Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook tweede gesprek AZ en El Hamdaoui levert niks op

Laatste update:

AZ meent een kans te maken op een hernieuwde samenwerking met Mounir El Hamdaoui. De aanvaller meldde zich vorige week in Alkmaar om zijn conditie op peil te houden, maar John van den Brom gaf zondag aan dat hij de Marokkaans international graag aan zijn selectie wilde toevoegen. Maandag hadden de coach en speler een gesprek, maar dat leidde niet tot concrete afspraken.

/

El Hamdaoui heeft duidelijk gemaakt dat hij het liefst nog naar het buitenland zou willen gaan, maar een terugkeer bij AZ zou dus ook een mogelijkheid kunnen zijn. “Hij staat er open voor”, zegt Van den Brom tegen De Telegraaf. “Binnen nu en een week hoop ik op meer duidelijkheid. Hij is ons dankbaar dat hij hier mee kan trainen, maar heeft me vanaf mijn eerste telefoontje gezegd dat hij het liefst in het buitenland aan de slag gaat. Wij moeten hopen dat hij geen aantrekkelijke aanbieding krijgt uit Qatar of een ander voetballand.”

“Hij heeft er nu een optie bij in de vorm van AZ, dat is voor een speler alleen maar lekker”, vervolgt Van den Brom, die merkt dat de 31-jarige El Hamdaoui topfit is en het fantastisch doet op de trainingen. Volgens Van den Brom sleurt de aanvaller de jongere spelers mee en is hij constant hard aan het werk. El Hamdaoui kan transfervrij binnengehaald worden, omdat zijn aflopende contract bij Fiorentina niet werd verlengd.

El Hamdaoui speelde van 2007 tot 2010 al in Alkmaar en werd in 2009 kampioen van Nederland. De ex-speler van onder meer Fiorentina en Ajax kwam in zijn eerdere periode bij AZ tot 54 doelpunten en 14 assists in 94 officiële wedstrijden.

Update 30 september 11.20 uur - Ook tweede gesprek AZ en El Hamdaoui levert niks op
Het blijft voorlopig onduidelijk hoe de toekomst van Mounir El Hamdaoui eruitziet. De aanvaller heeft inmiddels een tweede gesprek gevoerd met technisch directeur Earnest Stewart van AZ, maar dat heeft volgens RTV Noord-Holland nog tot niks concreets geleid. El Hamdaoui lijkt nog altijd te wachten op een mooie optie in het buitenland.

Mounir El Hamdaoui zou een aanwinst zijn voor AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou lekker, 'wij hopen dat hij geen aantrekkelijke aanbieding uit Qatar krijgt.'

Erg aardig van John haha..

Verder hoop ik het ook niet, want hij moet naar AZ! We missen een topspits, en ik denk dat El Hamdaoui daar nog de kwaliteiten voor heeft..

22 september 2015 om 14:22

Waarom zou je hem willen? Hij heeft na een jaartje Ajax nergens wat laten zien en is inmiddels 31 jaar. Een topspits is hij zeer zeker niet, ook niet voor Eredivisie begrippen. AZ had met de miljoenen die het binnen kreeg betere spelers moeten halen.

22 september 2015 om 14:32

Maar dat hebben ze niet gedaan, en dus moeten er naar gratis alternatieven gekeken worden. Tuurlijk, je hebt gelijk. AZ had meer moeten uitgeven aan betere spelers. Maar het is niet anders. Nu is er een relatief goede spits beschikbaar, dus waarom niet? Hij kent AZ en andersom.
Van den Brom is ook blij met hem, dus hij zal zeker nog wel wat kunnen. Verder is ons team piepjong, een beetje ervaring kan geen kwaad toch?
31 jaar vind ik daarbij helemaal niet zo oud, en met een eenjarig contract is er ook geen risico. AZ heeft dan een tijdelijke oplossing, en El Hamdaoui kan volgend jaar lekker naar een goed land, mits hij goed speelt bij AZ. Win win dus.

22 september 2015 om 14:45

Hij zal met zijn ervaring en scoorend vermogen een enorme impuls geven aan wat er nu staat te voetballen. Hij hoeft niet meteen de nummer 1 spits te worden maar ik denk zeker dat hij het naar behoren zal gaan doen

22 september 2015 om 15:07

Omdat hij er 20 insschiet in de Eredivisie

22 september 2015 om 15:31

Misschien omdat ze zien dat hij topfit is en hij het geweldig doet op de trainingen..

30 september 2015 om 11:43

Die miljoenen die ze binnenkregen kunnen niet allemaal geïnvesteerd worden in nieuwe spelers. Ze hebben al een paar redelijke aankopen gedaan en verder zal er veel geld nodig zijn voor de financiering van het nieuwe trainingscomplex.

30 september 2015 om 13:18

In de eredivisie bloeit iedereen weer op ( heeft ook met het niveau te maken) kijk naar pelle elia etc..... ik vergeet er nog een paar denk ik

22 september 2015 om 14:52

Ik hoop van ganser harte dat hij een aanbieding uit het buitenland krijgt. Als ik dat hoofd weer wekelijks bij FOX voorbij zie komen wordt het kijken een stuk onaangenamer. Goh, wat ben ik klaar met deze over het paard getilde, verwende gast.

22 september 2015 om 15:06

Zlatan heeft dat niet natuurlijk :P ik vind het altijd wel leuk dit soort types, een beetje leven in de brouwerij. Net zo'n kazim, kan voor geen meter voetballen maar je maakt nog eens wat mee hehe

22 september 2015 om 17:09

Zlatan is van de buitencatagorie, niet te vergelijken met El Ham....... Dus vergeef je Zlatan zijn "nare trekjes" veel eerder.

30 september 2015 om 11:33

Stel je niet zo aan man.. Ik heb hem nu een paar keer bij AZ aan het werk gezien en het is alles behalve een over het paard getilde gozer. Hij neemt juist de jonge spelers bij de hand, is vrolijk en levert ook extra arbeid.

Wat heeft hij jou ooit misdaan? Of volg jij De Boer blind? Een trainer die een probleem heeft met elke speler met een afwijkend karakter (Kishna, El Hamdaoui etc.)

ja dit was te verwachten. Een ander voetballand zal het niet worden maar de zandbak moet zeker lukken. Kijk maar naar spelers als Ryan Babel en Royston Drenthe, die slepen ook nog steeds dat soort contracten binnen. Al hebben die wel voor iets grotere clubs gespeeld, misschien telt dat wel mee.

Laten we hopen dat het stil blijft de komende week!

Hier moet AZ niet aan willen beginnen. Je haalt hiermee een paard van troje binnen met al zijn aanvullende eisen, mentaliteitsproblemen en wangedrag op training en tijdens wedstrijden.

22 september 2015 om 14:35

Heb je misschien bronnen van aanvullende eisen en wangedrag. Hij traint nu al een tijdje mee, en ik heb nog geen bericht gezien over wangedrag. Verder weet ik niet waar je die aanvullende eisen vandaan haalt.
Dat hij mentaliteitsproblemen heeft gehad bij andere clubs, dat kan ik niet ontkennen, maar bij AZ verliep het allemaal prima.

22 september 2015 om 14:54

Wel eens gehoord van het feit dat hij gederfde omzet van zijn sportzaakje in R'dam gecompenseerd wilde hebben als hij bij Ajax zou gaan voetballen. Of dat meneer een grotere auto wilde dan de spelers normaal gesproken van de club krijgen. Of dat hij zowel bij Ajax, Fiorentina als Malaga ruzie met zijn trainer had. Maar het nooit aan hem ligt? Na AZ is hij overal uitgekotst. En volkomen terecht....

22 september 2015 om 14:58

Hij wilde ervoor zorgen dat zijn sportwinkel in stand kon worden gehouden. Aangezien de supporters van Feyenoord en Ajax niet normaal met elkaar kunnen omgaan en alles kapot slaan wat te maken heeft met de 'ander'.

22 september 2015 om 15:08

Hij heeft helemal geen ruzie met de trainer bij Fiorentina en Malaga gehad. Geen onzin typen.

22 september 2015 om 15:28

Nee idd, hij heeft gewoon op de tribune zn contract uitgediend en lekker wat opgestreken. Ik denk zeer goede spits voor az en zou hem graag weer een jaartje in de ED zien, 15 a 20 scoren om vervolgens alsnog de stap richting woestijn te zetten. Met wat goals op zak kan hij ook weer een grotere auto afdwingen....

30 september 2015 om 12:33

Azarsenal zoek nog even verbeek zijn ervaringen met deze speler bij AZ op......dan hoor ik je nog wel een keer, of zij. Belachelijke gedrag in een interview toen hij bij az speelde......wat een idioot is dit zeg. En als het niet gaat zoals hij wil meldt ie zich wel ziek en laat de club en de supporters zo in de steek.

30 september 2015 om 12:52

El Hamdaoui ging geloof ik in 2010 weg, terwijl Verbeek kwam in 2010. Hebben echt niet lang samengewerkt en neem dit daarom ook totaal niet serieus. Verbeek is ook niet de makkelijkste dat weten we allemaal.
Ik wil niet zeggen dat El Hamdaoui altijd een lieve jongen is geweest, maar bij AZ viel het wel mee.
Het feit dat AZ hem nu zo graag wilt hebben zegt volgens mij genoeg, of ga je me vertellen dat dat ook raar is omdat ze gedrag niet klopt? Vd Brom staat dagelijks met Mounir op het veld en kan hem het beste beoordelen.

30 september 2015 om 15:52

Helemaal wel Freaky, was op meerdere websites terug te vinden.

22 september 2015 om 14:54

Wangedrag dit, wangedrag dat. Kom op zeg. Hoe weet je dat? Iedereen praat Derksen een beetje na, maar wat hebben jullie echt meegekregen van de waarheid? Dat hij problemen had met de Boer is niet zo raar. De Boer veroorzaakt zelf wel vaker problemen met spelers die een groter ego hebben dan hij. Bij AZ en Ajax deed El Hamdoui het gewoon goed. Daarna ging hij voor het geld en presteerde hij niet meer. Jammer, maar hij heeft wel bewezen de kwaliteiten te hebben. AZ kan hem zeker nog gebruiken.

Als Mounir zich dit jaar nog bewijst bij AZ, kan hij volgend jaar nog even cashen bij een club die meer betaalt. Ik denk dat hij nu niet echt op een lijstje van een club staat.

Ik zou hem graag zien bij AZ.

Een paar nederlagen en men raakt alweer in paniek bij AZ. Zie ook Feyenoord met Elia. Met dat soort jongens haal je alleen maar problemen binnen.

22 september 2015 om 15:05

Wat een onzin... hoezo paniek?

Az heeft ineens een interessante optie... evenals Mounir ineens een interessante optie in AZ heeft.

Az wist eind vorig seizoen al heel goed dat het zich geen rare dingen kon veroorloven op de transfermarkt en dat dit een lastig jaar zou worden. Alleen maar lekker als zo'n speler dan voor bij jou wil komen voetballen.

tsja, ik denk dat hij toch echt nog wel iets kan toevoegen aan dit AZ, maar voor de huidige spitsen is dit natuurlijk wel een heel slecht teken!

Ik zou er niet aan beginnen als ik AZ was. Je krijgt er gratis een hoop ellende bij. Dat heeft de geschiedenis wel uitgewezen.

Wat ondankbaar allemaal. Dan laat AZ je meetrainen en dan geef je aan dat je liever naar het buitenland gaat, train dan maar lekker in je eentje..

22 september 2015 om 14:59

Heeft hij voor aanvang van het trainen al gezegd, dus dan is dat helemaal niet zo gek. AZ bied ouid spelers vaak de mogelijkheid om conditie op peil te houden. Gewoon een vriendendienst en meestal houd het daarbij op, nu vragen ze een oud speler een keer om terug te keren. Hij neemt het in overweging, netjes toch.

gewoon doen, de huidige spitsen hebben (nog) niet de klassen die Mounir wel heeft. Gewoon een contract voor 9 maanden en daarna moeten Janssen en Muhren wel zo ver zijn om de kar over te nemen. Kan Mounir lekker gaan cashen ergens in Qatar ofzo en als dat niet lukt kan hij altijd nog een rol bij AZ hebben.

Al dat gezeur over zijn mentaliteit zie ik voornamelijk bij Ajacieden vandaan komen. Dat hij jullie club en de trainer die erbij zat niet bliefde wilt niet zeggen dat hij overal zo is.

30 september 2015 om 12:31

Nou ik heb verbeek zich ook wel eens horen uitspreken over zijn gedrag bij AZ en dat was echt niet heel positief.....zoek het maar eens op. Een speler die na het verliezen van een basisplaats direct niet meer in staat is fysiek en mentaal voor de club te spelen die hem dik betaald heeft idd een mentaliteitprobleem hoor.....de boer heeft het in zijn comminicatie als beginnende trainer vast niet goed gedaan.....maar om je dan gelijk ziek te melden en weigeren te spelen, slappe zak.

30 september 2015 om 15:54

Comred, bij Malaga en Fiorentina zelfde verhaal! Toeval zeker van die notoire onruststoker.

Ik hoop dat ie zichzelf terug knokt en dan wordt opgeroepen door Marokko we missen een spits.

Ja zonde dat hij en De Boer botsten... Heeft toch wel veel mooie goals gemaakt in zijn korte periode bij ajax... Lang geleden dat een speler onder Frank zijn hoede meer dan 5 mooie goals maakte in 1 seizoen.. Dat spel onder De Boer is eigenlijk al meer dan 2 jaar niet om aan te gluren..

AZ heeft juist nu een type als MEH nodig. Ze moeten uit een diepe dal duiken. MEH kan het eea forceren en daarnaast zal hij kleur meebrengen aan de zout en peper arme AZ.

Ik vind het wel heel jammer dat MEH lekker op zich laat wachten.
Hij doet net alsof hij zelf de clubs voor het kiezen heeft.
Ben ook benieuwd hoe gemotiveerd hij zal spelen, als hij wel bij AZ blijft.
Ik hoop dat hij zich nog kan bewijzen, zou echt een aanvulling kunnen zijn voor AZ zowel in Europa als in de eredivisie, mits hij gemotiveerd is.

Als hij echt naar de zandbak wou was hij allang gegaan man. Zelfs Hadouir en Diba komen daar zonder interessante clubs op hun cv. Als Dickie maar geen roet in het eten strooit. AZ heeft hem nodig, AZ heeft geen kwaliteit

Ok, even mijn (totaal niet relevante) mening. El Hamdaoui binnenhalen geeft denk ik een 'Hersi-effect'. Altijd geweldig beginnen en langzaam maar zeker afglijden.

als international van marrokko is nederland toch het buitenland dus niet piepen en tekenen voor vdbrom zich bedenkt

Als je twee keer een aanbieding doet en meneer wil nog steeds wachten op een club uit het buitenland, bekijk het dan lekker.

Ik zou zeggen, jongen je hebt je kans gehad. Wegwezen. Je hoeft hier ook niet meer te komen trainen. Succes met je club in het buitenland ( die waarschijnlijk toch niet komt).

Ik vind verder Janssen een prima spits. Geef die jongen gewoon nog een paar wedstrijden de kans, dan gaat hij vanzelf ook scoren. Is het probleem ook opgelost. AZ heeft 5 of 6 spelers verkocht afgelopen transfer periode. Het duurt even voordat het weer een goed lopend team is. Deal with it.

Op een gegeven moment lijkt het me wel klaar toch? Laat die man lekker zijn koffers pakken en ergens in Abu Dhabi gaan schooien om een contract.

Whahaha mensen die hier roepen waarom ze hem moeten halen moeten voor de lol even op Youtube kijken dan heb je daar je antwoord.

Hij zal niet de makkelijkste zijn maar wat een klasbak zeg...

In mijn ogen voor elke club in Nederland een aanwinst.

30 september 2015 om 13:34

Hahaha ja laten we vooral op basis van Youtube beoordelen hoe goed een speler is!

Werk nou ff mee Mounir. Ik zie hem nog steeds graag bij AZ verschijnen, maar hij houdt AZ nu gewoon aan het lijntje en van mij hoeft het zo ook weer niet. Ik zou als AZ-zijnde gewoon een ultimatum stellen. Neemt niet weg dat ik hem graag zie komen.

30 september 2015 om 12:41

Inderdaad, zo denk ik er ook over. Binnen nu en zaterdag duidelijkheid. Lekker profiteren van de voorzieningen bij AZ maar tekenen ho maar. Zie hem hartstikke graag komen maar het moet wel van 2 kanten komen.
Geef hem trouwens groot gelijk dat hij wacht op een zak geld hoor.

EL Hamdaoui komt echt niet naar AZ ik ken hem goed hij gaat echt niet voor eredivisie begrippen tekenen. Hij wacht op een financiele klapper of het slim is dat denk ik niet teken lekker een jaar bij AZ speel je daar in de kijker. Dan komt die club in het buitenland echt wel maar op dit moment is zijn carriere klaar.

wat zijn jullie allemaal zo negatief over deze man,, zien jullie nou waarom hij hier niet wil blijven voetballen,hij leest dit ook allemaal;als hij Pietje heet of Klaasje dan was tie welkom hier in NL etc....

bla bla bla allemaal wat jullie roepen,
immers moeten we blij zijn als Mounir hier voetbald

30 september 2015 om 12:38

Tsjonge jonge, wat geef jij zielige reacties zeg.
Altijd gooi jij het op racisme. Ik heb nog maar 1 racistische reactie gelezen in dit topic. Echt heel zielig dit. Als jij nou eens niet met racisme aan komt kakken maar met een fatsoenlijke reactie zal racisme afnemen, daar ben ik van overtuigd. Altijd dat zielige gedoe.
En nee, ik ben anti-racisme, vind het belachelijk wat mensen kunnen zeggen over anderen. Maar ga hier niet zielig lopen doen met je 'als hij pietje of klaasje heette'.

En ja, we moeten blij zijn als Mounir hier komt voetballen.

AZ moet hem er bij halen. Ideaal voor in je Europese wedstrijden. Daarnaast ook voor in de Eredivisie. Kan over twee jaar altijd nog naar Qatar.

Ze moeten het niet doen. Hij verpest heel de groepsdynamica. Geef Vincent Janssen het vertrouwen dat wordt een goede spits.

Denk dat hij wacht op een mooie (lees rijke) club uit het midden oosten.
Kan hij nog even lekker cashen voor het voor gezien houdt...

Misselijk geldwolfje.
er moet weer een financiële klapper gemaakt worden, dus niet bij AZ tekenen hoor! Maar er wel je conditie op peil houden, wat een mentaliteit.
3 wedstrijden in 2 (inmiddels 3!) seizoenen. Ja, voor zo'n speler staan ze in de rij internationaal.
Ik denk dat deze jongen, ondanks zijn talenten, het slechtste CV heeft van ongeveer alle spelers uit Nederland.

Laat hem in Godsnaam snel vertrekken, ik moet er niet aan denken om die kop en die praatjes weer te moeten aanhoren op Fox.

Misschien wil AZ niet verder gaan dan een prestatiecontract en El Hamdaoui een volwaardig contract...
Tja, dan maar niet.
AZ kan misschien nog een mooie springplank zijn op iets moois. Maar El Hamdaoui denkt dat clubs uit het buitenland in de rij zullen staan

30 september 2015 om 12:30

Waarom denkt iedereen het toch allemaal zo goed te weten? We weten niet wat er in zijn hoofd speelt en wat AZ hem heeft aangeboden. Het gaat erom dat beide partijen met elkaar in gesprek zijn en el Hamdaoui de tijd krijgt om zijn beslissing te maken. Waarom iets overhaast doen als het niet nodig is. Op het moment dat hij geen contract heeft verdient hij niks. Maar voor het geld hoeft hij het niet te doen daar heeft hij zijn hele leven genoeg om van te leven. Heeft zelfs 2 maanden geleden € 80.000,- geschonken aan een klein meisje die dat nodig had voor een operatie.

30 september 2015 om 13:33

ik denk dat hij is verschoten van het huidige salarisplafond van AZ tov toen hij daar nog speelde..hij is een geldwolf en zal niet voor 4-5 ton komen spelen

eigenlijk heel erg jammer want hij was vaak een lust voor het oog als voetballer

30 september 2015 om 13:41

Omdat er op VZ veel te veel betweters zitten en die allemaal denken dat ze het wiel hebben uitgevonden.
We weten inderdaad niet wat Munir of AZ precies wil, wij kunnen alleen maar in het duister gissen, meer niet!

30 september 2015 om 14:12

ja maar dat geld toch ook voor jou? maar het feit dat hij terug zou willen naar AZ zegt veel over de mentaliteit en persoonlijkheid van deze jongen, want voetballend had hij zeker mee gekund bij fiorentina en malaga

AZ en haar supporters mogen heel erg blij zijn als Munir El Hamdaoui bij hun club komt spelen! El Hamdaoui is een klasse speler die zeker zal opvallen in de eredivisie en hij is zijn voetbalkunsten zeker niet verleerd en hij is nog maar 31 jaar.

Munir zal een aanwinst zijn voor de eredivisie en mocht hij niet komen dan is dat zijn goed recht!

30 september 2015 om 13:38

en Az's goed recht

het is allemaal afwachten hoe hij nu gaat presteren, heeft het na zijn goede start bij ajax nergens waar gemaakt anders was hij nu niet in gesprek met AZ,

30 september 2015 om 13:47

In begin periode bij Fiorentina kreeg hij het vertrouwen en deed het niet onaardig. Munir kreeg daarna aantal keren te maken met blessures waardoor hij niet meer in het stuk voorkwam.

Wat voor resultaat ook maar hier uitkomt we moeten beide partijen respecteren!

30 september 2015 om 13:57

Ja hij is tot nu toe twee keer er niet uitgekomen met AZ, anders had hij wel gehapt als hij zo wanhopig is als jij doet voorkomen?

30 september 2015 om 14:09

maar uiteindelijk heeft hij het niet gered bij fiorentina en ook niet bij malaga punt

Ik snap niet dat je met zo'n speler nog in zee gaat. Lekker voor je huidige ploeg. Hij wil alleen naar AZ als er geen andere keuze is, wat een motivatie.....

Vincent Janssen is gewoon beter, dus laat hem maar zitten.

Mounir doe wat water bij de wijn en volg je hart broeder!

Forza AZ!

1 oktober 2015 om 16:26

Hij volgt zijn hart. Hij wil ergens op de reservebank dollars verdienen.

Hij gaat echt niet komen bij AZ, ze willen geen hoog salaris betalen dus dan houd het al op
Alleen goedkope en gratis spelers zijn welkom, vandaar die "goede" resultaten en een half leeg stadion

Puur geld kwestie bij Ajax heeft hij/zijn zaakwaarnemer de gortigste eisen op tafel gelegd hij moest de dikste Mercedes rijden van de selectie en over salaris hoeven we het al helemaal niet over te hebben! Met andere woorden az bedankt voor de service en interesse indien er een andere trein komt met meer geld spring ik erop en weg

Na 2 gesprekken nog niks. Nu deur sluiten en er vanaf zien. Was een hele goeie voor ons ploegje maar laat nu al weer zien dat hij het nog te hoog in zijn bol heeft. Als hij terugkomt en op de bank zit zal de pleures weer uitbreken.

Alleen Louis kan deze man temmen. Misschien hoopt hij net als Romero naar Manchester te kunnen. Via de reservebank naar Manchester

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren