Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolfsburg houdt dankzij Verhaegh punt over aan bezoek van RB Leipzig

Laatste update:

VfL Wolfsburg heeft in de afgelopen weken de weg naar boven ingeslagen en de ploeg van Martin Schmidt mag dinsdagavond opnieuw een punt bijschrijven. Nummer twee RB Leipzig werd dankzij een rake strafschop van Paul Verhaegh op een 1-1 gelijkspel gehouden, waardoor die Wölfe de elfde positie in de Bundesliga iets steviger in handen nemen.

Leipzig zal het meest balen van het puntverlies, aangezien koploper Bayern München de kans krijgt om het gat te vergroten tot maar liefst tien punten. Die Roten Bullen liepen door een overtreding van Ibrahima Konaté al na een kwartier spelen achter de feiten aan: na zijn overtreding in de zestien wees Guido Winkmann naar de penaltystip, waarna Verhaegh het hoofd koel hield en het buitenkansje benutte voor Wolfsburg, waar Jeffrey Bruma op de bank zat en Riechedly Bazoer niet was opgenomen in de selectie.

Het staat 1-1, er zijn nog tien minuten te gaan en Divock Origi doet vervolgens DIT... ??

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 12 december 2017

Grote kansen op de gelijkmaker bleven in het restant van de eerste helft uit, maar na de onderbreking was het al vrij snel wel raak. Yussuf Poulsen vond de instormende Marcel Halstenberg, die vanaf de zijkant Koen Casteels kansloos liet. Leipzig drong daarna aan, al was de grootste kans toch nog voor de bezoekers. Divock Origi mocht met nog een dikke tien minuten te gaan van een meter voor het doel uithalen, maar slaagde erin om over te schieten. Door een tweede gele kaart voor Dayot Upamecano haalde Leipzig met tien man het eindsignaal.

Wie had volgens jou het meest recht op de drie punten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gigantische misser van Origi zeg, niet normaal, wel fijn dat Verheagh zo lekker belangrijk is.
Wat zijn nou eigenlijk de redenen waarom Wolfsburg zo ver is afgezakt, heeft het met geld te maken? Natuurlijk zijn er geen spelers als De Bruyne meer, maar daar heeft City toch ook veel voor betaald?

12 december 2017 om 20:44

Binny

Zo gigantisch vond ik die misser van Origi eigenlijk niet, de bal week af voor hij bij hem kwam, waardoor zijn positie ten opzichte van de bal volledig fout was, je ziet ook dat hij met zijn voet te erg die beweging naar achteren moet maken om die bal nog te raken, aangezien zijn hele lichaam al voorbij de bal was.

16e pingel op rij die Verhaeg erin schiet! Best netjes ;-)

12 december 2017 om 22:08

Dit klopt niet want in maart van dit jaar miste hij nog een penalty tegen Schalke.

12 december 2017 om 22:21

Nee hoor, Verheagh heeft al zijn laatste penals erin geschoten.

12 december 2017 om 22:35

Maar dit waren er geen 16 vanaf die wedstrijd tegen Schalke. Volgens transfermarkt.de is dit nu zijn 3e op rij in officiële wedstrijden en ik ga er niet van uit dat hij nog 13 penalties in oefenwedstrijden heeft gescoord in de tussentijd.

12 december 2017 om 23:24

Je heb gelijk webo, het record zat anders in elkaar. 16 doelpunten op rij in de Bundesliga, allen gemaakt vanuit een strafschop. Geen enkele veld goal. Als nog een knappe prestatie

De subtop in de Bundesliga (dus alles na Bayern) is flink veel punten aan het verspelen valt me op. Nu Leipzig en Gladbach weer. De kampioen is natuurlijk al lang bekend, maar de strijd daarachter om de CL plekken kan nog leuk worden zo. Ik ben benieuwd of Wolfsburg het linkerrijtje nog kan halen.

Ik vind het trouwens jammer dat je hier op VZ alleen wedstrijdverslagen van de Bundesliga tegen komt als er een Nederlander van belang is geweest voor zijn team, of als Dortmund of Bayern heeft gespeeld. Van andere grote clubs als Gladbach, Leverkusen of Schalke lees je bijna niets. Dit moet toch beter kunnen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren