Van Hanegem tipt Feyenoord: ‘Met hen kun je in de CL nauwelijks aankomen’

Maandag, 19 juni 2017 om 13:30

Feyenoord kent tot dusver een rustige transferperiode. Eljero Elia vertrok naar het Turkse Medipol Basaksehir, maar verder gebeurde er nog weinig bij de Rotterdamse club op transfergebied. Willem van Hanegem had gehoopt dat Feyenoord na het kampioenschap stevig door zou pakken, zo schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

“Toen die club op 14 mei kampioen werd, had ik de hoop dat Feyenoord meteen stevig zou doorpakken. Dat er mensen rond de club zouden opstaan, die beseften dat de volgende stap gezet kan worden. Maar het was mij de afgelopen weken te stil”, stelt de Kromme. Feyenoord zou momenteel werken aan de komst van Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius. Dat vindt Van Hanegem een ‘goede zaak’, maar hij stelt dat Feyenoord zich in defensief opzicht nog moet versterken.

“Met het centrale duo Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden kun je in de Champions League nauwelijks aankomen. Ik zou Terence Kongolo in de as van het veld zetten, met zijn kopkracht, snelheid en voetballende vermogen. Dan moet er wel een linksback bij”, aldus Van Hanegem. Hij vindt het jammer dat Ricky van Wolfswinkel naar FC Basel vertrokken is. “Ik had hem graag bij Feyenoord aan het werk gezien.”

Van Wolfswinkel was niet de enige speler die de Eredivisie achter zich liet afgelopen periode. Zo vertrokken onder meer Héctor Moreno, Justin Hoogma en Davy Klaassen naar het buitenland. Van Hanegem is gecharmeerd van de middenvelder, die naar Everton vertrekt. “Ik hoop dat hij in de Premier League de volgende stap zal zetten, dat is goed voor het Nederlands voetbal”, schrijft de oud-international. “Aan de andere kant zal de Eredivisie in kwaliteit weer iets minder worden.”


Poll

Kan Feyenoord volgend seizoen opnieuw meedoen om het kampioenschap?


Gerelateerd

35 reacties (laatste reactie door ejens)

Ben zeer benieuwd. Iemand als Amrabat is een prima speler, maar ik vraag me af of hik Feyenoord echt naar een hoger niveau gaat tillen. Ajax deed dat soort aankopen ook met bv Sinkgraven of Gudelj. Maar die hebben nu ook door dat ze beter alleen nog maar voor Ziyechs kunnen gaan. Feyenoord kan dat denk ik echter nog niet betalen en moeten dus hopen dat die jonge gokjes goed uitpakken. In die zin denk ik dat ze er wellicht ook goed aan doen om Jorgensen te verkopen voor ongeveer 25-30 miljoen. Dan verlies je een belangrijke speler, maar heb je tenminste wel voldoende geld om je team in alle linies flink te versterken.

19 juni 2017 om 13:40

Dan kan je beter karsdorp verkopen, nieuwkoop staat al klaar en een andere goede spits is moeilijk te halen...

19 juni 2017 om 14:01

Karsdorp waarschijnlijk naar as roma las ik net.

19 juni 2017 om 14:03

Je suggestie is gehoord, een akkoord Karsdorp Roma schijnt heel dichtbij te zijn volgens de Twitter van Krabbendam.

19 juni 2017 om 14:08

Ben benieuwd wat Willem er dan van gaat vinden.
Zal hij niet blijer van worden.

19 juni 2017 om 13:47

25 miljoen voor Jorgensen? Denk dat er niet een club is die dat geld voor hem overheeft.

19 juni 2017 om 14:00

Zal wel een toespeling zijn op de berichtgeving dat ze in Engeland 20mil voor hem over hebben (gerucht). Als ze 20mil bieden zou ik ook wat hoger in de boom gaan zitten en kijken of ze toehappen. Of het reëel is, tja...

19 juni 2017 om 14:50

Vanuit oogpunt van Feyenoord zou ik toch bijna gaan bidden dat het waar is. Met die 20 miljoen kunnen ze toch voldoende doen waardoor ze uiteindelijk sterker worden dan met Jorgenson. Karsdorp schijnt ook voor 15 miljoen weg te gaan. Dan heb je 35 miljoen om je selectie aan te pakken.

Er zijn ook wel weer de nodige spelers transfervrij die in de Eredivisie toch nog van waarde moeten kunnen zijn. Spelers als Arouna Kone of Keisuke Honda bijvoorbeeld. Choupo-Moting van Schalke is straks ook transfervrij, maar die lijkt me alweer wat lastiger haalbaar. Vernon Anita is ook tranfervrij. Heeft veel als rechtsback gespeeld, waardoor hij wellicht als vervanger van Karsdorp kan fungeren, mits hij geen probleem heeft om voor Feyenoord te gaan spelen.

19 juni 2017 om 16:50

@sammerens: Volgens mij kunnen ze en mogen ze dan niet die 35 miljoen investeren. Er staat volgens mij namelijk nog een miljoenenlening van de Vrienden van Feyenoord. Geld is daarnaast niet alles. Je heb gewoon als Nederlandse clubs niet veel spelers om uit te kiezen die hierheen willen. En je gaat denk ik geen 4 miljoen salaris betalen bijvoorbeeld.

Ik zou dat centrum juist lekker laten staan, en sowieso niet vervangen vanwege de Champions League. Dat zijn hoogstwaarschijnlijk zes potjes, daar moet je geen miljoenen speciaal voor uittrekken. Bovendien denk ik juist dat dit centrum in de Champions League weleens goed kan werken. Beide zijn sterk wanneer ze onder druk staan en zwak als ze met ruimte in de rug moeten spelen. In de Champions League zitten we in pot 4, we gaan dus meestal de onderliggende partij zijn op papier en kunnen prima de kont tegen de zestien meter aangooien. Jones desnoods daar laten keepen en we zijn achterin sterk door de lucht. Kom er maar door, dat is vorig seizoen een hele hoop clubs slecht bevallen. Een voorsprong werd volgens mij vrijwel alle keren over de streep getrokken.

19 juni 2017 om 14:03

Dat terughoudende werkt prima tegen ploegen uit de eredivisie die kwalitatief gewoon minder kwaliteit hebben, in Europa zul je hoogstens tegen de tegenstander uit pot drie de bovenliggende partij zijn. Ik zou gewoon van eigen kracht uitgaan. Of je nou voetballend of terughoudende tegen onder gaat maakt weinig verschil. De ploegen uit groep een zijn steevast te sterk.

19 juni 2017 om 14:39

Waarom zou je het van te voren al opgeven? Verdedigend spelen met zo'n team werkt gewoon goed op CL niveau, dat heeft PSV ook weer eens laten zien.

Heb je bewust het stukje over Ajax weggelaten of komt dat nog in een volgende artikel.

- ''maar er moet, ook al omdat de jeugdopleiding blijkbaar geen talenten klaar heeft staan zoals dat bij Ajax wel het geval is, nog iets bij,'' vervolgt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. -

Naast een nieuwe linksback zou ik ook voor een ervaren back-up centrale verdediger gaan. Sven van Beek zijn blessure begint heel erg op die van Cissé te lijken en naast een blessure van Bacardi of Bot kan een mogelijke schorsing ook betekenen dat je ze op een gegeven moment allebei moet missen.

19 juni 2017 om 15:30

Als mijn tante een piemel had was het mijn oom geweest. Hz begint SVB zijn blessure op die van Cise te lijken? Als Bot en & JAVDH geblesseerd raken dan gaan kongolo en SVB centraal achterin en nelom LB.

Even een reactie op de poll: natuurlijk zal Feyenoord volgend seizoen meedoen om het kampioenschap. Overwinteren in de CL zal lastig worden (maar dat geldt voor iedere Eredivisie club).

19 juni 2017 om 14:11

Vraag ik me af of ze echt mee doen. Er gaan er best veel weg en wat haal je terug?

19 juni 2017 om 15:32

Ja er gaan een aantal spelers weg, maar dat is bij PSV en Ajax niet anders. Ik denk zelfs dat Ajax (met Klaassen) en PSV (moreno) belangrijkere spelers kwijtraken.

Het zal er allemaal vanaf hangen welke vervangers je kan aantrekken en dat zal ook voor PSV en Ajax gelden.

19 juni 2017 om 16:57

Dit seizoen zal alles mee met Feyenoord en zijn daardoor terecht kampioen geworden. Echt veel rek zit er niet in. En Karsdorp en Elia zijn weg als het goed is. Dat is natuurlijk geen garantie dat ze niet meedoen, maar ik denk dat Feyenoord het erg zwaar gaan krijgen. Ik ben ook heel benieuwd hoe PSV gaat renoveren in de selectie. Klaassen is een aderlating maar met Vd Beek staat er al wel. Zal iets inleveren, maar echt niet veel.

19 juni 2017 om 14:58

Zo natuurlijk is dat nou ook weer niet natuurlijk, als Elia, Karsdorp, Kuijt en Berghuis allen weg zijn (Vilhena misschien ook nog wel) heeft het zeker wel weer wat aanpassingstijd nodig. En het is wel vaker gebeurd dat er vlak na winterstop al een gat naar de top van de ranglijst was wat niet te overbruggen was. Ik zeg niet dat dat per se weer gaat gebeuren maar of ze vol voor het kampioenschap mee blijven doen weet ik ook niet zeker.

19 juni 2017 om 14:44

Wat een onzin. Vorig jaar bijvoorbeeld Napoli-Benfica-Besiktas-Basel, Leicester-Porto-Kopenhagen-Brugge, Juventus-Sevilla-Lyon-Zagreb.

Met een beetje geluk heb je een prima poule, probleem is dat het voor Nederlandse teams steeds pech was.

19 juni 2017 om 14:52

Zou jij feyenoord door zien gaan in een van die pouls?

19 juni 2017 om 15:01

In zulke poules is een 3e plaats en overwintering naar EL evt nog wel mogelijk maar een 2e plek lijkt me zelfs in die poules (als je Feyenoord is de plek van het zwakste team zet, want pot 4) nog erg lastig hoor AsRoma8

19 juni 2017 om 15:52

Ik zie Feyenoord geen 3e worden in een poule met Juventus-Sevilla-Lyon haha. Napoli-Benfica-Besiktas is al een lastige poule. Boven of Kopenhagen of Brugge eindigen zou moeten kunnen.

Met welke spelers kunnen we in de Champions League dan wel aankomen in een poule met Bayern Munchen, Barcelona en Tottenham Hotspur? Feyenoord heeft geen geld Willem. 5 miljoen neerleggen voor Van Wolfswinkel als 2e spits (waar het uberhaupt de vraag is of hij dat wil zijn). Is dat dan verantwoord? Net als 5 miljoen voor Amrabat als hij op de bank komt te zitten achter El Ahmadi en Vilhena. En dat terwijl er allereerst nog 2 buitenspeler van niveau moeten komen. Allemaal leuk en aardig, maar zoveel geld heeft Feyenoord niet. Ze kunnen misschien 1 of 2x dat bedrag neerleggen en dan houdt het op.

19 juni 2017 om 14:46

Zie mijn comment hierboven. Je moet niet alleen vergelijken met de beste clubs, er zitten genoeg teams tussen die kwalitatief lager zitten en als je wat geluk hebt met de poule en het tactisch goed weg zet heb je een prima kans.

19 juni 2017 om 15:11

Ook tegen die teams is het vrij lastig om door te gaan. En wat dan nog, maakt Van Wolfswinkel of Kramer als 2e spits het verschil tussen wel of niet overwinteren in de Champions League? Dat denk ik niet. We moeten allereerst kwaliteit kopen om in de Eredivisie mee te strijden en dan zien we daarna wel waar het schip strandt in de Champions League. Het centrale duo was prima voor de Eredivisie, moeten we dat dan op de schop gooien voor 6 wedstrijden in Europa zonder dat er geld is voor vervangers?

19 juni 2017 om 15:34

Ik snap echt niet waar elke keer dat argument vandaan komt dat Feyenoord zich niet hoeft te verbeteren want we maken toch geen schijn van kans tegen de grote ploegen in de Cl... wat is dat voor flauwekul? Als dat de graadmeter is kunnen we de club net zo goed gelijk opdoeken, want dat niveau halen we inderdaad nooit in Nederland.

V. Hanegem heeft gewoon een prima punt. We willen als club zijnde groeien, dan was dit het perfecte moment geweest om door te selecteren en ambitie te tonen. Ondanks het kampioenschap, valt er niet te ontkennen dat het voetbal in heel veel wedstrijden afgelopen seizoen gewoon enorm matig was. Blijkbaar zijn vele dat door de euforie vergeten.

Dit was voor v. Geel het juiste moment om te laten zien hoe goed onze grote vriend werkelijk is, want ik ben nog steeds niet overtuigd. En net zoals Willem, zat ik ook met smart te wachten wat er zou gebeuren bij Feyenoord na het kampioenschap. Het antwoord is duidelijk aangezien er vrij weinig gebeurt op transfer gebied en de mogelijke targets zoals gewoonlijk weer de bekende namen zijn en het nog maar de vraag is of zij daadwerkelijk wat toevoegen aan dit Feyenoord. Iedereen kan in slechte tijden door selecteren en veranderingen toepassen, enkel de goede weten dat ook in goede tijden te doen.

En ja, ik weet dat Feyenoord geen volle zakken heeft maar zolang Feyenoord zich niet duidelijk versterkt voor volgend seizoen hoef je je helemaal niet druk te maken over de CL want dan zijn Ajax en PSV al teveel van het goede.

19 juni 2017 om 15:55

Leuk dat doorgroeien, maar nogmaals: van welk geld?

Feyenoord heeft geen geld dus we kunnen niet 8 versterkingen aantrekken om de helft van het team eruit te gooien. Leuk dat Willem dan met opties komt om jezelf in de breedte te versterken met Amrabat, een verdediger en een tweede spits, maar volgens mij loopt Feyenoord zonder buitenspelers rond en is dat toch echt belangrijker.

Ik kan ook zo wel voor elke positie om een nieuwe speler roepen, maar dat heeft weinig zin als het volkomen onrealistisch is.

Het verbaasd mij toch dat hij hier van Wolfswinkel noemt en het over CL heeft. Met hem kan je daar toch ook niet aankomen lijkt me. Bij sporting scoorde die nog wel aardig, maar als het een CL waardige spits was, dan zat hij vorige seizoen natuurlijk niet in arnhem.

Over de hele breedte zijn sowieso versterkingen nodig, los van de CL.

Vorig jaar was de selectie ook al kwalitatief te smal, maar hebben we het gelukkig net gehaald. Er is alleen niet zoveel geld om te investeren en daarom moet Feyenoord geduldig zijn en zo min mogelijk betalen om er het maximale uit te halen.

Van Geel heeft het over het algemeen altijd goed gedaan en daar moet je nu ook maar vertrouwen in hebben.

Je moet op zoek gaan naar talenten met een zogenaamd mentaal probleem, die bij een wat grotere club zijn verzopen, maar die wel voetballende potentie hebben. De structuur bij Feyenoord en in Nederland is ideaal voor zulke jongens. Boetius is er dan 1 die we kennen, maar zo lopen er in Europa denk ik nog wel beteren rond. Er mag ook best wat gif bij nu Dirk en Eljero zijn vertrokken.

Ik blijf erbij dat de prioriteiten aan de linkerkant liggen. Van Geel zal goed werk hebben afgeleverd als er een nieuwe, jonge linksbuiten komt met potentie en een linksback, welke best wat ervaring mag hebben. Ik ga er vanuit dat Berghuis alsnog wordt overgenomen, al moet ik zeggen dat ik hem in de topwedstrijden vond tegenvallen. Amrabat is een goede aankoop voor de toekomst en kan perfect groeien onder de vleugels van El Ahmadi.

We zitten pas in juni en de carrousel is nog amper op gang gekomen, maar waar ik Willem wel in begrijp is dat je liever in de eerste rit zit, want de laatste rit kost het meest.

Feyenoord hangt weer (als vanouds) de apathische armoede club uit. Nu de euforie na het eerste kampioenschap van deze eeuw eindelijk/langzaamaan wegzakt wordt duidelijk dat van Geel helemaal niks klaar heeft voor komend seizoen en zelfs nog moet beginnen. Hij blijkt eens te meer een zeer matige TD zonder visie gekoppeld aan een bijzonder armoedig en beperkt netwerk. Bij Ajax blonk deze man uit in het verdampen van rond de 80mln euro en bij Feyenoord komt hij niet verder dan koketteren in de Kuip met zijn entourage op basis van enkele toevalstreffers (guidetti, Pelle en Jorgenson) die niet eens allemaal/geheel op zijn conto te schrijven zijn.
Om te beginnen heeft hij nog steeds niet de bezem door deze labiele selectie gehaald en daarmee bedoel ik de noodzakelijke opruiming van "Feyenoord-onwaardige" spelers zoals: Nelom, Kramer, Vejinovic, Tapia, Gustafson en Bilal. Nelom is een parodie op een linksback met zijn getrippel langs de lijn, continu balverlies, rushes langs de zijlijn die nog lachwekkender zijn dan die van Dijks en totaal geen duelkracht want bijna elk duel (zelfs in de Ed!) wordt hij als een kleuter weggezet. Kramer is een clowneske prutser met een klote mentaliteit die lijdt aan infantiele zelfoverschatting, maar hij moet zo snel mogelijk terug naar het rechterrijtje vd ED of JL waar hij thuis hoort. De komst van Vejinovic en Tapia juichtte ik destijds van harte toe, want deze middenvelders zouden Feyenoord een sterke bank en het basiselftal gezonde concurrentie geven wat het niveau van Feyenoord alleen maar verder omhoog zou stuwen. Helaas bleek al in hun eerste seizoen dat beide spelers totaal geen meerwaarde hebben voor Feyenoord en wanneer 1 vd 2 speelt is het een ernstige verzwakking van Feyenoord, maar als beide spelen kun je alvast verlies voor Feyenoord invullen in de toto ongeacht de tegenstander. Vejinovic is een trage en uiterst kwetsbare middenvelder waarmee je in de omschakeling/verdediging telkens met 10 man speelt. Tapia heeft traagheid echter een nieuwe dimensie gegeven en speelt met de instelling van een slappe zoutzak grossierend in persoonlijke fouten als ie de kans krijgt om te laten zien wat hij kan. Beide spelers hebben niet heel veel, maar meer dan genoeg wedstrijden de kans gekregen en nooit gegrepen. Gustafson is een gevalletje Sana; niet het talent wat werd verwacht, maar een relatief goedkope misser. Hij heeft 2 seizoenen geleden 1 wedstrijdje "goed" tegen een belabberd Heerenveen gespeeld. Daarna kon hij zelfs tegen ploegen vh nivo RKC geen potten breken en werd hij telkens kinderlijk eenvoudig overlopen: doorselecteren dus.
Tot slot de kroonjuweel van TD van Geel onze vriend Bilal. Een zeer matige buitenspeler met nog minder dreiging dan die slapjanus Berghuis, maar nota bene een contractverlenging (..) aangeboden krijgt. Als dit gedaan is met de intentie om een (redelijke) transfersom te vangen als hij deze zomer wordt verkocht dan is er niks aan de hand, maar aangezien van Geel/feyenoord ook graag verder wilt met slappe hap Berghuis vrees ik het ergste. Wat heeft Berghuis dit seizoen laten zien op een paar goaltjes na tegen zwakke tegenstanders? tegen Ajax, PSV en in de EL was hij in geen velden of wegen te bekennen behalve dan uitblinken in balletjes breed en kinderlijk eenvoudig balverlies. Ik kan me geen 1(!) memorabele actie en of passeerbeweging herinneren van Berghuis en dat is toch wel erg triest vergeleken met de onverdiende hype/populariteit rondom deze slappe flutspeler. Bilal kan zelfs niet mee bij een subtopper als Vitesse, FC Utrecht en AZ en heeft bij Feyenoord al helemaal niks te zoeken. Hij heeft dit seizoen ongegeneerd mogen prutsen als Immers in zijn 'beste' tijd op 10 (..) bij Feyenoord. Naast Bilal lijkt zelfs een ontzettend zwakke speler als Jozefzoon op een begenadigde vleugelspeler met de flair en het kaliber van Neymar. Als Varkenoord geen buitenspeler van het niveau Berghuis/bilal kan afleveren dan kunnen ze bij de jeugdopleiding van Feyenoord zich beter definitief en uitsluitend gaan richten op dames-voetbal.
Om het "verlies" van Elia op te vangen komt van Geel immers uit bij Boetius (..) die na veel (onnodige) bombarie toen hij vertrok bij Feyenoord hopeloos is mislukt bij Basel en in Belgie meehobbelde met de rest. Transfervrij ok, maar deze speler is geen rooie cent waard laat staan 2,2 mln euro als van Geel en Feyenoord zelfs te gierig zijn om Amrabat voor 6mln op te halen bij FC Utrecht. Een speler die wel een directe en daadwerkelijke versterking is.
Botteghin en vd Heijden als centraal duo in de CL is ronduit lachwekkend en zelfs te schandelijk en zielig voor woorden. Hier schaam ik me als Feyenoord-supporter net zo erg voor als dat jarenlange en ongegeneerde gedartel van beroepsprutser Immers op nr10 (..) in dat mooie Feyenoord shirt in die prachtige Kuip en die onvergetelijke/pijnlijke 10-0 tegen PSV o.l.v. kwakzalver en dandy Mario Been.
Na 18 jaar(!) je plaatsen voor de groepsfase vd CL en dan het "lef" hebben om "trots" met deze 2e/3e garnituur-spelers aan te durven treden op het allerhoogste niveau toont eens te meer het haast kenmerkende en armoedige calimero-gehalte van Feyenoord aan. Zo blijven we altijd het lachertje vd top3 in Nl; kampioen of geen kampioen.

20 juni 2017 om 00:02

Misschien omdat Feyenoord het geld nog niet heeft om nu daadkrahctig te zijn. CL inkomsten komen pas in september. Oftewel dat geld kan je deze zomer nog niet gebruiken.
Amrabat is zeker een leuke speler maar 6 miljoen is gewoon te veel voor een speler die nog vrij weinig heeft laten zien en in eerste instantie op de bank zal gaan plaatsnemen.
Met het vertrek van Elia en einde huur van Berghuis is Bilal de enige buitenspeler die we op dit moment nog hebben. Dus zou ik Bilal deze zomer niet weg doen.
Zolang Feyenoord nog niet kan toeslaan op de transfermarkt kan je ook nog geen spelers van de hand doen zoals de Feyenoord onwaardige spelers die jij opnoemt. Tapia heeft inderdaad vrij weinig laten zien dit seizoen maar ik zou hem nog een jaartje behouden.
Nelom, Vejinovic en Kramer mag je blij zijn als je daar een miljoen per speler voor kan krijgen. Gustafson misschien 2 of 3 ton. Samen met de transfer inkomsten van Hahn en Elia kom je op 5 miljoen. Feyenoord zal misschien ook nog wel enkele miljoenen in kas hebben maar dat zal ook niet veel zijn.
nu Karsdorp word verkocht voor tussen de 15 en 20 miljoen kan van Geel eindelijk toe gaan slaan op de transfermarkt. Al met al zal Feyenoord dan ongeveer 25 miljoen te besteden hebben. Daar moet Feyenoord dan vervolgens wel 7 a 8 spelers voor halen.
Ik zou zeggen
Haps 6 voor Nelom 1
Ter Avest 3 voor Karsdorp 17
De Guzman 2 voor Gustafson 0.3
Amrabat 4 voor Vejinovic 1
Van Persie 2 voor Kramer 1
Boetius 2 voor Elia 1.2
Berghuis 5 voor Berghuis 0
Hahn is dan nog voor 0.5 verkocht en houd je niets over van die 25 miljoen.
Dan in de winter als het nodig is misschien nog een extra buitenspeler halen met het geld van de CL.

Jones
Nieuwkoop
Botteghin
Kongolo
Haps
Vilhena
Toornstra
El Ahmadi
Berghuis
Jorgensen
Boetius

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren