Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vincent Kompany aast op pikante eerste transfer namens Bayern München’

Laatste update:

De kans is groot dat Bayern München zich komende zomer gaat melden voor Ian Maatsen. De linksback die dit seizoen door Borussia Dortmund wordt gehuurd van Chelsea is een oude bekende van aanstaand Bayern-trainer Vincent Kompany en komt door de aanstelling van de Belg vermoedelijk opnieuw in beeld bij der Rekordmeister.

Dat is, althans, de verwachting van BILD. De Duitse krant noemt een mogelijke overgang van Maatsen naar Bayern 'bijzonder heet' en dat heeft alles te maken met de naderende komst van Kompany.

De Belgische hoofdtrainer van Burnley wordt zo goed als zeker de nieuwe coach van de nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen. Bayern betaalt volgens Fabrizio Romano een bedrag van twaalf miljoen euro om Kompany over te nemen van de Premier League-degradant.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voor Maatsen is de 38-jarige oefenmeester een bekend gezicht. De twee werkten eerder samen bij Burnley, dat Maatsen in het seizoen 2022/23 huurde van Chelsea. Kompany zou volgens BILD na de zomer graag wederom met de verdediger samenwerken.

De afgelopen maanden droeg de 22-jarige Maatsen het geel-zwart van Dortmund. BVB hoopt de samenwerking met de wingback te verlengen, maar moet daarvoor een transfersom betalen aan the Blues.

In het contract van Maatsen is een vaste afkoopsom van 35 miljoen euro opgenomen. Wil Bayern of Dortmund hem inlijven, zal dat bedrag vermoedelijk op tafel moeten komen.

In Beieren kan Maatsen de opvolger worden van Alphonso Davies. De Canadese vleugelverdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid en beschikt over een contract tot medio 2025, waardoor Bayern deze zomer moet overgaan tot een verkoop indien het nog wat aan Davies wil verdienen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou een goede aankoop zijn voor München. Maatsen is echt goed bezig in Duitsland denk dat de Bundesliga hem meer gaat staan dan Premier league.

26 mei 2024 om 19:26

Ik meende dat Bayern dicht bij de komst van Theo Hernandez was. Dan gaat Maatsen banken. Zou zonde zijn voor zijn ontwikkeling.

26 mei 2024 om 19:28

Denk dat maatsen meer rek heef data hernandez de komende jaren.

Zou wel een statement zijn als ze zowel komen met Theo Hernandez als Ian Maatsen. Davies gaat dan verkocht worden en dat zou toch over het algemeen een enorme stap vooruit zijn op die positie.

26 mei 2024 om 20:37

Ik zou het juist dom vinden. Ze hebben Guerrero & Mazraoui die links kunnen en zijn dichtbij Theo Hernandez die dan eerste keus wordt. Maatsen zou geldverspilling zijn aangezien hij niet veel gaat spelen

26 mei 2024 om 21:51

Die gaan sowieso niet allebei komen, het wordt een van de twee. Maatsen + Theo kost al gauw meer dan 100 miljoen en dan moet je er een op de bank zetten.

Mooie club voor Bakayoko. Ik gok dat ze hem wel kunnen betalen en dat hij wel open staat voor Bayern.

27 mei 2024 om 22:01

Die knul gaat daar (nog niet) een rol van betekenis spelen? Of denk je van wel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren