Zaakwaarnemer Ronaldinho: ‘Hij past in het profiel en kan de juiste man zijn’

Donderdag, 1 december 2016 om 23:45

Donderdag dook plotseling het gerucht op dat Ronaldinho en Juan Román Riquelme bereid zouden zijn om bij Chapecoense te gaan voetballen. De Braziliaanse club verloor vrijwel de complete selectie en technische staf bij een vliegramp. Hoewel Ronaldinho en Riquelme geen officiële mededelingen hebben gedaan over een rentree op de velden, lijkt Ronaldinho bereid te helpen.

/

De broer en zaakwaarnemer van Ronaldinho, Roberto de Assis, zegt tegen Globo Esporte dat er echter nog geen contact is gelegd. “Het is een moeilijke tijd. Later kunnen we wellicht praten. Ik kan alleen zeggen dat we willen helpen. Ronaldinho past in het profiel, hij kan de juiste man zijn.”

“Het is echter niet goed om nu verwachtingen te wekken”, waarschuwt de broer en belangenbehartiger. De fans proberen Ronaldinho alvast te paaien: op de sociale media gaat de hashtag #RonaldinhoNaChape rond.


Poll

Denk je dat Ronaldinho naar Chapecoense gaat?


Gerelateerd

7 reacties (laatste reactie door kidoncoke)

Heel onwaarschijnlijk. Ik denk niet dat dit gaat gebeuren al zie ik het graag gebeuren, toch nog even Ronaldinho zien ballen.

2 december 2016 om 00:16

Lang niet zo onwaarschijnlijk als je denkt. Ronaldinho heeft wel bij gekkere club gespeeld

2 december 2016 om 09:27

Waarom heel onwaarschijnlijk? Hij wilde in principe in de verenigde staten gaan spelen ja, maar zulke gebeurtenissen kunnen de keuze van iemand wel beinvloeden...

Zou een mooi eerbetoon zijn als er een soort All Star team opstaat gecombineerd met jong talent. Deze club kan nu alle hulp goed gebruiken.

Als hij dit niet daadwerkelijk van plan is, zou hij er goed aan doen om dit gerucht zo snel mogelijk te ontkrachten. Anders geef je mensen alleen maar valse hoop. Als hij dit wel daadwerkelijk van plan is, zou hij er goed aan doen om dit zo snel mogelijk aan te kondigen en er niet omheen draaien. Dit gaat z'n eigen leventje leiden en dus zou Ronaldinho in mijn ogen zo snel mogelijk uitsluitsel moeten geven.

Hij zou getekend hebben bij Chapecoense en zal daar gratis spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chapecoense


4 fans
Actuele wedstrijden

Brazilië
836 fans
Middenvelder, 37 jaar
SeizoenClubW
2015 Fluminense 7 0 1 0
2014/2015 Querétaro 25 8 7 0
2014 Atlético Mineiro 2 0 0 0
2014 Atlético Mineiro 4 0 1 0
2013 Atlético Mineiro 14 7 6 0
Laatste voetbalnieuws

Ronaldinho wil senaat in voor partij van controversiële Bolsonaro

Ronaldinho wil de politiek in. De Braziliaanse voetballegende heeft zich aangesloten bij de Christelijk Sociale Partij (PSC) en gaat in 2018 voor een zetel in de senaat, zo meldt O Globo...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 18 december
Rajiv van La Parra kan in de winterstop een transfer binnen de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren