Robben doet nog niets met interesse van vier topclubs

Woensdag, 14 maart 2012 om 15:27

Arjen Robben heeft na een wat mindere periode de topvorm helemaal teruggevonden. Volgens Voetbal International zijn er vier clubs die zich concreet bij Bayern München hebben gemeld: Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en Juventus. De 28-jarige vleugelaanvaller gaat voorlopig niet in op de serieuze belangstelling van de Londense topclubs en de grootmacht uit Italië.

/

Robben heeft bij der Rekordmeister nog een verbintenis tot medio 2013. De geboren Bedummer is al geruime tijd in gesprek met de clubleiding over verlenging van zijn contract. Pas als hij definitief heeft besloten niet in te gaan op de aanbieding van Bayern München, oriënteert hij zich op andere clubs.

De international van het Nederlands elftal lag onder vuur in Duitsland, maar sinds de wedstrijd van Oranje tegen Engeland (2-3, Robben scoorde twee keer) is hij ook bij zijn club weer op dreef. Zowel in de Bundesliga tegen TSG Hoffenheim (7-1) als in de Champions League tegen FC Basel (7-0) etaleerde hij zijn klasse en produceerde hij twee treffers.


Poll

Bij welke club zou Arjen Robben het beste passen?


Gerelateerd

222 reacties (laatste reactie door vanpersie14)

gewoon in munchen blijven en schijt hebben aan alle mensen die kritiek op je hebben

14 maart 2012 om 15:31

Lekker is dat dan voetballen bij een club waar sommigen je niet eens willen hebben, en ook nog eens voetballen in een land waar de meesten je niet eens kunnen uitstaan. Nee robben kom maar weer naar Engeland, hier kunnen ze je meer waarderen. Ga maar niet terug naar Chelsea die hebben je niet goed genoeg behandeld. Arsene Wenger die zal je vast welkom heten in Noord Londen :D

14 maart 2012 om 15:37

Wie willen hem niet hebben bij Bayern?

14 maart 2012 om 15:41

Waarom arsenal? dan doe je nooit mee met de prijzen... Nee ga maar weer terug naar Real Madrid!

14 maart 2012 om 15:41

Ben bang dat hij in Engeland helemaal in tweeën geschopt wordt. Hij is al zo blessure gevoelig en in Engeland zal hij wel behoorlijke wat tikkies krijgen.

14 maart 2012 om 15:42

De voorzitter heeft hem openlijk bekritiseert in de media. Hij vond dat Robben een egoist was. De trainer heeft verteld in de media dat het team beter speelt zonder Robben en heeft hem regelmatig op de bank gezet.

Hoe lang zou je daar voor nog willen voetballen?

14 maart 2012 om 15:46

De ere voorzitter (heeft weinig te maken met het beleid, is hetzelfde als Cruijff nu kritiek heeft op een speler van ajax) heeft kritiek gehad op zijn manier van juichen, een manier van juichen die Robben gelijk heeft aangepast.

Heynckes heeft dat helemaal niet zo gezegd. Robben werd op de bank gezet omdat hij totaal uit vorm was en Heynckes kreeg gelijk. Daarnaast is Heycnkes alleen maar positief over Robben geweest en heeft hij gezegd dat Robben moest blijven. Dat meerdere keren.

Daarnaast zijn zowel Nerlinger, Muller (concurrent) en Lahm(aanvoerder) in de media verschenen om het voor Robben op te nemen en heeft Hoeness meerdere keren bonje gehad met journalisten omdat hij voor Robben opkwam alsof het een van zijn kinderen was.

14 maart 2012 om 15:48

Ten eerste, als Arsenal een paar versterkingen doet van het kaliber Robben dan kan het volgend jaar meedoen om de prijzen hoor.
Bovendien is het bij Arsenal misschien wel veel leuker voetballen voor hem en dat is ook belangrijk. Een prijs winnen is niet het belangrijkste, dagelijks plezier op training en ook in de wedstrijd, dat is ook een prijs.

14 maart 2012 om 15:50

@ Goonerrobin,

Hoezo heeft Chelsea hem slecht behandeld?

14 maart 2012 om 15:56

Inderdaad Heynckes heeft gezegd dat het team op dat moment beter speelde zonder Robben. Robben was niet fit en uit vorm en dan leidt hij veel balverlies en wordt hij nog egoïstischer, omdat hij denkt dat een goal hem erover heen kan helpen.

14 maart 2012 om 16:05

Ik vind Chelsea ook echt een serieuze optie. Heeft hij ook al eerder gespeeld en speelt een vergelijkbaar spel als Bayern München.

14 maart 2012 om 16:06

Het was met een sarcastische ondertoontje hoor . Maar ik weet niet of Robben dat evt zou willen, Arsenal zou een compleet nieuw hoofdstuk zijn en een nieuwe uitdaging.

14 maart 2012 om 16:28

Als Robben evt zou vertrekken denk ik dat Cabral wel een goede vervanger zou zijn!

14 maart 2012 om 16:31

Ik zou het prachtig vinden als Robben bij Arsenal zou komen te spelen. Zou zeker een versterking zijn voor Arsenal, maar of zij hem kunnen betalen weet ik niet. Hij zal sowieso niet voor een appel en ei verkocht worden.

14 maart 2012 om 16:32

Daar winnen ze gelukkig alle prijzen

14 maart 2012 om 16:43

helemaal met je eens, jerson cabral is een groeibriljantje. snel, goede passeerbeweging en mooie rastaharen. er zit een goede kop op.

hij heeft bovendien scorend vermogen, en hij kan ook eventueel als linksback. daar is hij niet zo goed, maar het kan wel. hij is goed om erbij te hebben in de kleedkamer en hij kan later ook doorgroeien tot bestuurslid bij bayern. feyenoord heeft goud in huis.

14 maart 2012 om 16:48

Cabral? Gast.... serieus, die heeft al moeite om zichzelf in de basis te spelen bij Feyenoord!

14 maart 2012 om 16:51

inderdaad daarbij komt kijken dat hij heel veel charisma heeft meer dan robben ooit zal krijgen en uiteindelijk zal dit doorslaggevend zijn in zijn electie strijd voor het winnen van titel bondskanselier in Duitsland. Leve cabral!. Nee ik hoop écht dat Robben naar Arsenal komt. Het zou een grote signaal zijn naar de buitenwereld en misschien dat zelfs Wenger Torres uit de hoge houd kan toveren wie weet

14 maart 2012 om 17:05

tegen roda speelde hij uitzonderlijk goed. hij moet het vertrouwen krijgen van koeman, dan is deze man tot heel veel in staat. ik ben blij dat hij zoveel fans heeft hier.

14 maart 2012 om 17:06

Kom op zeg Goonerrobin, doe is even een beetje genuanceerd en sla niet zo door man. Een land waar de meeste je niet kunnen uitstaan? Dus jij zegt nu dat minimaal 50 miljoen Duitsers Robben niet kunnen uitstaan?

Bild heeft twee stukjes over Robben geschreven die niet positief waren en dan heeft gelijk een heel land een hekel aan Robben? Wat een onzin zeg. Daarbij heeft Heynckes hem er een paar weken geleden ernaast gezet om de reden dat hij nog niet zijn vorm had na zijn zware blessure. Hoeness heeft daarna echter direct aangegeven dat Robben absoluut niet ter discussie staat en Robben nog steeds van grote waarde is voor Bayern.

Ik kan me herinneren dat Cruijff ooit zich negatief uitlaatte over Ibrahimovic, toen hij nog bij Ajax speelde, had toen heel Nederland een hekel aan Ibrahimovic? Guidetti werd laatst verweten dat hij snel ging liggen, heeft heel Nederland dan nu een hekel aan Guidetti? Mensen nuanceer aub wat meer zeg. Ik weet zeker dat Bayern één van haar beste spelers niet zal laten gaan. Die gasten daar in de directie zijn ook niet gek.

14 maart 2012 om 17:12

En in duitsland krijgt hij geen tiekkies?

Als dit de beste clubs die in hem geintresseerd zijn moet ie gewoon verlengen en daar ze cariere afsluiten net als vd sar.

14 maart 2012 om 19:16

Bij Arsenal breekt hij 4 keer zijn been in een seizoen..
Madrid lijkt meeen goede keuze maar dan moet hij ook terug willen.

Edit: Het milan-lab zou Robben ook goed kunnen doen en hem langer en beter fit houden.
Voor iemand van 28 is Milan altijd een hele interessante club en ook nog eens een club waarmee hij prijzen kan winnen.

14 maart 2012 om 19:44

vier clubs die zich concreet bij Bayern München hebben gemeld: Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en Juventus.

Ik lees hieruit geen Real Madrid

14 maart 2012 om 19:51

@goonerrobin

En dan in dienst spelen van Rvp? Bij Nl gaan Robben en RvP niet samen, waarom bij Arsenal dan wel? Ik denk dat hij juist naar Chelsea moet gaan, omdat dat team dan om hem gebouwd wordt. Maar ik snap alle kritiek op Robben niet, hij is de sterspeler van München, een flankspeler als hem vinden ze niet meer, Robben bij Bayern is een zeldzaamheid, die mogen ze niet weg geven!

14 maart 2012 om 15:37

We weten nu wel dat Robben in Munchen kan presteren. In Engeland is ie enigszins geflopt en bij Arsenal of Tottenham kan hij laten zien hoeveel beter hij de afgelopen jaren is geworden. Daarbij is de kans groot dat dan Arsenal of Tottenham volgend jaar serieus kan meedoen om de titel.

14 maart 2012 om 15:40

De enige reden dat hij bij Chelsea en Real Madrid weg moest, was zijn blessuregevoeligheid. Want het was duidelijk dat het een topper zou worden.

14 maart 2012 om 15:40

In Engeland is hij geflopt?? Geflopt?? 2 keer kampioen, FA cup gewonnen.
Hij speelde anders verdomd goed in Engeland.. Geflopt?? Mijn god zeg.

14 maart 2012 om 15:45

Hij was enorm vaak geblesseerd bij Chelsea en hij grossierde lang niet zoveel in goals en assists als dat hij momenteel doet. Geflopt misschien niet helemaal de juiste benaming, maar had wel meer ingezeten.

14 maart 2012 om 15:58

Hij moet gewoon naar juvetus gaan, als hij daar kampioen wordt dan heeft hij kampioenschappen in Nederland, Engeland, Spanje, Duitsland en Italie meegemaakt. Mooie carriere om op terug te kijken.

Eind van zn carriere nog ff cashen bij Psg, dan pakt hij ook nog ff kampioenschap mee in Frankrijk.

14 maart 2012 om 15:58

Hij kwam net van Psv..was nog hardstikke jong, maar was daar ook al vaak beslissend in wedstrijden. Speler van de maand een paar keer geweest volgens mij.
Speelde daar 1e seizoen 18 wedstrijden en daarna 28 en daarna 21 wedstrijden.
Hij heeft toen eens in de voorbereiding ook een keer een vreselijke trap gekregen in Amerika dacht ik.
Hij was gewoon nog jong en moest wennen aan de speelstijl, maar desondanks was hij daar ook al een grote man..niet voor niks dat Real hem wilde hebben.

14 maart 2012 om 16:05

Hij speelde bij Chelsea op een gegeven moment om de spits heen. Hij speelde vaak genoeg in de as in plaats van op de vleugel en toen vond ik hem echt uitstekend spelen.

14 maart 2012 om 16:08

Hij heeft gewoon een paar keer player of the month award gewonnen bij Chelsea. Hij was, zeker in het begin, onzettend goed daar. Denk he dat Real een Chelseaflop zou kopen??

14 maart 2012 om 16:14

stel dat ie naar juventus gaat he?, dan moet ik altijd juventus zijn in fifa. Nee laat hem maar lekker naar arsenal gaan

14 maart 2012 om 16:28

Tuurlijk heeft ie er wel goed gespeeld, maar gewoon in het algemeen denk ik niet echt terug aan een succesvolle samenwerking tussen Chelsea en Robben. Misschien dat het toch door de blessures komt. Was destijds in ieder geval erg blij dat hij naar een andere club ging.

14 maart 2012 om 16:51

Als ie gaat cashen in Arabie dan heeft ie naast kampioenschappen in Nederland, Engeland, Spanje en Duitsland ook op zn cv staan dat ie kampioen in Arabie is...

14 maart 2012 om 16:55

@pieterpost, hij presteerde gewoon goed bij Chelsea hoor, inderdaad soms last van blessures, maar wat hij speelde, speelde hij goed. Trouwens, waarom zou Real Madrid 36 miljoen voor hem betalen als hij het niet eens goed deed in Londen?

En bij Real speelde hij ook goed, maar moest hij weg omdat hij teveel geblesseerd was, echter een speler die weg moest, vingen ze toch nog even 25 miljoen voor. De meeste clubs vragen toch niet zoveel geld voor een speler waarvan ze willen dat hij weggaat.

14 maart 2012 om 18:02

Dat is je goed recht natuurlijk om daar blij om te zijn..maar veel supporters van Chelsea in Engeland waren er anders niet blij mee.
En ook bij Real wilden ze hem eigenlijk maar wat graag houden.

14 maart 2012 om 18:06

Toch was het bij Chelsea een andere (veel mindere) Robben dan later bij Madrid en vooral nu bij Bayern. Heb nog even wat beelden teruggekeken en valt me op dat Robben toen een veel slechter overzicht had. Als Robben nu de bal krijgt heeft hij binnen luttele seconden door wat hij moet doen om het maximale uit de actie/situatie te halen, terwijl hij bij Chelsea vaak blind zijn directe tegenstander(s) opzocht.
En dat Madrid 36 mil voor de Robben van Chelsea betaalde snap ik wel, want toen was hij al een meester in het uitspelen van een mannetje. Echter, zal de huidige Robben met overzicht veel meer waard zijn voor een club in de premier league dan destijds de Robben van Chelsea.

14 maart 2012 om 20:07

Hij speelde juist goed bij Chelsea! Door zijn vele blessures lag hij niet helemaal goed in de groep, want een speler als Terry speelde elke wedstrijd met een spuit terwijl Robben zich dan gewoon geblesseerd afmelde.

Maar als ik zo zie is er maar één topclub die zich heeft gemeld, want de rest speelt niet mee om de prijzen en zeker niet om de Cl!

Persoonlijk vind ik dat hij nooit naar Bayern had moeten gaan! Is toch geen topcompetitie.

Maar ik vermoed dat AC Milan ook interesse voor hem heeft, anders zorgt vbommel daar wel voor!

Als ik hem was zou ik of naar AC Milan of naar Chelsea gaan, zo'n topspeler hoort niet bij een subtopper, een Messi wil je toch ook niet bij Tottenham zien?!

14 maart 2012 om 21:46

Als je het team met bale, modric en vd vaart kunt behouden en je haalt robben, dan kun je zeker een gooi doen naar de titel. Sowieso gaan ze ook nog een topspits halen.

14 maart 2012 om 17:12

Robin van Persie en Arjen Robben in je ploeg, heb je een gevaarlijke aanval. (plus) Eden Hazard niet te vergeten. Chelsea zou ik niet doen, die hebben hem slecht behandeld en Juventus is niks voor hem en Eljero Elia weet er alles van (itailiaans moet je kunnen).

14 maart 2012 om 17:13

zou naar barca gaan als wij hem willen.
Gruwelijke versterking

naar Juventus zou ik niet gaan als ik hem was. De andere clubs lijken mij wel mooie clubs voor hem...

14 maart 2012 om 15:36

Precies!
Persoonlijk lijkt het mij mooi als hij naar Arsenal gaat!
Wel op de linkerflank dan anders wordt RvP er minder door denk ik.
Walcott is nl best nuttig op de rechterkant.

14 maart 2012 om 15:42

Juist wel naar Juve! Vind het persoonlijk de mooiste club uit dat rijtje, en dan heb je de kans om in de 4 grootste competities landskampioen te zijn geworden hoeveel spelers kunnen dat nu zeggen?!?

Anders zou ik voor een terugkeer naar Chelsea gaan daar zou hij de grootste toevoeging zijn.

14 maart 2012 om 16:00

Precies, kampioen in Nederland, Engeland, Spanje, Duitsland en Italie meemaken. Als die dan ook nog het EK misschien kan winnen heeft hij toch een prachtige carriere om op terug te kijken.

14 maart 2012 om 17:50

Het is alleen Italiaans voetbal, naar mijn mening niet geschikt voor Robben, in ieder geval zou hij bij een Arsenal beter uitkomen.

Arsenal? ... Die denken vast dat hij nog 18 is

Ik zou Robben heel erg graag bij Arsenal willen zien , lijkt me een mooie club voor Arjen.

14 maart 2012 om 15:38

Ik heb altijd het idee, dat Arsenal veel geblesseerde spelers heeft. Of lijkt dat zo, omdat de selectie minder breed is dan bij de andere topclubs in Engeland? Als het echt aan Arsenal ligt (manier van trainen(?)) dan lijkt het me geen slimme keuze voor Robben

Als ik hem was zou ik bij Bayern blijven, en anders zou ik 'm toch graag bij Arsenal willen zien.

Ik zou weggaan als ik hem was. Ik zou het wel weten als een speler van Robben's kaliber al zo vaak is bekritiseerd . Nu het nog kan zou ik weggaan.

Arsenal en Juventus lijken me de beste opties voor hem. Bij Chelsea zie ik hem nog niet snel terugkeren, en bij de Spurs is Hazard de eerste optie. Bij Arsenal kan hij Theo Walcott opvolgen, al zal zijn enorme salaris een struikelblok zijn. Juventus heeft nog wel een topaanvaller nodig, dat lijkt me een goede optie. Al is bij Bayern blijven natuurlijk de beste optie.

14 maart 2012 om 15:40

Bij Bayern blijven is sportief de beste optie. Maar is he tleuk om voor een club te voetballen als de directeuren zeggen dat je een egoist bent? Is het leuk om voor een club te voetballen waarvan een hoop supporters vinden dat je weg moet? Is het leuk om in een land te voetballen waar heel veel mensen je totaal niet waarderen?

Nee Bayern heeft zijn eigen glazen in gegooid naar mijn idee. Met Beckenbauer en Heynckes. Als je de eigen spelers openlijk bekritisseert in de media ga je een stap te ver. Terwijl hij gewoon bewijst dat hij één van de beste voetballers is die er rondloopt bij Bayern.

Robben heeft Bayern onder van Gaal bijna hoogstpersoonlijk naar de Titel, beker en finale CL geschoten. Nu is hij weer één van de steunpilaren van de revelatie en de inhaalstrijd op Borussia.

14 maart 2012 om 16:13

Als een trainer wordt gevraagd hoezo hij een speler niet opstelt dan mag een trainer zeggen dat hij uit vorm is en dat het team beter speelt zonder hem. iets waarin de trainer gelijk had. Als de speler hier niet tegen kan dan moet heb je niets in het voetbalwereldje te zoeken.

Heb trouwens geen idee hoezo je het over directeuren heb terwijl het alleen Beckenbauer was. Hij had gewoon gelijk, Robben scoorde 5 keer en kreeg 4 daarvan op een presenteerblaadje aangereikt. Bij alle doelpunten rende hij naar de tribune om het met zijn familie te vieren en niet met zijn teamgenoten. Bij een spelersgroep die in duitsland en europa domineert wekt dit irritatie op en Beckenbauer vond dat Robben dat ook niet kon doen, Robben kwam ook net van een lange blessure terug dus is het altijd even zoeken naar je plekje in de selectie, door zo te juichen maak je het jezelf alleen maar moeilijker. Robben heeft zijn reactie na het scoren van een doelpunt ook aangepast dus je kan gerust zeggen dat hij Beckenbauer hierin gelijk geeft.

Je laatste alinea zou er niets toe moeten doen. Dat hij nu een van de steunpilaren is van de revelatie en de inhaalstrijd op Borussia zegt ook weinig want dat zijn er meer.

14 maart 2012 om 16:58

ook al had hij een wat mindere periode waarom zou je dat zeggen over je beste speler? Hij moet toch weten dat dit soort geruchten het gevolg zijn van al die uitspraken anders had hij heus wel verlengt.

14 maart 2012 om 17:02

Omdat ze in dezelfde periode meerdere keren aangaven dat ze met hem doorwillen en hem een nieuw contract willen geven, dit heeft Hoeness al in december gezegd.

14 maart 2012 om 20:43

Even voor de duidelijkheid, Beckenbauer is Niet de directeur van Bayern, dat is Rummenigge. Laat dat nou juist een van de mensen zijn die het juist voor Robben heeft opgenomen.

Ik zie hem sowiezo niet naar Spurs en Arsenal gaan, daar boekt hij geen vooruitgang mee, en ook naar Juventus lijkt me niet waarschijnlijk. Chelsea zou evt wel kunnen, maar ik weet niet hoe zijn relatie is met Chelsea.

Toch acht ik het waarschijnlijk dat Robben zijn contract gewoon gaat verlengen. De directie heeft altijd achter hem gestaan en dat zal hij toch ook wel waarderen. Beetje hetzelfde verhaal als met Ribery destijds. Die heeft toen ook bijgetekend en is nu weer helemaal opgebloeid.

14 maart 2012 om 16:39

Walcott opvolgen? Die gaat echt niet weg, en mensen vergeten dat hij pas 23 is, en zijn beste jaren nog moeten komen. Walcott is belangrijker voor Arsenal dan de meeste mensen denken. Hij heeft altijd dubbele dekking, heeft een zeer goed klik met RvP en is enorm snel. Trouwens, hij heeft gezegd dat hij nog steeds wacht om in de spits te spelen, iets wat mij fantastisch lijkt, met Van Persie erachter, en Robben en Oxlade op de flanken.

14 maart 2012 om 16:43

Dat weet ik ook wel, de reden dat ik hem de opvolger noem, is omdat Walcott niet wil bijtekenen bij Arsenal, daarom zal hij misschien wel verkocht worden aankomende zomer, vandaar de opvolger van Walcott. Snap je?

14 maart 2012 om 16:56

Ja dat snap ik alleen heeft hij laatst gezegd dat hij het goed heeft bij Arsenal en nog niet weg wil. Dan ga je toch niet zeggen dat je niet verlengd, of ligt het aan mij. Dat is wat ik probeer duidelijk te maken.(vorige post dwaalde ik een beetje af;)

Chelsea of Arsenal zou zeker een mooie club zijn voor Arjen. The Blues kunnen wel een type speler als Robben gebruiken. Gisteren weer van hem genoten, het blijft een exceptionele speler!

psg lekker cashen, europees, en een mooie stad!!!!!!!!!!!!!!!!!

Munche is ook een absolute topclub, zeker Europees gezien.
Bij Chelsea deed Robben het al een keer heel goed maar ik denk dat met zijn blessure gevoeligheid toch het beste is Duitsland kan blijven

Allemaal niet echte topclubs op dit moment of tenminste een achteruit gang vergeleken met Bayern.

Arsenal? Daar heb ik niks van gehoord

Lijkt me ook een rare transfer, zowel voor Robben als voor Arsenal. Net als die overige 4 clubs trouwens, al zou hij daar wel passen. Het zou gewoon vreemd zijn om Bayern te verlaten.

14 maart 2012 om 15:38

Eindelijk een speler die niet altijd geblesseerd raakt. Onee wacht.....

14 maart 2012 om 15:43

normaliter informeert Wenger jou even?

14 maart 2012 om 15:45

Hij is Wenger

14 maart 2012 om 16:36

Ik bén Wenger.

14 maart 2012 om 16:37

Nee je begrijpt toch wel wat ik bedoel? Meestal hoor je die geruchten wel, en ik volg Arsenal nauwlettend. Jij kent waarschijnlijk ook de meeste geruchten omtrent jouw club wel?

14 maart 2012 om 16:41

Lijkt me ook vreemd. Robben is geen combinatievoetballer en is vrij egoïstisch voor Arsenal(en Van Persie). Maarja, je weet niet wat Wenger kan doen met deze speler, ik zou het niet erg vinden als hij komt, maar waarschijnlijk is hij dan toch 3/4 van het jaar geblesseerd

14 maart 2012 om 16:46

Ik denk dat ie in de voorbereiding al een half jaar uitgeschakeld zou raken.

14 maart 2012 om 16:59

Inderdaad, nog meer blessure gevoelige spelers kunnen we niet gebruiken. Wilshere is nu eindelijk bijna terug, ook omdat hij inde voorbereiding geblesseerd raakte.
Weet jij hoe het met Götze zit? Die jongen lijkt me ook wel blessuregevoelig. Denk jij trouwens dat we hem wel nodig hebben? Ik zit eigenlijk te twijfelen. Met Wilshere, Arteta en Song heb je echt een fantastisch middenveld. Arteta vind ik zo belangrijk voor ons, echt de onopvallende maar misschien wel bijna de belangrijkste kracht voor Arsenal.

14 maart 2012 om 17:37

Stel je toch is voor robben links rvp spits en aoc/walcot aan de andere kant
En dat mideveld zit wel goed als die jonge gast weer terug komt dammmmm
Dan speel je volgend jaar mee voor allen prijsen dat weet ik wel zeker ...

14 maart 2012 om 18:03

@derksen Bv
mee eens, Podolski is ook binnen(99%) dus dan heb je Robben-rvp-podolski in de aanval, Wilshere-arteta-song op het middenveld en Santos-kocielny-vermaelen-sagna als verdediging met Szczesny als keeper. Ziek goed basiselftal. Nu nog een goede bank want daar ontbreekt het bij Arsenal aan.

15 maart 2012 om 17:42

Sowieso dat we Gotze nodig hebben. Wilshere heeft eigenlijk niet de geweldige steekpass in de benen die matcht met zijn overzicht. Gotze wel. Arteta is inderdaad een belangrijke speler en naast Van Persie de voornaamste reden dat we de kleine ploegen verslaan, maar ook de reden dat we van de grote ploegen verliezen(hij niet alleen hoor). Ik zou hem echter wel in de basis willen, naast Wilshere. Song kan ook op zich. Gotze wil ik echt als nummer 10, er is gewoon een creatieve man nodig, dat is 100 procent zeker.

17 maart 2012 om 11:25

Dat kan, maar hoe heb je dan die opstelling in gedachten? Ik denk namelijk niet dat Arteta, Song, Wilshere en Götze in een elftal kunnen. Of wil je Götze op de zijkant plaatsen? Met Oxlade Chamberlain of Walcott op rechts. Dat lijkt mij de enige oplossing. Met Rosicky, Ramsey en Coquelin als wissels heb je dan wel een goed middenveld.

Kom terug naar Chelsea, we kunnen je wel gebruiken.

14 maart 2012 om 15:39

Kan Malouda samen met Kalou ook weg...

14 maart 2012 om 15:45

Dat gebeurt sowieso deze zomer. Daar ben ik echt heel blij om trouwens. Kalou is alleen goed als impact sub en Malouda is al 1.5 jaar de weg kwijt.

14 maart 2012 om 15:52

Gaat Malouda echt weg? Ik hoop het zo erg

Zodra hij één voet in het veld zet zakt de moed mij in de schoenen. Traag, voorspelbaar en geen doorzettingsvermogen.

14 maart 2012 om 15:57

Inderdaad, ik hoop al jaren dat Chelsea eindelijk eens verstand krijgt en Malouda van de hand doet. Die kerel vind ik echt zo dramatisch slecht. Robben zou echt een topaankoop zijn voor Chelsea die weer wat 'schwüng' in de voorhoede kan brengen.

Oh ik hoop zo op Arsenal! :D Als ze hem weten te strikken zal het ook een stuk aantrekkelijker zijn voor RVP om te blijven en neemt de kans op andere "grote" namen natuurlijk ook alleen maar toe. Dan zou Arsenal zowaar weer een échte topclub kunnen worden en mee kunnen doen om de prijzen. Ook voor het Nl-elftal zou dit niet verkeerd zijn. Misschien dat RVP dan beter gaat renderen in Oranje.

Grootste fout lijkt me om voor Juve te kiezen. Italie is in het (recente) verleden nou niet bepaald het walhalla gebleken voor goede vleugelspelers (denk bv. aan vd Meijden en nu Elia). Tottenham lijkt me overigens ook een uitstekende plek voor Robben, maar ik ben nou eenmaal meer een Arsenal fan.

Hoop echt dat Robben naar Arsenal of Tottenham gaat! Dat zou echt geweldig zijn! Degene die hem haalt weet wel dat ze volgend jaar gelijk mee kunnen doen om alle prijzen mits Robben geen hinder ondervindt van blessures.

Juventus heeft interesse in hem? Ik weet dat ze opzoek zijn naar een vleugelaanvaller aan de rechterkant en liefst iemand die zowel langs binnen als langs buiten de actie kan maken. Arjen Robben past min of meer in dat profiel maar hij verdiend wel erg veel en gezien zijn blessuregevoeligheid misschien niet al te slim om voor hem te gaan. Is een goede speler mits fit maar daar knakt het schoentje vaak. Juventus speelt wel het systeem dat bij hem kan passen maar of hij zou kunnen slagen tegen de harde verdedigers en of hij daardoor niet vaak out is? Ik betwijfel het. Maar het zou wel een aanwinst zijn, echter zou het mij niet verbazen mocht Juventus voor een toptalent zoals Lucas Ocampos of iets dergelijks gaan.

14 maart 2012 om 15:43

Robben moet niet naar Juventus gaan. Kijk wat er gebeurt met Elia, toch min of meer dezelfde speler en mag heel af en toe invallen bij Juve. Natuurlijk is Robben iets beter maar hij spreekt ook geen Italiaans en moet ook wennen aan het Italiaanse voetbal dan.

14 maart 2012 om 15:47

In elke competitie moet je wel wennen natuurlijk. Het verschilt ook gewoon van persoon tot persoon hoe snel je je aanpast, hoe snel je een taal beheerst en hoe snel je voetbal in een bepaalde competitie beheerst. Elia had het met al die dingen moeilijk en het probleem is dat op zijn positie iemand staat met veel Serie A ervaring, Mirko Vucinic. Aan de rechterkant heeft Juventus dat niet waardoor Robben wel meer kans maakt op een basisplek. Echter zou ik als Juve zijnde voor een minder blessuregevoelige speler gaan, iemand die minder duur is en iemand die een pak jonger is. Kort gezegd: Lucas Ocampos in mijn ogen de beste optie.

14 maart 2012 om 16:14

Juventus gaat waarschijnlijk Stoch halen van Fenerbahce. Stoch is ook nog een optie voor Juventus. Stoch is nog jong en zijn toekomst ziet er goed uit. Hij is erg in vorm bij Fenerbahce. Ik raad je aan om zijn doelpunten eens te gaan bekijken.

on:

Robben moet niet naar Juventus gaan, maar naar Arsenal. Ik hoop echt dat hij naar Arsenal gaat. Hij zou dan ook samen met Robin kunnen spelen. Robben is een goede versterking voor Arsenal. Het nadeel van Arsenal is dat ze niet veel prijzen pakken. Door de versterking van Robben kunnen ze misschien toch wel prijzen gaan pakken.

Ik hoop dat hij de juiste beslissing gaat nemen!

14 maart 2012 om 16:16

Robben is iets beter dan Elia?
Hij is, mits fit, van een totaal ander niveau. Robben in vorm is wereld top. Elia is middelmaat.

14 maart 2012 om 17:47

Ietjes zeg maar gerust wereld van verschil robben is een van de beste spelers ter wereld mits hij fit is.

Wat hoop ik dat hij naar Arsenal gaat

Ga maar naar Chelsea Robben, back home.
Ik snap niet dat er echt kritiek was/is op hem in duitsland, terwijl hij in een korte tijd al veel heeft betekent voor ze.
Waarom was hij destijds weg gegaan ?

14 maart 2012 om 15:41

Bij Chelsea ging hij weg vanwege blessure gevoeligheid. En bij Madrid hetzelfde eigenlijk. Hij werd daar wel de Messi van Madrid genoemd. Niet geheel onterecht in die tijd.

14 maart 2012 om 15:44

Duidelijk, zonder eigenlijk mits die fit is, is het een zeer goede speler die je kan gebruiken en helemaal nu bij Chelsea. Achja wie weet =)

14 maart 2012 om 15:44

Waarom werd hij de Messi van Madrid genoemd? Dan moet het toch alleen maar zijn omdat hij net zoals Messi naar binnen komt. Zijn statistieken daar waren echt maar ondermaats bij momenten en zo geweldig was hij op dat moment niet.

14 maart 2012 om 17:34

Als je Madrid toen der tijd überhaupt volgde wist je waarom. Ik weet niet waarom je op hem loopt te haten maar Robben is gewoon een aanwinst voor iedere club ter wereld zelfs een Madrid of City. Dat jij hem liever niet naar Juve ziet gaan vind ik maar lachwekkend. Jouw Juve kan iedere topspeler ter wereld wel gebruiken aangezien ze er zelf geen hebben.

Arsenal? Zou fantastisch zijn maar dat salaris gaat Arsenal nooit betalen natuurlijk.

Robben bij Arsenal. Zie ik wel zitten! Arsenal heeft behoefte aan echt topspelers en Robben is er zo één. Plus, Arsenal is gewoon één van de mooiste clubs in Europa. Nu de prijzen nog...

Mm, als ik Robben zou zijn zou ik vertrekken bij de duitsers. Hij krijgt daar te weinig waardering voor zn prestaties en wordt vaak onderuit gehaald door de leiding en oude profs (net zoals Ribery). Als ie naar Arsenal gaat, dan groeit de status van Arsenal eindelijk weer is.

Zo toch tof zijn als Robben naar Arsenal gaat als vervanger voor een Walcott en dan heb je nog dat talent Oxlade. Man man en van Persie natuurlijk blijven. Koscielny en Vermaelen als centraal duo word ook steeds beter. Oh man The Invincibles komt terug

14 maart 2012 om 16:43

haha de Invincibles komen denk ik nooit terug, bij geen enkele club. Maar ik snap wat je bedoelt. Götze en Podolski en je hebt echt een fantastisch team.(alleen Podolski lijkt me helaas waarschijnlijker)

Als Robin van Persie bij Arsenal blijft zou ik Robben daar wel willen zien. Met Walcott van rechts en Robben van links (zoals hij ook bij PSV speelde). Heb je daar een top aanval.

14 maart 2012 om 15:41

Liever The Ox daar

Arsenal is natuurlijk onzin,aw zou hem nooit aantrekken.te duur en nooit fit.

Ik zie liever Ribery naar Arsenal komen, Gervinho werkt niet bij Arsenal, dan Robben ook niet. Allebei grote ego's en passen doen ze liever niet. Neemt natuurlijk niet weg dat Robben tien keer beter is dan Gervinho, maar toch.

Als hij komt moet Arsenal wel doei zeggen tegen Gervinho. Dat is een ding wat zeker is.

14 maart 2012 om 15:52

En Ribery is geen ego... die is naar mijn mening nog een grotere egoist dan Robben en Gervinho bij elkaar

14 maart 2012 om 16:13

Jawel, maar hij geeft ze vaker af, in plaats van altijd maar te schieten. Gister had hij iets van vier assists(geen idee precies).

Edit: Hij had er drie. Robben een. Gomez miste nog een grote kans(dat hakje). Maar Robben had dan weer twee doelpunten. Ik weet het nog niet, haha.

Het lijkt me beter om bij Bayern te blijven, doen altijd mee om de titel en dat zie ik deze 4 clubs nou niet echt doen. Alleen Juventus komt dichtbij maar speelt veel gelijk en lijkt af te haken als titelkandidaat. Plus het feit dat Bayern altijd ver komt in de CL en dat je überhaupt altijd in het kampioenenbal speelt. Dat is bij Arsenal, Tottenham en Juve niet altijd het geval.

14 maart 2012 om 15:46

Chelsea doet wel geregeld mee om het kampioensschap

14 maart 2012 om 15:50

Ja dat weet ik maar ik bedoel eigenlijk de komende jaren. Ik denk dat het de komende jaren louter gaat tussen Man City en Man United.

14 maart 2012 om 15:54

Als Chelsea deze zomer nieuwe jonge, gretige spelers haalt en een aantal levende legendes alleen gebruikt als invallers dan weet ik zeker dat Chelsea weer mee gaat doen om de top.

Man u speelt echt niet geweldig. De enige die dit seizoen dominant is geweest, is Man City.

Van Bayern naar Tottenham.. Dat zie ik niet gebeuren, al vind ik het wel een schitterende speler die Tottenham sterker zal maken! Arsenal zou met hem echt een goede speler in huis halen, Robben en Podolski. Dan heeft Wenger wel gelijk 2 namen gehaald en is het te hopen dat Van Persie ook blijft. Als Robben gehaald word dan betekend dat wel het einde voor Walcott..

Juventus vind ik geen club voor Robben, ik zie Robben eigenlijk helemaal niet passen in de Serie A. Hij is blessure gevoelig en in de Serie A kan dat wel is verkeerd uitpakken ( ik weet dat het niet meer zo fysiek is als vroeger maar toch ).

Als ik Robben was zou ik lange neus trekken naar bayern Munchen en vertrekken. Als het even minder gaat dan hebben ze meteen allemaal kritiek op hem. Ik zie hem liever niet bij juventus. De serie a vindt ik minder dan premier league en misschien wordt het dan een elia verhaal daar. Ik zie hem graag bij tottenham hotspurs langs rafael van der vaart spelen dat lijkt me mooi om te zien. Dat de Nederlanders daar goed gaan opvallen.

Chelsea zou denk ik een betere optie voor hem zijn. Daar hebben ze behoefte aan goede spelers. Ja bij Arsenal ook wel. Alleen gun ik het Chelsea meer dan Arsenal. Al zou ik het niet erg vinden om hem samen te zien spelen met Rvp.

Arsenal heeft Podolski al vastgelegd voor de linkerkant...

14 maart 2012 om 15:47

Dat is nog niet eens zeker. Ze hadden een bod neergelegd en of die geaccpeteerd word dat weten ze nog niet, maar volgens mij stond er op voetbalzone, dat ze rond de 10 hadden neergelegd, maar Koln wou rond de 14 meer, maar die ligt nog helemaal niet vast ik weet niet waar je dat vandaan hebt?

14 maart 2012 om 16:14

Waarom Podolski voor de linkerkant? Het is een centrum aanvaller en geen vleugelspeler. Hij kan wel gelegenheids linksbuiten spelen, maar voor vast op die positie spelen zie ik niet zo positief in. Ik denk dat Podolski meer een zwerver gaat worden om Van Persie heen.

14 maart 2012 om 16:38

Robben staat aan de rechterkant, dus dat heeft er niks mee te maken.

Arsenal heeft al Walcot lopen op rechts. Is nog een jonge speler met veel potentie. Juve zou ik helamaal niet aan beginnen. Chelsea is ie al geweest en Tottenham is geen echte topclub.

Korom lekker blijven!

Robben blijft je elke week verbazen, ik dacht naar het WK en dit seizoen kijkend. Het tijdperk van Robben nadert z'n einde, maar als je hem dan weer is ziet tegen Engeland, dan kun je daar alleen, maar van genieten, vooral tegen Engeland alles in de duitse media overzich heen gekregen, vaak ook onterecht, maar dan is het een kwaliteit of klasse van Robben, om niet met z'n mond te praten, maar met z'n voeten en dat maakt deze speler misschien ook wel speciaal. Het jammere blijft altijd dat die snel geblesseerd was, maar voor de rest blijft het een speler waarvoor je naar de stadions komt, als die deze lijn doorzet ben ik benieuwd op het EK.

Ik zou gaan voor Juve! Denk dat Juventus met de kwaliteiten van Robben net die stap naar het kampioenschap kan maken. En dan heb je de kans om in de 4 grootste competities kampioen te zijn geworden. Vraag me af of dat ooit iemand gelukt is?!?

chelsea misschien ookal is in engeland het spel harder en loopt het de kans om vaak gebleseerd te zijn, daarnaast vind / vond men daar dat hij te makkelijk viel dus ik zou gewoon bij bayern blijf en dit niveau vast houden. Na het wk van 2014 in brazilie lekker afbouwen in de euroborg.

mooi weg gaan,,, hij werd daar niet meer gewardeerd... hoop dat ie voor een prikje naar een topclub gaat

Robben is natuurlijk in vergelijking met zijn Chelsea-tijd enorm gegroeid, zowel technisch als fysiek. Ik zou het geweldig vinden hem nog in de Engelse competitie op de brommer te zien gaan.

Arsenal, Tottenham win je geen prijzen. In Italie is ie nog vaker geblesseerd en Chelsea heeft ie al gespeeld. geen reden dus om weg te gaan. zou hem graag bij Man Utd zien.

14 maart 2012 om 15:55

Niets aan toe te voegen, alleen over Italie ben ik het niet mee eens, zou hem bijvoorbeeld graag naar Milan zien gaan, maar hij past niet in het systeem.

Bij Bayern blijven lijkt mij ook de beste optie, de rest is een stap achteruit.

Robben is een superspeler en zou overal basisspeler zijn als hij fit is. (alleen bij barca niet )
Ik hoop echt wel dat hij naar Juve komt wel met een prestatiecontract, anders verdient hij idd teveel voor iemand die zo blessuregevoelig is.

Forza Juve !

14 maart 2012 om 16:14

Ik denk dat een fitte Robben zelfs bij Barcelona 'gewoon' in de basis zou staan.

14 maart 2012 om 21:47

En Messi dan? denk zowiezo niet dat beide spelers samen kunnen spelen...

Ik vind alles goed zolang hij maar niet naar de Italiaanse competitie gaat. Sneijder moet daar ook zo snel mogelijk weg. Robben zal dan z'n hele carrière verzieken, omdat die Italiaanse verdedigers hem de ene naar de andere blessure zullen geven bovendien bloeit de competitie dadelijk dood. Het gunstige belastingtarief houdt nog wat vergane glorie instant, maar zonde dat zijn ze ook nergens.

Tottenham hahaha. Wie gaat er nou van Bayern, waar je uitblinkt, naar Tottenham. Zijn ze gek daar ofzo. Robben is wereldtop en Tottenham is geen absolute top in Engeland.

Robben moet gewoon in Munchen blijven!
- Juventus zou ik nooit doen, hij is veels te goed om in Italie te gaan ballen, zeker als je ook Europees mee wilt doen om de prijzen. Plus Juventus heeft niet echt een goeie reputatie als t gaat om buitenspelers van topniveau (elia en Krasic)
- Chelsea zou kunnen, maar zou doodzonde zijn voor Sturridge, plus denk ook niet dat Robben een uitdaging ziet in een terugkeer.
- Spurs wordt het sws niet, want die hebben Bale al, of het zou als vervanger moeten zijn, maar ik zie Bale (nog) niet vertrekken)
- Arsenal ook niet, want Walcott gaat gewoon blijven, RvP wil hem er graag bij houden, aangezien hij praktisch al zn assists op hem afleverd, en om Robin te behouden doen ze alles. Daarnaast is Podolski al aangetrokken en zal vanaf links gaan spelen. Daarnaast hebben ze ook nog Chamberlain en Gervinho, dus dat doet Wenger niet.

Bij Munchen heeft hij een topelftal om hem heen die alles kunnen winnen, en met Ribery- Gomez- Robben 1 van de allerbeste voorhoedes ter wereld.

ga alsjeblieft naar Arsenal, met jou worden we bijna voor 90% kampioen!!!!

14 maart 2012 om 16:21

en 'bijna' houdt in? 89%?

14 maart 2012 om 18:55

Voor 89% kampioen worden; ik teken er inmiddels voor

14 maart 2012 om 21:22

jaa, dat snapt iedereen toch, bijna is net niet helemaal -__-'

Naar Arsenal, komen Podolksi en Jan Vertonghen ook. Dan nog een middenvelder zoals Gotze waar ze mee bezig zijn dan doe je sowieso mee voor de prijzen volgend seizoen als Robin van Persie blijft.

Alle vier de clubs zijn, op dit moment, sportief gezien een stap terug t.o.v. Bayern. Als Robben vertrekt naar één van deze clubs dan zal het om persoonlijke redenen zijn en niet om sportieve.

Arsenal zou wellicht volgend seizoen nog een optie zijn indien ze zich goed weten te versterken (met spelers die er meteen staan) en spelers zoals RVP weten te behouden.

Kom maar gezellig naar Arsenal Robben!!!
Kan Theo Walcott eindelijk weg, gozer kan heel hard rennen maar komt naar mijn mening te kort voor de echte top.
Naar Juve zou ik zeker niet gaan, hij is een buitenspeler die ruimtes achter de verdediging nodig heeft om zijn loopacties te maken, in Italie staan ze continu met de kont op de eigen 16 te verdedigen.

Arsenal zoals hierboven word gezegd zou ik niet doen,die club gaat geen prijs pakken,,nooit. Ze hebben nu weer een drama gekocht. Wat moet je hemelsnaam met Podolski? Kan helemaal niets nee ....als Mourinho naar tot ham gaat,gewoon meegaan en anders Chelsea als Mourinho daar tekent, zou met die trainer meegaan. Hij kent je en weet wat hij aan je heeft,verder is Engeland wel een land waar je tenminste op handen word gedragen dus
En Italie is kut, halflege stadions en een raar transfer beleid (juventus) Elia moet wegwezen want die kreeg geen kans en nu tonen ze dus intresse in Robben.. Dus Engeland

Waarom zou hij ever weggaan bij Bayern? Ik vind Bayern beter als de team die belangstelling hebben en Robben speelt hier al in de basis en scoort, en geeft assist. Lekker blijven bij Bayern.

Beetje vreemd dat Juve ook in dat rijtje staat. Vorige week staat er een bericht dat Elia nooit meer in de basis staat omdat de trainer kiest voor een opstelling met verdedigende middenvelders ipv. vleugelspelers, en nu willen ze zgn. Robben halen. Ik betwijfel het.

Chelsea of hij moet gewoon blijven bij Munchen.

Chelsea kan dan gewoon Malouda weg doen en Torres.

dat wordt dan een dood goede en snelle aanval.

Cech
?
Ivanovic
Terry
Cole
Ramires
Essien
Lampard
Robben
Sturridge
Mata
14 maart 2012 om 16:39

Ik weet niet of jij nog wel een naar Chelsea kijkt. Maar als jij de selectie een beetje kent kom je wel met een erg vreemde opstelling. De opstelling die ik schets komt dichter in de buurt.

Cech
Ivanovic
Luiz
Cahill/Terry
Cole
Ramires
Mikel
Sturridge
Lampard
Mata
Drogba
14 maart 2012 om 17:49

Ik kijk ook soms naar Chelsea en ik weet wel meestal hun startende 11.
Maar wat ik laat zien op mijn opstelling is gewoon dat Chelsea een nieuwe RB moet halen en Sturridge weer als Spits met gaan gebruiken, voor volgend seizoen.
Essien en Mikel kan natuurlijk af en toe omgewisseld worden maar Essien is nou gewoon 2 klassen beter dan Mikel.

Torres wegdoen en Drogba als Stand-in voor Sturridge
Malouda vervangen hoeft niet per se.. want chelsea heeft nog Kalou..(al is het ook niet de beste, maar perfect voor de bank)

14 maart 2012 om 16:56

Ik hoop toch echt voor Chelsea dat ze de ploeg drastisch gaan verjongen. Cech, Terry, Cole, Essien, Lampard, Drogba, Mikel, Bosingwa, Kalou en dan vergeet ik nog een paar spelers, spelen al een eeuwigheid bij de club. Al deze spelers zijn minder dan een aantal jaar geleden, de Premier League winnen is een utopie met deze ploeg. In op zich zelf staande wedstrijden kunnen ze nog wel top zijn, Chelsea zou vanavond ook best nog eens door kunnen gaan.
Maar wil de club weer om de titel spelen, zullen ze een opbouw trainer moeten aanstellen die de kans en de middelen krijgt om iets nieuws neer te zetten.

Hopelijk gaat hij terug naar Chelsea. Dan kopen hem of nog Hulk en nog een goede spits, dan staat de voorhoede als een huis.

Ik weet zeker dat de helft van deze mensen hier op VZ niet eens weten hoe Robben speelde bij Chelsea omdat ze Chelsea destijds nooit volgde en precies rond die tijd de meest gehate club was destijds vanwege Abramovich impact.

Anywayz de club was zeer tevreden over Robben, vraag het zelf aan Jose Mourinho die 1 van zijn favoriete spelers noemde onder hem. Ze zijn tot de dag van vandaag nog steeds goed bevriend en ik kan ook nog beelden terugvinden hoe hij altijd goed om ging met de mensen binnen de club. Sportief gezien was hij in mijn ogen samen met Damien Duff, Joe Cole, Makalele en Gudjohnson een zeer belangrijke speler op Europees vlakte en in de competitie. In de competitie was zijn 1e seizoen zijn beste en toen ging het bergafwaarts vanwege zijn blessure's, na 3 seizoenen besloten ze hem daarom ook te verkopen. Het leek eerst verstandig om dat te doen maar achteraf gezien hadden we hem nooit moeten verkopen, hij heeft zich bij Real geweldig door ontwikkeld maar ik mis hem nog altijd bij Chelsea en hoop echt dat hij terug komt.

14 maart 2012 om 18:13

Ik begrijp dat je nu graag indruk wilt maken door te stellen dat jij Chelsea veel beter dan ons allen kent, maar je uitspraak is toch een beetje dom vind je niet?

Destijds was Robben 1 vd grootste Nl'se talenten, hij imponeerde zwaar, zowel bij PSV als op het EK toen en jij denkt dat niemand toen ff dacht van "laten we hem eens verder volgen als hij straks in de PL speelt"?????

ik zou hem wel graag bij Paris Saint-germain zien! Mooi shirt, mooi stadium en goed salaris en super stad!

J'ai appelé Arjen. Ma spécialité est schwalbe et je joue 1 sur les 100 jeux par an par ma condition physique.

14 maart 2012 om 16:36

Hij maakt helemaal niet zoveel schwalbes meer vind ik, en hij speelt gemiddeld toch nog meer dan een halve competitie, ondanks zijn blessures. PSG vind ik echt weer een stap terug, dan liever nog een keer terug naar Engeland.

14 maart 2012 om 17:09

Ik heb Arjen geheten? Hoe heet hij nu dan?

14 maart 2012 om 17:11

heb alleen het 1e jaar Frans gehad;

14 maart 2012 om 17:35

Dan valt het me mee, haha!

Maar ik denk overigens niet dat hij naar PSG gaat. De Franse competitie is toch niet zo hoog aangeschreven als de Engelse, Italiaanse, Spaanse of Duitse.. En op zijn leeftijd wil je nog wel op het allerhoogste niveau spelen lijkt me.

Ik hoop overigens niet dat hij naar Arsenal komt. Om de één of andere reden denk ik dat hij niet vaak fit zal zijn en een enorme hoeveelheid van het salarishuis in beslag neemt. Dan heb ik liever Hazard o.i.d, omdat die jonger en fitter is, en waarschijnlijk minder salaris zal eisen.

Juve zou zonde zijn... Mooie club in het verleden, maar ik heb altijd een beetje het idee dat de spelers die daar heen vertrekken een beetje uit de publiciteit raken, net zoals met de club zelf het geval is... Je ziet/hoort erg weinig van die club vergeleken met andere topclubs...

Arsenal zou schitterend zijn, maar of die zijn salaris willen betalen is maar de vraag...

Met alle respect voor die clubs maar er zit niet echt een grote topclub bij. Hij gaat dan een treedje achteruit vind ik. Chelsea is niet meer zoals in zijn tijd bij Chelsea, en Juventus is een saaie club, Arsenal is ook te zwak.
Verder is spelen in Spanje ondenkbaar want bij Real heeft hij al gezeten. Ik denk dat een Russische club wel bij hem past, een Anzhy, ook lekker verdienen, en anders verlengen

14 maart 2012 om 17:10

"juventus is een saaie club", Sterke onderbouwing, echt een klassereactie

14 maart 2012 om 17:16

whahaha
juve is ook saai
die hebben de afgelopen 10 jaar niets gewonnen

14 maart 2012 om 18:02

4x de serie A (2x afgenomen) 1x de serie B, 2x de italiaanse Supercup

14 maart 2012 om 20:10

Juve is een oud wijf en zal nooit een dame worden,ze staan bovenaan maar spelen lelijk en laf voetbal. Maar dat is de hele Serie A.lelijk en verdedigend.ik probeer weleens een wedstrijd in de serie A te kijken omdat het op papier leuk klinkt. Milaan-juventus of Inter-lazio. Roma-udinese klinkt allemaal goed,maar heb geen 1 wedstrijd af kunnen kijken omdat ik in slaap was gevallen.terug naar Juve. Die club raad ik elke voetballer op dit moment af. Elia moet daar heel snel weg en Robben moet niet in die italiaanse praatjes (leugens) trappen..

Als Arsenal Robben haalt en nog 2 spelers van wereldformaat dan zal Robin v Persie hopelijk blijven en dan zullen de titelaspiraties er bij Arsenal zeker weer zijn, of in ieder geval realistisch zijn!

Bij Chelsea zie ik hem ook graag voetballen, maar bij Juventus en Tottenham liever niet. Juventus is een te saaie club en speelt te vaak slaapverwekkend voetbal. Een speler als Robben hoort in Engeland of Spanje thuis waar het spel lekker vlot op een neer gaat. Want daar vallen dan de gaten waar hij zijn acties zo mooi in kan maken. Bij de Italiaanse competitie is het allemaal te verdedigend ingesteld. Ik zie hem ook liever niet bij Tottenham, maar dat is puur omdat ik Tottenham "haat".

14 maart 2012 om 17:12

Hoeveel wedstrijden van Juventus heb je dit seizoen gezien? Geen enkele blijkbaar anders zou je niet zo'n onzin vertellen.

14 maart 2012 om 17:20

Ik heb Juve tegen Napoli zien voetballen. Daarnaast heb ik wel een aantal samenvattingen gezien en ik was niet echt onder de indruk van het spel. Dat jij een Juve logo voor je naam hebt staan wil niet gelijk zeggen dat hetgeen wat jij zegt klopt.

En dit sloeg niet alleen op Juve, ik vindt de Serie A over het algemeen gewoon een saaie competitie om te kijken, met name live wedstrijden.

14 maart 2012 om 18:14

wil jij dus beweren dat Napoli - Juventus een saaie wedstrijd was? dat was 1 van de beste wedstrijden van de serie A!. trouwens, een samenvatting bepaalt niet of een wedstrijd leuk of slaapverwekkend is. je ziet slechts korte fragmenten van de wedstrijd. de spanning van de wedstrijd of de speelwijze komen er totaal niet in voor.

Over de Serie A, ik respecteer jouw mening, ieder zijn smaak zeg ik dan, maar het is niet meer zo'n saaie competitie als iedereen denkt. eer zijn steeds meer clubs die aanvallender gaan voetballen waardoor de wedstrijden open en interessant zijn. misschien is de Serie A nu niet de interessantse competitie om te kijken, maar over 5 à 10 jaar misschien wel

14 maart 2012 om 19:49

Dat eerste ben ik wel met je eens. Dat was een wedstrijd die mij wel trok, maar dat komt omdat Napoli ook heel anders speelt dan de meeste Italiaanse clubs.

Over samenvattingen heb je een ander beeld dan ik. Als de eerste échte kansen pas na 30 minuten komt, ga ik er vanuit dat de eerste 29 minuten dus niet bepaald spannend waren. Maar buiten dat om, moet ik eerlijk toegeven dat je wel gelijk hebt qua Serie A. Napoli, AC Milan, Palermo, AS Roma, Lazio Roma en in jouw ogen dan Juventus, spelen meer attractief voetbal dan 10 jaar geleden.

En wat de toekomst betreft: ik hoop dat Napoli constanter wordt en in de komende 10 jaar misschien de champions league kan veroveren. Ik gun het de stad Napels en volg daarnaast Napoli al vanaf de Serie B.

Ik vind alle vier de clubs minder dan Bayern. Bayern is veruit de grootste club van Duitsland, altijd in de CL, schitterend stadion, financieel betaalt de club uitstekend, ook de uitstraling past voor mijn gevoel helemaal bij Robben, beide zeer overtuigd van hun kunnen.
Het wordt natuurlijk een ander verhaal als de gesprekken tussen Bayern en Robben niet goed verlopen, hij zal natuurlijk een verlenging moeten krijgen, als hij niet verlengd om wat voor reden ook, dan zal Bayern hem op zeker verkopen.
Italië heeft toch een stap terug gedaan, bij Tottenham is het maar de vraag wat er gebeurt als Redknapp eventueel bondscoach wordt, bij Chelsea is alles eigenlijk nog onduidelijk en Arsenal lijkt me vrij onwaarschijnlijk op voorhand.

Een terugkeer naar Engeland zou natuurlijk schitterend zijn. Weer naar Chelsea zou het mooist zijn voor hem. Als dat niet lukt is Arsenal ook wel een ploeg voor Robben.

Arsenal is de beste optie voor Robben, mits Van Persie daar ook blijft.
Beiden kunnen het goed vinden en ook hun spel vult elkaar goed aan.

Maar verwacht niet dat het zover gaat komen, Robben blijft gewoon nog 3 jaar bij Bayern Munchen en zal mogelijk daar ook z'n carrière beeindigen.

Verwacht ook dat Bayern hem als dé belangrijkste speler beschouwt, helemaal als die beentjes weer voluit kunnen gaan.
Wat heerlijk als je hem gisteren weer tegen Basel ziet schitteren, terwijl hij nog onder de antibiotica zit.
Het kan dus nog beter, zei hij zelf na afloop.

Het is zaak dat Robben en Van Persie beide op het EK volledig tot hun recht komen en hetzelfde prachtige voetbal speelt als onder Van Basten tijdens het EK van in Zwitserland/oostenrijk.
Eerst maar eens een hoofdprijs halen met het nationale elftal, zou ik zeggen.

Pas daarna vallen de beslissingen voor de meeste spelers waar hun toekomstige werkgever ligt.....

Waarom zou je naar die andere clubs gaan als je voor Bayern speelt. Bayern is een grotere club. Het is misschien de rijkste club van de wereld. En daar bedoel ik mee van hunzelf. Niet door een investeerder of iemand die van een zandbank komt. Bayern is rijk van zichzelf. Heeft een begroting van meer dan 300 miljoen. En maakt elke jaar dikke winst. En kijk alleen al naar die prijzen kast. En dat stadion. Ik wist het wel. Bayern is in mijn ogen na Barcelona en Real Madrid de grootste club in Europa.

Hij moet gewoon bij Bayern blijven. Ze hebben nu een topteam die in de toekomst veel prijzen kunnen behalen. Chelsea heeft hij al een keer gespeeld, tottenham vind ik geen mooie club en Juventus al helemaal niet meer.
Dus gewoon lekker blijven want ik zag je helemaal stralen gisteren.

Gewoon bij Bayern blijven, is toch ook een prachtige grote club in een grote competitie?

Arsenal zou wel een mooie club zijn, maar ik zie het niet gebeuren. Denk niet dat zij een smak geld zouden uitgeven aan een 28-jarige blessuregevoelige speler. Bovendien ontwikkeld Oxlade-chamberlain zich stormachtig en heb je daar verder ook nog Gervinho en Walcott rondlopen. Stuk voor stuk mindere spelers, maar de filosofie van Arsenal is om deze spelers te ontwikkelen in sterren.

Chelsea zou ik persoonlijk wel de beste optie vinden. Het zou mooi zijn als Mourinho en Robben weer samen zouden werken. Hoewel ik me kan herinneren dat Mourinho niet al te gek was op de werkinstelling van Robben. Hoe dan ook hebben ze wat explosief talent nodig om hun team gevaarlijker te maken.

Tottenham Hotspur is ook een mooie club, maar geen absolute top en dingt niet elk jaar mee om de prijzen. Robben gaat er dan op achteruit ten opzichte van Bayern (met alle respect voor Spurs-fans)

Juventus lijkt me een slecht idee. Verschrikkelijke club om naar te kijken vind ik het. Erg saai voetbal en de manier waarop ze met spelers omgaan vind ik ook niet al te best. Elia is er ook op een zijspoor beland en ze lijken de voorkeur te geven aan Italiaanse voetballers.

Gewoon bij bayern blijven.

Deze opstelling bij Arsenal zou toch geweldig zijn!! Met Robben en Vertonghen erbij is toch wel al twee grote stappen vooruit. Dan nog hopen dat RVP niet weg gaat!!

Scezny
Sagna
Vertonghen
Vermaelen
Gibbs
Arteta
Rosicky
Walc/Robb
Gervinho
Walc/Robb
Van Persie
14 maart 2012 om 17:44

Geen Wilshere?? Geen Song??

En tsja... Gervinho en Walcott hebben snelheid en een goed dribel maar voor de rest heeft Arsenal niks aan die 2.

En dan heb je nog waarschijnlijk Podolski als vervanger van Gervinho

Scezezny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Arteta
Song
Wilshere
Robben
RVP
AOC
14 maart 2012 om 18:48

Ik zou het zo doen.

Puur omdat dze spelers basiswaardig zijn
Dit is de beste opstelling om het beste de spelers te bedienen.

Scezny
Sagna
Koscielny
Vertonghen
Vermaelen
Arteta
Song
Robben
Wilshere
Podolski
Van Persie

Ik zou hem heel graag bij Arsenal zien, denk dat hij daar wel een soort RvP kan worden.

Bij tottenham die krijgen dan ook een gek elftal zeg

met 4-4-1-1
met op het middeveld bale parker modric robben
achter de spits vdv
spits adebayor of aankoop

dan met vertongen erbij
en evt nog een linksback en je hebt een beestenelftal

Ik denk dat ze bij Bayern Munchen niet eens willen dat hij blijft na dit jaar.
Arjen Robben zal namelijk in de finale van de Champions League een eigen goal maken in de laatste minuut van de wedstrijd, waardoor zij de finale verliezen.

Dit is zijn ultieme wraakactie tegen die drie dwazen die altijd op de tribune zitten en die crimineel van een trainer.

Het mooiste zou zijn als Mourinho straks terug naar Chelsea gaat en hij koopt meteen Sneijder en Robben. Dat zou Chelsea in 1x een enorme boost geven.

Bovendien geloof ik ook dat Mourinho Torres weer aan de praat zal krijgen. Dit zou dan de opstelling worden.

Met Lampard als een zeer dynamische mid. en Essien als een soort balafpakker.

Dit zou toch een geweldig elftal zijn en hiermee zal Mourinho zeker weten binnen 2 seizoenen de CL naar Londen halen.

Cech
Ivanovic
Terry
Cahill
Cole
Essien
Lampard
Robben
Sneijder
Mata
Torres

manutd wil robben ook kijk maar op manutd.com
denk als opvolger van giggs..
zou prima passen daar

Uit het rijtje clubs zou Arsenal hem het best kunnen gebruiken, en zou hij daar onomstreden zijn.

Bij Bayern heeft hij nu wel door dat ze achter hem staan zolang hij goals maakt maar wanneer het even minder is hij heel wat kritiek over zich heen gaat krijgen,

Ze hebben ook al Shaqiri vastgelegd voor volgend seizoen.

14 maart 2012 om 18:40

Een speler als Robben is bij elke club op de wereld onomstreden. Is de beste vleugelspeler op aarde en heeft samen met Messi de sterkste dribbel ter wereld. Ik denk niet dat Robben bang hoeft te zijn van Shaqira, die is wss voor de toekomst.

14 maart 2012 om 18:58

Bij Chelsea en Real Madrid was hij niet onomstreden, mede door blessures en scwalbes .
Ook RVp was bij Arsenal vaak geblesseerd maar desondanks hielden ze altijd vertrouwen in hem en denk dat ze dat ook bij Robben zullen doen.

Vind Robben in vorm een geweldige voetballer, maar serieus? Waarom heeft Arsenal nog een blessure gevoelige speler nodig?

Voor mij is Robben elk moment welkom op Stamford Bridge

Ik zou hem graag bij Arsenal willen zien.

Bij Chelsea heeft ie al gespeeld, dus daar zal hij niet heengaan.

Met Van Persie in de spits en Podolski op links, Walcott rechts en Robben op 10 in vrije rol.
Kampieon worden ze dan gegarandeert.

Vind dat er op voetbalzone veel mensen die de klok willen luiden maar dus absoluut niet weten waar de klepel hangt . Of kortweg niet zoveel domme dingen vertellen als je niet weet waar je over praat !! Dat Bildzeitung verhaaltjes schrijft over de vorm van Robben wil natuurlijk niet zeggen dat heel Duitsland van zelfde mening is , Als de erepresident ( Beckenbauer )dingen roept wil niet zeggen dat het hele land deze mening heeft . Het hele bestuur heeft Robben de hele tijd de hand boven het hoofd gehouden ( daar waar andere clubs hem allang uitgekotst zouden hebben) bij elke nueuwe blessure ! En wat Heynkens betreft , deze man is trainer . En als Robben niet fit is , of uit vorm is staat ie er gewoon naast ! Vrij eenvoudig . En niet gaan zitten janken dat Robben ernaast staat , want dat zou bij elke topclub gebeuren !! En heynkes heeft nooit ( behalve dat Robben niet fit en uit vorm is ) iets negatiefs over Robben gezegd . Nogmaals wil je serieus genomen worden , ga dan aub geen uit de duim gezogen verhaaltjes vertellen .

Weet niet of dat week in week uit werkt met Van Persie, Robben en Podolski. Hebben van nature als klassieke linkspoten, allemaal linksbuiten geweest, toch enige overeenkomsten in hun spel.

Als Robben naar Arsenal gaat kan moet je hem wel op links zetten zodat hij voorzetten kan geven op Rvp.
Wanneer hij op rechts staat kan je RVP wel verkopen aangezien robben alleen maar naar binnen gaat dan.
dan krijg je een beetje hetzelfde als bij het NL eftal.

Arsenal met Robben naast Van Persie?
Wat sterkere concurrentie op de vleugels zou nog best handig zijn voor de concentratie.

Chelsea kan ook wel wat impulsen gebruiken voorin, jongere generatie is wellicht beter, maar Robben is ook niet oud.

Tottenham weet ik niet echt, volg de laatste tijd niet al te veel voetbal en zij zijn minder nadrukkelijk in het nieuws, in vergelijking met Chelsea's sterke decline bijvoorbeeld.

Juventus... ik weet het niet. Hij heeft nog niet in Italië gespeeld, dus het zou wel een nieuwer avontuur voor hem zijn. Anders kan hij Frankrijk of Rusland proberen, maar daar kan hij in een latere fase nog wat gemakkelijk terecht, terend op zijn naam.

De Engelse ploegen lijken mij dan het meest voor de hand liggend, persoonlijk zou ik Arsenal prefereren, maar die moeten het middenveld weer iets aansterken, als de terugkeer van Wilshere niet genoeg blijkt, des te meer.

Denk dat Robben een goed jaarsalaris vangt mocht een transfer doorgaan. Daarnaast zou hij graag voor de prijzen spelen. Ik zeg, wachten op de topclubs die seriues meedoen om de prijzen. Manchester utd, Real Madrid, Barcelona, Heerenveen.

Hij moet gewoon bij Bayern blijven en dat zal hij ook zeker doen...

Hij weet wat hij aan Bayern heeft.. en Bayern weet wat ze aan een Robben hebben.. De hele club staat achter die man van fans tot bestuur...

En wat ook om te kotsen is zijn sommigen mensen hier die niks van Bayern weten... (behalve dat Robben daar speelt).. en die hun bek open komen trekken...

Van die geweldige uitspraken die beginnen met "als ik Robben was........bla bla bla bla...."...

Gelukkig zijn jullie allemaal Robben niet... want dan zou Robben in plaats van een wereldvoetbal... een trieste idioot zijn...

Telkens dat gehuil over die kritiek... en dan betrekt men heel Bayern erbij... terwijl die kritiek komt van mensen die helemaal niets met Bayern te maken hebben-hadden... of van 1 persoon die vroeger wat te zeggen had maar nu al jaren buiten de club zelf staat en gewoon zijn mening over alles en iedereen binnen het Duitse voetbal heeft... zo´n beetje min of meer dat wat Cruyff in Nederland ook doet.... en dan heb ik het met namen over Frans Beckenbauer..

Hoe dan ook sommigen kinderen geven aan dat Robben door dat beetje kritiek weg moet gaan.... Dat is toch gewoon te belachelijk voor woorden...

Een Ronaldo krijgt na 3 slechte wedstrijden ook kritiek.. Moet hij dan ook meteen vluchten uit Madrid? Hetzelfde geldt ook voor een Messi.... of wie dan ook...

Als men als voetballer een jaartje top presteerd en het dan ineens een x aantal wedstrijd minder doet dan men verwacht dan is kritiek gewoon normaal..

Het hoef ook niet altijd negatief opgevat te worden.. En in plaats van te vluchten.. wat de meerderheid hier blijkbaar zou doen.. Kan men die kritiek ook omzetten en zo iedereen de mond snoeren..

Arsneal.. Juve.. Chelsea.. Tottenham hebben zogenaamd interesse.. Bayern is momenteel op alle vlakken beter dan deze 4 clubs..

Zoals ik al zei ik druf te wedden dat Robben binnenkort gaat tekenen..

Al die reacties die ik hierboven lees. Dat robben bijna of even goed is als ronaldo of messi. Laat me niet lachen. Tegen basel is arda zelfs goed. Je moet goed spelen tegen grote clubs voordat je een hele goede voetballer wordt. Op het WK 2010 zagen we in de finale dat hij de druk niet aan kon en 2x miste. Robben is een goede voetballer maar zal nooit even goed worden als ronaldo of messi

Juventus vind ik absoluut niks voor hem.
Bij Arsenal heb ik het beste gevoel bij maar dan weet je dat je geen prijzen gaat winnen.
Verder heb je bij Chelsea meer kans op prijzen maar moet je nog willen om weer terug naar Chelsea te gaan.
Tottenham idem Arsenal.

Ik zou lekker in Duitsland blijven als dat voor hem mogelijk is.

Hmm, lastige keuze.
Engeland is een te harde competitie voor Robben wegens zijn blessuregevoeligheid en de Italiaanse competitie is bergafwaarts. Hoe moeilijk ook voor hem is het denk ik het beste dat hij gewoon in Duitsland kan spelen, anders Italië of een leuke aanbieding uit Spanje.

Stel je voor dat Robben, Podolski, Hazard en Götze door Arsenal worden aangetrokken. Hoeveel zouden ze dan wel niet moeten uitgeven? 20 miljoen voor Robben / 10 voor Podolski / 30 voor Hazard en 40 voor Götze? Trek je portomonnee maar open Arsene.

14 maart 2012 om 20:14

haha idd, maar dan zou er wel een rédélijk team staan zeg!!! als RVP blijft!

Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren!

Lekker naar arsenal gaan, prachtige club!

alle 4 genoemde clubs zijn niet groter en beter dan Bayern......als je vertrekt, vertrek dan naar Barca of Real Madrid. Voor de ellende begon had vader Hans al gesprekken gevoerd met Hoeness en co. vwb. de verlenging van het contract. Beide partijen waren positief, een blessure gooide roet in het eten en nu Bayern weer meedoet voor de titel en de Cl-finale is alles weer koek en ei in Muenchen. Die gaat gewoon verlengen..bayern een goeie CV erbij en een RB en klaar is kees.

14 maart 2012 om 20:39

Ben ik het mee eens, sowieso heb je in Duitsland meer kans op de titel elk jaar, in tegenstelling tot bij Chelsea, Spurs of Arsenal in Engeland. De clubs zijn alle vier niet groter dan Bayern, en Bayern heeft net zoveel of misschien wel meer kans om ver te komen in de Champions League.
Daarnaast verdient hij goed in Duitsland, dus ik zou niet weten waarom hij moet vertrekken naar 1 van deze 4 clubs.

Ja maar Bayern Munchen is gewoon een ongelofelijke scheitclub en volgens mij voelt Robben dat ook. Het hardst lach je die triete clowns als Hoeness en Beckenbauer uit door nu je weer in vorm bent te vertrekken, hopelijk voor zo min mogelijk geld.

15 maart 2012 om 00:02

Trieste clowns?

De enige trieste clown ben jij... en hoezo zou Robben een Hoeness uit moeten lachen? Hoeness stond altijd achter Robben..

In de tijd dat Robben werd bekritieseerd door de "media" was Hoeness hem aan het verdedigen..

Jij weet niet waar jij het over hebt man...

Robben moet echt naar Juventus hij is veel te goed voor Juve als hij naar Italië zou willen gaan dan zou ik het alleen doen als Milan geintresseerd zou zijn voor de rest zou ik het afwijzen. De Premier League zou ook echt een mooie competitie zijn voor Arjen Robben of de Liga Bbva maar we zien het wel en Bayern is zeker ook een mooie club voor Robben spelen elke jaar Champions League en strijden elke jaar voor de titel en dat is natuurlijk niet niks.

Robben komt maar lekker afbouwen een jaar of 6 bij PSV !!!

Waarom zou Robben nog weggaan bij Bayern Munchen? Volgens mij heeft hij het geweldig naar zijn zin, heeft een team om zich heen dat jaarlijks mee kan doen om de prijzen in eigen land en ook in Europa. Dus ik zie geen reden voor hem om bv. naar Arsenal te verhuizen waar je niet eens zeker bent dat je om de prijzen meedoet!

Naar Engeland.
Juventus valt zeker af, het Italiaans voetbal is niks voor Robben.
Ik zou alleen niet aan kunnen wijzen welke club geschikt voor hem is.

Beetje vreemd dit. 4 clubs die allemaal slechter zijn dan Bayern Munchen willen de sterspeler van Bayern proberen te kopen?
Dit is hetzelfde als VVV die Vertonghen probeert te kopen. Of Espanyol met Messi.

Hij kan het beste naar Arsenal gaan denk ik. Waarom niet meedoen met de prijzen? Je hebt dan een geweldige aanval met Robben, van Persie en Walcott. En Robben heeft twee jaar geleden ook in zijn eentje Bayern in de Champions League finale geschoten.

Ik vind die clubs minder dan Bayern. Waarom zou hij een stap terug willen doen?

Robben moet zo snel mogelijk weg bij Munchen. Hij is afgebrand na een mindere periode. Beschamend gewoon. Beckenbauer voorop en vele andere hebben hem afgebroken. Het verweer van Hoeness was matig, verder heb ik weinig, stevige, publiekelijke steun voor hem gezien uit de Bayernhoek. Zn teamgenoten hebben hem zwart gemaakt en veel in de media lopen lekken over hem. Het is niet voor nix dat ie zielsgelukkig was die dagen bij Oranje. Je ziet het aan zn teamgenoten, vooral de duitsers, die pruimen hem gewoon niet. Belachelijk om zo met je beste speler om te gaan. Juventus, Chelsea zijn beide schitterende clubs. Arsenal is geen optie, daar is ie denk ik te egoistisch voor.

14 maart 2012 om 22:43

Tis eerder beschamend wat voor onzin je hier aan het vertellen ben. Beckenbauer heeft kritiek gehad op hem, kritiek die te begrijpen was en Robben heeft zich aangepast. Dat je zegt dat het verweer van Hoeness matig is laat wel zien dat je niet op internet heb gekeken want Hoeness was constant bezig om op te komen voor hem in de media. Google maar eens op "hoeness Robben Kritiek". Het enige wat je ziet zijn artikelen van Hoeness waarin hij opkomt voor Robben.

Daarnaast zou ik ook graag willen weten welke spelers hem hebben afgebrand. Muller (concurrent) en Lahm (aanvoerder) zijn beide voor hem opgekomen in de media. Wie heeft hem dan zwart gemaakt?

Ook wil ik die "vele anderen" weten, ben benieuwd wie dat zijn. Kom aub niet met oud spelers aan.

15 maart 2012 om 00:09

Gast verdiep je eerst maar eens in het hele gebeuren.. voordat je zomaar wat komt lullen..

Beckenbauer heeft hem afgebroken? Doordat hij zei dat Robben zich meer bij het team moet betrekken met het vieren van een doelpunt?

Als jij je dan als speler al.. ''afgebroken'' voelt... Dan ben je wel erg zwak en kwetsbaar...

Weet je waarom hij zielsgelukkig was bij de dagen met Oranje? Omdat hij na een lange tijd weer eens wist te scoren... Had hij die 2 goals niet gemaakt.. dan zou hij alles behalve zielsgelukkig zijn...

Belachelijk wat voor een oznin sommigen hier verkondigen...

Robben past niet bij Arsenal. Bovendien kan Robben niet met van Persie spelen, dat was goed te zien tijdens het WK. Robben komt veelste te vaak naar binnen en gaat dan voor een eigen actie. Van persie heeft juist iemand nodig die een goed voorzet kan geven of combinatie aan kan gaan. Daar is Robben beide matig in. Chelsea zou heel mooi zijn... zo'n buitenspeler hebben ze echt nodig. Zag je vandaag weer, zonder een typische buitenspelers, die een mannejte voorbij kan spelen, worden alleen maar ballen in de 16e gegooid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
Manuel NeuerKeeper00
Sven UlreichKeeper00
Niklas SüleVerdediger00
Felix GötzeVerdediger00
Marco FriedlVerdediger00
Mats HummelsVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayern München.

1460 fans
Middenvelder, 34 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Bayern München 21 5 0 0
2016/2017 Bayern München 26 13 0 0
2015/2016 Bayern München 15 4 1 0
2014/2015 Bayern München 21 17 0 0
2013/2014 Bayern München 28 11 0 0
Laatste voetbalnieuws

Koeman: ‘Jammer, want ik had met hem een zeer bruikbare speler in huis’

Robin van Persie speelde tot nu toe 102 interlands voor het Nederlands elftal, waarvan de laatste in augustus 2017 plaatsvond. In tegenstelling tot generatiegenoten als Arjen Robben, die zelf zijn afscheid...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Jean Michaël Seri moet de eerste aankoop van Unai Emery bij Arsenal worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren