Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zidane vraagt Real Madrid om transfer van 140 miljoen

Laatste update:
/
Charlton Athletic moet nadrukkelijk vrezen voor het vertrek van Lyle Taylor. De aanvaller, tevens international van Montserrat, wordt begeerd door Burnley, Sheffield United en Norwich City. (Team Talk)
/
Niko Kovac was zaterdag aanwezig bij de wedstrijd van Everton tegen Chelsea, maar de bij Bayern München ontslagen trainer heeft geen interesse in de managerspositie in Liverpool. David Moyes is nog steeds topkandidaat om terug te keren op Goodison Park. (Goal)
/
Zinédine Zidane wil ver gaan voor Jadon Sancho. De trainer van Real Madrid heeft de clubleiding gevraagd om volgend jaar zomer te voldoen aan de vraagprijs van 140 miljoen euro van Borussia Dortmund voor de aanvaller. (Diaro GOL)
/
Felipe Curcio kan zijn loopbaan vervolgen bij Leganés. De linksback van Brescia, die dit seizoen weinig speelt, staat ook op het lijstje van Serie B-clubs Salernitana en Empoli. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United is wederom in de markt voor Saúl Ñíguez. Atlético Madrid, dat twee eerdere aanbiedingen afsloeg, wil de middenvelder echter alleen voor de hoofdprijs laten gaan. (AS)
/
Marcelino praat met Arsenal over de functie van manager en wil graag in Noord-Londen aan de slag. De Spaanse trainer is clubloos na zijn ontslag bij Valencia in september. (ESPN)
Denk jij dat Jadon Sancho volgend seizoen voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Sancho is een geweldige speler, maar ik zou dat geld eerder in Mbappe steken aangezien hij nog meer zal kosten. Persoonlijk denk ik dat Sancho bij United of Chelsea (vriendschap met CHO & Abraham) zal eindigen.

11 december 2019 om 12:29

Real wordt zo idd wel erg veel met aanvallers in verband gebracht, terwijl spelers als Ramos, Kroos en Modric zichzelf ook niet gaan vervangen.

11 december 2019 om 12:42

Voor Ramos heb je Militao al in huis, voor Modric is er Odegaard en voor Kroos eventueel Valverde(?). In principe heeft Real Madrid alleen een keeper nodig die je in de Copa wedstrijden laat spelen, en misschien ook een jonkie aangezien Lunin 0 spelminuten krijgt bij Valladolid(?).

11 december 2019 om 12:47

Serieus? Die Lunin is toch een toptalent, opvolger van Courtois. Militao moet het nog laten zien, heb liever Skriniar, Laporte of Koulibaly.

11 december 2019 om 12:59

Het zit precies zoals Appelsap12 aangeeft, Modric en Kroos zullen in de toekomst als het goed is vervangen worden door Valverde en Odegaard terwijl er met Militao al een opvolger van Ramos klaarstaat. Er zou op zich wel een middenvelder bij kunnen, een back-up van Casemiro bijvoorbeeld, maar dan moet het een bijzondere speler zijn en niet iemand als Donny vd Beek.

140 mil voor Sancho😧, als we dan toch 140 mol gaan uitgeven haal dan salah of mane voor dat geld.

11 december 2019 om 12:26

Salah en Mane gaan echt geen sportieve stap achterwaarts zetten. En voor je het weet kots dat verwende publiek je uit daar

11 december 2019 om 13:03

Haha sportieve stap achteruit? Real is als club nogsteeds gewoon groter dan Liverpool. Een slecht seizoen heeft daar geen invloed op.. Liverpool speelt pas de afgelopen 2-3 jaren weer voor prijzen dus je redenering snap ik niet..het zou wel goed zijn om Sancho erbij te hebben maar ik zie liever Mbappe komen aangezien Rodrygo & Vinicius er al spelen..

11 december 2019 om 13:36

De kans op prijzen, zowel nationaal als Europees, schat ik de komende jaren hoger in bij Liverpool. Dit Liverpool is zo sterk en kan nog jaren vooruit met deze selectie. Real daarentegen is nog aan het bouwen na het Ronaldo tijdperk. Tel daarbij op de vermoedelijke vertrekken de komende jaren van bepalende spelers als Modric en Ramos. Ze doen het prima nu maar ik zie ze niet binnen 2-3 jaar alweer op nivo zijn. Laat dat nu net de jaren zijn waarin Mane en Salah in hun prime zijn. Wat ik eventueel wel zie gebeuren is dat wanneer Liverpool dit jaar de Premier League wint, er spelers verzadigd zullen raken en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

11 december 2019 om 14:24

Ach komop, Liverpool groter dan Real... of hoe na enkele decennia nagenoeg zonder prijzen, het huidige succes het objectieve beoordelingsvermogen volledig lijkt te vertroebelen.

11 december 2019 om 14:33

Je legt me woorden in de mond. Volgens mij leg ik duidelijk uit hoe ik ertegenaan kijk hierboven. Als speler koop je weinig voor historie. Als je prijzen wilt winnen zit je op dit moment perfect bij Liverpool.

11 december 2019 om 18:19

Ik denk dat Real juist een geweldige toekomst voor zich heeft. Kijk wat voor talent hebben lopen en ook nog spelers die ze verhuurd hebben.. die zijn straks gewoon weer ijzersterk want ik verwacht ook Mbappe volgende zomer..

11 december 2019 om 12:26

Aan de andere kant: Salah en Mané zijn beide 27 jaar. Dan zou ik er eerder nog een potje geld bijgooien en Mbappé halen.

11 december 2019 om 12:41

Ik acht Mbappe en neymar onhaalbaar, aangezien die alleen al respectievelijk 180 mol en 225 hebben gekost. Dus zal je nu met 300 mol moeten komen. Salah en Mane zijn destijds voor +- 40 mil gehaald en mischien voor rond de 150 los te krijgen.

Is een geweldige talentvolle speler maar als er een aanvallende speler moet bijkomen is het Mbappe. Verder is de prioriteit meer een CV en Cm/cvm. Ramos en Modric gaan al richting de 34 en 35. Casemiro heeft niet echt een concurrent en kan ook niet rusten doordat we geen echte CVM meer hebben nat het vertrek van Llorente. Fabian zou wel een goeie aankoop zijn. Jong en Spaans en doet het goed bij Napoli. Heb geen idee wie er echt goed is op de CV positie. Real heeft Militao al maar nog een talentvolle verdediger kan ik niet zo snel opnoemen.

11 december 2019 om 13:20

Eriksen transfervrij ophalen, Mané als vervanger voor Bale en volgend jaar Mbappé en Madrid wint de CL

Als Everton zijnde zou ik Kovac sowieso niet voor de groep gooien. Dan zou ik liever Ferguson het vertrouwen geven tot minimaal het eind van het seizoen waarbij je in maart/april gaat evalueren of je hem wil vervangen in de zomer of niet. Daarnaast - en dat is mijn eigen mening - zou ik ook liever het vertrouwen geven in een 'frisse' manager (zie Lampard bijvoorbeeld) die nog niet erg veel ervaring heeft in plaats van een 'grote naam' zoals Moyes die ook niet bijster veel heeft gepresteerd als manager.

Zowel Salah als Mané zijn zo goed geworden als zij nu zijn dankzij het systeem waarin Klopp hen heeft groot gemaakt. Die twee moeten sowieso niet naar die slangenkuil in Madrid willen. Liverpool is nu het best voetballende team ter wereld en ik vermoed dat elke speler daar nu gewoon miljonair loopt te worden of is dat al. Wat wil je nog meer dan dat ?

Geweldig voor Bvb , weer flink cashen voor 1 speler. Dembele 120, Sancho 140, Auba 40: 300 miljoen voor 3 spelers. Waaaw! Nu zorgen dat ze Zaha en Haaland binnenhengelen terwijl ze de nieuwe lichting met. Reyna, Raschl en Moukoko al hebben klaarstaan.

GK: Burki LA: Tagliafico CV: Balerdi CV: Hummels RA: Hakimi CM: Witsel CM: Brandt LAM: Hazard CAM: Reus RAM: Zaha SP: Haaland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren