Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II'er per direct weg na 'pesterijen': 'Waarom doen ze me dit aan?'

Laatste update:

Het seizoen is nog niet afgelopen voor Willem II, maar toch heeft Adam Nemec alvast afscheid genomen en de club verlaten. De Slowaaks international is door Jurgen Streppel niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het nacompetitieduel met NAC Breda en heeft daarom toestemming gekregen om te vertrekken. Zijn contract loopt af, dus Nemec keert ook niet meer terug.

De aanvaller reist nu af naar Wenen, om zich bij het trainingskamp van Slowakije ter voorbereiding op het EK te voegen. Nemec wilde eigenlijk donderdag al naar Wenen vertrekken, maar Willem II liet hem toen niet gaan, terwijl hij niet in de selectie zat voor het eerste duel met NAC. “Waarom doen ze me dit aan? Ik snap het niet. Ik weet al langer dat trainer Jürgen Streppel me niet meer laat spelen. Het zijn pesterijen”, mopperde Nemec.

Streppel snapt de ophef niet. "De afspraak was dat hij tot en met de laatste wedstrijd bij de club zou blijven”, zei de coach tegen de NOS. “Het klopt, hij speelde niet meer, maar ik had hem nog nodig kunnen hebben door blessures of schorsingen." De dertigjarige Nemec speelde een seizoen voor Willem II en kwam tot tien competitiewedstrijden, waarvan drie als basisspeler. Hij scoorde geen enkele keer in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Uiteindelijk echt en waardeloze impuls gebleken uit de hoge hoed van Aalbers. Een van de doelen van deze transfer waren mede om de EK vergoeding op te strijken mocht ie met Slowakije worden opgenomen in de selectie. Vandaar dat er toentertijd ook geen risico aan de transfer zat, op het eerste oog uiteraard. Ik weet niet of Willem II de vergoeding voor het EK van de Uefa nu nog opstrijkt aangezien hij uit zijn contract loopt maar ik neem aan van wel, anyone?

20 mei 2016 om 16:48

Ligt eraan waar de datum ligt van de bepaling van de EK vergoeding. Neem aan dat als zijn contract op 1 Juli afloopt Willem 2 er niks van terug ziet.

Jammer dat hij geen kansen krijgt om te bewijzen. Voor mij is Willem 2 gewoon een spitsenkerkhof, want zivković heeft ook niet gehaald bij Willem 2. Ook vind ik die coach erg matig.

20 mei 2016 om 17:00

Waar heeft Zivkovic het wel gehaald?

20 mei 2016 om 17:11

Groningen.
Jong Ajax.

20 mei 2016 om 17:02

Hij heeft in elk geval 10x gespeeld en een lading trainingen bijgewoond. Genoeg kansen.

20 mei 2016 om 17:10

Hahaha lekker kortzichtig! Boymans en Armenteros nu al vergeten? Nemec was en is gewoon drama en Zivkovic heeft het gewoon niet waargemaakt. En nee dat lag wellicht niet alleen aan hem, maar zeker niet alleen aan Willem II en Streppel. Dus spitsenkerkhof is nogal kansloos.

20 mei 2016 om 18:09

Boymans en Armenteros zijn gewoon 2 goede spitsen, al zet je een zak cement voor de groep scoren die hun doelpunten wel. Streppel faalt gewoon op alle mogelijke gebieden.

20 mei 2016 om 18:50

Zijn inmiddels goede spitsen ja. Maar de ene zat in t slop en bij AZ op de bank of de tribune. De andere speelde bij de jeugd van Anderlecht. Ik zou je eens aanraden om te vragen wat deze jongens van Streppel vinden. Als je niet weet waar je over praat kun je beter niks zeggen.

20 mei 2016 om 17:11

Zivkovic kreeg weinig vertrouwen en hetzelfde bij nemec. Hun zetten zijn middenvelders als spits terwijl zij geen potten breken. Jammer dat ze niet worden gedegradeerd na de uitspraak van KNVB.

Streppel snapt wel meer niet. Streppel snapt eigenlijk helemaal niks. Blijf die houten klaas Van der Velden maar in de spits zitten, die heeft het hele seizoen nog geen bal fatsoenlijk geraakt. Niet dat deze Nemec nou zo fantastisch is, maar beter dan Van der Velden is hij sowieso. Daarnaast: had hem in ieder geval nog bij de selectie gehouden. Zul je zien dat straks op het einde nog 1 doelpunt moet scoren...dan had je hem in de laatste 5 minuten nog best kunnen gebruiken als je alles hoog voor de pot gaat gooien. Pffff....blij als die Streppel bij Heerenveen gaat prutsen. Echt de slechtste coach die Willem II ooit gehad heeft.

20 mei 2016 om 17:40

Ik zei het ook. Ze geven nemec geen speeltijd. Voor de Heerenveen fans wens ik sterkte aan jullie.

20 mei 2016 om 18:07

Dan zijn we het eens..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren