Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Marwijk zal invliegen van Van Toorn 'zeker in overweging nemen'

Laatste update:

Bert van Marwijk heeft een ervaren medische staf meegenomen naar Zuid-Afrika, maar sluit niet uit dat ook Dick van Toorn wordt ingevlogen. De Rotterdamse fysiotherapeut werkt momenteel aan het herstel van Arjen Robben en wanneer het nodig blijkt te zijn, zal Van Marwijk het invliegen van Van Toorn gedurende het toernooi ‘zeker in overweging nemen’. Dat meldt de bondscoach aan AD/Sportwereld.

/

“Afgelopen zondag hoorde ik al dat Arjen zich een heel stuk beter voelde”, stelde een opgeluchte Van Marwijk. “Toen ook de uitslag van de scan meeviel, zag mijn wereld er een heel stuk anders uit, kan ik je vertellen. Ik houd hem zeker in de WK-selectie en hoop dat hij zo snel mogelijk naar Johannesburg komt.” Van Toorn zegt dat dit waarschijnlijk aan het einde van de week zal gaan gebeuren, nog voor de wedstrijd tegen Denemarken.

De kans dat Robben op maandag direct in actie zal komen is evenwel klein. “Ik ben me er goed van bewust dat ik een risico neem en dat Robben straks tijdens het WK een risico blijft”, zei Van Marwijk. “Hamstringblessures zijn verraderlijke blessures. Ik ga me dan ook niet vastpinnen op een datum of wedstrijd voor zijn rentree. Laat hem eerst in Nederland aan zijn herstel werken. Hij komt pas hierheen als Dick van Toorn zegt dat hij klaar is om bij de groep aan te sluiten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik hoorde dat zelfs de kapper van een paar van die gasten mee is dus ik zou van Toorn absoluut meenemen als jongens daar baat bij hebben. Lijkt me toch duidelijk dat deze man wel wat kan!

8 juni 2010 om 08:17

Die kreeg de reis van zijn klanten kado. Hij hoort verder niet bij het ''personeel'' van de knvb

8 juni 2010 om 10:15

Dan hebben wij toch een verkeerd beroep, haha. Maar idd dat is wat anders dan in de medische staf zitten. Een kapper gaat niet mee op advies van Van Marwijk of de Knvb maar op die van de spelers.

Goed gesproken Bert, geen risico's nemen in het begin en pas risico's nemen vanaf de kwartfinale of rond die rondes. Ben benieuwd hoe snel Robben zal herstellen van zijn blessure.

Als ik Van Marwijk was zal ik hem in laten vliegen naar Zuid-afrika. Het is een hele ervaren fysiotherapeut die immers al genoeg voetballers waaronder Van Der Vaart snel heeft laten herstellen van een blessure. En nog een ervaren man bij de medische staf kan echt geen kwaad hoor!

Van Toorn wel en Leo Echteld niet? Als ik van Marwijk was zou ik er heel goed over nadenken om geen ontevredenheid in de groep te creëren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren