Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verenigde Staten gaan af en lijden grootste nederlaag in 36 jaar

Laatste update:

Het wordt voor de Verenigde Staten nog een heel karwei om het WK van 2018 in Rusland te bereiken. De ploeg van bondscoach Jürgen Klinsmann ging dinsdagnacht (Nederlandse tijd) keihard onderuit tegen Costa Rica: 4-0.

/

Costa Rica was met 4-0 te sterk; voor de Amerikanen de grootste nederlaag in een WK-kwalificatiereeks in 36 jaar. In 1980 was Mexico met 5-1 te sterk. Joel Campbell maakte twee doelpunten en ook Johan Venegas en Christian Bolanos kwamen tot scoren. Klinsmann sprak na afloop over de naarste nederlaag in de vijf jaar dat hij nu bondscoach is van de Verenigde Staten.

“Een uitermate bitter moment voor ons, daar is geen twijfel over mogelijk”, sipt Klinsmann, die met de VS nu laatste staat in de laatste groepsfase van de Noord-Amerikaanse kwalificatiereeks. Vrijdag ging ook de wedstrijd tegen Mexico verloren. “Het heeft geen zin om met vingers te wijzen en naar iemand te zoeken die we onder de bus kunnen gooien”, reageert aanvoerder Michael Bradley volgens de BBC.

Is Jürgen Klinsmann wel de juiste bondscoach voor de Verenigde Staten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pulisic is vs beste speler, maar 18 jaar oud. Dan wordt het zeer lastig. Bradley je aanvoerder, altidore nog steeds. ja dan wordt het gewoon zeer lastig. Het elftal is gewoon matig, misschien 2 of 3 leuke spelers in het elftal.

16 november 2016 om 09:00

Vind ik al jaren eerlijk gezegd. Het materiaal is nooit zo bijzonder maar door een goede mentaliteit en fysiek weten ze altijd wel goede resultaten neer te zetten.

16 november 2016 om 14:01

De jongens en meisjes die het vaak niet redden bij hun eerste keus bijv. American football gaan dan maar voetballen. Dan krijg je de sporters die overblijven. Hebben de mentaliteit en het fysiek maar niet de kwaliteiten.

Jongens die nog enigszins de kar konden trekken zoals Dempsey, Altidore, Jones etc zijn allemaal aan het einde van hun carriere. Ook al krijgt de MLS een boost, ze zijn gewoon niet goed genoeg.

Klinsmann moet er toch echt uit worden gestuurd, zijn selectie beleid slaat nergens op en zijn opstellingen en opdrschten zijn gewoon om te lachen. Amerika heedt met Fabian Johnson en vooral met het wereldtalenr Pulisic een paar goede spelers, maar de rest kunnen er niks van. Hier in Amerika is alles top geregld en dit is waar de beste atleten va daan komen, maar dat is het dan ook, want behalve harder en langer blijven rennen, maar voetballen, nee.

Ze hadden wel wat pech tegen Mexico afgelopen vrijdag, maar dit is gewoon een keiharde nederlaag. Ben benieuwd op Klinsi het nog op de rails krijgt, de kwalificatie maar ik zal eens controversieel doen de volgende eindstand voorspellen:

(1) Costa Rica
(2) Mexico
(3) Panama
(4) USA
(5) Honduras
(6) Trinidad

Panama is min of meer onder de radar al jaren goed bezig (finale en halve finale op laatste twee Gold Cups) en ik zie ze nu doorpakken, ze hebben al een gaatje van 4 punten geslagen met de VS. overigens zie ik VS zich wel reddden in een intercontinentale playoff met een Aziatisch team als Saudi Arabie.

16 november 2016 om 14:06

Potentiele tegenstanders in de play-off zijn o.a. Saudi-Arabie, Iran, Irak en Syrie. Dat wordt gezellig.

17 november 2016 om 14:49

idd . Denk alleen dat iran zich wel rechtstreeks gaat plaatsen terwijl Irak en Syrie het neit gaan redden...op bezoek bij Bertje in Saudi Arabie zou wel gezellig zijn, lekker over olie praten enzo =)

Ik heb het gevoel dat het op de langere termijn wel goed komt met het voetbal in de Verenigde Staten. Sport wordt steeds populairder. Veel topvoetballers trekken naar de VS, stadions zitten voller en het niveau wordt hoger. Op de langere termijn zal dit zich echt wel gaan uitbetalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren