Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Galatasaray wil zich versterken en is van plan om toe te slaan bij Man United’

Laatste update:

Victor Lindelöf staat in de belangstelling van Galatasaray, zo weet het Turkse A Spor te melden. De Zweedse verdediger van Manchester United beschikt over een contract tot medio 2025 en dus kan de club ervoor kiezen om hem te verkopen.

Galatasaray staat momenteel bovenaan de Süper Lig en gaat komend seizoen de voorronde van de Champions League in. Zelfs als Cim Bom nog wordt ingehaald door Fenerbahçe, dat vier punten minder heeft, dan kan de club alleen nog tweede worden en dus ligt Champions League-voetbal in het verschiet.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dit seizoen kwalificeerde Galatasaray zich eveneens voor het miljardenbal, maar de club werd derde in de groep met Manchester United, FC Kopenhagen en Bayern München en wist dus niet door te stoten.

Komend seizoen gaat de Turkse grootmacht het dus opnieuw proberen en daarom is de club naarstig op zoek naar versterkingen achterin. Volgens het medium gaat Galatasaray komende zomer een bod doen op Lindelöf.

Tegelijkertijd mogen drie andere spelers vertrekken uit Istanbul. Davinson Sánchez, Victor Nelsson en Abdülkerim Bardakci staan op de nominatie om verkocht te worden.

Volgens Transfermarkt is de 66-voudig international van Zweden nog vijftien miljoen euro waard. Als Manchester United een bod ter hoogte van dat bedrag accepteert, maakt de club flink verlies, daar hij in 2017 voor 35 miljoen euro werd overgenomen van Benfica.

Lindelöf kwakkelt dit seizoen met blessures. De 29-jarige mandekker kwam pas negentien Premier League-duels in actie dit seizoen en zit ook nu in de lappenmand met een hamstringkwetsuur.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lindelöf zou ook een mooie aankoop zijn voor een Ajax of PSV. Alhoewel Ajax nu niet reëel lijkt door de gehele situatie..
Misschien dat Ajax wel iets kan met Sanchez, alleen lijkt die wel te zijn afgegleden de laatste seizoenen

26 april 2024 om 12:06

Onze Victor heeft een salaris van ruim 7 miljoen (volgens internet). De kans dat hij hierdoor een uitwedstrijdje in het Mandemakers stadion gaat voetballen lijkt onmogelijk. Dus ja, misschien kan hij beide teams versterken... hij is onhaalbaar.

26 april 2024 om 12:27

Sanchez speelt ook bij Galatasaray. Ik denk niet dat een PSV sterker is dan Galatasaray op dit moment.

26 april 2024 om 13:32

Ik denk dat PSV zeker wel beter is dan Galatasaray momenteel. Weinig twijfel over zelfs. Ajax inderdaad momenteel niet. Al kan dat ook volgend seizoen zo weer anders zijn.

26 april 2024 om 13:44

Galatasaray heeft Ziyech, Ndombele en Mertens op het middenveld. Waar hebben we het over? PSV heeft 1 creatieve speler met Veerman. Galatasaray heeft er 3. Galatasaray heeft zelfs een sterkere selectie dan Dortmund, Milan, Monaco, Leipzig etc.

26 april 2024 om 13:53

Laten we het er bij deze maar op houden dat we dit héél erg anders zien. Mertens en Ndombele zie ik ook niet in de basis staan bij welk van deze clubs dan ook trouwens.

26 april 2024 om 14:46

Gala kon Europees niet eens langs Sparta Praag komen maar is sterker qua selectie dan clubs die daadwerkelijk overwinterden in de CL.

26 april 2024 om 15:18

Laten we eerlijk zijn.. Galatasaray staat er om bekend om grote namen aan te trekken die meestal al op hun retour zijn of beschadigd zijn door een mislukt avontuur.
Mertens is 36 en zit op 16 goals en 18 assists in 80 wedstrijden voor Galatasaray. Dat komt niet in de buurt van zijn statistieken bij Napoli of PSV.
Waar PSV juist vaak onbekendere spelers heeft die nog kunnen groeien.
PSV is dit seizoen echt sterker dan Galatasaray. Ook als je het Europese seizoen van beide clubs naast elkaar legt.

26 april 2024 om 16:15

Ik vind echt dat je Galatasaray hiermee te kort doet. Ergens zit een kern van waarheid in met Popescu, Drogba, Mertens etc.
Maar Hagi, Ribery en Sneijder hadden net zo goed voor Arsenal, United of Liverpool kunnen spelen. Dat waren gewoon spelers in hun piek.

26 april 2024 om 16:52

Hagi en Sneijder waren zeker niet in hun piek. Maar los daarvan, is Galatasaray echt niet zo sterk als je denkt. Ze hebben een aantal goede spelers, met een zwakke coach en dat zie je ze in Europese wedstrijden ook openbreken. Er staat geen team.

Ik denk dat zowel Feyenoord als PSV redelijk makkelijk winnen van Galatasaray

26 april 2024 om 12:32

qua niveau/ervaring zou dat inderdaad een leuke speler zijn voor een topclub in nederland, maar het salaris zal wel een probleem zijn (geldt voor zowel lindelof als sanchez trouwens)

ik heb niet heel veel gs gezien dit seizoen, maar even snel kijkend naar de stand in de super lig en het aantal tegengoals en de speelminuten van sanchez (ook ten opzichte van bardakci en nelsson) doet hij het okay. Maar goed, dit is puur scorebord, boord op schoot statistieken bekijken... misschien dat een gs/super lig volger meer te zeggen heeft over sanchez.

26 april 2024 om 13:06

Persoonlijk vind ik dat Sanchez het prima doet bij Galatasaray. Hij is fysiek sterk en heeft een goede tackle in huis. Tactisch gezien voelt het wel wat stabieler met Nelsson en Bardakci.

Er is tijdens het seizoen vaak gewisseld met de verdedigers door verschillende omstandigheden. En momenteel moet Sanchez genoegen nemen op de bank omdat Bardakci en Nelsson het goed doen.

Ik denk wel dat hij van waarde kan zijn voor het huidige Ajax, maar het is maar de vraag of hij fit blijft het gehele seizoen (heeft hier en daar wel wat blessures gehad). Mits het in het financiële plaatje past, lijkt het mij wel een gokje dat je kan nemen.

26 april 2024 om 13:36

Hoe het toch blijft bestaan op deze site dat een artikel dat in de verste verte niet over Ajax gaat zulke reacties krijgt...

Typische Galatasaray transfer haha, nou ja voor alle 3 de partijen misschien wel prima.

Lindelof is degelijk. Voor de Turkse competitie is die goed genoeg. Vind hem een degelijke back-up bij United, maar niet meer dan dat.

Dan kan hij in Turkije wel bij de toppers mee hoor. Is ok nog niet zo ''oud''.

Moet Gala niet doen we willen geen oude spelers legioen in Istanbul. Investeer dat geld in jonge spelers. Maar wie ben ik he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren