Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Berg: 'Als de liefde niet van twee kanten komt, houdt alles op'

Laatste update:

SC Heerenveen speelde vorig weekend tegen FC Groningen de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en nam na de derby afscheid van de spelers die vertrekken bij de club. Joey van den Berg zwaaide het publiek niet uit: hij had eerder te horen gekregen dat er nog een beslissing moest worden genomen over zijn toekomst. Twee dagen na de wedstrijd tegen Groningen kreeg Van den Berg echter toch te horen dat hij niet in aanmerking komt voor een nieuw contract.

/

De aanvoerder van Heerenveen baalt dat hij geen afscheid heeft kunnen nemen van het publiek: “Had het effe twee dagen eerder verteld, wat maakt dat nou uit. Ik heb vier jaar hier gespeeld en met de meeste supporters een goede band opgebouwd. Tot hen had ik me graag gericht met een woord van dank. Dat is me niet gegund. Jammer, het had anders gekund, maar ik lig er ook niet meer wakker van”, zegt Van den Berg in gesprek met Voetbal International.

De dertigjarige Van den Berg gaat nu op zoek naar een nieuwe club, maar sluit een langere samenwerking met Heerenveen toch niet helemaal uit: als hij op 18 juni nog niets gevonden heeft, en de club ook niet, dan kunnen beide partijen weer met elkaar in gesprek gaan. “Maar ik zal je zeggen dat SC Heerenveen voor mij niet de enige club in Nederland is. Als de liefde niet van twee kanten komt, houdt alles op. Ik maak me geen zorgen en ga er van uit dat ik komend seizoen bij een mooie club speel”, aldus Van den Berg.

Het is niet netjes van sc Heerenveen hoe de club met Joey van den Berg omgaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Het had inderdaad netter gekund, zeker als het ook nog is je aanvoerder is. Vind hem qua mentaliteit zeker bij Feyenoord passen maar helaas komt hij voetballend net iets te kort en is hij, zoals hij zelf ook al zei, waarschijnlijk net iets te oud. Misschien is een terugkeer naar Zwolle een optie?

7 mei 2016 om 18:57

Hans Vonk is gewoon een slappe vent! Laten we deze kabouter alsjeblieft wegbezuinigen. Geen enkele meerwaarde, zie omgang met YvdB en zie aankoopbeleid. Weg met deze man!

7 mei 2016 om 19:04

Kabouter? Hij is 1m95. Ben jij 2m25 ofzo? Dom praat.

Kom maar weer lekker terug naar Zwolle!!

Zo'n speler verdient een fatsoenlijk afscheid. Heerenveen serveert zo'n speler gewoon af, wat niet netjes is. Joey gedraagt zich zelf echter ook niet netjes, wat bijvoorbeeld te zien is aan de hoeveelheid (rode) kaarten hij dit seizoen gepakt heeft.

7 mei 2016 om 13:25

Dat is een kul argument, je vergelijkt nu appels met peren.

Joey je bent altijd welkom in Zwolle. Kom alstublieft terug naar je cluppie!

Groningen kan deze speler goed gebruiken. Er is een groot gebrek aan spelers met persoonlijkheid en dan vertrekt Lindgren ook nog eens. Een ijzervreter die ook nog als cv uit de voeten kan is ideaal en ook nog gratis op te pikken!

7 mei 2016 om 12:04

Sorry, iemand die zoveel onnodige overtredingen nodig heeft, hoeft niet naar Groningen. We hebben al Raymond Atteveld gehad, ook domme acties, maar die kon nog een beetje voetballen. Ook dat vind ik bij vd Berg minder.

7 mei 2016 om 12:25

Een half jaar geleden werd nog gesuggereerd dat hij iets voor Feyenoord zou zijn. Hij is gewoon een prima voetballer die inderdaad af en toe onbesuisd is maar soms ook de schijn tegen heeft.

Dit ziet er uit als een perfecte speler voor PEC. De kans is dus vrij groot dat Nijkamp hier niet aan begint, maar de voorkeur geeft aan een gehuurde Ajacied.

Laat Van den Berg maar naar FC Utrecht komen. Achterin kunnen sommige spelers wel wat concurrentie gebruiken.

Geen afscheid van het publiek kunnen nemen,dan hoort V/D Berg dat hij niet in aanmerking,
komt voor een nieuw contract.wel sneu dat het op zo'n manier gaat jammer.
Nu Joey kun je een andere club gaan kiezen. Zal Zwolle hem terug nemen?
V/D Berg kan je altijd gebruiken nuttig en scorend,jammer van al die kaarten maar dat,
kun je hem misschien nog leren om zich te gedragen op het veld.

Kom maar naar Cambuur, Joey. We kunnen wel wat pit gebruiken...

Snap wel dat we afscheid nemen, Joey is vast een van de beter betaalde spelers en echt uitblinken doet ie niet. Dan is het een prima oplossing. Vonk mag echter wel hard aan de bak, ieder jaar wordt het minder en de seizoenkaarthouders zullen zich wel eens achter de oren gaan krabben of er nog wat te genieten valt in het Abe Lenstra Stadion. Tijd voor actie dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren