Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: West Bromwich wijst twee biedingen van 23,8 miljoen euro af

Laatste update:

Crystal Palace heeft een bod van omgerekend 23,8 miljoen euro uitgebracht op Saido Berahino, zo weet Sky Sports vrijdag te melden. De club uit Londen gaat daarmee de concurrentie aan met Stoke City, want die club meldde zich woensdag ook al met een voorstel van 23,8 miljoen voor de aanvaller.

/

West Bromwich Albion, de club waarbij de voormalig jeugdinternational van Engeland nog tot de zomer van 2017 onder contract staat, heeft nog niet gereageerd op de aanbiedingen. The Baggies lijken echter wel akkoord te moeten gaan met de verkoop van de 22-jarige Berahino, want hij is niet van plan om zijn arbeidsovereenkomst te verlengen.

Berahino komt uit de jeugdopleiding van West Bromwich, maar wil al even weg. Vorig jaar probeerde hij een transfer naar Tottenham Hotspur te forceren en in januari bracht Newcastle United een bod van 25 miljoen euro uit. Toen ook dit bod werd afgewezen, dreigde Berahino te staken, maar even hierna bood hij zijn excuses aan voor zijn gedrag.

Update 22 juli 23.15 uur - WBA wijst twee biedingen van 23,8 miljoen euro af
West Bromwich Albion vraagt de absolute hoofdprijs voor Saido Berahino. Volgens BBC Sports hebben the Baggies formele biedingen van Crystal Palace en Stoke City, beide ter waarde van 23,8 miljoen euro, afgewezen. Volgens de omroep wil WBA-eigenaar Jeremy Peace nog meer geld voor de aanvaller, mede door het feit dat de clubs door de nieuwe televisiedeal financieel sterker in hun schoenen staan.

Denk jij dat Saido Berahino deze zomer bij West Bromwich Albion vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er hoef niet gezegd te worden dat het bizar is dat een middelmatige engelse club zo veel kan betalen. Zo.

22 juli 2016 om 22:17

Zeg het dan ook niet jonge...

22 juli 2016 om 23:52

Goede post/reactie

Palace weet niet wat ze willen. Eerst Benteke maar dat duurt te lang en dan voor een totaal andere spits gaan. Ik heb liever Berahino want die gozer heeft zoveel potentie. En met Bolasie, Zaha en Townsend om hem heen kan hij uitstekend functioneren.

Nu moet Palace ook daadkrachtig zijn want West Ham en Stoke City liggen ook op de loer.

23 juli 2016 om 00:46

Ik begrijp niet waarom je hem iets ziet, want deze gozer heeft nauwelijks laten zien, hij weigert trouw te zijn aan zijn club die hem vertrouwen had en ik vind hem zo zwaar gehype. ik hoop dat jullie benteke halen, want hij laat zich meer zijn inzet tonen en als je de speelstijl voor hem opricht, zal hij zijn bedrag/salaris terugbetalen.

23 juli 2016 om 09:57

Hij maakte er op zijn twintigste al 14 in de Premier League in een matig team. Jaar erop had iedereen verwacht dat hij nog een stap zou maken. Maar hij was ineens een wisselspeler en hij kon daar niet goed mee omgaan.

Hij werd amper gebruikt en afgelopen winter werd er 25 miljoen geboden maar hij mocht niet weg. Hij wil gewoon elke week voetballen maar dat werd u hem onmogelijk gemaakt.

Het is natuurlijk wel een vervelend ventje maar als hij vertrouwen krijgt verwacht ik heel veel van hem.

Kwam gisteren veel te laat en etend het veld op in het oefenduel met Vitesse.
Speelde ongeïnteresseerd en ongeïnspireerd. Wordt puur gekocht op potentie, want kende vorig jaar een slecht seizoen!

23 juli 2016 om 00:59

Wie? Jij of hij?

23 juli 2016 om 01:23

Denk je dat hij gister kon spelen tegen vitesse of dat iemand geld voor hem wil betalen?? Maar hij heeft wel gelijk speelde vorig jaar echt niet goed. Wel in potentie een topper maar 23.8 mil lijkt me toch een goed bod.

Heb toevallig een flink aantal wedstrijden gezien van die Saido.
Natuurlijk heb ik hem niet zo intensief gemonitord als Stoke & Crystal, maar hun hebben daarentegen alle wedstrijden die ik heb gezien, zelf niet gezien.
Wat speelde hij bijzonder matig zeg, een rendement van niks en extreem veel onnodige loopacties..
Ben zo benieuwd waar ze dat bod op baseren, ik snap ook wel dat dit in Engeland niet heel veel is, maar voor een aanvaller die niet scoort en beschamend veel ''wandelt'' met de bal is en blijft dit toch een hoog bedrag?

vind hem nog niet eens goed dus ja een betere bod zullen ze niet krijgen; wel een spits die niet meer wilt spelen aangezien hij vorige seizoen al weg wou.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren