Kuyt verliest bij eerste wedstrijd voor Quick Boys sinds 1998

De rentree van Dirk Kuyt bij Quick Boys heeft de club uit Katwijk niet aan de drie punten kunnen helpen. De Blauw Witte Narren, die worden getraind door Gert Aandewiel, verloren zaterdag met 0-2 van de beloften van FC Groningen.

De 37-jarige Kuyt speelde zijn eerste wedstrijd voor Quick Boys sinds mei 1998 en kreeg na vijf minuten een aardige mogelijkheid, maar de kopbal van de officieel assistent-trainer werd gepakt door de doelman van de bezoekers. Het eerste serieuze gevaar van FC Groningen viel na achttien minuten te noteren toen de paal naast doelman Jesper Hogendoorn werd geraakt.

De treffers op Sportpark Nieuw Zuid vielen in de tweede helft: Michael Breij opende na vijftig minuten de score en na ruim een uur spelen verdubbelde hij de marge in het voordeel van De Trots van het Noorden. Aandewiel voerde na 68 minuten een dubbele wissel door, maar een nederlaag kon niet worden voorkomen. Kuyt speelde het hele duel uit.

Had Quick Boys ten minste een punt verdiend?