Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem ziet potentiële aanwinst Feyenoord: ‘Kan de top moeiteloos aan’

Laatste update:

Willem van Hanegem heeft complimenten over voor enkele spelers van Feyenoord na de gewonnen bekerfinale tegen NEC (1-0). Het clubicoon van de Rotterdammers adviseert Feyenoord-directeur Dennis te Kloese tevens om werk te maken van een uitblinker aan Nijmeegse kant.

De Kromme schrijft in zijn column voor het Algemeen Dagblad dat hij heeft genoten van Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther, die in de eindstrijd de voorkeur kreeg boven de herstelde Justin Bijlow.

“Die jongen is ontzettend goed, maar hij lijkt heel wat kansen er ook minder gevaarlijk uit te laten zien dan ze in werkelijkheid waren”, aldus Van Hanegem. De oud-prof refereert aan een enorme kopkans voor Youri Baas in de openingsfase.

Van Hanegem ‘werd ook vrolijk’ van Dávid Hancko, maar verbaast zich juist over de vele loftuitingen voor Quinten Timber. “Natuurlijk ging Timber na rust voorop in de strijd, maar dat mag je ook wel verwachten. Ik vond alle complimenten aan zijn adres een beetje overdreven. Hij gaf alles, maar dat hoort ook.”

De columnist stipt tot slot aan dat NEC-verdediger Philippe Sandler in zijn ogen de beste speler in de bekerfinale was. “Als ik Feyenoord was, zou ik er nog eens over nadenken om Sandler terug te halen. Zo rustig, stevig in de duels, altijd op zoek naar de voetballende oplossing. En nu veel fitter dan voorheen.”

Zijn trainer Rogier Meijer herhaalde al meerdere keren dat Sandler van ‘Champions League-niveau’ is en de 27-jarige centrumverdediger stelde zelf in aanloop naar de bekerfinale mee te kunnen bij Feyenoord en Ajax, clubs waar hij al eerder onder contract stond.

“Sandler kan de Nederlandse top volgens mij moeiteloos aan. Ik weet dat Feyenoord hem een half jaar heeft gehuurd van Manchester City, maar toen was hij zelden fit”, besluit Van Hanegem.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het volledig eens met Willem, echter hoop ik wel dat ze nu eens niet lopen te slapen bij mijn club en deze jongen vandaag nog een aanbod gaan doen voor volgend seizoen.

Een fitte Sandler is 2 klassen beter dan Sutalo in welke vorm dan ook.

22 april 2024 om 08:25

@lynndorr,

Daarom heeft Sandler al zoveel interlands op zijn naam staan.
En heeft hij een transferwaarde van 2 miljoen.

22 april 2024 om 08:48

Over scorebordjournalistiek gesproken!

22 april 2024 om 09:51

Wat is er scorebordjournalastiek aan?
Iemand benoemen die nog nooit opgeroepen is voor het Nederlands elftal, en op zijn 27e zijn allereerste fatsoenlijke seizoen speelt, bij de nummer 6 van Nederland...

Ik denk dat dit een typische one-day fly is. En dat hij klaar is zo gauw het tempo en de druk allemaal iets anders komt te liggen.
Is niet voor niets te licht bevonden door Feyenoord.

22 april 2024 om 13:47

@ j3ro3ntj33__

Wat heeft het aantal interlands te maken met hoe een speler nu presteert?
Onze grote vriend Sutalo heeft 13 interlands achter zijn naam en heeft al moeite om naar de juiste kleur te spelen...

Transferwaardes zeggen nagenoeg ook helemaal niets. De club bepaald hierin de vraagprijs en de vraag naar de speler natuurlijk. Als er 4 topclubs in de rij staan, gaat die prijs in ieder geval fors omhoog.

22 april 2024 om 14:20

@lynndorr,

Als je geweldig presteert en de top aan kan, dan zou je toch opgeroepen worden ?!

Sutalo zaten verschillende clubs achteraan voordat hij naar Ajax ging, hoeveel zitten er precies achter Sandler aan ?

22 april 2024 om 15:28

@ j3ro3ntj33__

Achter Sutalo zaten 3 clubs aan, Ajax en nog 2 clubs die minder concreet waren. Maar dan nog, wat heeft het Nederlandse elftal te maken met he feit dat die jongen nu goed presteert het hele seizoen? Heb je gezien wie er allemaal in de defensie van het Nederlandse elftal spelen? Sandler is niet beter dan die spelers, althans nog niet, en misschien wordt die dat ook wel helemaal niet.

Waar ik op doel, en aangeef is dat deze jongen wel een paar klassen beter is dan Sutalo. Zowel in de verdediging als in de opbouw. En laten dat nu specifieke kwaliteiten zijn die je als verdediger nodig bent bij Ajax...

Ik ben van mening dat aankomende zomer er genoeg clubs zich gaan melden voor Sandler.

22 april 2024 om 08:40

@LynDorr, heeft niets met slapen of beter zijn te maken in mijn optiek. Medic is niet bruikbaar, waardoor rechtscentraal een enorm gegoochel werd bij afwezigheid van Sutalo. Dus er moet sowieso een rechtercentrale bij en afscheid worden genomen van Medic.

Sandler kan Ramalho mooi vervangen bij psv.

22 april 2024 om 10:04

Of BMI bij Az.
Is voor hem toch een stap hoger mocht hij niet gelijk een (te) grote stap willen maken.

22 april 2024 om 12:07

Ligt er aan wat voor ambitie hij nog heeft op zijn leeftijd, en wat hij nog wenst te verdienen.

Maar als je op je 27 nog een klein stapje maakt, denk ik niet dat je daarna nog een grote gaat zetten. Maar dat is een gedachte.

Sandler heeft een half jaar bij Feyenoord gezeten en in totaal 50 minuten gespeeld. Simpelweg te licht bevonden (mede door blessures). Dat hij nu op zn 27ste meekan bij NEC, maakt het niet meteen goed genoeg voor Feyenoord.

22 april 2024 om 08:14

Deze fitte Sandler is zeker goed genoeg voor Feyenoord.

22 april 2024 om 10:00

Hij is zeker goed en nu bij nec fit, maar betwijfel echt wel of hij voor feyenoord begrippen ook fit is. Hij heeft nu in zijn 2 jaar bij nec zo'n 50 wedstrijden gespeeld, ter vergelijking een hancko heeft er zo'n 100 (ook internationaal) gespeeld sinds zijn komst bij feyenoord (ook 2 jaar). Ik betwijfel het ten zeerste of iemand met zijn historie het programma van feyenoord aankan. Hij zit net op ongeveer 100 wedstrijden betaald voetbal in zijn hele carrière en hij is 27. En dan speelt feyenoord ook nog wel met een hogere intensiteit dan nec, het is allemaal een heel groot vraagteken of hij dan dit ook allemaal aankan. Je ziet het bij een trauner die kan het drukke programma van feyenoord eigenlijk ook niet aan.

22 april 2024 om 08:14

De Sandler van nu is vele malen beter dan de Sandler die toendertijd kwam. De onzekerheid was nog fors toen en dat straalde hij in alles uit. Nu straalt hij zelfverzekerdheid uit, durft in te dribbelen en maakt NEC beter in de opbouw. Als je als Feyenoord zijnde meer balbezit hebt, zal je hier veel aan hebben. Ik twijfel ergens over het niveau of hij het aan kan, maar Slot heeft ook Beelen optimaal laten renderen.

22 april 2024 om 08:57

@marco: Sandler kan 'niet mee' bij NEC. Hij steekt er met kop en schouders bovenuit. Nogal een nuanceverschil.

22 april 2024 om 09:19

Hij was inderdaad nog niet fit etc en vind het ook een beetje overhyped. Het is een goede speler punt.

Voor Feyenoord is net juist net niet interessant. Je hebt nu van Beelen en Trauner

Idd kopen. Bijlow ook nog even op goal en wellicht Noano nog even overtuigen om naar Feyenoord te gaan. Weet je zeker dat je de helft van de tijd met andere spelers speelt.

Ik vind Sandler het goed doen, maar we gaan weer veel te ver. "Internationale allure" lees je dan. De beste man speelt een goed seizoen bij NEC. Vrijwel zijn 1e goede seizoen. En hij is 27.

Zullen we Verdonk dan ook maar terughalen, doet het uitstekend bij NEC...

22 april 2024 om 17:27

Verdonk doet het goed bij NEC zou ik zeggen. Voor NEC echt een goede back, die ook centraal kan spelen. Heel degelijk en ook redelijk dreigend op de flank.

Sandler daarentegen is echt een speler die ik nog nooit heb gezien bij NEC. Iedereen bij NEC realiseert zich ook dat zo'n speler er alleen maar loopt door zijn blessures in de jaren daarvoor. Hoe hij zichzelf vrij speelt, kan versnellen met de bal aan de voet en strooit met crosspasses over het gehele veld al dit hele seizoen is echt een ander niveau dan wat Verdonk laat zien. Dat laatste zeg ik met alle respect voor Verdonk, maar vooral om aan te geven dat die vergelijking niet opgaat.

Waarom zou je een 27 jarige speler nog binnenhalen voor sowieos een transfersom, die je daarna niet tot nauwelijks meer terug gaat krijgen. Steek dan liever de centen in van Rooijen. Wat een goede speler vind ik dat. Wanneer Geertruida vertrekt heb je met hem en Nieuwkoop 2 goede opties op de rechtsback positie.

Hij heeft ook echt gelijk wat betreft Timber. Ben helemaal voor die jongen. Maar als je voor een prijs speelt, met alle respect tegen NEC in eigen huis dan mag je toch verwachten dat hij er vol voor gaat. Dit wil je ook Europees zien tegen een AS Roma of met het Nederlands elftal tegen Duitsland. Wil niet zuur klinken maar men doet nu alsof hij uitzonderlijk gepresteerd heeft.

22 april 2024 om 10:39

Timber was tegen Roma ook goed hoor en sowiesk bijna alle Europese potjes (op doe fout tegen Lazio na). We hebben tegen Roma toch ook prima gespeeld.

22 april 2024 om 11:01

Hij was zeker goed en is sowieso een goede speler. Maar juist dan mag je uitzonderlijk spel verwachten. Je probeert toch een beetje te peilen of het in de potentie een absolute top speler kan gaan worden. Dat zie ik helaas nog niet. Mag het misschien niet vergelijken maar dan kijk ik gisteren naar een speler als Bellingham 20 jaar pfff. Hoop zo dat we in Nederland weer absolute toppers gaan kweken…

22 april 2024 om 16:35

Ah nee absolute top is echt totaal niet te zeggen dat haalt ook gewoon vrijwel niemand. Maar goed, in de media moet iedereen overdrijven. Ik denk dat Timber wel kan slagen in de Europese subtop. Een sterkhouder worden bij Real, City of Liverpool lijkt me niet. Maar goed, wie weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren