Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben genoemd bij Bayern: clubman had ‘geheime ontmoeting’ met Neuer

Laatste update:

Nu Bayern München voor het eerst in lange tijd naast alle hoofdprijzen dreigt te grijpen, wordt er in Duitsland flink aan de stoelpoten van de eindverantwoordelijken gezaagd. Oliver Kahn en Hasan Salihamidzic zijn hun toekomst bij de club niet zeker, zo klinkt het. Laatstgenoemde wordt verantwoordelijk gehouden voor het samenstellen van de selectie, terwijl Kahn de beslissing nam om Julian Nagelsmann te vervangen door Thomas Tuchel.

Het huidige seizoen - Bayern dreigt voor het eerst in tien jaar geen kampioen te worden - mag dan ook niet zonder gevolgen blijven, zo schrijven Duitse media. Een naam die steeds vaker opduikt als mogelijke redder is Arjen Robben. De oud-aanvaller was afgelopen weekend aanwezig in het stadion bij de 1-3 nederlaag tegen RB Leipzig. Een dag later vergezelde hij zijn zoon bij een jeugdtoernooi. Volgens informatie van de Abendzeitung had de Nederlander onlangs een geheime ontmoeting met Manuel Neuer.

Ook Dieter Hamann, die tussen 1993 en 1998 tot ruim honderd wedstrijden kwam in de hoofdmacht van der Rekordmeister, ziet wel een rol weggelegd voor Robben. "Ik kan me Robben heel goed voorstellen als belangrijke schakel tussen het team en het bestuur", zegt hij in gesprek met de Abendzeitung. "Misschien als teammanager. Als Salihamidzic vertrek zou het goed zijn om iemand bij de club te betrekken die er bekend is."

Iemand die zich zeer waarschijnlijk niet gaat verbinden aan Bayern is Bastian Schweinsteiger. De inmiddels 38-jarige oud-middenvelder wordt zeer gewaardeerd door Uli Hoeness, maar voelt zich op zijn gemak als analist bij Sky Deutschland, waar hij onder meer een kritische blik werpt op het spel van Bayern. Schweini werd met Bayern acht keer landskampioen, won zeven keer de beker en schreef eenmaal de Champions League op zijn naam. Hij is nog altijd zeer geliefd bij de achterban.

Hamann vindt het overigens onterecht om de huidige malaise alleen aan Kahn toe te schrijven. De oud-doelman maakt sinds 2021 onderdeel uit van de raad van bestuur. "Het ontslag van Nagelsmann was bijvoorbeeld niet alleen de verantwoordelijkheid van Kahn. Dat werd goedgekeurd en ondersteund door de voltallige Raad van Commissarissen." Wel verwijt Hamann Kahn een gebrek aan betrokkenheid richting spelers en werknemers. "Maar dat was van tevoren bekend."

Zie jij in Arjen Robben een geschikte opvolger voor Hasan Salihamidzic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd zeer bijzonder dat mensen zulke belangrijke posities krijgen enkel omdat ze als speler de club kennen. Waarom kijken ze niet rond bij andere goed presterende Duitse clubs. Het lijkt me dat je daar toch eerder een paar succesvolle ervaren mensen vandaan haalt..

26 mei 2023 om 14:17

Verschil tussen absolute top is zo groot, dat ervaring in subtop of middenmoot weinig garanties geeft. Arjan heeft iig wel de uitstraling, dit geeft natuurlijk ook geen garanties.

26 mei 2023 om 15:29

Robben heeft een ijzeren discipline en dat is wel vereist bij FC Hollywood anders krijg je rare dingen zoals dit seizoen.

Het is toch apart dat Kimmich Nagelsmann bij de top 3 trainers schaart die hij heeft gehad en dat die man gewoon PSG naar huis stuurt en vervolgens staat hij zelf op straat.
Het schijnt persoonlijk te zijn geweest van het bestuur dat Nagelsmann niet de uitstraling had omdat hij op zijn stepje bij het trainingscomplex komt. Daarnaast moest het team nog steeds wennen omdat Nagelsmann het team boven de vedettes plaatste. Uiteindelijk is dat wel de enige manier om succes te halen want anders krijg je gerommel zoals bij PSG.

26 mei 2023 om 16:31

dat bewijst vooral dat Nagelsmann tweedracht zaaide binnen de selectie. Bayern speelt al heel het seizoen niet constant genoeg met een overspeelde Kimmich op kop.

26 mei 2023 om 14:21

Echt he. Maar zoveel mensen denken zo simpel. Komen met namen van oud voetballers en die willen ze dan op belangrijke functies zetten waar je gewoon ervaring voor nodig hebt. Maar blijkbaar is de naam en het oud voetballer zijn of een club icoon zijn al genoeg.

26 mei 2023 om 17:24

Ligt er natuurlijk helemaal aan om wat voor functie het gaat. In het artikel beschrijven ze een teammanager, iemand die tussen de bestuurders en de spelers in staat. De spelers kan begeleiden. Dat lijkt me goed passen bij de competenties van Robben.

Zou een mooie functie voor Robben zijn. maar de vraag is meer of hij hier behoefte aan heeft. Als je kijkt naar zijn privésituatie; de vrouw van Arjen geeft momenteel ''gewoon'' les op een basisschool, de kinderen hebben een bepaalde leeftijd waarin wederom verhuizen niet optimaal is etc.

Omdat Robben met zijn zoontje bij een toernooi van Bayern was en hij een gesprek had met de al jaren geblesseerde doelman Neuer die bij de uitgang zit, is Robben al met één been de nieuwe TD!

Robben staat op zijn KNLTB ranking met padel 2.8 ik denk niet dat hij zin heeft om dit zomaar opnieuw op te gaan bouwen haha

Hij is heel bewust naar Groningen gegaan, zijn zoons zitten bij de FC nu. Hij wil zelfs geen rol bij Groningen wat op fietsafstand voor hem is, dan lijkt me het ook stug dat ie nu terug naar Munchen gaat.

Als Kahn buiten moet Brazzo zeker mee buiten. De laatste is verantwoordelijk voor de chaos die hij veroorzaakt had in het verleden. De omgang met Flick en Gerland en het aanstellen van Nagelsmann voor veel geld is zijn verantwoordelijkheid.

Ik begin moe te worden van de vreselijke zeurpieten Hamann en Matthäus. Beide kunnen niks anders dan onzin verkondigen in de media. Dat ze zelf eens in het bestuur stappen ipv de media op te zoeken en onrust te stoken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren