afcasander
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 28 november 2006
  • afcasander
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 2.800
  • 24 jaar (5-1-1993)
  • Wormerveer
  • HBO bedrijfskundige informatica
  • 1
Persoonlijke berichten
11 november 2011 om 17:47
#1

ajax is slecht.

9 oktober 2013 om 18:28
#2

Vanzelfsprekend bedoel ik niet zulke mensen. Ik doel op het grote deel van de mensen die door hun eigen schuld minder geld verdienen. Dat meisje kan er natuurlijk niks aan doen dat het zo fout ging bij de geboorte en daarom hoort de maatschappij voor haar te zorgen, niks mis mee. Vrouwen die daarentegen die op hun 19e een kind krijgen bij een kerel die ze daarna meteen verlaat omdat het uitschot is en daardoor vervolgens geen opleiding kunnen volgen heb ik echt schijt aan. Eigen fouten geweest, daar hoef ik of iemand anders die wel werkt niet voor op te draaien. De enige die daar echt het slachtoffer van is en met wie ik medelijden heb is het kind van dat meisje.

29 oktober 2013 om 00:20
#3

Zonderling.

31 oktober 2013 om 01:19
#4

@afcasander,

Ik geen verstand van zaken? Je snapt toch wel waar dit onderzoek over gaat he.. Naar de huidige profvoetballers in de Europese competitie. Deze zijn een voortvloeisel van het eerdere succes en (wat ik dus al aangaf) komen uit de Ajax opleiding toen deze nog de beste was. Dan praat ik over jaren terug. Ik studeer marketing research and statistics, ik kan je zeggen dat dit een goed opzichzelfstaand onderzoek is, maar dit weerlegt mijn argument niet dat Ajax op dit moment niet meer de beste jeugdopleiding heeft, waar het deze weldegelijk had. Daarnaast gaan de resultaten van dit onderzoek over quantitative results (kwantiteit) in plaats van qualitative results (kwaliteit). Er zijn dus wel degelijk veel profs voortgevloeid uit de jeugd opleiding van Ajax, maar welke zien wij terug in het rijtje van de Gouden Bal uitreiking of Fifa team van het jaar? Graag hierop een reactie 'knul'.

Ik ben een Ajacied ja. Vertel jij mij eens wie de standaard voor het 'ajacied zijn' heeft vastgesteld, want wie ben jij om te zeggen dat ik geen echte Ajacied ben. Omdat ik nou niet arrogant ben, wil nog niet zeggen dat ik niet voor Ajax ben!

Btw: Ajuus?

Aangepast op 31 oktober 2013 om 01:20 door LoGalactico.

8 november 2013 om 16:04
#5

haha wat een geweldige defensieve reacties zet je op elk veltman topic. vooral toen je zei dat veltman op bijna elk vlak beter is dan de vrij, die al 100+ wedstrijden heeft gespeeld. geweldig om zulke blinde ajacieden te zien op dit forum, je doet me denken aan Thespecialone, maar die zal je wel niet kennen. Kon namelijk ook al zo genieten van die vent en z'n idiote reacties! je maakt mijn dag een stuk beter

15 november 2013 om 14:58
#6

al twee jaar constant op het hoogste nederlandse niveau presteren schat ik hoger in dan iemand die 4 wedstrijden leuk gespeeld heeft.

iets van zwaluw en zomer...

21 november 2013 om 21:59
#7

nee 1x een wedstrijd spelen in de champions league maakt zoveel verschil... daarnaast heeft de vrij zich allang bewezen in het NL-elftal

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 december
Gustavo Carvajal reist naar verluidt binnenkort af naar Nederland voor een stageperiode bij Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren