Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ze moeten realistisch zijn en naar zichzelf kijken, beelden liegen niet'

Laatste update:

NAC Breda kende een moeizaam jaar, maar coach Nebojsa Gudelj is desondanks niet helemaal ontevreden. Met een vijftiende plaats heeft zijn elftal naar zijn mogelijkheden gepresteerd, zo vertelt hij zaterdag in BN De Stem. Onder ideale omstandigheden had het echter wel beter gekund, erkent hij.

/

Volgens Gudelj was het vooral op mentaal vlak een moeilijk jaar voor zijn spelers. Randzaken namen de overhand en de prestaties op het veld leden daaronder. "Toch vind ik dat we niet te dramatisch en kritisch moeten zijn. Tot het einde deden we mee voor het linkerrijtje en met de vijftiende plaats hebben we de doelstelling gehaald. We hebben gedaan wat we moesten doen. Naar onze mogelijkheden."

Dat zijn functioneren niet door iedereen als goed werd ervaren, is de coach onbekend. "Als ik met spelers praatte, waren ze nooit negatief. Ik werk goed met ze samen en heb geen moeite met mondige spelers. Als ze kritiek hebben, moeten ze realistisch zijn en ook naar zichzelf kijken. Beelden liegen niet."

Noppert
Met ingang van komend seizoen krijgt Gudelj in ieder geval de beschikking over Andries Noppert. De twintigjarige doelman komt transfervrij over van sc Heerenveen en zal in Breda aan de slag gaan als tweede of derde keus achter Jelle ten Rouwelaar. Ook Gábor Babos is nog altijd in beeld om die rol te vervullen. De geroutineerde Hongaar twijfelt echter of hij er nog een jaar aan vastplakt, zo meldt Omroep Brabant.

Nebojsa Gudelj is de meest geschikte man voor NAC

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De financiele situatie bij NAC zal wel niet zo denderend zijn denk ik, zoals bij de meeste clubs in de eredivisie op dit moment. Maar eigenlijk zouden ze zich deze zomer moeten versterken want de kwaliteit van de selectie is redelijk afgegleden en als ze niet uitkijken gaan ze hetzelfde pad bewandelen als Nec.
Je kunt veel zeggen over Gudelj maar feit is dat hij zonder goede spelers geen goede resultaten kan halen. Hij doet met deze selectie wat van hem verwacht mag worden.

24 mei 2014 om 13:34

NAC bevindt zich echt in een slechte financiële situatie, stukken slechter dan de gemiddelde Eredivisieclub.

24 mei 2014 om 15:21

Dat lijkt me niet hoor. Heb je het financiële nieuws rond NAC gemist het afgelopen half jaar? NAC zit nog in de slechtste categorie van de Knvb op basis van het verleden maar het gaat nu gelukkig weer veel beter. Kwestie van tijd dus voordat ze wel weer spelers kunnen kopen.
Maar de situatie blijft voor bijna iedere eredisivieclub hetzelfde. Ze willen allemaal natuurlijk graag goede transfervrije spelers binnenhalen.

24 mei 2014 om 19:40

Lovrefc, doe eens wat meer je best bij het vergaren van correcte en actuele informatie.

NAC zal zorgen dat er een goede selectie bij aanvang van de volgende competitie aanwezig is en de financiële situatie is in ieder geval aanzienlijk beter dan jij denkt. Ik vermoed dat NAC met een 4 - 4 - 2 - opstelling zal gaan spelen.

24 mei 2014 om 19:51

Lovrefc, doe eens wat meer je best bij het vergaren van correcte en actuele informatie. NAC zal zorgen dat er een goede selectie bij aanvang van de volgende competitie aanwezig is en de financiële situatie is aanzienlijk beter dan jij denkt.

Ik vermoed dat NAC het volgend seizoen met een 4 - 4 - 2 - opstelling zal beginnen.
Nog 2 á 3 spelers aantrekken en NAC is klaar om de strijd aan te gaan.
Het Bestuur is zeer content over de huidige stand van zaken, de sponsors zijn dit en de supporters ook. De huidige selectie is bijna rond en is zeer strijdbaar.

Negativisme hebben wij uitgebannen.

Ten Rouwelaa
De Roover
Drost
Kwkman ?
?
De Kamps
Falkenburg
Matic
Sarpong
Schalk
Tighadouini
24 mei 2014 om 19:52

Maar jullie zijn toch gewoon gered Door externe financiers. Als 1 financier zijn geld terug wil ben je weer terug bij af. Dus juich maar niet te vroeg heb al zat lijken uit de kast zien komen daar.

25 mei 2014 om 03:42

@lovrefc, nac had eind seizoen 2012-1013 een negatief eigen vermogen van 12 miljoen euro maar hiervan is inmiddels 7 miljoen omgezet in aandelen door een groep van investeerders die daarnaast ook 4 miljoen euro in de club hebben gestopt. Daarbij zijn hier de transfers van Gudelj en Botteghin nog niet meegerekend die samen een miljoen of 3 hebben opgebracht. Als het goed is staat nac dus in de plus. Daarnaast is in het seizoen 2012-2013 voor het eerst sinds 4 jaar een (klein) positief resultaat behaald dus ziet het er allemaal een stuk beter uit dan een jaar geleden en niet veel slechter dan bij de meeste eredivisieclubs.

NAC heeft het qua geld niet zo makkelijk, maar als ze eens creatief hiermee om gingen... zijn om dit moment genoeg transfervrije spelers die vast willen komen, daarbij loopt er vast wel 1 a 2 talentjes bij de beloften..

Met het vertrek van Buijs en vorig jaar bijv. Botteghin neemt de kwaliteit van NAC wel flink af.

24 mei 2014 om 15:24

Buijs speelt pas sinds de winterstop redelijk goed, daarvoor heeft hij weinig laten zien bij Nac. Echt stukken minder dan bijv. Botteghin.

Volgens mij gaat NAC overigens al jaren creatief om met de financiële situatie. Botteghin was transfervrij. Nu Matic ook weer. Eigenlijk heel de selectie is transfervrij binnengehaald of gehuurd.

Zo makkelijk is het natuurlijk ook weer niet om goede transfervrije spelers binnen te halen. NAC is niet de enige die daarnaar op zoek is.

In de lokale krant stond laatst een groot stuk over NAC. De spelers waren de negatieve uitlatingen van hun coach in de media meer dan zat. In hun ogen lag het namelijk meer aan het management.

De sfeer rondom de club is aan t veranderen heb ik t idee. Sinds Goetzee de nieuwe algemeen directeur is gaat het financieel in ieder geval veel beter. De investeerders hebben de schulden weggewerkt, maar het knvb meet moment zat net daarvoor. Financieel zit het nu dus wel snor..

Voetballend gezien worden er ook slagen gemaakt. Rutjes werd binnen gehaald als nieuwe TD en blijkt het tot nu toe prima te doen. Falkenburg, de Kamps, Matic en nu Noppert.

Nog een spits erbij en 2 backs en dan komt het goed volgend seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren