Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Arsenal-back zet handtekening en keert terug in Premier League

Laatste update:

Emmanuel Eboué gaat Sunderland helpen in de strijd tegen degradatie. De voormalig rechtsback van Arsenal trainde al een tijdje mee bij the Black Cats, die woensdag op de officiële website van de club bekendmaken dat Eboué een contract tot aan het einde van dit seizoen heeft getekend. Mocht Sunderland in de Premier League blijven, dan wordt er gesproken over een langere samenwerking.

/

De 32-jarige Eboué begon in Europa bij Beveren en werd vervolgens opgepikt bij Arsenal, waar hij acht seizoenen onder contract stond. De verdediger zat in de selectie van de ploeg die in 2006 de Champions League-finale haalde en speelde in totaal 132 competitiewedstrijden voor the Gunners, voordat hij naar Galatasaray vertrok.

In Turkije kwam Eboué tot 77 competitieduels, maar in zijn laatste contractjaar kwam hij tot geen enkele wedstrijd. Na het verlopen van zijn contract vond de Ivoriaan dan ook niet zo snel een nieuwe club en een paar weken geleden meldde hij zich bij Sunderland, om mee te trainen. Eboué heeft nu een contract gekregen bij de nummer zeventien van de Premier League en mag nu ook wedstrijden gaan spelen.

Emmanuel Eboué lijkt mij een aanwinst voor Sunderland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah hoopte al dat dit over Eboue ging. Ben benieuwd of hij het niveau van de premier league nog steeds aan kan.

Volgens mij een prima versterking! Zou mooi zijn als ze in de PL bleven.
Vergeet deze nooit meer van Eboué:
"gilberto, Hleb, Eboué has made a great run forward here, Van Persie ariving, O wat a goal! What a goal by Robin van Persie!".
Het blijft jammer, dat Arsenal zoveel topspelers heeft laten gaan. (schaar ik Eboué dan weer niet helemaal bij).

9 maart 2016 om 15:34

Toen eboue de bal over de tegenstander heen wipte en een rush van 40 meter maakte en bijna scoorde wat geweldigen actie was dat

9 maart 2016 om 15:39

Heb het terug gekeken was iets anders dan dat ik dacht https://youtu.be/KCp1lQw9h8U

Zo bizar hoe Galatasaray met hem is omgegaan in zijn laatste jaar. Was een prima RB, alleen hij lag veelste vaak op de grond.

Zijn doelpunt tegen Real Madrid zal ik nooit vergeten. Pff, gouden tijden waren dat zeg.

Hmm leuke terugkeer van deze beste man. prima back voor Sunderland denk ik, vraag me af hoe hij er conditioneel voorstaat. Is wel door de keuring gekomen dus verwacht dat hij fysiek klaar is voor de PL.

9 maart 2016 om 17:33

Traint al een hele tijd mee dus denk dat het fysiek wel redelijk met hem is gesteld. Prima versterking voor Sunderland

12 maart 2016 om 19:23

Daarom verwacht ik dus ook dat hij fysiek klaar is voor meerdere wedstrijden per week.
Weet jij toevallig of hij ook al oefenwedstrijden heeft gespeeld voor Sunderland?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren