Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse scoort niet in Zwolle en blijft hekkensluiter van de Eredivisie

Laatste update:

Vitesse is er vrijdagavond weer niet in geslaagd om punten te pakken. De ploeg van Edward Sturing ging met 1-0 onderuit op bezoek bij PEC Zwolle. Elanio Reijnders maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. PEC klimt dankzij de overwinning naar de negende plaats. Vitesse blijft hekkensluiter.

Na een kwartier spelen kwam de thuisploeg op voorsprong in het MAC3Park Stadion. Younes Namli gaf de bal via de linkerkant van het strafschopgebied aan Reijnders, die geen strobreed in de weg werd gelegd en in de lange hoek kon binnenschuiven.

Tegen het einde van de eerste helft leek PEC zelfs nog op een 2-0 voorsprong te komen. Namli kwam door aan de rechterkant van de zestienmeter, gaf hem laag voor op Bram van Polen, die leek in te kunnen tikken. Nicolas Isimat-Mirin kreeg zijn voet er op het laatste moment echter nog tussen en verijdelde de aanval.

Ook Davy van den Berg beproefde zijn geluk nog in het eerste bedrijf. De middenvelder van de Zwollenaren nam van afstand Eloy Room onder vuur. De doelman van Vitesse wist de bal met moeite uit zijn doel te houden.

Waar in de eerste helft Melle Meulensteen na een botsing het veld met een brancard moest verlaten, sloeg in het tweede bedrijf het noodlot opnieuw toe. Invaller Matthijs Tielemans botste met het hoofd tegen het hoofd van Odysseus Velanas en ook hij moest er met een brancard vanaf.

Verder wisten de bezoekers ook in de tweede helft geen vuist te maken tegen PEC. Room had na 56 minuten spelen een knappe redding in huis op een poging van Namli en Thomas Lam kopte de corner die daarop volgde over.

Vijf minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd waren de Arnhemmers nog dicht bij een treffer. Thomas Buitink zocht de benedenhoek met een hard schot, maar Jasper Schendelaar wist de poging te keren. In de extra tijd bleef Vitesse aandringen, maar PEC hield de deur op slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is over en uit. In zo'n belangrijke wedstrijd er zo slecht uitzien, dan hoef je het niet eens meer te proberen. Wij gaan naar de KKD en misschien is dit wel het einde van alles. Ongelofelijk wat een zwak team, maar qua instelling nog veel zwakker.

26 januari 2024 om 22:06

We gaan idd naar de KKD.
We verdienen het dit jaar niet om in de eredivisie te blijven helaas maar waar.
Als het lukt mooi sprookje.

26 januari 2024 om 22:13

Als we dan zonder Amerikaan en met Arnhemse ondernemers aan iets nieuws kunnen beginnen dan zou ik daar nu al voor tekenen. #kkdherewecome

27 januari 2024 om 04:42

Met de schuld die Vitesse alweer heft opgebouwd in korte tijd en de huurconstructie van het stadion kun je opnieuw beginnen vergeten.

26 januari 2024 om 22:24

Bij degradatie verwacht ik niet dat Vitesse het financieel gaat overleven.

26 januari 2024 om 22:30

Wij ook niet. Stadion veel te duur en überhaupt geen geld in kas door die domme lening van Parry. Chaos en wanbeleid

26 januari 2024 om 23:54

Lekker doorstart dan joh!
En heb niks met jullie club, maar voor iedereen die zijn cluppie zo ziet gaan is het ellende.

En je support het embleem en in principe zijn de fans de club. Rest zijn passanten.

Sterkte

27 januari 2024 om 04:44

Je kan wel doorstarten, maar dan begin je bij de amateurs. Wanneer je failliet bent is je licentie ook weg. Wanneer dat zo makkelijk zou zijn hadden we dat bij Twente ook wel gedaan na het Munsterman drama waar we nu nog steeds de wrange vruchten van plukken.

Heb de 2de helft van deze pot gezien, en ergens in 2023 Sparta-Vitesse. Toch ff complimenten voor de uitvakken van Vitesse.
Op het Kasteel dit seizoen was Vitesse, een van de slechtste teams die ik ooit gezien heb. Maar ze bleven er wel achter staan.

26 januari 2024 om 23:17

Nou, dit uitvak was gewoon kut hoor. Rechts stond echt wel een man of 50 dat zijn ploeg supporte, maar links stond ook zeker een man of 50 wat gedurende de wedstrijd oprecht wel 100 bier bij ons (heb ook een seizoenskaart bij pec) in het thuisvak mikte en alleen maar zat te provoceren. Alle anderen waren vrij tam en stil. Vond ze vooral gefrustreerd en triest, maar dat snap ik ergens wel.

26 januari 2024 om 23:22

Ze hebben wel op 2 plekken de plastic glas platen gesloopt. Dat was nog geen andere ploeg gelukt de afgelopen 15 jaar. Toch ergens de beste in dus.

27 januari 2024 om 00:11

Begrijpelijk, ze willen namelijk graag het veld op.

27 januari 2024 om 07:57

Wel goed voor de horecaomzet in het stadion ☺️

PEC behaald meer resultaten dan ik verwacht had.
Nog steeds heb ik er geen hoge pet van op, maar ik ben misschien wat zuur na vele jaren matig beleid en allerlei gezeur rondom de club.

Vitesse en supporters. Jullie overschatten vooralsnog Heracles. Over 2 ronden belangrijke wedstrijd.: Heracles Vitesse. Bij een overwinning daar gaan jullie het gewoon redden. En ik zie niet in waarom jullie daar geen resultaat halen. Zet hem op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren