Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool en Feyenoord bereiken mondeling akkoord over transfer Arne Slot

Laatste update:

Liverpool en Feyenoord hebben een mondeling akkoord bereikt over de overstap van Arne Slot naar Engeland, zo weet Martijn Krabbendam van Voetbal International vrijdagavond te melden. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldt via X dat er tevens een akkoord is over de transfersom die Feyenoord ontvangt, zonder een specifiek bedrag te noemen.

Daarmee lijkt niets een vertrek van de succescoach naar Engeland in de weg te staan. Donderdag liet Slot al doorschemeren ervan 'overtuigd te zijn' dat de deal rond zou komen. De deal lijkt nu inderdaad beklonken.

De overstap was al langer nabij, maar nu lijken de laatste plooien ook gladgestreken. In Liverpool heeft Slot de gigantische schoenen van de vertrekkende Jürgen Klopp te vullen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Hoeveel miljoenen euro's precies met de deal gemoeid is, is niet bekend. "Momenteel wordt de deal helemaal op papier gezet", meldt het wekelijkse voetbalmagazine. Vermoedelijk gaat het om een fors bedrag.

"De clubleiding van Feyenoord zat vandaag al de hele dag om tafel met een delegatie uit Liverpool", schrijft VI. "Normaal gesproken volgt dan morgen (zaterdag, red.) het definitieve akkoord."

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-3 winst) gaf Slot al aan ervan uit te gaan dat de transfer zijn doorgang zou vinden. "Het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil", bekende Slot zijn ambities voor komend seizoen.

Derhalve moeten de Rotterdammers op zoek naar een opvolger van hun geliefde oefenmeester. Eerder werd de naam van Joseph Oosting geopperd, maar de 52-jarige Emmenaar gaat zijn contract bij FC Twente verlengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat gunnen wij het Arne Slot. Succes Arne

Ben benieuwd wat voor zomer we tegemoet gaan en hoeveel invloed Slot zal hebben op de in- en verkoop van spelers.

26 april 2024 om 21:40

Ben ik ook echt benieuwd naar. Ik verwacht een drukke zomer, alhoewel door FSG draait het meestal uit in een teleurstelling. Maar dankzij Michael Edwards heb ik er alle vertrouwen in komende zomer, hij zal de juiste spelers halen voor het systeem van Slot.

26 april 2024 om 21:41

Ik ben er echt super blij mee. Het enige wat mij zorgen baart is dat de kleedkamer hem niet serieus gaat nemen. Hopen dat VVD hier een belangrijke rol in kan spelen.

26 april 2024 om 21:58

Waarom zou de kleedkamer hem niet serieus nemen?

26 april 2024 om 22:11

Was je bij Feyenoord ook bang dat ze hem niet serieus zouden nemen dan? Zodra ze merken dat ze niet met een koekenbakker te maken hebben komt dat respect vanzelf

27 april 2024 om 01:13

Het zijn net mensen hé, wat een onzin dat ze niet zouden luisteren. Je gaat er maar vanuit dat ze zich te groot voelen bij Liverpool? Trouwens, het is aan Slot om zich als leider te profileren en dan volgt de rest vanzelf, laat hij daar nu juist goed in zijn.

27 april 2024 om 13:46

Neejoh. Zij hebben snel door dat ze met iemand te maken hebben die tactisch sterk is.

Het gaat je goed koning Arne. Ik ben nu wel benieuwd wie “we” gaan aanstellen als vervanger!

Wat een gouden zet van Liverpool, op dit moment is hij gewoon een trainer die hot is. Met alle respect hij is gewoon op dit moment de beste trainer die er is naast, de grote toppers natuurlijk. Echt leuk voor Arne Slot en ik ben echt benieuwd volgend seizoen hoe die het gaat doen.

26 april 2024 om 21:41

Tja is dat zo? Ten Hag komt ook waarschijnlijk vrij en heeft bij Ajax toch echt meer bewezen dan Slot bij Feyenoord. Helaas heeft hij de grote fout gemaakt door naar een trainerskerkhof als club te gaan.

26 april 2024 om 21:56

Het is dan ook een stuk makkelijker als je in 4,5 jaar tijd meer dan 200 miljoen mag uitgeven. Neemt niet weg dat Ten Hag het geweldig heeft gedaan. Maar hij had wel een ander startpunt dan Slot.

26 april 2024 om 22:11

Wat heeft Ten Hag dan precies bewezen bij Ajax ten opzichte van Slot? Dat ie een dikkere portemonnee had om te spenderen? Ongeveer 5x zoveel als Slot? In Engeland kwam hij bij een club waar de concurrenten net zoveel konden uitgeven (of meer) en kan hij het verschil niet maken.

26 april 2024 om 22:19

Makkelijk? Laatste vier van Europa. Nederlandse clubs hebben het in 35 jaar maar vijf keer zover geschopt. Het is per definitie knap. Uitgeven, dat kon nadat je de beste spelers verkocht. Denk dat Slot komende jaren ook flink mag uitgeven. Dat de helft bij Liverpool vertrekt zullen we buiten beschouwing laten? We gaan zien hoe makkelijk het is. Hij moet met een goed budget straks fluitend de laatste vier van Europa halen volgens jouw redenering.

26 april 2024 om 22:22

Slot is echt drie klasses beter dan ten hag. Had m ook liever gehad bij Ajax dan ten Hag en ook bij United maar dat zou ik m afraden. Flinke stap maar ik denk zomaar dat hij t goed gaat doen. Moet grote schoenen vullen daar dus je moet wel lef hebben.

26 april 2024 om 22:29

Als Slot daadwerkelijk 3 klassen beter is dan Ten Hag,dan kan het eigenlijk niet fout gaan bij Liverpool. Geen idee waarop je baseert dat hij zoveel beter is dan Ten Hag, in ieder geval niet gebaseerd op prestaties.

26 april 2024 om 22:29

Wat snap je niet aan het woord makkelijker? En nogmaals hij deed het uitstekend. Maar ik kies er even niet voor om zijn kwaliteit te baseren op een jaar waarin alles lukte. Jaar erop werd je er ook 'gewoon' uitgeknikkerd tegen Getafe.

26 april 2024 om 22:30

Slot drie klassen beter dan Ten Hag? Waar komt deze onzin vandaag? Ten Hag is meerdere keren kampioen geworden, heeft de halve finale van de CL gehaald en meerdere seizoenen overwinterd in de CL. Slot is 1 x kampioen geworden en heeft in de CL niet veel laten zien. En ja, dat is belangrijk voor een internationale status. Ik denk absoluut dat Slot een goede coach is, maar hij is zeker niet klassen beter dan Ten Hag.

26 april 2024 om 22:43

Hoezo is overwinteren in de CL belangrijk voor een internationale status? Hij wordt nu letterlijk gekocht voor een som waarmee die de op drie (of twee) na duurste trainer wordt.

26 april 2024 om 22:06

Wat Xabi Alonso in 1 seizoen heeft neergezet is toch echt wel van een ander niveau als wat Slot heeft gepresteerd. Of schaar jij die nu al onder de grote toppers? Ja er is een verschil in budget maar wen er maar aan, dat verschil word alleen maar groter.

27 april 2024 om 13:48

Liverpool zal Xabi ongetwijfeld hoger op t lijstje hebben gehad. Maar Slot behoort momenteel gewoon in de top 5 trainers van de nieuwe generatie. Ik heb er echt alle vertrouwen in dat het een succes wordt bij Liverpool.

Jammer natuurlijk maar wel echt heel blij dat dit snel afgerond is. Eigenlijk moet je als Feyenoord zijnde ook liefst al voor het einde van het seizoen de vervanger aangesteld hebben. Dan kun je meteen goed aan het nieuwe seizoen beginnen.

26 april 2024 om 22:22

Ben benieuwd ik welke categorie Feyenoord gaat zoeken. Een vergelijkbare trainer als slot ga je niet vinden, die zijn zeldzaam. De keuze die je nu maakt bepaald of je de volgende stap gaat zetten als club of dat je a la Ajax weer een stap terug zet(of meerdere stappen)

26 april 2024 om 22:46

En er zit niks tussenin?

27 april 2024 om 08:06

Tussen gelijkwaardig en minder niet nee

End of an era... Arne bedankt voor alles! Zeer verdiend

Weergaloos. Wat een fantastische stap en wat heeft die man Feyenoord veel gebracht zeg. Ongekend goede trainer. En heel benieuwd naar zijn Liverpool periode.

In Slot we trust en wie nu? Bedankt Arne voor alles veel succes bij the Reds!

Fantastische stap voor Arne. Hoop dat hij het goed gaat doen!

Mooi dat Liverpool en Feyenoord tot een akkoord (lijken te) komen. Het is ook een geweldige kans en stap voor Slot, en ik ben ervan overtuigd dat hij het daar goed zal doen. Ik ben geen Feyenoorder, maar bij Slot heb ik het gevoel dat hij een toptrainer wordt. Ten Hag vond ik geweldig en vind ik nog steeds geweldig, maar die heeft het moeilijk bij Manchester United. Maar Slot vind ik op bepaalde vlakken zoals tactisch vlak, analyseren van tegenstanders, spelers beter maken, een visie hebben veel en veel beter dan ten Hag en het plafond van Slot ligt ook veel hoger naar mijn idee.

Ik denk ook wel dat Slot het goed zal doen bij Liverpool. Ten Hag had dan het probleem dat hij bij United geen echte TD had/heeft (komt er wel aan, maar of hij daar nog wat aan zal hebben?) en daardoor veel inspraak op transfers had waarvan bijna geen enkele zijn geslaagd op Martinez na, die dit seizoen kwakkelt met blessures. Slot moet dat bij Liverpool niet gaan doen, maar de organisatie bij Liverpool is vele malen beter dan bij United dus denk dat Slot en Liverpool ook wel wat creatiever zullen zijn in het aantrekken van spelers dan dat ten Hag en United waren.

En als Ajacied gun ik hem deze stap al helemaal, want Feyenoord had met Slot gewoon een verdomd goede trainer die ik al vanaf zijn periode bij AZ graag bij Ajax had willen zien. Maar Slot heeft voor een gigantische ommekeer bij en binnen Feyenoord gezorgd, zowel sportief als financieel. Prachtige prestaties en prijzen neergezet en gewonnen, zal wel een behoorlijke opgave voor een nieuwe trainer worden om Slot te vervangen die het niveau dusdanig omhoog heeft gekrikt dat hij niet zomaar te vervangen is.

Anderzijds zit het de afgelopen jaren ook wel goed in de organisatie bij Feyenoord, waardoor ze waarschijnlijk ook wel een prima opvolger zullen vinden en er qua beleid niet meteen gigantisch veel paniek zal ontstaan bij Feyenoord als ze bij wijze van een kleine terugval zullen hebben. Wat waarschijnlijk logisch zal zijn met een nieuwe trainer.

26 april 2024 om 22:47

Goede reactie.
Leuk om te lezen hoe jij als Ajax-fan naar Slot kijkt. Ik kijk er ook zo naar, maar als Feyenoord fan heb je wellicht een gekleurde bril op.

Ben heel benieuwd hoe Slot het gaat doen bij Liverpool. Afgelopen weekend was ik er nog vrij zeker van dat Liverpool niet bij een trainer met de ‘beperkte’ ervaring als die van Slot zou uitkomen.

Het getuigt van lef dat ze voor hem kiezen. Tevens bevestigt het dat Slot wel iets heel bijzonders heeft neergezet bij Feyenoord. Het wordt zeer lastig om een waardig opvolger te vinden.
De combi Jans/van Persie vind ik persoonlijk geen gekke, vooral omdat ik in van Persie een goede coach zie.

Het is me wat, voor het eerste in mijn leven dat ik het erg vind dat er een trainer bij ons weggaat..

Goede zaak verder dat er een akkoord ligt, gelijk doorpakken en doorschakelen naar een waardige vervanger voor Slot.
Ben wel bang dat alles wat komt tegen gaat vallen tenzij de club met een trainer komt die normaal gesproken onhaalbaar is.

R.i.p. Feyenoord (juli 2021-mei 2023). Zonde dollen, ik hoop dat Slot het super gaat goed in Engeland. Ik zie hem daar echt slagen. Wat deze man bij Feyenoord heeft gepresteerd is echt ongekend.

26 april 2024 om 22:15

Maak er dan op zijn minst mei 2024 van 😜

Laten we trouwens wel een ding vooropstellen. Feyenoord is groter dan Arne Slot. Hij was zeker heel belangrijk! Maar Te Kloese is ook geen clown die niets kan ofzo. De huidige selectie is nogsteeds een redelijk vermogen waard en we zijn best wel een aantrekkelijke club om trainer van te worden gezien onze CL plaatsing.

Kokcu pack your bags!

26 april 2024 om 22:01

Ik dacht eerder aan Geertruida.

26 april 2024 om 22:09

Waar moet ie heen gaan dan? Die komt voor Liverpool toch veel tekort?

26 april 2024 om 22:11

Hij neem hancko mee let maar op

26 april 2024 om 22:11

Eens, maar denk dat Slot en Kokcu toch een net iets specialere band hebben

26 april 2024 om 22:13

Ik zie m op termijn daar wel kunnen spelen, is nog maar iets van 22 toch.. als je kijkt naar zijn groei bij Feyenoord onder Slot kan je het mijn inziens niet uitsluiten..

27 april 2024 om 10:31

Waarom en hoe weet je dat hij te kort komt? Ik vind hem echt sterk, elk duel, ook Europees.

Arne wat heb je wat moois gedaan in Rotterdam. De overstap naar Liverpool past precies. Liverpool is ook een volksploeg en is daarmee gelijk te stellen aan Feyenoord. Het ga je goed en geniet van de overstap

26 april 2024 om 22:28

Veel feyenoordfans zijn ook van liverpool beide havensteden en volksclubs. Liverpool werd altijd met Feyenoord vergeleken en man united met Ajax omdat united het mooie voetbal wilden spelen en Liverpool niet moest het hebben van hard werken

Het is je gegund Slot, zo zie je maar weer dat er goed volk uit het Oosten komt! Eerst Ten Hag en nu Slot

Het is hem gegund. Hoop dat ie een succes wordt en we eindelijk weer een Nederlandse trainer hebben die het redt op het allerhoogste niveau. Dat een trainer het bij ons zo goed doet dat ie zo'n stap kan maken is al heel tof vind ik.Niet te veel spelers uit Nederland halen ouwe Bergentheimer.

Fabrizio dus met de ‘here we Go’. Hele mooie stap voor Slot. Heeft Feyenoord getransformeerd in een hele goeie ploeg in 3 jaar tijd. Kijken of hij dat ook kan bij een topclub zoals Liverpool. Hij kan werken met hele goeie spelers. En daar ben ik ook wel benieuwd hoe hij het daar gaat doen.

Het is Slot van harte gegund. Ook Feijenoord gaat meemaken dat het buitenland gaat shoppen. Ook Hancko zal gaan

Het is Arne zeer gegund maar wel een aderlating voor het Nederlandse voetbal en Feyenoord in het bijzonder. Als ik hem was zou ik trouwens niet een speler zelf meenemen maar de inkopen aan de verantwoordelijke aldaar overlaten en eerst een half jaar opnemen welke intensiteit die competitie met zich meebrengt en of bv een Geertruida als die die zou willen dat wel aankan (ik denk namelijk van niet een dat die meekan) Zijn stijl en zijn waarden omtrent fitheid van het team en zijn stijl van voetballen die ik als aanvallend met gogme wil omschrijven passen prima bij Liverpool!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren