wk2018

Martins Indi: 'Het leven gaat gewoon door, zo nuchter ben ik'

Vrijdag, 14 september 2012 om 15:55

Bruno Martins Indi heeft een mooie week achter de rug. De verdediger van Feyenoord stond in de basis bij het Nederlands elftal tegen Turkije en Hongarije en wist in Boedapest zelfs zijn eerste doelpunt voor Oranje te maken. Nu moet de knop weer om: zaterdag wacht er met promovendus PEC Zwolle een tegenstander van een iets minder kaliber.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Bruno Martins Indi wordt een zekerheidje in de Oranje-defensie


Gerelateerd

44 reacties (laatste reactie door leonov)

Ik verbaasde me echt over hem, hij speelde echt heel goed bij Oranje, gaat zeker uitgroeien tot een basiskracht. Ik ben een Ajaxfan dus ik hoop dat hij de niet lijn door kan trekken, haha, maar ik gun het hem wel, symphatieke goede speler.

14 september 2012 om 19:19

Hij zal niet meer zolang bij Feyenoord blijven als hij zo doorgaat. Dus ken je beter hopen dat hij deze lin wel doortrekt met het oog op oranje.

Eindelijk weer eens een echte vechter in Oranje! Dit hebben we lang moeten missen.

Bmi, in potentie de beste verdediger van de wereld.

14 september 2012 om 16:04

Nou dat zeker niet. Die gozer heeft nu 2 redelijk leuke wedstrijden tegen een Turk en een Hongaar gestaan.. Als je daarmee tot potentieel de beste verdediger wordt gebombardeerd...

14 september 2012 om 16:21

Hij heeft vorig jaar het hele jaar prima gespeeld en dit jaar bilnkt hij opnieuw uit

14 september 2012 om 16:04

hij is goed, maar niet overdrijven. de toekomst zal het uitwijzen.

14 september 2012 om 16:05

Potentie heeft die zeker. Maar de beste verdediger van de wereld?

14 september 2012 om 16:47

Niet beginnen zweven Die jongen is er nog lang niet

14 september 2012 om 16:47

Waar heb jij het in godsnaam over? Speelt 2 wedstrijden in Oranje. Kijk eerst maar eens naar grotere talenten.

14 september 2012 om 16:59

En dan tegen Zwolle een matige prestatie neerzetten, dat zou echt wat zijn! Typisch

14 september 2012 om 17:11

Kom dames, Derp_fapalot flapte er maar wat uit. Niet allemaal zo serious reageren hoor!

Misschien lidmaatschap van een politieke partij wat?

14 september 2012 om 17:28

Gelukkig is hij zelf wel nuchter...

Ik ben benieuwd hoe die van de ervaring rijker wilt benutten. Maar dit klinkt wel heel goed, hij weet wat een voetbalspeler inhoudt.

Ik ben ajaxfan en hoop juist dat hij zich goed ontwikkeld.
Voor oranje en voor wat leuke klassiekers

Hopelijk wordt Mathijssen op RCV gezet.....die neemt toch al geen risico's.

De Vrij en Indi, een ijzersterk centraal duo. Twee getalenteerde verdedigers, zou graag zien dat Arsenal een van die twee koopt.

14 september 2012 om 16:18

Is goed hoor, over een jaar of 3 voor 30 miljoen samen

De Vrij en indi vullen elkaar zo goed aan, de Vrij de voetballende verdediger en Martins Indi de sloper, hier gaan we nog veel plezier aan beleven!

14 september 2012 om 16:28

Mwah, Indi kan ook nog redelijk voetballen.

14 september 2012 om 19:36

Ik vind BMI ook voetballend erg sterk. Neem als voorbeeld tegen Belgie waar hij beide aanvallen opzet.

Het enige goede wat hij heeft gepresteerd in de afgelopen week, is dat doelpunt. Maar voor de rest was het allemaal wel heel erg pover. Af en toe dramatisch bij balbezit en dan nog maar te zwijgen over hoe hij enkele keren weer zijn mannetje liet lopen, zowel tegen de Turken als tegen de Hongaren. Op een hoger niveau worden deze fouten gelijk afgestraft.

14 september 2012 om 16:20

Dat mag jij vinden maar ik durf mijn handen in het vuur te steken dat Bruno bij de volgende interlands gewoon basisspeler is.
En hij speelt niet bij gebrek aan beter, hij is gewoon goed.

14 september 2012 om 16:25

Typische reactie.... Jammer weer dit.. Die jongen heeft 2 prima wedstrijden gespeeld.. Zelfs Sneijder zei dat ie vond dat ie als een vedette rondliep (lichtelijk overdreven misschien, maja, aanvoerder hè..) Niet alleen dat doelpunt was goed.. Hij herstelde de fouten van Willems, kwam goed mee naar voren en verdedigde uitstekend..

Als deze jongen bij Ajax had gevoetbald, had jij 'm een held gevonden..

14 september 2012 om 16:34

Typische reactie? Je kan gewoon niet met droge ogen beweren dat deze jongen het goed heeft gedaan, was af en toe dramatisch, met als hoogtepunten die bijna eigen goal tegen Turkije. Maar wat mij het meest stoorde was het feit, dat deze speler nooit geleerd heeft rugdekking te verlenen. Er ontstonden telkens zo veel ruimtes voor de tegenstander door dit geklungel van Indi, en eigenlijk ook Willems, dat was bijna pijnlijk.

14 september 2012 om 16:58

Zelfs onder water kan ik dat met droge ogen beweren.. "af en toe dramatisch".. Dat kan je over iedereen in Oranje zeggen.. Ik heb me namelijk af en toe ook aan Sneijder geergerd omdat z'n passing vaak niet goed was.. Hij maakte inderdaad bijna een eigen goal, maar herstelde dat direct.. En die 'fout' was een gevalletje miscommunicatie tussen Bruno en Krullie.. Niet zo gek als die jongens nog maar pas met elkaar spelen en Krul nog te 'onzeker' is om te schreeuwen dat ie bal voor hem is.. En je hebt gelijk dat er vaak ruimte voor de tegenstander was, maar dat komt (mijn mening) dat Willems veel te aanvallend ingesteld is waardoor Bruno af en toe links centraal èn links back moest ballen..

Je hoort me niet zeggen dat Bruno een potentiele wereldtopper is/gaat zijn, maar ik vind dat je hem veel te kort doet door je eerste reactie..

14 september 2012 om 17:15

Pietje ghandiaan,

Uit je naam op te maken ben je een buitenlander (no offence), die zich klaarblijkelijk prima heeft aangepast aan de gemiddelde nederlander: Lekker azijnzeiken én je hoofd vooral Niet boven het maaiveld uitsteken.

Beetje positiviteit zou géén kwaad kunnen.... met de kerstdagen voor de deur!

Hahaha!

14 september 2012 om 16:29

En hoe vond jij dat Van Rhijn speelde de afgelopen week? Ik weet al wat je antwoord zal zijn.. laat maar.

BMI een toekomstig topper.. waarom? Hij heeft naast een dosis talent beide voetjes stevig op de grond staan. Een geweldige gozer met een geweldige mentaliteit die het geheid gaat maken.

14 september 2012 om 16:37

Ricardo van Rhijn heeft het aardig gedaan, nog wel wat onwennig, maar oke van zo'n toptalent verwacht je wel wat meer, dat moet ik wel zeggen. Was soms nog te veel bezig met geen fouten maken, en ja dan maak je ze. Maar wat betreft de rechtsback positie hoeven we ons geen zorgen te maken.
Misschien kan Indi nog naar links, alles beter dan die Willems. maar in het centrum hebben we stabiele spelers nodig. Geen schooljongens, die de meest kinderlijke fouten begaan. 'het is immers geen speeltuin bij Oranje.'

14 september 2012 om 16:49

Ik wilde eigenlijk niet reageren maar ahhh bahh wat ben jij toch misselijk!

Indi heeft het van al de atlenten het beste gedaan. Beter dan van Rhijn, Janmaar en Willems en Narshing. En ga jij zeggen dat hij slecht was?

En ga je over die onzinbeginnen tegen de turken! Hij herstelt dat ookz elf. En dat toptalent van Rhijn was nog het misnt van allemaal. Zeker minder dan Willems en Indi.

Maar een zinnige reactie over een Feyenoorderheb ik jou nog nooit zien geven! Het is dan ook vooral pijnlijk dat er niet 1 Ajax speler Oranje waardig is!

14 september 2012 om 18:16

@ghandiaans,

Fijne mede Ajacied, Indi was de stabielste factor van allemaal (lekker laten staan), Willems ben ik (nog) met je eens, maar wat verwacht je bij gebrek aan beter van een jochie van 18!?

14 september 2012 om 18:40

Kijk jij met een Ajaxbril? Nee Indi heeft goed gespeeld en dat doet hij al een tijdje! Hij is ook nog maar 20 he. Heeft veel potentie en wat over 2 jaar? Zie hem beter worden dat Douglas. Misschien nu al?!

15 september 2012 om 14:02

@ghandiaans
Ik zag aan je avatar al dat je niet van voetbal houdt, maar dank dat je dat nog eens bevestigt. Hij begon nerveus tegen Turkije, net als de rest van de defensie. Maar daar waar de hele ploeg erg onrustig bleef, herstelde hij zich en speelde ijzersterk in de tweede helft. In de tweede wedstrijd speelde hij solide én durfde de inspeelpass te geven die noodzakelijk is als je aanvallend wil voetballen. En dat voor een jongen van 20 die zijn derde interland speelde. En dus zien alle echte voetballiefhebbers dat deze jongen nu al een versterking is voor Oranje en dat in de loop van zijn carrière nog veel meer zal zijn.

Ghandiaans dat heb ik je nou nooit over v Rhijn zien posten.

Opmerkelijk.

Deze jongen is echt onderschat. Hij is nu al verder dan Mathijssen.
Hij had eigenlijk gewoon mee naar het EK van afgelopen zomer moeten gaan.
Hij voegt toch meer toe dan Bouma en Mathijssen.

Zonde dat deze jongen (mits iedereen fit) straks weer gewoon linksback moet spelen ten faveure van Mathijsen, vond ik al toen de interesse in Mathijsen net kenbaar werd gemaakt en daar blijf ik bij. Ontwikkelt zich echt enorm snel en sterk en nog belangrijker eindelijk staat er weer iemand met uitstraling in het centrum bij oranje, prima zet van Van Gaal om deze jongen nu al in het centrum in te passen.

14 september 2012 om 19:37

Nu is het ook zo dat Mathijsen tegen Vitesse en bij zijn invalbeurt erg sterk was. Een luxeprobleem is geen probleem zeg ik dan maar.

Het is hem gegund ...harde werker ..beloond door een prima en belangrijke kopgoal.

@ ghandiaans
Indi maakte een fout omdat hij de keeper niet hoorde door het fluiten van de turken op de tribune , maar hij herstelde dit wel Zelf.
Verder heeft hij bijna elk duel gewonnen dus naar mijn idee heb jij zitten letten op iemand op de tribune.
Je kan best een andere mening hebben, maar als iedereen incl van Gaal, Sneiders, en alle kritici en analitici vonden fdat hij het goed gedaan heeft , dan moet je wel heel erg weinig verstand van voetballen hebben om het tegendeel te beweren.
Dan ga je ook nog zeggen dat van Rhijn vaste basis op RB wordt zonder dat die jongen heeft overtuigd
laat die net als Indi maar eens een seizoen goed voetballen ( wat ik ook hoop voor hem)

@ghandiaans.
Belachelijk dat jij durft te beweren dat Indi geen goede interlands heeft gespeeld. Je laat je clubliefde toch wel heel erg mee wegen. Van Rijn mag fouten maken omdat hij bang is fouten te maken en je dicht Indi een fout toe die geen fout was, want als de keeper komt moet hij hem hebben.

14 september 2012 om 18:04

Maak je niet druk om die ghandiaans, als Messi bij Feyenoord speelde had hij zelfs daar nog wat over te janken. Ik ben zelf voor Feyenoord maar zie zelf ook dat BMI af en toe zijn foutjes maakt maar je hoeft geen grote kenner te zijn om te zien dat dit een heel groot talent is, in mindere mate geld dit ook voor van Rhijn hoewel ik hoop dat van der Wiel zij vorm terug kan vinden bij PSG want die is hier veels te snel afgeschreven.

Mooi om te zien dat de rest van Nederland ook eindelijk heeft kunnen zien wat Martins Indi in zijn mars heeft. Hij laat eigenlijk al sinds vorig seizoen zien dat hij een zeer behoorlijke verdediger is, maar als centrale verdediger ontwikkeld hij zich stormachtig. Voetballend is hij erg vooruit gegaan en een bikkel was het al. Wat mij betreft speelt Koeman gewoon met Indi en de Vrij (als hij weer terug is) centraal dit seizoen. Het beste jonge centrale duo uit de Eredivisie met ongelofelijk veel talent en potentie!

Dan zou ik het zo doen met een 4 3 3 opstelling. Van de Vaart lijkt me echt een beetje op zijn retour en te ( oud met al het respect) langzaam geworden.

Krul
van der Wiel
Douglas
Martins Indi
Emanuelson
Fer
Sneijder
Strootman
Narsingh
van Persie
Robben
14 september 2012 om 23:53

Strootman eruit voor Clasie.
Douglas eruit voor de Vrij.
maar dat is wel met de meest positieve Feyenoord bril op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

279 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Maandag 18 juni
Carlo Ancelotti meldt zich mogelijk in Londen voor een verrassende huurdeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren