Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II-supporters stappen verplicht in de bus naar Rotterdam

Laatste update:
/

Na de interlandperiode neemt Willem II het in de competitie op tegen Sparta Rotterdam en dat duel wordt op Het Kasteel gespeeld. Fans van de Tricolores die hun team graag willen aanmoedigen in de havenstad dachten op eigen gelegenheid naar de wedstrijd te kunnen gaan, maar de club heeft inmiddels laten weten dat een verplichte buscombi is ingesteld.

De maatregel geldt vanuit het oogpunt van de veiligheid, betoogt Willem II op de clubsite. Het duel met Feyenoord van afgelopen weekend moest tijdelijk worden stilgelegd vanwege een handgemeen op de tribune, dat vervolgens breeduit besproken werd in de media. Willem II legt zelf geen verband tussen dat duel en de komende wedstrijd tegen Sparta, maar vreest volgens Omroep Brabant mogelijk voor een nieuw treffen.

Fans van Willem II en Feyenoord zouden rondom de wedstrijd in Spangen elkaar weer op kunnen zoeken en met een verplichte buscombi wordt het risico geminimaliseerd. Fans die geen zin hebben om de afstand op die manier af te leggen kunnen hun reeds gekochte kaartje inleveren bij de club, stelt Willem II.

Snap jij de beslissing van Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze leggen geen verband tussen het duel tegen Feyenoord en het duel tegen Sparta, maar zijn bang voor een nieuw treffen.... Ik geloof dat dat een causaal verband is

6 oktober 2016 om 08:11

Ff lezen hè.. omroep Brabant beweert dat

Overigens een volstrekt terechte beslissing om een buscombi te doen lijkt me zo.

Jammer dat het nodig is. Wel logisch dat Willem 2 dit doet

Schandalig dat dit überhaupt nodig is en helaas bij het hedendaagse voetbal of binnen de maatschappij lijkt te horen.... Maar ja, zolang de pakkansen en dus het risico laag blijft, zal deze tendens enkel aanhouden...
Uiteraard een goede en noodzakelijke keuze van Willem II

6 oktober 2016 om 08:56

Tja, in de psychologie zijn er ondertussen boeken vol over geschreven, want het hoort bij de psyche van de mens. Dat is altijd al zo geweest en slim geld zet in op dat het altijd in zekere mate zo zal blijven.

Actie, reactie. Gok dat er nog wel een reactie komt uit Rotterdam-Zuid. Vergelding en voor elkaar opkomen zijn belangrijke waarden voor een fanatieke aanhanger. Misschien niet komend weekend, maar men vergeet niet zo snel.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren