Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldinho noemt zijn 2 favoriete Braziliaanse spelers en deelt wens voor Messi

Laatste update:

Ronaldinho was vrijdag te gast bij het Marca Sport Weekend in Málaga en daar kwamen duizenden fans op af. De inmiddels 43-jarige oud-voetballer speelde in de middag kooivoetbal met aanwezige fans, beantwoordde vragen vanuit het publiek en werd in de avond in het zonnetje gezet door Marca op een speciaal gala. Daar ontving hij de hoogste uitreiking die de Spaanse sportkrant uitreikt.

Duizenden fans kwamen in de middag al af op de Braziliaanse legende, die eerst te gast was bij een evenement van Marca in een woonwijk. “Wie mijn favoriete Braziliaanse spelers zijn? Vinícius Júnior en Neymar”, aldus Ronaldinho op een vraag vanuit het publiek. Vrijdagavond ontving hij op een speciaal gala de ‘MARCA Legend’, de hoogste onderscheiding die de sportkrant uitreikt vanwege zijn verdiensten op het veld. Onder meer Pelé, Ronaldo Nazário, Diego Maradona, Johan Cruijff, Zinédine Zidane, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo gingen de Braziliaan al voor.

“Ik wil iedereen bedanken”, aldus Ronaldinho. “Het is een groot genoegen om hier te zijn en de liefde te ontvangen die de fans me altijd hebben gegeven.” De oud-voetballer is trots dat hij zich bij een aantal landgenoten mag voegen die eerder al de onderscheiding kregen van Marca. “Pelé was de grootste en een koning voor alle Brazilianen die van voetbal houden. Het is voor mensen die niet uit Brazilië komen onmogelijk om Pelé niet leuk te vinden. Dat ik me nu in het rijtje mag voegen met de andere Brazilianen die deze prijs hebben gewonnen, maakt me erg trots.”

De oud-aanvaller ging ook in op de clubtoekomst van Messi. De zevenvoudig Ballon d’Or-winnaar beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en staat er niet goed op bij een deel van de supporters. “Ik zou hem graag gelukkig willen zien”, zegt Ronaldinho. “Ik ben een vriend van hem en ik ben erg blij als mijn vrienden hun dromen waarmaken. Voor mij is Messi de beste. Na alle successen bij Barcelona zou het mooi zijn als hij zijn carrière daar zou kunnen beëindigen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie compliment voor Vinicius. Hoop dat hij snel grotere stappen gaat maken, want het talent heeft hij wel. Echter nog te wisselvallig voor een topspeler

25 maart 2023 om 18:18

Hij is nu de grote man bij real! Een topspeler is hij al sinds vorig seizoen btw.

25 maart 2023 om 18:43

Dat valt wel mee, vorig seizoen had hij een goed jaar. Nu is hij weer te wisselvallig.

25 maart 2023 om 19:44

Je bedoeld denk ik dat hij niet structureel 35+ goals en/of assist afleverd? Commentatoren zeggen nog steeds niet structureel "natuurlijk wéér Vinicius" zoals ze dat bij Haaland, Mbappe, Robben etc deden. Daar zit het mij idd ook nog in, al moeten we ons wel beseffen dat we met Messi en Ronaldo echt een ongekende classificatie voor topspelers hebben gehad op dit gebied.

25 maart 2023 om 20:34

Dit seizoen is Vini soms bij vlagen rampzalig, gewoon echt klungelig, denk dat hij dát bedoeld...

25 maart 2023 om 20:52

Vini is wel structureel in het stichten van gevaar. En ook zijn g/a dit seizoen is voldoende.

Onder meer Pelé, Ronaldo Nazário, Diego Maradona, Johan Cruijff, Zinédine Zidane, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo gingen de Braziliaan al voor. Wat een namen ook zeg! Met Ronaldinho er nu bij, gewoon acht geweldige voetballers. Sieraden voor de sport!

Ronaldinho, wat een legende is en blijft dat! Tot op de dag van vandaag kijk ik bijna iedere dag op Youtube naar filmpjes van hem en dat is echt puur genieten. Voor mij persoonlijk de beste voetballer ooit. Spelers als Cruijff, Pelé, Maradona, etc. waren voor mijn tijd maar van wat ik hoorde waren dat ook geweldenaren. Van Maradona heb ik nog wel wat beelden gezien en vooral verhalen van m'n vader gehoord (die Maradona beschouwt als de beste voetballer die hij heeft gezien) en ik heb spelers als Henry, Zidane, Ronaldo Nazario, Cristiano, Messi, etc. ook allemaal zien spelen en dat waren ook allemaal legendes.

Messi en Cristiano hebben qua doelpunten en prijzen bizarre dingen gepresteerd, maar toch blijf ik voor Ronaldinho kiezen met Ronaldo Nazario vlak achter hem. Technisch waren dit fenomenale spelers en vooral van Ronaldinho kon ik genieten. Het plezier spatte er vanaf als hij voetbalde en hij was een voetballer die trucjes ook daadwerkelijk kon koppelen aan rendement. En Ronaldo was ook geweldig, voetballend sowieso de beste spits die ik ooit heb gezien alleen jammer dat hij toch vrij vaak zware blessures heeft gehad.

25 maart 2023 om 19:42

Ben het volledig met je eens. Kon zo enorm genieten van Ronaldinho. Zat geen arrogantie niks bij en speelde echt omdat hij het spelletje zo leuk vond. Leuke trucjes waarmee hij het publiek altijd verraste. Hopen dat er ooit weer zo'n voetballer opstaat. Die zonder foefjes en randzaken naar het voetbal komt. En ons alleen maar daarover laat praten.

26 maart 2023 om 00:24

Elke dag filmpjes van Ronaldinho kijken? Dat hij 1 van de beste voetballers ooit is, vind ik ook. Maar om nou te zeggen dat je nog dagelijks filmpjes van hem terugkijkt gaat me iets te ver. Benieuwd wat jij verder op een dag doet

26 maart 2023 om 01:22

De ene kijkt Pornhub iedere dag en de ander kijkt filmpjes van Ronaldinho. Smaken verschillen.
Kan toch?

26 maart 2023 om 04:09

Heeft niet zozeer met smaken verschillen te maken, maar meer met het feit dat die filmpjes van Ronaldinho op den duur wel bekeken zijn. Wel een goed niveau trouwens om de vergelijking met een een dergelijke website te maken

26 maart 2023 om 10:18

Het is niet zo dat ik elke dag filmpjes van hem kijk, daarom schrijf ik ook bijna elke dag. En ik kijk dan niet uren naar filmpjes over hem, maar gewoon 2 of 3 filmpjes van pakweg 5 tot 10 minuten als ik niks te doen heb. Meestal in het bijzijn van 1 collega op werk als het rustig is bijvoorbeeld.

Mooie om te horen dat zelfs een van de beste ooit zegt , voor mij is Messi de beste van iedereen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren