Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vinícius Júnior kan uitwijken naar Premier League

Laatste update:
/
Het avontuur in de Bundesliga van doelman Loris Karius lijkt vroegtijdig te stranden. 1. FC Union Berlin nam de sluitpost op huurbasis over van Liverpool, maar Karius belandde ook in Berlijn op een zijspoor. (Daily Mail)
/
Alejandro Gómez lijkt een stap dichter bij een overeenkomst met Internazionale te zijn. De topclub wil tien miljoen euro betalen voor de ster van Atalanta, die zelf vier miljoen euro per jaar wil gaan verdienen. (Diverse Italiaanse media)
/
Arsenal is van plan om Real Madrid te polsen voor een huurovereenkomst met Vinícius Júnior. Het Braziliaanse talent is geen vaste waarde in Madrid, maar zou Arsenal uit het offensieve slop kunnen trekken. (Daily Star)
/
David Alaba is nadrukkelijk op zoek naar de uitgang bij Bayern München. De Oostenrijker weigerde een nieuw contract te ondertekenen en wordt nu gevolgd door Internazionale, Juventus en Real Madrid. (BILD)
/
West Ham United en Leicester City blijven strijden om Burnley-verdediger James Tarkowski. In de zomer weigerde Burnley al een bod van 33 miljoen euro op Tarkowski, maar vooralsnog is er nog geen bod dicht bij de vraagprijs van 60 miljoen euro gekomen. (Eurosport)
/
Ángel Correa staat in de schijnwerpers van Internazionale en Atalanta. De aanvaller, die nog een verbintenis bij Atlético Madrid heeft tot juni 2024, was vorig jaar al dicht bij een overgang naar AC Milan. (Sky Italia)
Zou Vinícius Júnior er goed aan doen om naar Arsenal te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Daily Star, dit gerucht kan al meteen de prullenbak in. Maar een winger is uiteraard niet wat we nodig hebben, zorg maar liever dat er een creatieve middenvelder komt.

24 december 2020 om 15:10

Inderdaad, ik las dat zowel Vinicius als Rodrygo gelinkt worden aan Arsenal maar hebben we helemaal niet nodig. We hebben leiders nodig en 2 nieuwe middenvelders. Een creatieve en 1 box-to-box of 6. Partey kan op beide posities op de voeten maar niemand in de huidige selectie vind ik goed genoeg om naast hem te staan.

24 december 2020 om 15:16

Jep, dat moet de prioriteit zijn. Zeker een creatieve kracht. Een CV mag ook wel, want voor een of andere reden bestaat Saliba niet en van Holding z'n gestunt word je doodziek.

24 december 2020 om 15:33

Klopt, ben het met jullie beide eens. 2 middenvelders en een cv is ook noodzakelijk voor naast gabriel. Saliba maakt geen minuten en holding bakt er weinig van. Ik las ook dat ze het contract van holding graag wilden verlengen...

24 december 2020 om 15:55

Ik zou een kijkje nemen naar Fekir, de dragende kracht bij Betis vorig seizoen en een leider bij Lyon geweest. Als middenvelder zou ik kijken of Sabitzer een mogelijkheid is voor naast Partey. En als laatste een ervaren verdediger, maar ik weet niet zo 1-2-3 welke beschikbaar is. Riep vorig jaar in de zomer al dat ze voor Thiago Silva moesten gaan maar ze lezen mijn comments natuurlijk niet😂.

24 december 2020 om 16:00

Dat zijn inderdaad prima namen. Beide waren ook aanvoerder van hun clubs dacht ik. Dan heb je meteen het middenveld aangepakt en het tekort aan leiders. Sabitzer zal alleen wel prijzig zijn en fekir was 20 miljoen 1,5 jaar geleden maar zal ook wel een stuk duurder zijn. Silva achteraf inderdaad een goede keuze geweest haha. Hopelijk kijken ze deze keer wel mee met jouw suggesties!

Ik weet het niet meer met Vini. Hij krijgt veel speeltijd maar staat al zo lang stil in zijn ontwikkeling. Kan af en toe leuk langs spelers komen en sprinten, maar zodra hij aan de bal is speelt ie als een kip zonder kop. En laat ik maar niet beginnen over zijn scoringsvermogen.

Perfecte speler voor Arsenal dus

24 december 2020 om 15:15

Misschien te veel druk op zijn schouders om te presteren, dan is een verhuur beter en kan hij meer focussen op zijn spel dan op die druk

24 december 2020 om 15:17

We willen hem wel ruilen voor Willian, maar anders mogen jullie hem gewoon houden :P

Is Feyenoord misschien niet geïnteresseerd in de diensten van Karius? Lijkt een prima keeper voor de ED en een halfjaartje duren kan toch nog of doet Marsman het al goed bij Feyenoord?

24 december 2020 om 18:28

Marsman doet het uitstekend en bijlow is bijna weer terug. Als er geld uitgegeven gaat worden dan liever voor een spits

Het bericht ove Alaba is niet 100% correct, Alaba en zijn manager hadden bepaalde financiele eisen dat bayern niet kan of wil geven. Dan heeft Bayern de contract onderhandelingen stopgezet. Niet dat Alaba een contract weigert om te vertrekken zoals het artikel suggereert

Ben wel benieuwd wanneer Alaba inderdaad gaat vertrekken en waar hij naartoe gaat. Een absolute aanwinst voor elke club in Europa. Snap niet echt waarom Manchester City niet echt interesse toont, zou voor linkssachter echt top zijn hoewel een spits natuurlijk ook wel broodnodig is. Papu Gomez, fantastische voetballer. De uitblinker van Atlanta samen met Zapata. Hij is alleen al wel 32 jaar en dan wil je er 10 miljoen voor betalen, weet niet of ik dat als club zou doen. Zou dan toch echt zoeken naar iets anders.

24 december 2020 om 16:02

Ik zie hem graag naar barca komen voor in het centrum. Alba- Alaba/Mingueza -Araujo/Garcia - Dest/Roberto. Heb je meteen een geweldige verdediging weer. Moet je proberen spelers als Umtiti, Lenglet en Couthino weg te doen en dan kan je vast het salaris van Alaba en Garcia betalen. Een vervanger van Couthino hoeft niet want Pedri doet het geweldig.

24 december 2020 om 16:08

Je slaat Piqué over in het rijtje?

24 december 2020 om 17:11

Ja als Garcia en Alaba zouden komen dan denk ik dat Pique echt moet uit kijken naar een andere club of hij moet genoeg nemen met een plek achter Garcia, Araujo en Mingueza. Het is tijd voor nieuw bloed achter in. Maar goed dit zijn allemaal dromen, ik zie ons volgend seizoen nog steeds met het duo Lenglet en Pique spelen en als het echt tegen zin komt Mustafi daar nog bij

25 december 2020 om 03:44

Ik vond Mingueza en Araujo het goed doen tegen Valladolid, lijkt me al een mooi solide duo voor de toekomst. Als ze maar goed begeleid gebracht worden zit je inderdaad met een sterk jong koppel centraal achterin denk ik.

Als je marca moet geloven is de volgende bestemming real madrid voor alaba. Denk dat veel real liefhebbers daar erg blij mee zijn als we die slappe varane kunnen slijten. Onze capitan ramos met de snelle alaba erlangs zou een erg goed duo kunnen zijn. Daarbij heeft florentino erg goede banden met München. Ik zeg doen!

25 december 2020 om 03:48

Als alles wat Marca en As schrijven uitkomt, dan zitten we over een paar maanden met een superselectie: Alaba, Haaland, Camavinga, Upamecano, Mbappé, Kante e nog veel meer. Maar zeker Alaba zou ik absoluut ook graag in wit zien spelen

Voor mij is en blijft Vinicius toch een (zwaar) overroepen speler. Pijlsnel, maar 0 overzicht en zijn acties mislukken meer door zijn onkunde aan balbehandeling dan aan 'goed verdedigen van de tegenstander'. Komt het nog goed met hem? Goh ik weet het niet, maar hoewel hij minder speelkansen krijgt, schat ik zijn maatje Rodrygo toch hoger in. Minder acties proberen en een beter overzicht. Dus langs 1 kant mag Arsenal hem hebben, maar of hij beter/sterker terug zal komen nadien, ik weet het niet.

Vinicius verhuren zou goed zijn voor Real, maar Arsenal heeft daar niks aan. Die valt gewoon zwaar tegen bij Real, zijn rendement is bijna nul. Arsenal gaat daar niks aan hebben, want in de Premier League is het nog zwaarder en dat elftal dat draait al voor geen meter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren