Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Gewilde Van der Heijden staat open voor avances uit Bundesliga

Laatste update:

Jan-Arie van der Heijden heeft een aflopend contract, maar Vitesse kan deze maand mogelijk nog wat aan de centrale verdediger verdienen. Volgens Kicker heeft het VfB Stuttgart van trainer Huub Stevens namelijk belangstelling voor de 26-jarige linkspoot.

/

Van der Heijden zou als Anker moeten dienen voor jungen Wilden als Antonio Rüdiger en Timo Baumgartl. Er is bij Stuttgart op financieel gebied niet bijzonder veel mogelijk en daarom is Van der Heijden een interessante kandidaat. Hij is ‘betaalbaar’ en ook al een ‘routinier’, zo schrijft het Duitse sporttijdschrift. Van der Heijden zou bovenaan de lijst staan bij de huidige nummer vijftien van de Bundesliga.

Van der Heijden - volgens Opta de speler met de meeste balcontacten van alle spelers in de Eredivisie over het kalenderjaar 2014 (2824 stuks) - komt uit de jeugd van Ajax en speelt sinds de zomer van 2011 voor Vitesse. Hij zei eind oktober in Voetbal International dat hij niet per se weg hoeft bij Vitesse, maar wel dat het buitenland ‘een droom’ is.

Update 5 januari 22.10 uur - Gewilde Van der Heijden staat open voor avances uit Bundesliga
Jan-Arie van der Heijden is op de hoogte van de interesse van VfB Stuttgart. De verdediger, 26 jaar, beschikt over een aflopend contract en staat open voor een vertrek. “Ik wil graag een keer in het buitenland spelen en heb er nu de leeftijd voor.” Van der Heijden heeft van zijn management gehoord dat de interesse van Stuttgart nog niet concreet is. “Ik moet eerst een goede indruk krijgen van de club. Nee, de partijen hebben nog niet met elkaar gesproken. We zien wel", citeert Omroep Gelderland.

Is VfB Stuttgart een geschikte club voor Jan-Arie van der Heijden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi een paar ton voor vragen hebben we winst. Hij samen met kashia gaat niet goed 1 van de 2 kan wel en dan er naast een breker zoals mori of kruiswijk( liefst kalas ernaast). Misschien nog proberen leerdam en velthuizen te verkopen en zo zijn we misschien 2 mil rijker

4 januari 2015 om 23:33

Jij met je velthuizen verkopen, hij is beter dan Room en die heeft een aflopend contract. Laat Room maar verkassen. Jarie is beter dan kruiswijk en mori,dus je gaat er op achteruit. Maar voor hem een mooie kans om in de bundesliga te spelen. Hij heeft dan 3 jaar bij ons gespeeld dus hij verdient een transfer. Wel jammer dat hij niet altijd constant is, tegen ajax speelt hij altijd top, als dat zijn niveau kan zijn kan hij hogerop. Aan de bal de beste verdediger in Nederland.

5 januari 2015 om 00:43

Het liefst alle twee weg en eentje halen die wel een bal kan vangen.

5 januari 2015 om 11:05

Ik vind Room de laatste wedstrijden prima presteren. Zo goed heb ik hem voorheen niet gezien. Piet juist andersom. Room mag eerste keeper blijven van mij. Piet te duur voor de bank.

5 januari 2015 om 11:56

Ik denk dat Piet wel een stukje beter is dan Room, echter zie ik ook wel wat in een verkoop.

Ik ben er wel zeker van dat Piet namelijk zeer goed verdient en gezien zijn huidige prestaties vind ik hem dat niet waard. Aangezien Vitesse aardig met het FFP te maken heeft is een besparing op het salaris in dit geval denk ik wel lekker.

5 januari 2015 om 22:28

Ja piet beland zo op de bank en dan? We hebben al genoeg last van de FFP verkoop hem dan maar als die toch niet speelt en jan arie is redelijk goed maar niet samen met kashia en zijn contract loopt af dus doe hem dan maar weg. Klopt mori en kruiswijk zijn niet beter maar kunnen tenminste zijn man opvreten en aanpakken die jan arie pakt onnodige gele kaarten samen met kashia door fouten of doordat ze niet er in vliegen

Ik vraag me dan af he, wie telt al die balcontacten?

5 januari 2015 om 00:11

Wilfred Genee

5 januari 2015 om 00:25

Zit er geen chip in die schoenen? Kan helemaal verkeerd zitten hoor!

5 januari 2015 om 10:03

Klopt de schoenen van Ronaldo wogen in de cl finale ongeveer 2kg per stuk door alle elektronische apparatuur

5 januari 2015 om 10:03

studenten. Kijk maar eens bij partijen als Infrostrada sports, die stats verzorgen voor FOX en Sport1. Je kunt als student wedstrijden bekijken en vinkjes zetten.

6 januari 2015 om 08:09

Infostrada

Dit is dubbel, hij wordt 27 in maart dus het is nu of nooit voor hem. VfB Stuttgart is een erg mooie club, dit moet hij gewoon doen. Ook al weet je dat je als back-up gehaald wordt. Maar Baumgartl is nog maar 18, die heeft sowieso nog zijn rust nodig.

Zou een leuke club zijn voor Jan Arie.. Grote club mooie competitie. Mocht t zo zijn zou ik gaan ala ik hem was. Met zijn leeftijd kan hij nog dik vijf jaar op de tour in t buitenland.

Tja, Jarie is geen topper natuurlijk maar het verlies wordt niet zo snel even opgevangen. Maar anderzijds is er wel weer een oplossing voor te vinden natuurlijk. Zo kan je bijv. Nakamba centraal zetten (al is het zijn positie niet) maar een hele slechte optie vind ik het niet. Aan Krujswijk en Mori heb je geen donder en passen tevens ook totaal niet in de tactiek.

5 januari 2015 om 00:01

Nakamba is echt alles behalve een cv. Kijk jij uberhaupt ooit weleens een training? Eerder vejinovic, mori, kruiswijk of diks cv dan nakamba..

Vind van der heijden een van de slechtste verdedigers van de ED zie hem wekelijks fouten maken

Kan nog een leuke verdediger hier ophalen, hij heet Moisander. Of, anders geven we jullie wel even Denswil voor niks.

5 januari 2015 om 01:04

Moisander tien keer beter dan Van der Heijden.

5 januari 2015 om 05:54

Als Moisander 10 keer beter was, dan had ie niet bij Ajax gevoetbald. Het zijn allebei matige verdedigers die opbouwend goed zijn. Echte Ajax verdedigers van deze tijd dus. Benieuwd hoe Vitesse het evt vertrek van hem gaat oplossen.

5 januari 2015 om 13:42

Je weet toch wel dat Denswil in belgië speelt?
Bij Club Brugge

Als club in degradatienood lijkt me Jan Arie niet de meest geschikte man om de verdediging lekker dicht te spijkeren..

Jannie kan heel goed opbouwen, maar een echte verdediger is hij niet en gaat hij ook nooit worden. Hij maakt toch nog regelmatig beslissende fouten door verkeerd te dekken. Maar ik gun hem wel een mooie transfer en voor Vitesse is het ook beter dat hij niet gratis de deur uitwandelt.

Ik zeg Doen, win win situatie wij zijn hem gelukkig kwijt en hij krijgt aardige club in buitenland wat hij wil.
Slechte verdediger, redelijke middenvelder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren