Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij begrijpt Ajax niet: ‘Haal hem onmiddellijk, hij kost 3-5 miljoen euro’

Laatste update:

Mike Verweij vindt dat Ajax onmiddellijk zaken moet doen met NEC Nijmegen. De journalist laat in de podcast Kick-off van De Telegraaf weten dat hij erg onder de indruk was van het optreden van Philippe Sandler in de verloren bekerfinale tegen Feyenoord (1-0). Volgens Verweij zou Ajax de verdediger voor een bedrag van drie tot vijf miljoen euro kunnen ophalen in Nijmegen.

“Of er nog spelers van NEC opvielen? Die Sandler schoof goed door, dat hadden ze goed gezien”, zo begint Valentijn Driessen. “Die opbouw was in orde, waardoor Sandler kon oversteken naar het middenveld. Maar daarna deed NEC niks met de bal.”

“Sandler speelde wel élke bal vooruit”, haakt Verweij in. “Ik heb het hier al een keer eerder geroepen, maar ik snap niet waarom Ajax niet in actie komt, of nóg niet in actie komt en die jongen onmiddellijk binnenhaalt.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Hij had heel erg op zijn cv staan dat hij altijd geblesseerd was, maar volgens mij is hij nu al bijna een heel seizoen fit. Ajax zal toch wat moeten. Die kunnen niet voor het derde jaar op rij 120 miljoen uitgeven.”

“Ze zullen dus inventief moeten zijn. Deze jongen is gratis naar NEC gekomen. Ik denk dat je hem voor drie tot vijf miljoen euro kunt ophalen. Verkoop je dan Sutalo, dan denk ik wel dat je hier wel een veel betere speler aan hebt. Als ik Ajax was, zou ik dus onmiddellijk Sandler halen”, aldus Verweij.

Sandler stond in 2022 onder contract bij Feyenoord, maar de Rotterdammers besloten de optie in zijn contract niet te lichten mede vanwege zijn vermeende blessuregevoeligheid.

In het huidige Eredivisie-seizoen werd Sandler een vaste basiskracht bij NEC. Hij moest wel zeven wedstrijden aan zich voorbij laten gaan wegens blessureleed, al maakt hij sinds 9 december bijna iedere wedstrijd de negentig minuten vol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het allemaal overdreven voor deze blessuregevoelige speler. Speelt dit seizoen inderdaad goed, maar daarvoor was het allemaal muah en vaak geblesseerd

22 april 2024 om 16:17

Vorig seizoen maakte hij ook een prima indruk en tijdens zijn periode bij Feyenoord liet hij in de spaarzame minuten die hij maakte ook zien dat hij goed mee kan. Gewoon een goede moderne centrale verdediger met prima snelheid.

Mits fit is het absoluut een aanwinst voor PSV en Ajax, maar dan moeten ze wel een hele stabiele vervanger of een enorm talent op de bank hebben. De vraag is niet of, maar wanneer hij weer geblesseerd raakt.

22 april 2024 om 16:22

Inderdaad prima speler maar dan moeten we nog een extra CV halen want ik heb geen zin in Obispo CL wedstrijden.

22 april 2024 om 16:59

Dan moet je dus eigenlijk twee Rcv's halen zeg je? Ze zijn hier in Eindhoven niet zo goed in het aankopen van Rcv's, laat staan twee.

22 april 2024 om 18:34

@woenselaar

Wij zijn weer niet zo goed in het scouten van vleugelspelers, kunnen de clubs geen dealtje sluiten?

22 april 2024 om 16:25

Dit seizoen heeft hij 27 wedstrijden gespeeld competitie plus beker, ook dit seizoen was hij meermaals geblesseerd.

22 april 2024 om 18:09

Was 1x geblesseerd aan het begin toen NEC veel punten verloren… daarna alles gespeeld.

Denk overigens dat 3.5 miljoen veel te weinig is. Die gaan ze niet voor onder de 7 verkopen lijkt me…

22 april 2024 om 19:54

Nee dat lijkt mij ook niet, nog 1 seizoen ligt hij vast.

22 april 2024 om 20:09

Vooral dat massaal over elkaar heen vallen na een goede wedstrijd. Heb dan de visie dat je het ook na een kleurloze pot tegen Go Ahead durft te zeggen.

23 april 2024 om 07:29

Laten we zeggen, beter dan Sutalo.

Hij doet het dit seizoen overduidelijk beter dan Sutalo. Wat dat betreft een versterking. Echter betwijfel ik of een 27 jarige speler van NEC, met een prima seizoen, de dramatische verdediging van Ajax neer weet te zetten. Brengt hij ons dichter, of verder dan bij Feyenoord en PSV? Dat denk ik niet. Is hij echter op te halen voor maximaal 3,5 miljoen, kan je het altijd proberen. Betere back up dan Medic in elk geval.

22 april 2024 om 16:18

Het zal met afstand de beste verdediger van Ajax zijn. Het is alleen de vraag of hij zonder blessures zal blijven. Blessures vormt toch een te groot gedeelte van zijn loopbaan.
Alleen heeft Ajax op dit moment eerder te veel dan te weinig centrale verdedigers. Dus er nog 1 halen terwijl je er al erg veel hebt is ook wel weer vreemd.

22 april 2024 om 16:40

@superfarmers,

Met afstand nog wel. Het is de vraag of hij sowieso de beste verdediger zou zijn bij Ajax, laat staan met afstand. De centrale verdedigers van Ajax zijn namelijk helemaal niet zo slecht, het is dat een groot deel van de rest van het team drama is en dat Ajax al 2 seizoenen lang speelt zonder een fatsoenlijke organisatie en duidelijke afspraken. Dat helpt het team totaal niet. Dat Ajax een niet bestaand middenveld heeft in grote delen van de wedstrijden helpt vervolgens de verdediging niet.

Het niveau van de spelers is echt heel moeilijk inschatten bij een selectie die totaal uit balans is en die niet speelt volgens een duidelijke visie met duidelijk afspraken binnen een duidelijk systeem, maar de meeste zijn het er wel over eens dat er meer uit deze spelersgroep te halen moet zijn dan nu gebeurd. Sandler zou echt wel een welkome versterking kunnen zijn voor Ajax en dan vooral ipv Medic. Die wordt totaal niet gebruikt en komt overduidelijk te kort. Maar ik ben er niet zo heilig van overtuigd dat Sandler zonder meer basis zal staan in het nog te vormen Ajax.

22 april 2024 om 18:43

Sutalo is miss een prima CV, maar niet voor Ajax. Sutalo kan niet hoog spelen, waar een Sandler dit prima zou kunnen.

Hato kan ook niet hoog spelen, die staat namelijk altijd 3/4x te slapen per pot, waardoor die buitenspel opheft.

T zijn wellicht prima cv's, maar niet voor Ajax, of de manier waarop Ajax normaal gesproken wilt spelen.

Speelde pas echt goed toen Minteh rood kreeg. Vind het ook veel te makkelijk. Mislintat zou allemaal middelmaat hebben gehaald (van clubs die ik hoger aanschrijf dan NEC) en dan komen de boys van de telegraaf met Sandler.. Tjah we mogen blij zijn dat ze slechts roeptoeteren in dat podcastje.

22 april 2024 om 17:14

Volgens mij beoordelen ze Sandler op basis van het gehele seizoen en dat is gewoon enorm goed en echt veel tegoed voor NEC. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het helemaal prima als Ajax denkt betere opties te vinden. Maar zet deze Sandler bij Ajax erin en je gaat meteen stukken makkelijker spelen.

Is wel maar de vraag of je een heel seizoen op hem kunt bouwen, is een blessuregevoelige speler. Als je ziet hoeveel spelers van Ajax dit seizoen meermaals in de lappenmand hebben gelegen..

Het is wel de Sandler promo-show aan het worden.

Prima speler trouwens, mits fit. Past qua spel ook wel wat Ajax nodig heeft. Qua leeftijd ook wel

Gister wel mooi om te zien hoe Nuytinck en Sandler van elkaar verschillen, maar dus ook complementair aan elkaar zijn als verdedigend duo. Nuytinck alle ballen met lange halen naar voren rammen, waar Sandler altijd de voetballende oplossing zoekt en ook de capaciteiten heeft om een mannetje uit te kappen/uit te spelen om vervolgens met een laserpass een middenvelder in te spelen of zelfs een linie over te slaan. Hij lijkt gewoon meer tijd te hebben dan andere spelers op het veld. Zou het geen goede 6 zijn wellich?

Prima speler aan de bal, z'n fysieke kwaliteiten in de duels ben ik niet weg van. Sowieso als je hem haalt moet je een goede vervanger hebben aangezien hij uiteindelijk wel weer een blessure zal oplopen met zijn geschiedenis.

Telegraaf scouting is weer in volle gang hoor. Het gemak ook hoe ze dezelfde soort spelers de ene week als de verlosser neerzetten en een week later weer helemaal afschrijven is indrukwekkend.

Misschien wil ie wel helemaal niet naar Ajax, heeft iemand dat al eens ooit als mogelijkheid gezien? Maar zonder gekheid, hij wordt enorm gehyped de laatste tijd, maar dat komt natuurlijk niet compleet uit de lucht vallen. Al in z'n Zwolle periode laten zien een groot talent te zijn die rust uitstraalt. Bij Feyenoord helaas niets geworden, mede door blessures. Nu gewoon een stabiel seizoen bij een sterk NEC.

Kijk dat Verwey het niet snapt dat snap ik weer wel. Waar is het fout gegaan. Verslaggevers zijn gemuteerd, althans dat denken ze zelf, tot kenners.
Het napraten is tot kunst verheven.
Schijnbewegingen ook. Een voorbeeld. Club Z wil speler X niet, maar speler Y. In de publiciteit zeggen ze dat ze belangstelling hebben voor X. De concurrent "kaapt" X snel weg en heeft geen geld meer voor Y
Niet zo lang geleden las je volop over hoe goed Proper ( schrijfwijze onbekend) van NEC was en nu ineens niets meer, nu is het Sandler
Waar blijft de belangstelling voor Brunet?? en Smal van Twente
Nog zo een Moussou ook verslaggever, die komt zodra je hem roept opdraven om op tv zijn zienswijze met ons te delen
Of Stekelenburg
Jongens jullie zijn verslaggever

22 april 2024 om 17:53

Helemaal mee eens. Als we dan toch bezig zijn: laten we ‘analisten’ alsjeblieft geen analist noemen. Wesley Sneijder analyseert precies niks.

Het enige probleem van Sandler is zijn blessuregevoeligheid. Als hij fit blijft is het een hele goede speler. Je kunt hem bij PSV makkelijk achterin neerzetten op de plek van Ramalho. Het is een verdediger zoals Bosz het wel graag ziet. Goed aan de bal, sterk in het meevoetballen, maar wel verdedigend beter als Schouten

Vreselijk popie jopie geneuzel. Bij Ajax zijn er wel andere prioriteiten dan een CV op dit moment ook voor de selectie

Afgelopen jaar heeft toch laten zien dat het handig is dat er met de trainer overlegt wordt voordat je iemand koopt.Ook heeft vorig jaar laten zien dat je beter spelers kunt halen voor posities die je nodig hebt. Dus niet een 6de centrale verdediger of 5de linksback maar een nummer 10 of rechtsbuiten.

paar week geleden zei hij in zijn podcast "zo'n Sandler gaat je echt niet beter maken, speelt bij Nec"

Week later "ajax moet Proper halen van Nec"

Nu na de bekerfinale "ajax moet voor Sandler gaan"

wat lachwekkende journalistiek is het ook. Het is ook helemaal geen liefhebber. Tactisch amper verstand, wel van processen in een organisatie van voetbal.

Natuurlijk, een speler uit het Kroatische elftal kan er niets van en moet maar even verkocht worden en dan is een speler van NEC de verlossing. Ik zeg niet dat het onmogelijk is, Schöne was ook best een succes, maar het is zo makkelijk in de ogen van de heren journalisten

Lijkt mij inderdaad geen gekke aankoop. Een speler om de komende jaren te overbruggen. Zoals Ajax eerder Moisander aantrok. Blijft prima overeind in de Eredivisie en Champions League speelt Ajax toch niet. Na een of twee jaar kan hij altijd nog worden door geselecteerd.

Ja, aan de zijlijn is het makkelijk lullen
Dan heb je geen risico en kun je later weer lekker heel anders lullen
Valentijn Driesen weer ook altijd alles
Maar hij kan zijn mening zonder gevolgen herzien, Ajax niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren