Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Eck na twee jaar weg als trainer Carl Zeiss Jena

Laatste update:

René van Eck is niet langer trainer van Carl Zeiss Jena. De 44-jarige Nederlander had de afgelopen twee seizoenen de verantwoordelijkheid over de club uit de 3. Bundesliga, maar heeft op eigen verzoek het veld geruimd voor Jürgen Raab. Van Eck leidde Jena afgelopen seizoen naar de vijfde plaats in de eindklassering.

Lothar Kurbjuweit, sportief directeur van de club, licht het besluit via de officiële kanalen toe. “We hebben de uitdrukkelijke wens van René intern besproken”, geeft hij aan. “Het was zijn persoonlijke keuze, die wij respecteren. Tegelijkertijd betreuren wij zijn vertrek, want hij heeft hier zeer goed werk verricht”, aldus Kurbjuweit.

“We zijn blij, dat we met Jürgen Raab een uitstekende kandidaat hebben gevonden. Iemand, die de club en de omgeving goed kent.” De 51-jarige Raab fungeerde in het verleden als assistent van Hans Meyer, toen die hoofdcoach was bij 1.FC Nürnberg en Borussia Mönchengladbach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Rene nu je toch zonder club zit, we zien je graag bij Fc den Bosch '67 aan de slag gaan, want we zitten zonder trainer. het zou mooi zijn als deze oud speler weer terug keert naar de Bossche Vliert!!!

Hij wilde zelf weg?? Wellicht komt hij dan echt naar den bosch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren