyenoord en een galbak kan ik zo 1, 2 3 niet voor de geest halen? Je hebt het bij PSV over Bosz, maak je dan de vergelijking met Slot? Daar kan je toch geen hekel aan hebben?

28 oktober 2023 om 13:23

Dat lukt me aardig moet ik zeggen. Vind die man veel te overdreven. Hekelt zich aan Simeone terwijl hij daar zowat de Nederlandse variant zelf van is met de manier waarop hij altijd maar misbaar maakt richting scheidsrechters als een beslissing hem niet deugt. Nee, vind het geen sympathieke vent. Kan grappig uit de hoek komen op persco's maar vind dat in het niet vallen bij zijn gedrag om het veld.

28 oktober 2023 om 11:42

Feyenoord heeft wat meer sympathieke spelers maar ik hoop toch op PSV omdat ik het Peter Bosz gewoon heel erg gun om eens een hoofdprijs te pakken. Zeker omdat ik in tegenstelling tot Forbs er niet heel erg in geloof dat die titel naar amsterdam gaat

Je kan ook realistisch antwoorden met dat je er eerst voor wilt zorgen dat Ajax überhaupt Europees voetbal haalt. Als hij serieus denkt dat az, Feyenoord en Psv nog 5/6x verliezen ben je wel ver van het pad.

28 oktober 2023 om 11:22

En mocht dat gebeuren, moet Ajax alles winnen wat natuurlijk nog gekker is.

28 oktober 2023 om 11:25

Ik denk dat hij ook gewoon zegt wat de fans willen horen, hij weet ook wel dat de titel niet realistisch is.

28 oktober 2023 om 11:42

Hij bedoelt dat het niet het in zijn mentaliteit zit om nu al op te geven. Dat is alleen maar goed. Hij snapt natuurlijk ook wel dat de kans nihil is.

28 oktober 2023 om 11:47

Feyenoord en PSV is onwaarschijnlijk, maar AZ is ook maar 1 of 2 blessures verwijderd van een probleempje hoor. Die hebben best een smalle ploeg. Maar goed, dat scenario kun je ook bij Ajax krijgen, dus in dat opzicht zegt het argument niet veel. Ik denk dat Ajax eerst eens moet kijken naar FC Twente, want dat gat is ook al 11 punten (als je de twee inhaalwedstrijden in het voordeel van Ajax rekent). In een reeks van 5 keer 5 wedstrijden zal het per 5 wedstrijden meer dan 2 punten in moeten lopen. Dat is al best een klus.

De grootste wedstrijd uit z'n carrière en hij kijkt er naar uit. Het is voor hem te hopen dat hij de middellijn over komt (met bal). Hoeveel balcontacten heeft hij tegen Brighton gehad op de helft van Brighton?!

28 oktober 2023 om 11:49

Hij was wel de enige aanvaller die meest mee terug verdedigde. Ik zag ook veel liever dat Bergwijn werd gewisseld maar ja onze record aankoop mag blijkbaar niet gewisseld worden wanneer hij als een zoutzak speelt.

Heb nu een paar interviews gezien en gelezen van Forbs maar krijgen ze bij City in de jeugd standaard 6 uur per week mediatraining? Alleen maar de standaard oneliners komen eruit.

28 oktober 2023 om 11:27

Zo klinken de meeste voetballers tegenwoordig, proberen zo min mogelijk te zeggen tijdens interviews, helemaal na nederlagen. Dan krijg je de standaard riedeltjes als "we moeten keihard blijven werken".

28 oktober 2023 om 11:36

Ik snap het wel, als je één ding verkeerd zegt wordt je tegenwoordig meteen door alles en iedereen afgemaakt. Als je dat hebt meegemaakt of bij anderen hebt gezien is het denk ik normaal dat je je dan maar inhoudt bij interviews.

Kijk maar naar al het gezeik die spelers over zich heen krijgen die het wel anders doen dan de rest.

28 oktober 2023 om 11:44

Anderzijds: Wat moet die jongen anders zeggen? Als hij zegt dat top 4 halen al een hele opgave wordt, krijg je heel wat supporters op je dak en lachen al die analisten je uit.

Feyenoord/psv gaan geen 20 punten meer laten liggen in de Eredivisie. Laat Ajax zich maar z.s.m. veilig proberen te spelen.

Volstrekt lachwekkend. Wie bij Ajax neemt deze man tegen zichzelf in bescherming?

28 oktober 2023 om 11:33

In bescherming tegen wie? In bescherming tegen types zoals jij die vooraan staan om mensen met ambitie te veroordelen? Ben jij zo'n type die andermans kop eraf hakt als je 10cm boven het maaiveld uitkomt? Ik krijg zomaar het idee dat jij degene bent die wel wat hulp kan gebruiken om anders in het leven te staan.

28 oktober 2023 om 12:06

Er staat toch duidelijk 'tegen zichzelf'?
Je veroordeelt hem zelf al terwijl jij niet eens kan lezen..

28 oktober 2023 om 16:01

Dit heeft niets met ambitie te maken maar getuigt van domheid en een pijnlijk gebrek aan zelfinschatting.

28 oktober 2023 om 11:35

Ik zou hem controleren op doping.

28 oktober 2023 om 12:02

Riep je dat ook toen Munsterman riep dat hij niet aan “concurrenten” zou verkopen?

28 oktober 2023 om 12:07

Wauw, kleuterschool.. Ja, maar jij 10 jaar geleden...

28 oktober 2023 om 12:32

Hij zegt: ik zal nooit zeggen dat de titel onmogelijk is.

Dat VZ er in de kop van maakt dat hij er nog wel in gelooft vind ik een beetje overdreven. Hij zegt ook dat het wel heel moeilijk gaat worden, maar dat zijn ambitie altijd is om voor de titel te spelen.

Beetje sensatie artikeltje dit om fans op te jutten.

28 oktober 2023 om 12:36

Dus dit. Amen.

Dit jaar zou het moeilijk gaan. Maar volgend seizoen word ajax wel kampioen lijkt mij.

Ik denk dat je dit ook wel moet zeggen, maar Forbs zal vast ook wel weten dat het dit seizoen maximaliseren wordt, hopend dat AZ nog een slechte periode krijgt. De achterstand op PSV en Feyenoord is al veel te groot. Zelfs als je de waarschijnlijke overwinning op RKC en een hypothetische overwinning op Volendam erbij rekent, is de achterstand op Feyenoord 12 punten, op AZ 14 punten en op PSV zelfs 16 punten. Dat was zelfs een heel erg zwaar karwei voor de succesploeg onder Ten Hag geweest, laat staan deze selectie. Boven FC Twente eindigen wordt al een hele opgave.

Ik weet nog ene Jethro Willems die zei 99 procent dat we de titel pakken. Ajax moest toen voetballen tegen de Graafschap. Hij kreeg gelijk...

Forbs gaat nooit gelijk krijgen, alhoewel het technisch gezien nog altijd mogelijk is.

Ik zal hem even helpen….

Het. Is. Onmogelijk.

Wat een domme reacties hier... net alsof Ajax echt de nacompetitie gaat spelen... even over dit artikel. Forbs is tenminste positief ingesteld en wilt er voor gaan. Beter dan negatief zijn en niet meer willen strijden.

Morgen nog een keer interviewen. Dan is het 25 punten. Kijken of hij dan nog hetzelfde zegt

28 oktober 2023 om 12:16

Als je het bij 22 denkt, waarom dan niet bij 25?

28 oktober 2023 om 12:31

Oké, bij 35 punten dan. Dat zal rond de winterstop zijn

Dit is dus wat je noemt een "van der Vaartje"

Ik raad Carlos Forbs aan eens te luisteren naar het liedje 'dromen zijn bedrog' van Marco Borsato. Misschien had Forbs een sputter op toen hij orakelde dat dit seizoen de landstitel voor Ajax nog steeds haalbaar is.

Carloc Forbs: "we moeten nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen!"
Dan is het kampioenschap zelfs nog een kleine kans, maar zeker niet onmogelijk

Haha wat schattig. Hij kent de competitie toch? Of totaal niet in verdiept?
Ook al winnen we vanaf nu elke wedstrijd, dan nog word je geen kampioen.

Maar goed, laten we eerst maar eens 1 wedstrijd winnen, dat is al moeilijk genoeg voor deze groep

28 oktober 2023 om 14:39

Deze eeuw werd je maar 3 keer niet kampioen met 86 punten dus als Ajax alles wint dan zal het er om spannen. Hangt er dan een beetje vanaf hoe goed de overige topclubs de punten verder verdelen.

Tja dit is hetzelfde dan dat het in theorie niet onmogelijk is dat Feyenoord de CL gaat winnen.
Maar in de praktijk gaat dat natuurlijk niet gebeuren

Ik moest meteen denken aan de Irakese minister van informatie onder Saddam Hoessein.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren