Zaakwaarnemer Ronaldinho: ‘Hij past in het profiel en kan de juiste man zijn’

Donderdag, 1 december 2016 om 23:45

Donderdag dook plotseling het gerucht op dat Ronaldinho en Juan Román Riquelme bereid zouden zijn om bij Chapecoense te gaan voetballen. De Braziliaanse club verloor vrijwel de complete selectie en technische staf bij een vliegramp. Hoewel Ronaldinho en Riquelme geen officiële mededelingen hebben gedaan over een rentree op de velden, lijkt Ronaldinho bereid te helpen.

/

De broer en zaakwaarnemer van Ronaldinho, Roberto de Assis, zegt tegen Globo Esporte dat er echter nog geen contact is gelegd. “Het is een moeilijke tijd. Later kunnen we wellicht praten. Ik kan alleen zeggen dat we willen helpen. Ronaldinho past in het profiel, hij kan de juiste man zijn.”

“Het is echter niet goed om nu verwachtingen te wekken”, waarschuwt de broer en belangenbehartiger. De fans proberen Ronaldinho alvast te paaien: op de sociale media gaat de hashtag #RonaldinhoNaChape rond.


Poll

Denk je dat Ronaldinho naar Chapecoense gaat?

Gerelateerd

6 reacties (laatste reactie door frtorres)

Heel onwaarschijnlijk. Ik denk niet dat dit gaat gebeuren al zie ik het graag gebeuren, toch nog even Ronaldinho zien ballen.

2 december 2016 om 00:16
0

Lang niet zo onwaarschijnlijk als je denkt. Ronaldinho heeft wel bij gekkere club gespeeld

2 december 2016 om 09:27
0

Waarom heel onwaarschijnlijk? Hij wilde in principe in de verenigde staten gaan spelen ja, maar zulke gebeurtenissen kunnen de keuze van iemand wel beinvloeden...

Ik hoop dat Ronaldinho dit doet. Misschien is hij kwalitatief niet goed genoeg meer, maar denk is na hoeveel geld Chapecoense dit gaat opleveren. Ronaldinho is voor miljoenen mensen nog steeds een held en er zijn denk ik (tien)duizenden mensen die een Chapecoense shirtje willen kopen met Ronaldinho's naam achterop. Puur om die club te steunen dmv een shirtje te kopen wat ze geld oplevert en omdat Ronaldinho een held is.

Zou een mooi eerbetoon zijn als er een soort All Star team opstaat gecombineerd met jong talent. Deze club kan nu alle hulp goed gebruiken.

Als hij dit niet daadwerkelijk van plan is, zou hij er goed aan doen om dit gerucht zo snel mogelijk te ontkrachten. Anders geef je mensen alleen maar valse hoop. Als hij dit wel daadwerkelijk van plan is, zou hij er goed aan doen om dit zo snel mogelijk aan te kondigen en er niet omheen draaien. Dit gaat z'n eigen leventje leiden en dus zou Ronaldinho in mijn ogen zo snel mogelijk uitsluitsel moeten geven.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren.

  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Wanneer je reageert betekent dit dat je op de hoogte bent van onze policies.
Voor tips en regels met betrekking tot het reageren bekijk je onze FAQ.
Bezoek ook eens het forum van Voetbalzone, voor allerlei uiteenlopende discussies over voetbal.

Reageer

Chapecoense


2 fans
Actuele wedstrijden

Brazilië
791 fans
Middenvelder, 36 jaar
SeizoenClubW
2015 Fluminense 7 0 1 0
2014/2015 Querétaro 25 8 7 0
2014 Atlético Mineiro 2 0 0 0
2014 Atlético Mineiro 4 0 1 0
2013 Atlético Mineiro 14 7 6 0
Laatste voetbalnieuws

Messi 'tekende voorcontract' in Italië: 'Ik heb het nog steeds liggen'

Het had weinig gescheeld, of Lionel Messi vertrok in 2006 naar Internazionale. Dat claimt oud-topvoetballer Luis Suárez Miramontes, die destijds als adviseur verbonden was aan de Italiaanse grootmacht. Messi zou zelfs...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 3 december
Salvatore Sirigu komt er nog niet echt aan te pas bij Sevilla en lijkt LaLiga na een half jaar alweer te gaan verlaten. Lees verder

Online Soccer Manager

Online Soccer Manager OSM

(Advertorial) Word nu ook manager van je favoriete voetbalclub. Laat de wereld zien dat jij de beste manager bent! Meer...

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren