Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilfred Genee noemt einddatum Vandaag Inside: ‘Dan is het mooi geweest’

Laatste update:

Wilfred Genee sorteert voorzichtig voor op een breuk met Johan Derksen en René van der Gijp. De presentator van het succesvolle Vandaag Inside zag de opgelopen twee weken hoe collega Hélène Hendriks met een spin-off, ditmaal genaamd De Oranjewinter, opnieuw een uitstekende vervanger bleek.

Hendriks vulde met De Oranjewinter op SBS 6 de leegte op die Vandaag Inside vanwege de winterstop achterliet. De talkshow presteerde met ongeveer een miljoen kijkers per uitzending boven verwachting goed, nog beter dan De Oranjezomer een half jaar eerder deed.

"Een bedreiging? Nee, absoluut niet", reageert Genee in RTL Boulevard. "Ik vind het alleen maar goed dat ze er is en dat we ook een back-up hebben en dat doet Hélène echt heel goed. Daarnaast is het natuurlijk zo: zolang wij scoren zoals we hebben gescoord de laatste tijd, zie ik dat niet helemaal zo."

Al sinds de zomer van 2008 is Genee samen met Van der Gijp en Derksen op televisie. Met hun voetbalprogramma was dat elke maandag en vrijdag, sinds begin 2022 is het trio zelfs dagelijks op tv met Vandaag Inside.

Genee houdt al rekening met een afscheid. "Als het nu zou stoppen, zou ik het ook goed vinden. Dat bedoel ik in de zin van: als het een keer ophoudt... Het houdt toch een keer op."

Zijn tafelgenoten beginnen bovendien op leeftijd te raken. "Johan wordt 75 over drie weken, René is in de zestig, ik in de vijftig en we doen dit al heel lang. Er komt een keer een einde aan. Nou, we hebben nog een contract voor anderhalf jaar. Dan is het toch wel mooi geweest?” De einddatum zou dan 1 juli 2025 zijn.

Genee heeft de afgelopen weken niet aan de buis gekluisterd gezeten om De Oranjewinter te bekijken. "Ik heb er stukjes van gekeken en de stukjes die ik zag, zagen er uitstekend uit. Het was een leuke sfeer, wat meer cozy met dat haardvuur erbij en zo. Het zag er hartstikke goed uit."

Maandag is Genee met Vandaag Inside terug op SBS 6. De talkshow begint om 21:35 uur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit roept hij al langer. En vervolgens geeft De Mol hun een tonnetje meer en dan weten de mannen niet hoe snel ze moeten tekenen.

14 januari 2024 om 22:22

Helemaal met je eens. Het is vooral interessantdoenerij van de heer Genee.

14 januari 2024 om 22:29

Dat noemen ze slim onderhandelen en de druk erop zetten.

15 januari 2024 om 07:17

En jij zou een tonnetje meer laten schieten? Hij pakt het juist heel slim aan.

15 januari 2024 om 07:53

En geef ze eens ongelijk....

15 januari 2024 om 08:46

Ik voel dat je een punt wilt maken, maar je gebruikt het allerslechtste voorbeeld. Iedereen zou voor een ton meer bijtekenen.

Daarnaast vergeet je dat Genee nog een aantal andere banen heeft. Natuurlijk roept hij dit al langer als je zo veel werkt als hij.

15 januari 2024 om 11:49

Niet iedereen, maar dat is een andere discussie. Zolang ze er plezier in hebben en het wordt goed bekeken is het prima toch?

Nou prima toch. Johan Derksen en Van der Gijp zullen gemist worden, maar Wilfred? Daar heb ik nooit graag naar gekeken. Meester in genieperig zijn, een vuurtje aansteken en vervolgens een paar stappen achteruit nemen en nooit kunnen betrappen op karakter tonen.

14 januari 2024 om 22:22

Zouden die gemist worden? Persoonlijk vond ik het in de rtl7 tijd nog wel leuk. Maar de laatste jaren zijn ook die twee toch meer een karikatuur van zichzelf geworden. Enkel die Boskamp voegde op een gegeven moment nog wat toe

14 januari 2024 om 22:27

Tuurlijk zullen ze gemist worden. Best bekeken talkshow van het land

14 januari 2024 om 22:30

Jij zou ze niet missen. Maar er kijken ongeveer 1,5mil mensen naar de talkshow.

14 januari 2024 om 22:24

Genee is een geniepig mannetje maar hij zet Derksen en Gijp wel in hun kracht met zijn voorzetjes. Ik kijk VI, of wat de naam van de zoveelste spin-off ook mag zijn, niet meer sinds ze zich met maatschappelijke kwesties en politiek zijn gaan bemoeien maar heb het toch altijd een leuk programma gevonden en dat had denk ik niet gekund zonder de inbreng van Genee.

15 januari 2024 om 09:12

Kwal van een vent. Was n keer in een karaoketent in Amsterdam. Arroganter kom je ze niet tegen, verschrikkelijk

15 januari 2024 om 09:40

Ach, iedereen heeft zijn/haar voorkeur. Ik vind het wel, dat het levendig wordt met hem. Dat iemand in de pauze iets tegen hem zegt en vervolgens op tv roept. Dan weet je dat je niet teveel moet roepen. Maar zo krijgt het wel meer kleur.

Ik vond hem destijds ook wel kritisch genoeg op de politiek.

Als Gijp af en toe aanschuift bij Helene is het natuurlijk ook prima

Wilfred zit toch maar vaak wat te drammen of op zijn telefoon te zitten tijdens uitzending wat natuurlijk heel goed voorbeeld is voor heel nederland dat je tijdens het werk/les ook steeds op je mobiel zit.

14 januari 2024 om 22:59

Ik vermoed dat Wilfred dan voornamelijk zoekt naar informatie om te delen tijdens de uitzending. Hij hoeft alleen maar te zorgen dat het gesprek interessant blijft en niet stil valt aan tafel en dat kan hij als de beste.

14 januari 2024 om 23:49

Je denkt toch niet serieus dat Wilfred op zijn telefoon dingen doet die niet met werk te maken hebben. Je denkt toch niet dat hij eventjes zit te candy crushen of the instagrammen, hoop ik?

Die zit duidelijk informatie op te zoeken of vragen van kijkers op te zoeken die interessant zijn om te stellen.

Geloof je het zelf? Ze roepen al een jaar of 10 dat ze er “binnenkort” mee op gaan houden

Of ze nou wel of niet doorgaan.... Ik kijk het nooit. Helaas wordt je op allerlei andere media tot vervelens toe geconfronteerd met uitspraken en dingen die in die uitzendingen gebeuren. Copy/Paste-media.

Ik ben nog altijd fan van het programma, maar de verrassing is er wel af. Het lijkt echter lekker weg en begint niet te laat. In tegenstelling tot vroeger zal ik het programma niet missen. Logisch, want het is al vijftien jaar hetzelfde kunstje. En naar mijn mening minder banaal dan voorheen. En laat dat nu net het succes zijn en tegelijkertijd de reden waarom velen het programma haatten. Het mag van mij wel meer schuren. Toch kan het in deze vorm zo nog tien jaar mee en zal ik er dan ook gewoon nog tien jaar naar kijken. Helene Hendriks doet het leuk overigens. Prima als zij het overneemt, mag ook voor langere tijd dan, half jaartje of zo. Maar ik moet zeggen dat Derksen vervangen door Van Gelder mij ook een prima optie lijkt als eerstgenoemde er de brui aan geeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren