Update: Mertens 'weet niets' van interesse uit Russische hoofdstad

Vrijdag, 7 september 2012 om 09:10

De transfermarkt in Rusland sluit pas in de nacht van donderdag op vrijdag en voor PSV dreigt het nog spannend te worden. Volgens Life Sports is CSKA Moskou van plan om opnieuw te winkelen in de Eredivisie en een lastminute bod uit te brengen op Dries Mertens. De hoofdstedelingen zouden bereid zijn om veertien miljoen euro te betalen voor de Belg.

/

Datzelfde bedrag wilde CSKA eerder deze zomer nog overmaken naar Anderlecht. De Moskovieten bereikten een akkoord met Anderlecht over een transfersom voor Matias Suárez, maar de Argentijn kwam door een knieblessure niet door de medische keuring. CSKA hield de veertien miljoen euro dus in de clubkas en zou nu overwegen om het bedrag over te maken aan PSV, voor Mertens.

De 25-jarige Belg is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV, waarvoor hij vorig jaar nog 21 doelpunten maakte in de Eredivisie. Dit seizoen staat de teller tot dusver op een goal uit vier wedstrijden. CSKA haalde deze zomer al Rasmus Elm weg bij AZ en heeft ook voormalig Eredivisionisten Pontus Wernbloom, Keisuke Honda en Ahmed Musa op de loonlijst staan.

Update 7 september 09.10 uur - Mertens 'weet niets' van interesse uit Russische hoofdstad
Inmiddels is ook de transfermarkt in Rusland gesloten en Dries Mertens staat nog gewoon bij PSV onder contract. Donderdag werd plotseling beweerd dat CSKA Moskou nog veertien miljoen euro voor de aanvaller wilde betalen, maar Mertens is daar niet bekend mee: "Ik weet niets af van interesse uit Rusland", zegt de Belg in gesprek met Het Nieuwsblad. "Ik weet alleen dat ik goed zit bij PSV en hier het jaar wil uitdoen. Volgende zomer zien we dan wel."


Poll

PSV zou een bod van veertien miljoen euro moeten accepteren


Gerelateerd

138 reacties (laatste reactie door aroe)

Voor 14 miljoen gewoon meteen doen. Krijg je waarschijnlijk nooit meer voor Mertens.

6 september 2012 om 11:33

Aangezien dit 'lastminute' is moet PSV 20 miljoen vragen en dan Depay in de basis zetten. 14 miljoen is een prima prijs, maar dan wel vroeg in de transferperiode, lastminute gaan de prijzen fors omhoog, zie Feyenoord die roepen 3x de hoofdprijs, en terecht.

6 september 2012 om 13:27

Ach ja joh, 20 miljoen voor Mertens, of 35 miljoen of zo, maakt het uit, zo'n fenomeen als Mertens wil iedereen wel hebben.
Deze jongen heeft een jaartje redelijk goed gespeeld in Eindhoven (maar niet meer dan dat) en is gehaald voor ongeveer 6.5 miljoen, moet hij dan nu het drievoudige kosten? Probeer wel realistisch te blijven.

6 september 2012 om 15:08

Tja, ik vind dat Anita en Vertonghen ook maar een half jaar Echt goed waren. Die spelers gaan ook voor flinke bedragen de deur uit en hebben niet zo´n lang contract. Daarnaast zijn aanvallers duurder dus ik vind 14 te weinig, 20 vragen en voor 17 of iets dergelijks proberen te verkopen. Ze moeten bij PSV gewoon wat meer lef tonen zoals bij Ajax.

Speelt hij dit jaar weer bij psv maakt het niets uit, hij is gewoon de beste links buiten van de eredivisie imo. Altijd fijn om die te hebben en dan volgend jaar maar weer kijken of er interesse is.

6 september 2012 om 18:07

Ja waarom niet? Hij is 1 van de belangrijkste spelers die PSV heeft en als hij dan ook vertrekt kan PSV geen vervanger halen, dan mag PSV wat mij betreft gewoon 20 miljoen vragen. Waarom moeten onze beste spelers in Nederland altijd voor een bedrag van 8 miljoen vertrekken terwijl ze in Portugal de absolute hoofdprijs dokken. De bedragen die voor Witsel en Hulk zijn neergelegd zijn in mijn ogen ook niet realistisch,, maar wel slim handelen, dat zouden Nederlandse clubs ook moeten doen.

6 september 2012 om 18:14

Ik zou er 25 miljoen voor vragen Huubke.

Mertens heeft vorig jaar goed gespeeld maar nu moet hij vechten voor zijn basisplaats omdat Depay in zijn nek aan het hijgen is. Er gaat geen club meer komen die 14 miljoen bied.

6 september 2012 om 18:52

Dus omdat Depay heel goed speelt wordt Mertens minder waard? Dat is wel heel erg logisch inderdaad.

6 september 2012 om 22:46

hmmm 6 miljoen voor een matige defensieve verdediger (anita) is in jouw ogen zeker wel volkomen terecht. Mertens ligt nog voor jaren vast, is nog jong heeft de potentie om nog beter te worden. Is een speler waar je voor naar een stadion gaat. En psv is in de positie om te vragen wat ze willen. Of jij dat nu terecht vind of niet.

6 september 2012 om 22:56

De Portugese topclubs hebben veel hogere begrotingen dan de Nederlandse. Daar worden veel hogere salarissen betaald. En dus kunnen ze hogere afkoopsommen vragen. Bovendien doen porto en benfica behoorlijk mee in de Camp. League. Wij niet. Zo simpel ligt het.

6 september 2012 om 23:42

Liet supertalent Van Reijn wel ff alle hoeken van het veld zien + topverdiener Nigel de Jong en vergeet dat heerlijke stifje over, beste keeper van Nederland, Stekelenburg. Man wat liet hij die wedstrijd zijn klasse zien! Maar dat zou ook wel weer redelijk zijn geweest.

P.s. slechts toeval dat het drie ajacieden waren

7 september 2012 om 09:22

8,5 miljoen. En waarom denk je dat Ajax akkoord is gegaan met dat bedrag? Dat gaat never nooit iemand anders betalen voor iemand als Anita.

7 september 2012 om 11:39

Maar zij hebben CL ervaring. Hierbij komt dat Vertonghen ook niet slecht stond te verdedigen tegen topploegen. Ik heb namelijk mertens niet gezien in de Arena. En dat zijn wedstrijden dat je het moet laten zien niet in wedstrijden tegen RKC of nac of de graafschap.

6 september 2012 om 13:43

Inderdaad, strik omheen en op naar Moskou! 14 miljoen dat levert die jongen nooit meer op.

6 september 2012 om 19:57

hij gaat niet weg want psv wacht tot volgend jaar want dan zijn we club van honderd jaar tenminste ik denk dit

6 september 2012 om 13:46

Wordt trouwens wel een interessante competitie daar in Rusland!

6 september 2012 om 17:10

Dat is natuurlijk koffiedik kijken, voor hetzelfde geld wordt Mertens opnieuw topscoorder van PSV en kunnen ze aan het einde van het jaar 21 miljoen vangen. Russische clubs verslinden geld als water.

Ik denk dat het onzin berichten zijn, net als Thijs Slegers op Twitter trouwens;
"de Russen blijven hardnekkig beweren dat Mertens de vlucht naar t Oosten (cska) neemt, maar er is nog geen roebel/dollar geboden. Onzin dus."

6 september 2012 om 21:59

Ben het helemaal met je eens. Hij is al weer 25, dus mooi moment om een sap naar het buitenland te maken.
14 miljoen is een prachtig bedrag voor hem. Mag PSV ze handjes dicht knijpen.
Ik vind Mertens ook niet meer veel toevoegen bij Psv. Altijd maar die voorspellende acties door het midden en dan schieten op doel.
PSV heeft genoeg goede buitenspelers in de ploeg. Ze kunnen hem goed opvangen.
Als hij als verkocht wordt, profiteren Utrecht en Agovv hier dan ook van ?

6 september 2012 om 22:51

Hij is al weer 25, dus mooi moment om een sap naar het buitenland te maken.

Haha, hij is al in het buitenland hoor!!!

7 september 2012 om 11:03

Ik heb het over een stap en niet over sapjes
Hij is een Belg. Maar is al heel jong naar Agovv Apeldoorn gegaan.
Dus dan is dit bijna wel ze eigen land. Je snap best wat ik bedoel.
Rusland is heel ander verhaal dan Nederland of België.

Dacht het niet, normaal gesproken lijkt me 14 miljoen een uitstekende prijs.
Nu is het niet mogelijk om een vervanger te halen dus zou ik een belachelijk bedrag vragen.
Meer dan twintig zou ik zeggen.

6 september 2012 om 11:24

Ze hebben Depay toch nog?

6 september 2012 om 11:37

Depay is een groot talent en kan een hele goede worden. Maar hij is ook pas 18 en speelt daardoor nog enigzins onvolwassen. Tegen Zeta thuis was hij erg nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt en dat werkt tegen je. Natuurlijk zal hij groeien en beter worden naarmate hij meer wedstrijden speelt maar ik denk dat je aan Mertens nu nog veel meer hebt. Het is mi daarom niet verstandig hem te verkopen. Ik denk dat Mertens erg belangrijk kan zijn voor dit Psv.

Daarnaast betwijfel ik of Mertens het ziet zitten om in Rusland te gaan spelen.

6 september 2012 om 11:44

@dommelnl

Dat zou de vanzelfsprekende oplossing zijn voor andere clubs, maar in het geval van PSV weet je het natuurlijk nooit. Voor PSV is het uiterst belangrijk om kampioen te worden, zowel in sportief als financieel opzicht. Met verliezen van 21 miljoen en 23 miljoen op rij stond PSV aan de rand van een financiele afgrond (niet mijn woorden, maar de letterlijke uitleg in het jaarverslag van Psv). Door een nieuwe structuur (grond verkocht, rentepercentages lenen aangepast ect) hebben ze weer wat ruimte gekregen, maar dit wil niet zeggen dat de problemen van PSV voorbij zijn. Ik denk dat ze bij PSV voor een lastige situatie staan. Mertens verkopen levert per direct geld op, maar het zal de club sportief iets zwakker maken en ze zijn als de dood dat PSV geen kampioen wordt (brands moet dan weg waarschijnlijk). De club zou Mertens gewoon moeten verkopen en de jeugd de kans moeten geven, maar in Eindhoven hebben ze wel gekkere dingen gedaan. Daarnaast kun je Mertens niet verplichten om naar Rusland te verhuizen, dus als hij niet wil gaat het al helemaal niet door.

6 september 2012 om 12:12

Lens kan ook nog op links dus geen punt,gewoon verkopen voor die prijs.

6 september 2012 om 12:15

Maar een bod van 14 (!) miljoen op iemand die zijn contract tot 2016 echt niet gaat verlengen, iemand over vorig seizoen statistieken kan overleggen die hij nooit weer gaat halen, iemand die bovendien zo vast zit in hetzelfde trucje (het constant naar binnen kappen) dat het heel lastig wordt om hem nog leren buitenom te gaan, daar zou ik wel twee keer over nadenken. Je hebt met Depay een enorm talent dat je speeltijd moet gunnen, je hebt Lens die op links kan spelen als een valse, hangende spits, je hebt Wijnaldum die op links als een hangende spelmaker kan gaan fungeren. Veertien miljoen, dan krijg je het dubbele wat je een jaar terug hebt betaald + 20 goals en 15 assists in dat ene jaar dat je de beschikking over hem had.

6 september 2012 om 14:25

Ja maar lens is een hardloper die er toevallig wat in knalt. Die wil je echt niet op links hebben waar hij als hij op doel wilt schieten nog moet kappen naar zijn goeie been. Daar heeft hij een te trage handelingssnelheid voor.

6 september 2012 om 15:57

Lens op links en dan....hij kan met zijn goeie voet op rechts al geen fatsoenlijke voorzet geven,dus dan gaat hij op links hetzelfde doen als mertens,naar binnen gaan 8 van de 10 keer.

Strik er om en (bij wijze van) zelf nog met de auto wegbrengen voor dat geld...

Hmm een beetje een dubbelgevoel. Mertens is redelijk belangrijk voor PSV maar 14 miljoen is wel erg veel geld natuurlijk. We hebben Depay als stand in en voorin hebben we redelijk een luxe probleem. En ik ben bang dat je dit bedrag niet snel meer krijgt.

6 september 2012 om 11:22

idd dubbel maar als ze als starten met 14miljoen bieden valt er misschien wel 18 uit te halen, dan uis al meer dan de helft van de investeringen van vorig jaar terugverdient..en mertens gaat psv toch geen kampioen maken in zijn 1tje ook als ie hij wel heel belangrijk

Zou een flinke aderlating zijn voor Psv, helemaal aangezien ze geen vervanger meer kunnen halen!

6 september 2012 om 11:24

ze hebben met Depay al een vervanger in huis

6 september 2012 om 14:07

Ook daarom direct doen, mocht er een bod van €14.000.000 komen. Ongelofelijk veel geld voor een speler die PSV wel kan missen, in mijn beleving..

6 september 2012 om 15:16

Nou ik zou het niet direct doen, al 14 mln het eerste bod is valt er vast wel meer uithalen. Dus ik zou zeggen als er 14 geboden wordt 20 vragen,om vervolgens te proberen op een bedrag van 17-18 mln uit te komen. Het eerste bod is namelijk vrijwel nooit de limiet van wat ze uit willen geven dus er zal dan vast wel meer uit te halen zijn.

30 miljoen voor vragen. Langdurig contract, één van de sterkhouders en je kunt geen vervanger meer halen.

6 september 2012 om 11:23

vragen kan altijd hahahahah

als je 30 miljoen vraagt weet je in ieder geval zeker dat hij noooooooit vertrekt.

6 september 2012 om 11:26

Dat is precies waar we heen willen he! Echt belachelijk dat zij wel nog spelers kunnen kopen, en wij geen vervanger kunnen halen

6 september 2012 om 14:10

Nederlandse ploegen kunnen spelers niet langdurig behouden, dat heeft iedereen kunnen zien. We kunnen nooit(!) de salarissen bieden die in (bijvoorbeeld) Rusland geboden worden. En dat blijft -helaas- toch een goede beweegreden voor spelers om naar het buitenland te vertrekken
Met Depay heeft PSV een opvolger in huis en 14 miljoen is ontzettend veel geld, ik zou dus zeker niet meer vragen met het risico dat ze afhaken. Meteen doen en PSV heeft gewoon erg goed zaken gedaan!

6 september 2012 om 11:29

hmm volgens mij ben jij een psver en ben jij nu aant haten...maja wel een uit amsterdam dus eigenlijk geef je jezelf toch een beetje gelijk?

14 miljoen is normaal een mooi bedrag voor mertens, maar het feit dat hij nu niet vervangen kan worden zet je wel aant denken

6 september 2012 om 14:28

Hater ? Met amsterdamseboe als nickname. Hoezo ongeloofwaardig.

Een club die 14 miljoen voor Matias Suarez wil betalen zal toch echt dieper in de buidel moeten voor Mertens.. Zeker omdat hij nog een vier jarig contract heeft en de deadline in Nederland al voorbij is!

Hele grote strik eromheen en wegdoen. Mertens deed het begin vorig seizoen heel erg goed maar is daarna teruggezakt en wat mij betreft een overschatte speler geworden. Daarnaast vraag ik me af of hij ooit de top zal bereiken, maar als er iets zeker is dan is het dat Rusland een slechte competitie is om je te ontwikkelen / in de kijker te spelen. Als PSV daadwerkelijk 14 miljoen voor hem kan vangen is dat geweldig nieuws voor de club!

Dit gaat niet gebeuren.

Ik ben er zeker van dat Mertens hier geen zin in heeft, over 1-2 jaar kan een transfer maken naar de PL. Het is een type Hazard, enkel niet zo goed maar toch met zeer veel talent en skills om daar succesvol te zijn.

Hij heeft geen zin om minstens 3 jaar in Rusland te spelen en dan pas de overstap te maken. Hij wilt het binnenkort al doen.

6 september 2012 om 18:57

Sterker nog...eenmaal in Rusland en je kan fluiten naar een transfer!!
Ze zullen een veel te hoog bedrag vragen die niemand er voor over heeft.
Daarom vind ik het zo jammer dat Witsel naar Zenith is gegaan.

Zorgen dat je er nog wat meer uit kan slepen en dan gewoon verkopen. Mertens is een goede speler, maar achter hem staat met Depay echt een geweldig talent klaar en die moet ook aan spelen toe gaan komen. Dus dit zou een goede oplossing zijn voor alle partijen.

Hoe voorspelbaar ik deze speler ook vind, voor Eredivisie begrippen is het natuurlijk een prima speler om in je team te hebben. Trekt weliswaar meestal naar binnen om te schieten of een inswinger te geven, maar lijkt voor Psv toch belangrijk te zijn. Als hij vertrekt wordt Psv er zeker minder op en schat ik Twente definitief hoger in. Trouwens wel de reinste vorm van competitie vervalsing als dat gebeurd, maar goed.

On; 14 miljoen = verkopen... A.) Krijg je dat er nooit weer voor B.) Dan Depay maar meer speeltijd gunnen.

Edit Dammie:
De eerste zin is niet nodig en bovendien is het een grap die vaker gemaakt is dan er topics over Mertens zijn

Dit gaat niet gebeuren.

Ik ben er zeker van dat Mertens hier geen zin in heeft, over 1-2 jaar kan een transfer maken naar de PL. Het is een type Hazard, enkel niet zo goed maar toch met zeer veel talent en skills om daar succesvol te zijn.

Hij heeft geen zin om minstens 3 jaar in Rusland te spelen en dan pas de overstap te maken. Hij wilt het binnenkort al doen.

Ondanks dat hij niet meer zo vaak scoort als voorheen is het nog een belangrijke speler en ik zou zeker 6 miljoen meer vragen.

14 = niet verkopen.

Ongunstige tijd voor Psv, gewoon meer vragen, zoals Ajax en die portugese clubs ook altijd voor elkaar krijgen. Niet genoegen nemen met minder dan 20 miljoen! Komop zeg, Mertens is hartstikke belangrijk voor Psv. En voor de meest simpele spelers (babel, sullie) is meer betaald. 14 miljoen is teweinig Psv!!!

6 september 2012 om 14:16

Liverpool heeft voor babel uiteraard veel te veel betaald (goh wat hebben we toen gelachen), maar de markt was toen heel anders, dus deze vergelijking gaat niet op. 14 miljoen voor Mertens is een uitstekende prijs, en in Depay heeft PSV een speler die over meer talent beschikt dan Mertens. Strik eromheen zou ik zeggen.

6 september 2012 om 15:00

Dat is ook wel zo, en misschien is de vergelijking enigszins scheef. Toch moet PSV brutaler zijn denk ik. Er moet meer te halen zijn dan die 14 miljoen m.i.

Je weet trouwens niet of Depay het beter gaat doen dan Mertens, Mertens was zo deksels effectief, dat moet ik nog maar zien met Depay, talent heeft hij iig wel inderdaad.

Oke eerlijk : ik zou heel erg blij zijn als hij weg gaat want het isgewoon een goede voetballer (die niet voor ajax speelt) maaaar die 14 mil is zeker te weinig ik zou min 20 a 25 vragen en zoniet dan niet. Ik zou hemniet eens verkopen als ik psv was.

Ik verwacht niet dat dit zal gaan gebeuren. Mertens is belangrijk genoeg en er is geen noodzaak om hem te verkopen. Bij een bod van 20 miljoen zal dit misschien anders liggen.

voor 17/18 miljoen gwn laten gaan dan heb je depay achter de hand en laat je bakkali minuten maken...is wel wat met die belgen eerst dembele,vertonghen.hazard,witsel...

6 september 2012 om 14:15

bakkali is 16 beetje vroeg lijkt me

14 miljoen moet Psv meteen accepteren. Matavz bewijst bij Jong Psv en afgelopen weekend tegen AZ een prima spits te zijn en die hoort dus in de basis. Lens kan verhuizen naar de linkerkant, of rechts als hij met Narsingh kan ruilen. Daarnaast heb je Depay nog, ook een groot talent die basiswaardig is.

Voor 18 miljoen zeker laten gaan! Narsingh en Lens aan de buitenkant, Matavz in de spits. Depay en Locadia achter de hand! Kampioen!

6 september 2012 om 19:51

18 Miljoen, dat is wel veel niet? Hij speelt er net een seizoen waarin hij alleen de eerste helft behoorlijk speelde. 14 Miljoen, prima prijs.

Ik hoorde hier ooit iemand zeggen: "mijn club geeft geen grote bedragen uit". Jaja, het zal wel. PSV gaat echt niet mee werken denk ik. Dan is het 'dag titel'.

6 september 2012 om 12:04

Tuurlijk niet. Zonder Mertens moet PSV ook kampioen kunnen worden. Depay is ook een goeie voetballer die zijn plek wel kan vervangen. Ook een goedkoop alternatief en Depay kan Matavz ook goed bedienen met voorzetten. Mertens gaat liever naar binnen voor de steekbal of eigen succes.

Ik zou het doen, helemaal voor 14 miljoen.

6 september 2012 om 12:57

Als je mij daarmee bedoelt(je mag mijn naam gerust zeggen hoor, ik verstop me niet voor mijn uitspraken), dan is dat gewoon zo hoor. Het record bedrag wat we aan een speler uitgegeven hebben is dertien miljoen voor Mario Fernandes. En als je dat vergelijkt met Zenit die 90 miljoen uitgeeft dan is dat totaal niet veel hoor. Los daarvan denk ik niet dat dit waar is, want we zijn niet op zoek naar een type Mertens, maar een spits.

Dit gaat niet gebeuren.ik ben er zeker van dat Mertens hier geen zin in heeft, over 1-2 jaar kan een transfer maken naar de PL. Het is een type Hazard, enkel niet zo goed maar toch met zeer veel talent en skills om daar succesvol te zijn.hij heeft geen zin om minstens 3 jaar in Rusland te spelen en dan pas de overstap te maken. Hij wilt het binnenkort al doen.

voor 14 miljoen niet doen...depay komt er mss wel aan maar vind mertens toch nog echt wel beter. Tenzij ze 20 miljoen betalen gewoon niet doen. We hebben elke speler hard nodig dit seizoen en mertens is zowel met zn goals als assists erg belangrijk voor dit team.

Mertens voor 14 miljoen lijkt mij een no-brainer, of je nou een vervanger kan halen of niet zon bedrag krijg je nooit meer. Hij speelt in de Nederlandse Eredivisie en zal zich Internationaal nooit helemaal kunnen profileren omdat er in het Belgische Nationale team een aantal voor hem staan in de pikorde. Als je dan 14 miljoen kan vangen is dat fantastisch! Dat is vergelijkbaar met wat er voor Dzudzak werd gevangen, en die was écht de grote man bij Psv. Geweldige prijs. Daarbij lijkt mij dat ze het geld ook aardig kunnen gebruiken, daar in Eindhoven..

Door al dat ge-koop hebben ze eigenlijk ook 1 vleugelspeler te veel.

Mertens heeft genoeg kwaliteit om een stap hogerop te gaan. De echte europese top gaat hij denk ik niet halen. Als Psv door goed onderhandelen 16-17 miljoen kan verdienen moeten ze dit doen! Oke, Mertens is een belangrijke speler, maar Psv heeft een brede selectie en moet dit op kunnen vangen met spelers als Depay, Lens, Narsingh. Ook Wijnaldum zou met zijn kwaliteiten hangend aan de linkerkant moeten kunnen spelen .

14 miljoen? Een hoop geld ,maar aangezien PSV soms wel een winkel in de uitverkoop lijkt, gewoon de hoofdprijs vragen van 20 miljoen. Mag PSV eens laten zien dat zij ook kunnen onderhandelen!

14 miljoen, dat is een hele hoop geld voor Psv. Mocht het waar zijn, dan zullen ze wel akkoord gaan. Meer zal je nooit meer krijgen denk ik.

14 miljoen is verkopen lijkt me. erg mooie winst op mertens in zo'n korte tijd.

met depay heb je een waardig vervanger. Lens en wijnaldum kunnen volgens mij ook nog wel op die positie.

willems laat ook regelmatig zien dat hij uit de voeten kan op linksbuiten ( flauwe kul natuurlijk).

ik hoop dathet doorgaat voor 14 miljoen of meer. daaronder niet doen.

Geen vervanger???
Lens aan de rechterkant, Narsingh linkerkant, Matavz in de spits.
Dan heb je nog Depay als back-up

Edit: ik bedoel natuurlijk Lens linkerkant en Narsingh rechterkant.

Dat moet PSV nooit doen natuurlijk. We hebben Mertens nodig om kampioen te kunnen worden.
Als dat dit seizoen eindelijk weer eens lukt, dan mag ie best verkocht worden.

Maar nu, net na de start van het seizoen een van de sterspelers verkopen zou niet goed zijn. Alleen bij tamelijk idiote bedragen, die ver boven de werkelijke waarde van de speler gaan pas gaan twijfelen.

Stel: ze willen ons Dries echt heel graag en ze hebben er 30 mln of een ander idioot bedrag voor over, ja, dan moet je natuurlijk meteen toehappen en dan gokken dat je in de winterstop weer een goeie terug kunt kopen.

Liverpool betaalde 17 Miljoen voor Babel, hieruit zou je kunnen stellen dat je ook 25mil zou kunnen vragen voor Mertens, en ja er zal nu geantwoord worden met "vragen kan altijd" maar in mijn ogen is Dries Mertens 25 Mil waard gezien statistieken. Tevens is dit een last minute bod en komt het bod uit Rusland, 25 Mil is dan zeker niet teveel gevraagd.

6 september 2012 om 14:35

Vroeger kocht je een vrijstaande huis voor 40.000 gulden. Dan kan je nu voor 100.000 euro een kasteel kopen. Net zo'n vergelijking. De tijden zijn veranderd.

7 september 2012 om 11:01

Gelukkig is 5 jaar geleden in jou ogen vroeger.............

7 september 2012 om 23:33

Tuurlijk je vergeet Ff wat er in 2008 is gebeurt in de financiële wereld. En het was om te laten zien hoe dom je opmerking was. Jij bewijst het zelf.

Ik vind Mertens een goede speler, maar het zou pure wanbeleid zijn om hem binnen te halen. We hebben een spits nodig die de kansen af maakt en geen buitenspeler die van hetzelfde niveau is als Zoran Tosic.

Het blijft toch ongelooflijk schandalig dat dit zomaar mag. In Rusland en Frankrijk loopt de transferperiode gewoon nog doodleuk een weekje door ten opzichte van andere competities. Dit is zonder enige twijfel competitievervalsend. Bij de Fifa en Uefa liggen ze echt te slapen zeg, al die oude krokodillen... Volgend jaar graag aangepast! En zorg er dan voor dat de transferperiode in juli wordt afgesloten, want nu zijn ploegen begin augustus niet meer herkenbaar begin september.

ON: Als dit waar is, kan PSV dit onmogelijk weigeren. 14 miljoen voor eender welke speler uit Nederland is enorm. Voor Mertens in mijn ogen sportief niet zo'n grote stap vooruit, maar financieel natuurlijk wel. Toch zie ik hem liever naar Italië of Spanje gaan.

Depay Narsingh kunnen op die positie spelen. Mertens functioneert ook niet altijd optimaal.

6 september 2012 om 17:05

Narsingh kan totaal niet op links spelen, dat zou ook onnodig zijn want dan moet die zich hellemaal aanpassen op links tuwel die bij ze Heerenveen tijd altijd op rechts speelde en nu bij PSV ook door Advocaat op rechts word gezet als die invalt of als Lens in de spits speelt en hij op rechts..

Depay kan wel op links spelen maar ik vind dat hij wat tijd nodig heeft, is pas 18 jaar he en zijn tijd kom echt wel.. Overigens zeg jij dat Mertens niet altijd optimaal functioneert maar Mertens is altijd belangerijk in de thuiswedstrijden van PSV met 1,2 goals of assist's.. Het is wel zo dat Mertens om een of ander reden altijd niet goed speelt in uitwedstrijden hij is een beetje een Dzsudszak die we hadden thuis altijd goed maar uit altijd minder.

Ik persoonlijk zou niemand van de basiselftal verkopen..

Alleen Engelaar, Manolev, Vukovic, mogen weg maar dat gaat natuurlijk weer zeer moeilijk worden vooral met Engelaar met ze 1,7 - Z U C H T.

Mensen die bedragen noemen van 20 of 30 miljoen leven waarschijnlijk op een andere planeet, want dat zal natuurlijk nooit voor Mertens betaald gaan worden. Dat soort bedragen worden er gewoon niet betaald voor spelers uit de eredivisie. En natuurlijk vind ook ik Mertens 1 van de beste spelers van de eredivisie en zou ik proberen wat meer te krijgen als 14 miljoen. Maar als PSV er 14 of 15 miljoen voor kan krijgen zou ik het meteen doen. Op zich is PSV zonder Mertens niet eens zo heel veel minder (of misschien nog steeds wel beter??) dan Ajax of FC Twente. En als je hem houdt heb je ook geen garantie voor een kampioenschap. Ajax verkocht Suarez en werd ook later gewoon kampioen. Nee met dat bedrag kun je (indien nodig) mooi met 1 of 2 spelers bijsturen in de winterstop. Ik wist het wel, heel erg bedankt en veel geluk in Rusland.

Geen idee om Willems op linksbuiten te zetten? Pieters zit eraan te komen en Willems heeft zeker zoveel techniek als Mertens. Ook is hij nog veel onvoorspelbaarder en met de snelheid zit het ook wel goed. Zelfs zijn voorzetten komen vaak goed voor het doel, wat bij Mertens minder vaak gebeurt, omdat hij binnendoor wil. Mertens heeft wel veel assists op zijn naam staan, maar deze komen vaak door corners en vrije trappen. Willems had tegen Zeta thuis iets van 4 assists in 1 helft spelen. Nou is Zeta niet van het niveau eredivisie, maar ik zou hem best wel eens op die plek bezig willen zien.

Ik bedoelde uiteraard jou Koni020. Ik las dat Cska interesse had in Sow, dat zou een toptransfer zijn.

6 september 2012 om 14:45

Dat heb ik inderdaad ook gelezen, maar ik heb ook gelezen dat de club het ontkende...

Hoop uiteraard dat het een grap blijkt te zijn en dat Sow alsnog komt, maar ik vrees dat we het de komende halfjaar het zonder spits moeten gaan doen totdat Doumbia weer fit is.

Voor 17,5 miljoen verkopen, en geen vervanger halen! Depay is het grootste talent van nederland en kan Mertens zijn plaats met gemak overnemen!

Meteen doen! Met Depay hebben we een prima opvolger en ik vond Mertens de laatste tijd een beetje een arrogant mannetje worden.

Lens kan eventueel ook nog op links spelen met Narsingh rechts, genoeg opties voor PSV dus.

30 miljoen vragen???? Whahaha ja en de rest van de selectie er gratis er bij zeker ..gewoon weg doen wat ze er nog voor kunnen krijgen anders zitten ze er straks mee beter wordt hij niet en in waarde stijgt ie dan ook niet meerbr

6 september 2012 om 16:56

Lol Mertens is gewoon 14 miljoen waard hoor en zonder dat last minute gebeuren, nu mogen ze hem hebben voor 20 miljoen.

Clubs mogen zich melden in de zomer voor Mertens ..

Zou het zeer onnodig vinden als er alsnog een basis speler verkocht word.. Zoals wat ik zei boven mogen van mijn Engelaar, Manolev, Vukovic weg maar dat gaat natuurlijk weer zeer moeilijk worden.

Jaaaaaaaa verkopen. Dan zou PSV eindelijk s iets goeds doen voor het nederlands voetbal, wordt ook wel is tijd. Overschatte "voetballer".

6 september 2012 om 20:06

Soms zakt het nivo hier tot een bedenkelijk peil maar het kan nog lager dan dat zie ik wel.

On.: PSV moet de selectie in tact houden , alleen op die manier zullen ze kampioen worden.

gelijk een grote rode strik er omheen en wegdoen voor die 14 miljoen. meer zul je er niet voor krijgen. ik lees hier absurde bedragen die van 18 tot 30 miljoen lopen. die mensen hebben de realiteitszin totaal verloren en leven in een droomwereld.

6 september 2012 om 23:02

en sinds wanneer heb jij de waarheid in pacht? Er zijn wel gekkere dingen gebeurt. We hebben het hier over een speler die 3 jaar geleden nog in jupiler league speelde en daar een absolute uitblinker was in een matig team waar alleen 2 goede aanvallers in speelde te noemen mertens en chadli past zich telkens moeiteloos aan het hogere niveau. Hij is snel, slim en doelgericht. Ik vind niet verkopen of voor een absurd bedrag want je kunt niks meer terug halen!!!! domboroy

7 september 2012 om 07:24

De vervanger is al in huis, dus dat je niks meer kunt halen is lulkoek.
Ten tweede, hij speelt paar wedstrijden goed, en is daarna gewoon middelmaat. Daar hoef je geen voetbalkenner voor te zijn om dat te zien.

7 september 2012 om 07:24

En waarom gelijk gaan schelden? Doe ik ook niet

Ik hoor niemand de vraag stellen hoe Mertens zelf tegenover de transfer staat. Heeft hij niets te vertellen? Ik denk namelijk dat hij bij PSV wil blijven

6 september 2012 om 19:52

Waarom zou Mertens bij PSV blijven als hij in Moskou drie a viermaal zoveel kan verdienen..rasmus Elm en Wernbloom speelden hier ook bovenin mee en hebben ook niet gewacht voor andere Europese clubs.

6 september 2012 om 23:28

Niet iedereen kiest voor geld en zeker niet zo vroeg in zijn loopbaan. Hij wil zich eerst bij PSV bewijzen en in beeld blijven voor de bondscoach

Ik vind het gewoon belachelijk, dat in Rusland de transferwindow nog gewoon open is.dat terzijde.
Ik zou Mertens niet voor 14 wegdoen.als ze hem graag willen hebben, dan de hoofdprijs.die russen hebben geld zat, dus laat ze dan maar over de brug komen, met een stevige zak met geld.

Die russen hebben nog helemaal geen bod gedaan op mertens dus dit bericht kan in de prullenbak!

Tis dat Rasmus Elm nog een seizoen had te gaan en mertens zijn contract nog even loopt anders zou Cska Moskou er niet zoveel geld voor op tafel leggen neem ik aan.

Tja moeilijk is het niet voor de psv leiding: wil je kampioen worden dan mag er niemand meer weg .
m.u.v. engelaar manolev en vucovic natuurlijk.

6 september 2012 om 21:48

Zo ist iedereen aan boord houden

Als Mertens nu nog niet in het vliegtuig zit lijkt me dit niet reëel meer.

Gewoon de wijze van Van Geel volgen. 3x de "marktwaarde". Dus dan kom je wel uit rond de 30 miljoen.

Maar ik denk dat Mertens eerst met PSV kampioen wilt worden. Hij is tenslotte ook pas 1 jaar bij Psv.

Is helemaal niks van waar , mertens blijft gewoon bij Psv. En volgend seizoen kan hij weg voor minstens 15 miljoen

20 miljoen als tegenbod en spelen met Narsingh - Matavz - Lens. Qua kwaliteit lever je niet eens zo gek veel in

grappig dat alleen supporters van andere clubs dan psv mertens graag zien gaan. Dries is een verstandige jongen die gaat niet in kou in rusland zitten. sportief is rusland nog steeds geen uitdaging. tenminste ik kijk nog niet uit naar samara tegen cska moskou. wie wel?......... iemand?..... oh niet? DAT dacht ik ook!

6 september 2012 om 23:03

Kan je echt niks beters verzinnen als de kou in Rusland? Hoe vaak moet er nog uitgelegd worden dat er in de winter niet gevoetbald wordt in Rusland en dat het niet verstandig is om met een bontjas in de zomer naar Rusland te gaan?

Bovendien slaat jouw verhaal over sportiviteit helemaal nergens op, want niemand zit ook te wachten op PEC Zwolle-ajax...

7 september 2012 om 07:31

Sportief is er de laatste jaren flink aan de weg getimmerd daar. Niet voor niets doen Russische ploegen het goed in de Europa league.

Kom op, niet wéér Rusland. Maandag ook al Witsel, nu Mertens? Hij is wel aan een andere club toe, z'n statistieken bij PSV zijn veel te goed, maar Cska.. Dan voetbal je in de koude tegen ploegen die van hetzelfde niveau zijn als de Eredivisie, behalve de topclubs dan.

dries heeft qua voetbal al niets meer te zoeken in eindhoven. Is het niveau allang ontstegen. Tijd voor een nieuwe stap in het buitenland waar hij verder kan leren. Maar de angel uit het spel van psv is wel verdwenen maar ook de talrijke fopduiken

Mertens is nog niet klaar om zo'n stap te gaan maken en heeft niks te zoeken in Rusland kan beter naar een betere competitie gaan. Het was gewoon een onzin bericht dat hij naar Rusland zou gaan hij is nog niet klaar bij Psv. Mertens zal dit seizoen wat meer moeten gaan scoren en meer assist gaan afleggen zoals vorig jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

171 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Napoli 38 18 4 0
2016/2017 Napoli 35 28 6 0
2015/2016 Napoli 33 5 7 0
2014/2015 Napoli 31 6 4 1
2013/2014 Napoli 33 11 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ik ga voor Vertonghen, hij is heel technisch voor iemand die zo groot is’

België plaatste zich in een groep met Griekenland, Bosnië & Herzegovina, Estland, Cyprus en Gibraltar zonder al te veel moeite voor het WK van deze zomer en van de Rode Duivels...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Patrick Vieira staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer in Europa. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren